Απρίλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Legend

Οι Feel in’ δημιουργήθηκαν το 2003 από το Βαγγέλη Μουρελάτο και τον Δημήτρη Ροντογιάννη ως μέσο έκφρασης και ως μια προσπάθεια προσέγγισης του hip hop μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα προστέθηκε στη σύνθεση του ο Νίκος Γαλάνης και αργότερα ο Γεράσιμος Γιαννακάκης.

Το όνομα του συγκροτήματος είναι λογοπαίγνιο. Είναι συνδυασμός του συναισθήματος (feeling) και του αισθάνομαι μέσα μου (feel in) και αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία τους, το να εκφράζεις δηλαδή συναισθήματα και σκέψεις μέσα από την μουσική.

Η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά έχει τίτλο «Ανοίγει η σκηνή» και κυκλοφορεί από τη Legend. Μουσικά η βάση τους είναι το hip hop, παρόλα αυτά προσπαθούν να περάσουν στη μουσική τους τις διάφορες και αρκετά διαφορετικές επιρροές που κουβαλάει ο καθένας τους. Ήχοι επηρεασμένοι από την house και electro σκηνή προερχόμενοι από τον Βαγγέλη Μουρελάτο, Dj και μουσικό παραγωγό των Feel in’. Παράλληλα αναφορές στο rock, σε πολλά από τα τραγούδια του δίσκου, άλλοτε με μελωδικές και ατμοσφαιρικές κιθάρες, άλλοτε με πιο βαριές, αγγίζοντας τις metal επιρροές του κιθαρίστα του συγκροτήματος Γεράσιμου Γιαννακάκη. Κάπου μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η έντεχνη ελληνική μουσική, κληρονομιά του Δημήτρη Ροντογιάννη, τραγουδιστή των Feel in’, καθώς και διάφορα εναλλακτικά στοιχεία με φωνητικά και τραγουδιστά μέρη του επίσης τραγουδιστή του σχήματος Νίκου Γαλάνη. Στίχος κοινωνικός με θετικά κριτική ματιά αλλά και προσωπικός.

Το Κάνε μια ευχή (radio edit) είναι το πρώτο single του άλμπουμ τους.

Οι Feel in’ έχουν συμμετάσχει σε συναυλίες στην Πάτρα και την Αθήνα καθώς και σε διάφορα φεστιβάλ (1ο Musicwave Festival, 7ο & 8ο Patras Rock Festival, 1ο & 2ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ της Κίνησης Υπεράσπισης Μεταναστών, Φεστιβάλ Αλφειού, κ.α.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here