18/10/2013
www.musiccorner.gr

 

Mε πολλές και καλές μουσικές, ευκαιρίες για χορό και νοσταλγία, ωραίες συζητήσεις, δημιουργικές συναντήσεις, το Floral σας υποδέχεται κάθε μέρα με μια διαφορετική πρόταση. Eκτός από την κλασσική Bauhaus αισθητική και τα ίχνη από το ιστορικό καφέ-ζαχαροπλαστείο του Μεσοπολέμου, το Floral έχει την καρδιά ενός μεγάλου, φιλόξενου, σύγχρονου χώρου, που χαίρεται να υποδέχεται τις συναντήσεις, τις συζητήσεις, τα φλέρτ και το χαμόγελο των φίλων του.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 18 μέχρι τις 26/10:

Παρασκευή 18/10:  Limpin Express Live

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, οι Limpin Express θα εμφανιστούν στο Floral με ανανεωμένο σχήμα, πρώτη φορά για τη φετινή σαιζόν. Με επιρροές από σχήματα σαν τους Allman Bros,J.Winter,Son House,WHO και άλλους συνομίληκούς τους θα παρουσιάσουν ένα δυνατό live με υλικό από το πρώτο τους album με τίτλο ”First Act…” αλλά και ένα set γεμάτο με power rock & blues διασκευές!

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 3 ΕΥΡΩ

Limpin Express

Σάββατο 19/10: Jazzmatazz Live

Για το τρύπιο σκαρπίνι σας,
Για την χαλασμένη μπριγιαντίνη σας,
Για την χορευτική φαγούρα σας,
Για το παρεΐστικο πείσμα σας,
Για όλους τους μάγκες,
Για όλες τις φίνες κυρίες..
Οι JazzMatazz παίζουν swing!

Στήνοντας για άλλη μια σεζόν ένα γνήσιο jazz πανυγήρι, οι JazzMatazz βουτάνε στις αρχές του αιώνα, ξεσκονίζουν τα πιο κουλ jazz standards, ξανασυναρμολογούν ελληνικά oldies, και γράφουν κομμάτια για το αβέβαιο σήμερα, για τα μοντέρνα Πείνα(π) γκέρλς, για αυτούς που δεν χάνουν την όρεξη και το πείσμα τους..

Στις 19 Οκτώβρη οι JazzMatazz, επισκέπτονται το FLORAL, για ένα live show απ’ τα δικά τους για τα …αυτιά και τα πόδια σας, μόνο!

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 3 ΕΥΡΩ

Jazzmatazz

Τρίτη 22/10: Εργοτάξιο Ιδεών

Η φιλία στον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη:Από το ηθικό στο πολιτικό

Συζήτηση με τους:Σπύρο Μπενετάτο (Πάντειο Παν/μιο) και  Βασίλη Ξυδιά (θεολόγος,καθηγητής μέσης εκπαίδευσης)

Ο προβληματισμός για τη φιλία και το τι συνέχει μια κοινότητα είναι πανάρχαιος. Στην εμβέλειά του εμπίπτουν τόσο κοινωνικές όσο και πολιτικές θεματικές. Παρ’ όλ’ αυτά, στους ενδιάμεσους αιώνες η έννοια της φιλίας αλλά και του κοινωνικού έχουν μεταβληθεί ριζικά. Στη συνάντηση αυτή, με έμφαση στον πλατωνικό διάλογο Λύσις και τα αριστοτελικά Ηθικά Νικομάχεια, ο Βασίλης Ξυδιάς και ο Σπύρος Μπενετάτος θα συζητήσουν για τη δυνατότητα επιστροφής στα αρχαία κείμενα, με στόχο τη συμβολή στους σύγχρονους ηθικούς και πολιτικούς προβληματισμούς.

Έναρξη: 19:00
Είσοδος ελεύθερη

Ergotaxio Ideon

Παρασκευή 25/10: Σταύρος Νταντούς & Los Tigainos

Ο Σταύρος Νταντούς και η Los Tigainos έρχονται για πρώτη φορά στο Floral για να μεταδώσουν την αγάπη τους για την αφρο-κουβανέζικη μουσική και τα κουβανέζικα κρουστά Bata, στήνοντας ένα ξέφρενο πάρτυ! Η Τιγκαϊνη εξάλλου σύμφωνα με θεωρίες  αποτελεί το βασικό συστατικό της  ζωτικότητας και της  ουσίας της ζωής!

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 3 ευρώ

Stavros Dadoush

Σάββατο 26/10: “On StageBroadway Party

Η ομάδα μιούζικαλ “On Stage” κάνει πάρτυ και γιορτάζει τον ένα χρόνο από την δημιουργία της και τα 3 χρόνια απο τη δημιουργία του On Stage Musical Studio. Ελάτε όλοι στις 26/10 στο Floral στα Eξάρχεια για ένα party γεμάτο κέφι, χορό, φτηνά και καθαρά ποτά και μυρωδιά από Broadway! Όσοι θέλετε να μπείτε ακόμα πιο πολύ στο κλίμα, ελάτε ντυμένοι σαν τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από μιούζικαλ!

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 2 ευρώ

Broadway Party

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here