Οι ΜΠΛΕ, το συγκρότημα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή, βρίσκεται στην πιο δημιουργική του στιγμή και αυτό ικανοποιεί πάντα όλους εμάς που τους παρακολουθούμε σε όλη τους την πορεία.

Πέμπτη πρωί και βρισκόμαστε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά, όπου ο ενθουσιασμός είναι πιο έντονος απ’ το κρύο. Όλοι ήταν στην ώρα τους και εξαιρετικά οργανωμένοι, έτοιμοι να δώσουν εικόνα στους ήχους του καινούργιου τραγουδιού, «Φίλα Με Στο Στόμα», το οποίο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Παπαποστόλου στη μουσική και του Γιώργου Παρώδη στους στίχους.

Στην ερμηνεία φυσικά, η ξεχωριστή Τζώρτζια.

videoclip_ble_2015_02_0-2

Στην πλαζ Βοτσαλάκια όπου και ξεκίνησε το γύρισμα, παρά το τσουχτερό κρύο, η Τζώρτζια, δεν έχασε στιγμή την θετική της διάθεση, το χιούμορ και το χαμόγελο της. Ως εξαιρετική περφόρμερ που είναι, χάρισε στο σκηνοθέτη της Μανώλη Τζιράκη, τα ωραιότερα πλάνα.

Αργότερα, στις 16.00μ.μ. το συνεργείο μεταφέρθηκε στο Γκάζι, όπου συνεχίστηκαν τα γυρίσματα με την συμμετοχή του Γιώργου Παπαποστόλου, στην τρομπέτα, και τη συμμετοχή τριών ζευγαριών που συνάντησαν το «φιλί» της Τζώρτζια…!

Για το νέο videoclip τους, είπαμε δυο λόγια με την Τζώρτζια!

MusicCorner: Είστε ικανοποιημένοι από τα γυρίσματα του νέου σας video clip; Πολύ κρύο αλλά …δεν μάσησες! Και φαίνεται να χαίρεσαι αυτές τις διαδικασίες, η υποκριτική είναι κάτι που θα σου άρεσε και να ακολουθήσεις κάποια στιγμή;
Τζώρτζια: Η εικόνα σε συνδυασμό με την μουσική, είναι κάτι που πάντα με γοήτευε. Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις προοπτικές που ανοίγει αυτός ο συνδυασμός. Η υποκριτική μέχρι τώρα με ενδιέφερε μέσα από τον συγκεκριμένο τύπο – χαρακτήρα που έχω. Νομίζω όμως πως δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα… Η υποκριτική είναι κάτι που επίσης θέλει δουλειά ετών, ταλέντο και εμπειρία, οπότε μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ το πόσο καλή θα γινόμουν! Μπορώ όμως να μείνω με ευχαρίστηση στα video clip (ταινιάκια μικρού μήκους είναι και αυτά…) και ας γυρίζονται σε αντίξοες συνθήκες, θα έχω κάτι να θυμάμαι!

MusicCorner: Στην εποχή μας με τα τύπου youtube sites και γενικά όλα τα δικτυακά μέσα που έχουν πλέον δυνατότητα να προβάλουν εικόνα, το να γίνει ένα τραγούδι video clip είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη; Είναι απαραίτητο για την επιτυχία του;
Τζώρτζια: Νομίζω πως με την εικόνα, μπορεί κάποιος ευκολότερα να δώσει χρόνο, για να ακούσει το τραγούδι. Οπότε έχει μια συμβολή στην επιτυχία του. Κάποιες φορές η συμβολή αυτή είναι μεγάλη. Ένα επιτυχημένο V.C., μπορεί να κάνει ένα μέτριο τραγούδι επιτυχία μικρής διάρκειας έστω…

MusicCorner: Ποιο θεωρείς ότι είναι μέχρι σήμερα το πιο όμορφο video clip των Μπλε;
Τζώρτζια: Νομίζω πως το «Μια φορά» που σκηνοθέτησε η Κλεοπάτρα Κοραή, είναι από τις πιο όμορφες δουλειές μας.

MusicCorner: Ποια τα σχέδια των Μπλε για το άμεσο μέλλον;
Τζώρτζια: Έχουμε ένα άλμπουμ στα σκαριά, και αρκετές συναυλίες που μας κρατάνε στο δρόμο…

————

Περισσότερα για τα όσα είδαμε, θα σας πει το πλούσιο φωτογραφικό μας υλικό… Διασκεδάστε το όσο και εμείς!

——-

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here