3/4/2012
www.musiccorner.gr

Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται αληθινά, ακόμα και τα πιο κρυφά μας όνειρα. Φτάνει να το πιστέψουμε με όλη μας την ψυχή!

Ίσως να το έχετε διαβάσει ή να το έχετε ακούσει απο πολλούς, πόσοι όμως το πιστεύουν πραγματικά αυτό είναι άγνωστο.

Ο Έλληνας παραγωγός, DJ, μουσικοσυνθέτης και label owner, Etostone, ξεκίνησε την πορεία προς το δικό του όνειρο. Μετά από πολλές διακρίσεις στο χώρο της μουσικής, αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή μουσικών βίντεο κλιπ δημιουργώντας πέρα απο το δικό του Label και την δική του εταιρεία εικόνας και θεάματος, Eonia dreams.

Στα  πλαίσια μιας ταινίας μικρού μήκους με script, σενάριο και ιστορία που αγγίζει το άπειρο της φαντασίας, δημιούργησε ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο κλιπ, μαζί με την βοήθεια ενός νέου ταλαντούχου σκηνοθέτη, του Κώστα Καρύδα. Έξι  χώρες συνεργάστηκαν για να τελειοποιήσουν το έργο αυτό, με πολλές ώρες γυρισμάτων, special fx, editing και χρονοβόρα rendering. Δημιουργήθηκε ακόμα και ένα ξεχωριστό comic που παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην πλοκή του βίντεο κλιπ. Δημιουργός της ιστορίας ο Etostone και σχεδιαστής του κόμικ ένας απο τους πιο αναγνωρισμένους στον χώρο αυτό από την γνωστή ιστοσελίδα “Deviant Art”, ο Genzoman. Ο ίδιος έχει σχεδιάσει το επίσημο comic  των “300” από την ομώνυμη πετυχημένη ταινία. Μαζί του επίσης οι ταλαντούχοι σχεδιαστές  Brian Valeza & Pj Garcia που ανέλαβαν το εσωτερικό σχεδιασμό του comic.

Φτάνοντας στην παγκόσμια λίστα του DJ Mag Τop 150 για δύο συνεχόμενες χρονιές και έχοντας κυκλοφορήσει πάνω απο 130 κομμάτια παγκοσμίως σε διάφορα είδη μουσικής καθώς επίσης έχει γράψει κομμάτια για pop stars, soundtracks, ντοκιμαντέρ, ο Etostone παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο στη μουσική βιομηχανία.

Seeing is believing, hearing is believing” κάτι που ισχύει ακόμη μια φορά για την νέα αυτή καταπληκτική δουλειά με τίτλο – “For Eternity” .

Παίζουν νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως οι Γιάννης Νταμάγκας, Olia Olga Dzikun, Θεόδωρος Ταγκάλογλου. Τα γυρίσματα του βίντεο κλίπ έλαβαν μέρος σε διάφορες τοποθεσίες της πανέμορφης Θεσσαλονίκης και ερμηνευτής του κομματιού ο Carlos Galavis απο το Miami της Florida, USA.

Κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο από την Ολλανδική εταιρεία “Pm – Recordings” μαζί με πολλές και διαφορετικές διασκευές του κομματιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here