Με αφορμή τον επερχόμενο δίσκο – και δεύτερο προσωπικό – του συνθέτη Δαμιανού Πάντα, με ερμηνεύτρια την Ερωφίλη, θα σμίξουν παρέα με τον Βασίλη Γισδάκη την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στο φιλόξενο χώρο του «Θέσις 7», για μια βραδιά γεμάτη ζεστασιά, τραγούδια και μουσική.

Η Ερωφίλη, με την αξιόλογη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στο καλό ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία, όσο και με το αγαπημένο στο κοινό Τρίφωνο, συναντά έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους συνθέτες της νέας γενιάς, τον Δαμιανό Πάντα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ανέκδοτα, ολοκαίνουργια τραγούδια από τη νέα δισκογραφική τους συνεργασία και όχι μόνο.

pantas_erofili_gisdakis_afisa_2018_01_001

Ο Βασίλης Γισδάκης έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Ξεκίνησε ως ο τελευταίος ερμηνευτής – συνεργάτης  του Μάνου Χατζιδάκι κι έχει χαράξει μια ουσιαστική πορεία με πολλές κι αξιόλογες συνεργασίες με πιο πρόσφατη τον δίσκο «Της ημέρας τα σκοτάδια» του Δαμιανού Πάντα.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας και εκείνα που τους ένωσαν δισκογραφικά με τον συνθέτη,  αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα τους.

Από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Θάνο Μικρούτσικο, από τον Γιάννη Σπανό και τον Σταμάτη Κραουνάκη μέχρι και τους νεότερους τραγουδοποιούς, θα ακουστούν τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, που μας έχουν συγκινήσει, αλλά και αυτά που πολύ θα θέλαμε να ακούγαμε συχνότερα. Φυσικά, δεν θα λείψουν κι όσα φέρει η διάθεση κι η στιγμή…

Μαζί τους στο τσέλο θα είναι ο Έλσα Παπέλη, στην κιθάρα και το μπουζούκι ο Μιχάλης Ατσάλης και στο πιάνο ο Δαμιανός Πάντας.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου
Έναρξη: 22:30

Θέσις 7
Αγ. Φιλίππου 7 Μοναστηράκι
Τηλ. 2169000790

Είσοδος: 10€ με μπύρα / κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here