13/05/2014
www.musiccorner.gr

Παρασκευή 16 ΜαΐουJAZZMATAZZ

Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 4€ 

jazzmatazz_dt_2014_05

Οι JazzMatazz, που συστάθηκαν στα τέλη του 2011, παίζουν swing και στήνουν κάθε φορά μια ξεχωριστή τζαζ γιορτή. Με τα καυστικά στιχάκια τους βγαλμένα από την κοινωνική πραγματικότητα, διακωμωδούν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας παρασύροντάς μας σε ξέφρενο χορό και τραγούδι. Παρά το νεαρό της ηλικίας της μπάντας, έχουν πραγματοποιήσει σειρά από εμφανίσεις που τους έχουν καθιερώσει στο swing κοινό και όχι μόνο. Οι JazzMatazz έχουν παίξει στα πιο πολλά από τα στέκια της Αθήνας (αλλά και στην επαρχία), με μια ποικιλία στο χαρακτήρα των εμφανίσεών τους: από μεγάλα τζαζ clubs μέχρι μικρές σκηνές με εναλλακτική διάθεση, διεθνείς jazz χορευτικές συναντήσεις, μεγάλα φεστιβάλ κ.α ενώ μουσικές τους έχουν παιχτεί και στο θέατρο.

Οι συνεργασίες τους στα live είναι ευρείες, (από jazz σολίστες, κλασσικούς τραγουδιστές και σατυρικούς καλλιτέχνες, έως τις μεγαλύτερες χορευτικές ομάδες της Αθήνας), και θα γίνουν ακόμα περισσότερες…

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ «Κρίσοι και Πείναπ γκερλς» και το βιντεοκλίπ «Ο λογαριασμός». 

——————————– 

Σάββατο 17 Μαΐου – ΝΑLYSSA GREEN

Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 5€ 

nalyssa_green_dt_2014_05

Η Nalyssa Green έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο δίσκους με τραγούδια της (Barock -2010 – self released/The Seed – 2012 – Inner Ear). Συνθέτει, τραγουδάει και παίζει κιθάρα, πλήκτρα και θέρεμιν. Με την συντροφιά της που αποτελείται από τον παραγωγό της και κιθαρίστα Σπύρο Λιβάνη, τον ντράμερ Ευάγγελο Ασλανίδη, το Βασίλη Νιτσάκη στο μπάσο και την Ευαγγέλια Ξυνοπούλου στα φωνητικά και τα πλήκτρα, έχουν δώσει πολλές συναυλίες και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν έναν πολύ δεμένο και ιδιαίτερο δικό τους ήχο.

Για ακόμα μια φορά θα συναντηθούν επί σκηνής στο Floral, σε ένα από τα λιγοστά φετινά τους live. Με ανανεωμένη και ανοιξιάτικη διάθεση θα παίξουν το ήδη αγαπημένο τους ρεπερτόριο καθώς και ολόφρεσκα νέα τραγούδια που μόλις δημιουργήθηκαν.

 ——————————–

Τρίτη 20 ΜαΐουΠώς βιώνουν τα παιδιά και οι έφηβοι την κρίση;

Ώρα έναρξης 20:00
Είσοδος ελεύθερη

paidia_krish_dt_2014_05

Συζήτηση με θέμα το πώς βιώνουν τα παιδιά και οι έφηβοι την κρίση, με βάση τις πτυχιακές έρευνες της Ελένης Σουκούρογλου και της Αναστασίας Αδάμ, αποφοίτων του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, οι οποίες ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας ψυχολογίας Φωτεινής Τσαλίκογλου. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο πλαίσιο της Έρευνας για τις αιτίες και τις λύσεις της κρίσης της δημοσιογράφου–συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλίας Πατούλη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι δύο ψυχολόγοι για τα θέματα των εργασιών τους, που έχουν ως εξής:  «Η αναπαράσταση της έννοιας της οικονομικής κρίσης στα παιδιά της πρώτης παιδικής ηλικίας» από την Ελένη Σουκούρογλου και «Πώς βιώνουν οι έφηβοι την κρίση;»  από την Αναστασία Αδάμ.  Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν η Φωτεινή Τσαλίκογλου και η  Κρυσταλία Πατούλη. 

——————————–

 Παρασκευή 23 Μαΐου – ΜΑΝΟΣ ΛΥΔΑΚΗΣ ΤΡΙΟ

Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 3€

 manos_lidakis_dt_2014_05

Ο Μάνος Λυδάκης, παράλληλα με τη συνεργασία του με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα και την προετοιμασία του καινούργιου του δίσκου, έρχεται στο Floral μαζί με το Τρίο του για να  παρουσιάσει κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο «Η μαφία των Αγίων», την καινούργια του δουλειά, καθώς και «πειραγμένες» διασκευές από την  ελληνική και ξένη ρόκ σκηνή.

Στο live, θα τον συντροφεύουν δυο εξαιρετικοί μουσικοί, ο Θάνος Χατζηαναγνώστου στα τύμπανα και ο Απόστολος Καλτσάς στο μπάσο, τραγούδια του οποίου θα ερμηνεύσει ο Μάνος Λυδάκης. 

——————————–

 Σάββατο 24 Μαΐου – NAPOLEONS COUP

Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 3€

napoleons_coup_dt_2014_05

Το Napoleons Coup κινείται στους χώρους της Funk και Soul μουσικής. Μετράει περίπου 6 χρόνια ζωής και παρά τις όποιες αλλαγές στη σύνθεσή του, ποτέ δεν ξέφυγε από το ύφος και το χαρακτήρα που από την αρχή είχε. Στόχος όλων των μελών η καλή μουσική και η διασκέδαση των ίδιων μέσα από αυτή, καθώς και του κόσμου που τους ακολουθεί στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Σε αυτές τις εμφανίσεις πλέον, οι φίλοι του γκρουπ έχουν την ευκαιρία, εκτός από γνωστές διασκευές, να ακούσουν και νέο υλικό, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τα μέλη του Napoleon’s Coup είναι:
– Δημήτρης Μιχαλόπουλος – Φωνή
– Μάριος Μούρμουρας – Κιθάρα
– Ντίνος Κουτσαλάς – Μπάσο
– Κώστας Νταϊλιάνης – Πλήκτρα
– Τάκης Ήντας – Τύμπανα
– Νίκος Δημαράς – Τρομπέτα
– Άγγελος Τζαμαρίας – Τρομπόνι

FLORAL
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
τηλέφωνο επικοινωνίας.: 210 3800070

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here