«Είμαστε μια παρέα καλλιτεχνών με ανάγκη για έκφραση και δημιουργία, με τον δικό μας «ήχο και υλικό»,τη δική μας ταυτότητα και πρόταση αισθητικής. Mε κοινούς στόχους και οράματα, που αγαπάμε την μουσική και την τέχνη και θέλουμε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στο πολιτιστικό επίπεδο αυτού του τόπου.

Στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας να επικοινωνήσουμε με το πλατύ κοινό, αποφασίσαμε να σχηματίσουμε μια ομάδα και να βρούμε τρόπους να παρουσιάσουμε την δουλειά μας. Η δύναμη μας είναι το έργο μας και η «Φιλική Εταιρία Καλλιτεχνών», το όχημα που ξεκινάμε με θετική ενέργεια για να φτάσουμε στις καρδιές των ακροατών.

filiki_etaireia_kallitexnwn_2016_06

Λειτουργούμε σε συλλογικό επίπεδο και αναζητάμε ανθρώπους από κάθε χώρο των Μ.Μ.Ε., από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, που έχουν τη διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να παρουσιάσουν στον κόσμο τα βιογραφικά και τις δράσεις μας, τις συναυλίες και τις νέες μας παραγωγές.

Αναζητάμε δημοτικά αλλά και ιδιωτικά ραδιόφωνα από όλη τη χώρα, καφέ και μπαράκια που αγαπούν την ελληνική μουσική σκηνή να εντάξουν τραγούδια μας στο πρόγραμμα τους προκειμένου αυτά να φτάσουν και να εκτιμηθούν από τον μόνο αρμόδιο και αμερόληπτο κριτή που είναι το πλατύ κοινό.

Και τέλος καλούμε όλους εσάς τους απλούς ακροατές που αγαπάτε το ποιοτικό και διαχρονικό τραγούδι, να φτιάξουμε μαζί ένα «νέο μουσικό ρεύμα» που θα μας ενώσει και θα μας κάνει να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας.

Η ομάδα μας ξεκινά σε πρώτη φάση να απλώνεται διαδικτυακά μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: FilikiEtairiaKallitexnon.

Δημιουργήσαμε επίσης μια πρώτη συλλογή στο YouTube που περιέχει από δύο αντιπροσωπευτικά τραγούδια του καθένα μας.

Μετά από σύντομο διάστημα θα ξεκινήσουμε κοινές συναυλίες σε μουσικές σκηνές, καθώς και συνεργασίες σε δισκογραφικό επίπεδο. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας, συνοδοιπόρους και φίλους στην κοινή μας πορεία για ένα καλύτερο ελληνικό τραγούδι».

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Νικόλας ΑδέσποτοςΑντώνης Βάμβουκας, Χριστίνα ΓκόλιαΝίκος Γώγος, Βασίλης Πάντσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here