Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

fylakas_aggelos έγραψε:Τώρα αυτά ξέρουμε αν έχουν ηχογραφηθεί και ενορχηστρωθεί?Κρίμα είναι να μένουν στο συρτάρι εξαιτίας της δισκογραφικής!
Αν έβαζε και τα 2 κομμάτια του Βαρθακούρη θα μπορούσε άνετα να βγάλει διπλό cd. :fan:
I like people too much or not at all.
Manolis8888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis8888 »

Έπρεπε να βάλει το " Εις Ανώτερα " που του το καψε... Το τραγούδι αυτό θα έμπαινε στο cd και δεν μπήκε τελευταία στιγμή.

Ο Χάρης από την ιστοσελίδα του "ΘΕΜΑτος" που έχει αποσπάσματα από τα τραγούδια λίγες μέρες από την κυκλοφορία του cd, είδε ότι δεν ήταν αυτό μέσα και περίμενε από τον Γιάννη τον "φίλο" του, όπως λέει, να τον ειδοποιήσει όπως είχε κάνει στην αρχή που του τα ζήτησε !
stelios

Αυτά ισχυρίζεται ο Χάρης.Έχουμε ακούσει την μια πλευρά.Ο Γιάννης πάντα απευθύνεται ο ίδιος προσωπικά στους δημιουργούς για να ζητήσει τραγούδια.
Αν ο Χάρης είχε προβλήματα υγείας και μπήκε στην διαδικασία να τρέχει για να προλάβει προθεσμιές ήταν δική του επιλογή.
Δεν νομίζω να δέχθηκε τόσο μεγάλες πιέσεις λες και ο Γιάννης ήθελε οπωσδήποτε τραγούδια του.
Προφανώς πίστευε πως είχε ελπίδες τα τραγούδια του να γίνουν επιτυχίες αν τα πει ο Γιάννης και έτσι ενδεχομένως να πάρουν και άλλοι στο μέλλον από εκείνον τραγούδια.Σίγουρα θα έπρεπε το κομμάτι να μπει από την στιγμή που το έλεγε στο live του ο Γιάννης αλλά δεν ξέρουμε ποια ήταν η αντίδραση του Χάρη όταν έμαθε πως δεν θα μπει το 2 κομμάτι του στον δίσκο και τι μεσολάβησε. :wink:
Στην τελική αν αισθάνεται αδικημένος ας πάει στα δικαστήρια.
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

ή ας το ηχογραφήσει ο ίδιος να κάνει και επιτυχία, αν είναι καλό!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

Δεν έχεις άδικο.Πριν χρόνια είχε κάνει αυτό που λες.Είχε δώσει στον Γιάννη τραγούδι και τελικά δεν είχε μπει στον δίσκο.
Στην συνέχεια το αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρης σε συνέντευξή του.Κακή συνήθεια το έχει. :fan:

Αυτό πάντως ήταν ωραίο τραγούδι. :biggrin:
yakinthos

θα ταίριαζε και στον Πλούταρχο αυτό!
Manolis8888

stelios έγραψε: Δεν νομίζω να δέχθηκε τόσο μεγάλες πιέσεις λες και ο Γιάννης ήθελε οπωσδήποτε τραγούδια του.
Προφανώς πίστευε πως είχε ελπίδες τα τραγούδια του να γίνουν επιτυχίες αν τα πει ο Γιάννης και έτσι ενδεχομένως να πάρουν και άλλοι στο μέλλον από εκείνον τραγούδια
Ο Χάρης λέει στο κείμενό του ότι τον εκτιμά σαν καλλιτέχνη. Παρά το γολγοθά του, έκατσε και δούλεψε για κείνον, αυτό λέει πολλά.

Για καλλιτέχνες που λες βλέπω έχει κυκλοφορήσει τραγούδια - σε σύνθεση - με τον πατέρα του, με τον Σάκη, με τον Ρέμο, με τον Φραγκούλη (ντουέτο με τον πατέρα του και τον ίδιο), στη Νατάσα (ντουέτο με τον πατέρα του), με το Μακρόπουλο (ντουέτο με τον ίδιο), ακόμα και με τη Δέσποινα! :thumbup:

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info= ... ser_id=231
stelios

Manolis8888 έγραψε:
stelios έγραψε: Δεν νομίζω να δέχθηκε τόσο μεγάλες πιέσεις λες και ο Γιάννης ήθελε οπωσδήποτε τραγούδια του.
Προφανώς πίστευε πως είχε ελπίδες τα τραγούδια του να γίνουν επιτυχίες αν τα πει ο Γιάννης και έτσι ενδεχομένως να πάρουν και άλλοι στο μέλλον από εκείνον τραγούδια
Ο Χάρης λέει στο κείμενό του ότι τον εκτιμά σαν καλλιτέχνη. Παρά το γολγοθά του, έκατσε και δούλεψε για κείνον, αυτό λέει πολλά.

Για καλλιτέχνες που λες βλέπω έχει κυκλοφορήσει τραγούδια - σε σύνθεση - με τον πατέρα του, με τον Σάκη, με τον Ρέμο, με τον Φραγκούλη (ντουέτο με τον πατέρα του και τον ίδιο), στη Νατάσα (πάλι ντουέτο με τον πατέρα του), με το Μακρόπουλο (ντουέτο με τον ίδιο), ακόμα και και με τη Δέσποινα! :thumbup:

Toν εκτιμά ως καλλιτέχνη αλλά τον αποκαλεί δειλό και κακό χαρακτήρα δημόσια.Μάλιστα.
Ο γολγοθάς του γιατί πρέπει να με συγκινήσει;Επιλογή του ήταν τέλος.
Αν δεν ήθελε θα έλεγε ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ για προσωπικούς λόγους να ανταποκριθώ σε αυτό που μου ζητάς.
Προσωπικά με απωθεί το δράμα και η κλάψα.Προτιμώ την αξιοπρέπεια.
Δεν είπα πως δεν έχει δώσει τραγούδια στο παρελθόν.
Είπα ουσιαστικά πως δεν είναι στα πράγματα εδώ και χρόνια και πως μια επιτυχία με τον Πλούταρχο θα του άνοιγε πόρτες.
Συμβαίνει γενικώς αυτό.Δίνει κάποιος τραγούδι επιτυχία σε μεγάλο όνομα και μετά ζητάνε και άλλοι καλλιτέχνες τραγούδια.
Βασικά και μόνο που πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε τι τραγούδια έχει γράψει και σε ποιους δείχνει πολλά. :10-pleko:
ARTP0P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ARTP0P »

Εικόνα
Yoü make my heart stop
Manolis8888

stelios έγραψε:
Manolis8888 έγραψε:

Για καλλιτέχνες που λες βλέπω έχει κυκλοφορήσει τραγούδια - σε σύνθεση - με τον πατέρα του, με τον Σάκη, με τον Ρέμο, με τον Φραγκούλη (ντουέτο με τον πατέρα του και τον ίδιο), στη Νατάσα (πάλι ντουέτο με τον πατέρα του), με το Μακρόπουλο (ντουέτο με τον ίδιο), ακόμα και και με τη Δέσποινα! :thumbup:

Βασικά και μόνο που πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε τι τραγούδια έχει γράψει και σε ποιους δείχνει πολλά. :10-pleko:
Δεν είμαι φαν του για να ξέρω όλες του τις συνεργασίες :-P
stelios

Manolis8888 έγραψε:
stelios έγραψε:
Manolis8888 έγραψε:

Δεν είμαι φαν του για να ξέρω όλες του τις συνεργασίες :-P
Είναι που είναι όλα επιτυχίες και τα ξέρουμε. :biggrin:
stelios

Επιμένω πως μπορεί να πάει στα δικαστήρια αν αισθάνεται αδικημένος.Το να κάνει επιθέσεις μέσω twitter όμως στον Γιάννη είναι απλά θλιβερό.
yakinthos

stelios έγραψε:
nikospaok έγραψε:ποιο ειναι το τραγουδι στο οποιο αναφερεται ο βαρθακουρης???
Αυτό έλεγε στο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη.

Το Βαθειά Θάλλασά μου δεν θα έμπαινε.Το είχαν αποφασίσει από καιρό.
Δε λέει και πολλά πάντως... και νομίζω δεν του πάει και τόσο του Πλούταρχου. Επίσης αν κατάλαβα καλά δεν το έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ο Πλούταρχος στο youtube, αλλά κάποιος με το κινητό του. Προφανώς ο Πλούταρχος το τραγούδησε, είδε ότι δεν ξετρελάθηκε και κανένας και το έβγαλε από το σιντί. Σιγά το κάψιμο του τραγουδιού. Μια χαρά μπορεί να το δώσει αλλού ο δημιουργός. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Επειδή κάποιος θαμώνας το βιντεοσκόπησε, έπρεπε οπωσδήποτε να το βάλει στο δίσκο...; Κι ο Δάντης άδικο έχει...
stelios

yakinthos έγραψε:
stelios έγραψε:

Δε λέει και πολλά πάντως... και νομίζω δεν του πάει και τόσο του Πλούταρχου. Επίσης αν κατάλαβα καλά δεν το έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ο Πλούταρχος στο youtube, αλλά κάποιος με το κινητό του. Προφανώς ο Πλούταρχος το τραγούδησε, είδε ότι δεν ξετρελάθηκε και κανένας και το έβγαλε από το σιντί. Σιγά το κάψιμο του τραγουδιού. Μια χαρά μπορεί να το δώσει αλλού ο δημιουργός. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Επειδή κάποιος θαμώνας το βιντεοσκόπησε, έπρεπε οπωσδήποτε να το βάλει στο δίσκο...; Κι ο Δάντης άδικο έχει...
Ούτε εμένα μου αρέσει το τραγούδι.Από όσο μπορώ να κρίνω γιατί δεν το έλεγε και ολόκληρο.
Συμφωνώ πάντως μια χαρά μπορεί να το δώσει σε άλλον τραγουδιστή.
Εδώ βλέπουμε δημιουργοί να δίνουν τραγούδια τους σε καλλιτέχνες που ήδη έχουν κυκλοφορήσει από άλλους και δεν έκαναν επιτυχία.
Απλά για να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.Στην τελική ας το πει ο Δάντης για να βοηθήσει τον φίλο του που αδικήθηκε. :525807:
yakinthos

Αλλά κι ο Δάντης όμως...; Βρήκε την ευκαιρία να ρίξει λίγο φαρμάκι... :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Αυτός δεν ήταν που λέγανε ότι έκλεψε τραγούδι από κάποιον κι έφτιαχνε το τραγούδι της Γιουροβίζιον με την Παπαρίζου...;
Ξέρει από μπαμπεσιές προφανώς.
Άσε μας σκυλίτσα μου. :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Manolis8888

yakinthos έγραψε:
stelios έγραψε:

Από τη στιγμή που το παρουσίαζε δεν έπρεπε να μπει; Επόμενο ήταν και να το βιντεοσκοπήσουν...
To αστείο είναι ότι ξετρελάθηκαν αφού το θεωρούσαν "επιτυχία" λέει !!! Δεν μπήκε στην ουσία πριν την κοπή και τη χάραξη, που λένε. Άρα κάτι παίχτηκε... Σημειωτέον ο Δάντης διέγραψε το σχολιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis8888 την Δευ Μαρ 04, 2013 3:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yakinthos

Κάποιο τραγούδι μπορεί να δοκιμαστεί, τίποτα δεν είναι απαραίτητο. Και ποιος εμποδίζει το τραγούδι να κάνει επιτυχία τώρα; Με ποια λογική κάηκε; Είναι δυνατό να τα λένε αυτά μουσικοί, που όλοι τα έχουνε κάνει δεκάδες φορές...;

Και εννοείται κάτι μπορεί να θεωρείς ότι είναι σουξέ και να μην είναι. Δεν υπάρχουν συνταγές, προβλέψεις υπάρχουν. Που άλλοτε κάθονται κι άλλοτε όχι.
SpaceDog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpaceDog »

yakinthos έγραψε:Αλλά κι ο Δάντης όμως...; Βρήκε την ευκαιρία να ρίξει λίγο φαρμάκι... :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Αυτός δεν ήταν που λέγανε ότι έκλεψε τραγούδι από κάποιον κι έφτιαχνε το τραγούδι της Γιουροβίζιον με την Παπαρίζου...;
Ξέρει από μπαμπεσιές προφανώς.
Άσε μας σκυλίτσα μου. :hysterical: :hysterical: :hysterical:
αυτός νομίζω ήταν ο Μπίγαλης για το light in our soul..
κι εγώ δεν συμφωνώ με το να τον κράζει στα twitter, από την άλλη όμως δεν νομίζω οτι βγαίνει άκρη δια της δικαστικής οδού, αφού πλέον η δισκογραφία είναι στα τάρταρα.. υποθέτω πιο πολύ βασίζονται στον λογο κάποιου πλέον, παρά στα συμβόλαια που ετσι κι αλλιώς και αυτά έχουν ένα σωρο παραθυράκια.
όσο για το ''το δοκιμασε live, είδε οτι δεν αρεσε και το απέρριψε'' οχι ρε παιδιά, δεν πάει έτσι. ο καλλιτέχνης έχει άποψη για τα τραγούδια που επιλέγει και πρέπει να τα πιστεύει πρώτα ο ίδιος για να τα δισκογραφήσει. αν ήταν έτσι όλοι θα κάνανε προακροάσεις πριν να βγάλουν ενα άλμπουμ και θα επελεγαν αναλογα με το ποια έχουν μεγαλύτερο γκελ στον κόσμο.. ο καλλιτέχνης κάνει προτάσεις στο κοινό, όχι το κοινό στον καλλιτέχνη.
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
yakinthos

πάντως έχουν γίνει και δίσκοι ολόκληροι που τα τραγούδια δοκιμάστηκαν σε live. Και του έντεχνου ρεπερτορίου που υποτίθεται ότι η εμπορικότητα τους αφορά λιγότερο από την πρόταση.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Reload Stores
Μόλις έφθασε στο RELOAD το καινούργιο CD του Γιάννη Πλούταρχου.
Μια από τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2013 βρίσκεται στα ράφια του μαγαζιού.
Καλή ακρόαση !!!
Τιμή 9,99€
:smile:
Εικόνα
Απάντηση