5/9/2011
www.musiccorner.gr

Μετά από το πετυχημένο Tour στην Αμερική , σε Miami Florida και Νέα Υόρκη, o Etostone, παραγωγός, DJ και μουσικοσυνθέτης, παρουσιάζει το καινούριο του single με τίτλο “I Take U High”, μαζί με τα εκπληκτικά φωνητικά της Tama Ray.

Ο Etostone γνωστός για τις επιτυχίες του στο εξωτερικό με τα κομμάτια “Girlz” , “Little Ladies’ και “Get Free” ,και στην Ελλάδα με τις επιτυχίες που έγραψε για την Τάμτα “Κοίτα με” , “Φύγε” και στο Νίκο Γκάνο “Σε Θέλω Πιο Sexy”, ηχογράφησε και ετοίμασε στην Αμερική την καινούρια του επιτυχία.

Στο εξωτερικό ο Etostone έχει κυκλοφορήσει τις παραγωγές του απο γνωστές εταιρείες σε όλο τον κόσμο όπως Distinctive Records (UK) ,Phonomental Music (USA), και PM-Recordings (The Netherlands). Έχει διακριθεί στην θέση 141 στην επίσημη λίστα των καλύτερων DJ στο κόσμο από το παγκοσμίου φήμης Βρετανικό περιοδικό DJ Mag. Έχει επίσης κατακτήσει τις πρώτες θέσεις Top 10 στην λίστα του γνωστού ιστότοπου Myspace Τop 10 Electronic music, και για τρία χρόνια Νο 1 DJ στο είδος electro breaks σε γνωστές ιστοσελίδες DJ charts (TheDJlist).

Σχετικά με τον Etostone έχουνε δημοσιευτεί άρθρα απο περιοδικά σε διάφορες χώρες όπως DJ Mag (UK), iDJ Mag (UK) , M8 (UK) , Rinse Mag (USA) , Freeze Magazine (Greece) , Nights (Romania) , Makesomenoise (Italy) όπου επίσης κομμάτια του έχουν φτάσει να παίζουν και στην εκπομπή της διάσημης παραγωγού Annie Nightingale στο BBC Radio 1, καθώς και στην ραδιοφωνική εκπομπή του πασίγνωστου DJ, Paul Oakenfold (94.7 Radio).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here