Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μια από τις καλύτερες δουλειές του 2012 είναι σίγουρα το cd του Γιώργου Σαμπάνη "Δεν είμαι ήρωας".Και το γράφω εδώ γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ και το 2013.Αυτή η δουλειά έχει κομματάρες,και πρέπει να βγουν πολλά singles.Μη μιλάς, Νύχτα κι άλλη νύχτα, Ότι και να είμαι, Κόκκινο είναι πολύ αγαπημένα μου.Ελπίζω η Universal να βγάλει κάποια από αυτά σε videoclips,αλλά και να τα προωθήσει όλα σαν radio singles!!!
fylakas_aggelos έγραψε:Μια από τις καλύτερες δουλειές του 2012 είναι σίγουρα το cd του Γιώργου Σαμπάνη "Δεν είμαι ήρωας".Και το γράφω εδώ γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ και το 2013.Αυτή η δουλειά έχει κομματάρες,και πρέπει να βγουν πολλά singles.Μη μιλάς, Νύχτα κι άλλη νύχτα, Ότι και να είμαι, Κόκκινο είναι πολύ αγαπημένα μου.Ελπίζω η Universal να βγάλει κάποια από αυτά σε videoclips,αλλά και να τα προωθήσει όλα σαν radio singles!!!
Συμφωνώ απόλυτα.. Δισκάρα! Και το ομότιτλο Δεν είμαι ήρωας είναι πολύ ωραίο!
fylakas_aggelos έγραψε:Μια από τις καλύτερες δουλειές του 2012 είναι σίγουρα το cd του Γιώργου Σαμπάνη "Δεν είμαι ήρωας".Και το γράφω εδώ γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ και το 2013.Αυτή η δουλειά έχει κομματάρες,και πρέπει να βγουν πολλά singles.Μη μιλάς, Νύχτα κι άλλη νύχτα, Ότι και να είμαι, Κόκκινο είναι πολύ αγαπημένα μου.Ελπίζω η Universal να βγάλει κάποια από αυτά σε videoclips,αλλά και να τα προωθήσει όλα σαν radio singles!!!
Συμφωνώ απόλυτα.. Δισκάρα! Και το ομότιτλο Δεν είμαι ήρωας είναι πολύ ωραίο!