Το video clip της Tamta για το τραγούδι “Unloved” κάνει πρεμιέρα και είναι ότι πιο εντυπωσιακό μας έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής!

Με ένα τραγούδι που έχει αρχίσει ήδη να γίνεται μεγάλη επιτυχία η Tamta πρωταγωνιστεί σε ένα άκρως εντυπωσιακό video clip. Με τον τίτλο “Unloved” η pop star ξεκινάει ένα ταξίδι μέσα από τις εικαστικές εικόνες του σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη για να ανακαλύψει ή ακόμα και να εφεύρει την φόρμουλα για την αιώνια αγάπη… Μέσα σε ένα σκοτεινό παραμύθι που φλερτάρει μεταξύ του sexy και του pop αλλά και του ρομαντισμού, η Tamta άλλοτε σαν σκιά και άλλοτε σαν λαμπερή χορεύτρια, απογειώνει με το ρυθμό της και τη μοναδική της κίνηση, το πολύ ρυθμικό αυτό τραγούδι σε χορογραφίες της Chali Jennings.

Το τραγούδι έγραψε ο παγκοσμίου φήμης παραγωγός και συνθέτης Rami Yacoub σε συνεργασία με τον ελληνικής καταγωγής συνθέτη και παράγωγο Alex P. Το ταξίδι τόσο του τραγουδιού όσο και του video clip του “Unloved” της Tamta ξεκινά από την Ελλάδα και την Κύπρο και συνεχίζει  σε χώρες όπως Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Γεωργία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σουηδία. Παράλληλα το ταξίδι θα συνεχιστεί στις Σκανδιναβικές και κεντρικές Ευρωπαϊκές χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here