19/10/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 4/11. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Fide Koksal” .

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Fide Koksal … μια φωνή που έρχεται από το Αιγαίο…τραγουδάει τις μελωδίες και τους στίχους από την Ανατολία και την Ελλάδα, που χορεύουν σε αρμονία…τίποτα δεν είναι “ξένο”…ένα ταξίδι ακόμα, σε ένα καράβι που πλέει στα νερά της μουσικής…

Μια υπέροχη παράσταση, με τραγούδια από την Ελλάδα, την Τουρκία, αλλά και άλλες μεσογειακές χώρες, μέσα από την μοναδική φωνή και την αέρινη παρουσία της Fide Koksal και των συνεργατών της, κάθε Παρασκευή του Νοεμβρίου, με έναρξη στις 4 του μήνα.

Μαζί της:
Νάσσος Σωπύλης – διεύθυνση ορχήστρας / ενορχηστρώσεις / πλήκτρα
Cihan Türkoğlu – σάζι / τσέλο
Γιώργος Στογιώργης – κανονάκι / κιθάρα

—–

Η Fide Köksal γεννήθηκε και µμεγάλωσε στη Σµύρνη. Ξεκίνησε να τραγουδάει από µικρή ηλικία όπου συμμετείχε στην χορωδία της Τουρκικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (TRT). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήµες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Μαρµαρά στην Κωνσταντινούπολη, ενώ παράλληλα σπούδασε µμουσική στην Ακαδημία των Τεχνών Mujdat Gezen.

Το 2004, συνέχισε τις σπουδές της στο Istanbul University Conservatory στο τµήµα του Μουσικού Θεάτρου. Το 2006 ήρθε στην Ελλάδα όπου συνεργάστηκε µε πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς. Παράλληλα, µε την καριέρα της στο τραγούδι συµµετείχε και στην τηλεοπτική σειρά Ματωµένα Xώµατα, όπου συνεργάστηκε µε το Γιώργο Νταλάρα και τραγούδησε δύο τραγούδια του Βασίλη Δηµητρίου, σε δικούς της στίχους.

Το Νοέµβριο του 2010 σε συνεργασία µε τον µεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίµη Πλέσσα κυκλοφόρησε το πρώτο της CD µε τίτλο “Bridges” που περιλαµβάνει 10 τραγούδια του συνθέτη. Τους Τουρκικούς στίχους σε ελεύθερη προσαρµογή υπογράφει η Fide Köksal. Το 2012 θα κυκλοφορήσει το 2ο CD με μουσική των Μίμη Πλέσσα, Νίκου Κυπουργού, Γιώτη Κιουρτσόγλου, Νάσσου Σωπύλη, Dogan και άλλων, σε δικούς της στίχους.

—–

Γυάλινο Up Stage
Λεωφ Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315600

Τιμή εισιτηρίου: 15 euro (περιλαμβάνει το πρώτο ποτό).
Ώρα έναρξης: 22.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here