13/12/2010
www.musiccorner.gr

Παρότι οι λόγοι της εγχείρησης της Aretha Franklin δεν είχαν γίνει γνωστοί, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, με τα χειρότερα σενάρια να μιλούν για καρκίνο, κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Η μεγάλη τραγουδίστρια της soul, πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, κάτι που πέρα από την εγχείρηση που έκανε, οδήγησε και στις ακυρώσεις των επερχόμενων συναυλιών της, κάτι απολύτως φυσικό και δικαιολογημένο.

Η ίδια η Franklin δεν χάνει το κουράγιο της αφού μετά την επέμβαση που έκανε την περασμένη εβδομάδα δήλωσε τα εξής: «Ο Θεός έχει ακόμα τον έλεγχο. Είχα εκπληκτικούς γιατρούς και νοσηλεύτριες που ευλογήθηκαν από τις προσευχές του κόσμου».

Η Aretha Franklin γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1942 στο Μέμφις του Τενεσσί. Eίναι η δεύτερη πιο πολυβραβευμένη γυναίκα στην ιστορία των βραβείων Grammy καθώς έχει κερδίσει 20 βραβεία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το βραβείο του Ζωντανού Θρύλου και αυτό της Συνολικής Προσφοράς. Είχε 20 πρωτιές στα single charts του Billboard. Δύο από αυτά, το «Respect» τη δεκαετία του 1960 και το ντουέτο της με τον George Michael τη δεκαετία του 1980, «I Knew You Were Waiting (For Me)» ανέβηκαν μέχρι την πρώτη θέση του Billboard Hot 100.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here