Αν έβαζε και τα 2 κομμάτια του Βαρθακούρη θα μπορούσε άνετα να βγάλει διπλό cd.fylakas_aggelos έγραψε:Τώρα αυτά ξέρουμε αν έχουν ηχογραφηθεί και ενορχηστρωθεί?Κρίμα είναι να μένουν στο συρτάρι εξαιτίας της δισκογραφικής!

Αν έβαζε και τα 2 κομμάτια του Βαρθακούρη θα μπορούσε άνετα να βγάλει διπλό cd.fylakas_aggelos έγραψε:Τώρα αυτά ξέρουμε αν έχουν ηχογραφηθεί και ενορχηστρωθεί?Κρίμα είναι να μένουν στο συρτάρι εξαιτίας της δισκογραφικής!
Ο Χάρης λέει στο κείμενό του ότι τον εκτιμά σαν καλλιτέχνη. Παρά το γολγοθά του, έκατσε και δούλεψε για κείνον, αυτό λέει πολλά.stelios έγραψε: Δεν νομίζω να δέχθηκε τόσο μεγάλες πιέσεις λες και ο Γιάννης ήθελε οπωσδήποτε τραγούδια του.
Προφανώς πίστευε πως είχε ελπίδες τα τραγούδια του να γίνουν επιτυχίες αν τα πει ο Γιάννης και έτσι ενδεχομένως να πάρουν και άλλοι στο μέλλον από εκείνον τραγούδια
Toν εκτιμά ως καλλιτέχνη αλλά τον αποκαλεί δειλό και κακό χαρακτήρα δημόσια.Μάλιστα.Manolis8888 έγραψε:Ο Χάρης λέει στο κείμενό του ότι τον εκτιμά σαν καλλιτέχνη. Παρά το γολγοθά του, έκατσε και δούλεψε για κείνον, αυτό λέει πολλά.stelios έγραψε: Δεν νομίζω να δέχθηκε τόσο μεγάλες πιέσεις λες και ο Γιάννης ήθελε οπωσδήποτε τραγούδια του.
Προφανώς πίστευε πως είχε ελπίδες τα τραγούδια του να γίνουν επιτυχίες αν τα πει ο Γιάννης και έτσι ενδεχομένως να πάρουν και άλλοι στο μέλλον από εκείνον τραγούδια
Για καλλιτέχνες που λες βλέπω έχει κυκλοφορήσει τραγούδια - σε σύνθεση - με τον πατέρα του, με τον Σάκη, με τον Ρέμο, με τον Φραγκούλη (ντουέτο με τον πατέρα του και τον ίδιο), στη Νατάσα (πάλι ντουέτο με τον πατέρα του), με το Μακρόπουλο (ντουέτο με τον ίδιο), ακόμα και και με τη Δέσποινα!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info= ... ser_id=231
Δεν είμαι φαν του για να ξέρω όλες του τις συνεργασίεςstelios έγραψε:Βασικά και μόνο που πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε τι τραγούδια έχει γράψει και σε ποιους δείχνει πολλά.Manolis8888 έγραψε:Ο Χάρης λέει στο κείμενό του ότι τον εκτιμά σαν καλλιτέχνη. Παρά το γολγοθά του, έκατσε και δούλεψε για κείνον, αυτό λέει πολλά.stelios έγραψε: Δεν νομίζω να δέχθηκε τόσο μεγάλες πιέσεις λες και ο Γιάννης ήθελε οπωσδήποτε τραγούδια του.
Για καλλιτέχνες που λες βλέπω έχει κυκλοφορήσει τραγούδια - σε σύνθεση - με τον πατέρα του, με τον Σάκη, με τον Ρέμο, με τον Φραγκούλη (ντουέτο με τον πατέρα του και τον ίδιο), στη Νατάσα (πάλι ντουέτο με τον πατέρα του), με το Μακρόπουλο (ντουέτο με τον ίδιο), ακόμα και και με τη Δέσποινα!
Είναι που είναι όλα επιτυχίες και τα ξέρουμε.Manolis8888 έγραψε:Δεν είμαι φαν του για να ξέρω όλες του τις συνεργασίεςstelios έγραψε:Βασικά και μόνο που πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε τι τραγούδια έχει γράψει και σε ποιους δείχνει πολλά.Manolis8888 έγραψε:Ο Χάρης λέει στο κείμενό του ότι τον εκτιμά σαν καλλιτέχνη. Παρά το γολγοθά του, έκατσε και δούλεψε για κείνον, αυτό λέει πολλά.stelios έγραψε: Δεν νομίζω να δέχθηκε τόσο μεγάλες πιέσεις λες και ο Γιάννης ήθελε οπωσδήποτε τραγούδια του.
Δε λέει και πολλά πάντως... και νομίζω δεν του πάει και τόσο του Πλούταρχου. Επίσης αν κατάλαβα καλά δεν το έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ο Πλούταρχος στο youtube, αλλά κάποιος με το κινητό του. Προφανώς ο Πλούταρχος το τραγούδησε, είδε ότι δεν ξετρελάθηκε και κανένας και το έβγαλε από το σιντί. Σιγά το κάψιμο του τραγουδιού. Μια χαρά μπορεί να το δώσει αλλού ο δημιουργός. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Επειδή κάποιος θαμώνας το βιντεοσκόπησε, έπρεπε οπωσδήποτε να το βάλει στο δίσκο...; Κι ο Δάντης άδικο έχει...stelios έγραψε:Αυτό έλεγε στο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη.nikospaok έγραψε:ποιο ειναι το τραγουδι στο οποιο αναφερεται ο βαρθακουρης???
Το Βαθειά Θάλλασά μου δεν θα έμπαινε.Το είχαν αποφασίσει από καιρό.
Ούτε εμένα μου αρέσει το τραγούδι.Από όσο μπορώ να κρίνω γιατί δεν το έλεγε και ολόκληρο.yakinthos έγραψε:Δε λέει και πολλά πάντως... και νομίζω δεν του πάει και τόσο του Πλούταρχου. Επίσης αν κατάλαβα καλά δεν το έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ο Πλούταρχος στο youtube, αλλά κάποιος με το κινητό του. Προφανώς ο Πλούταρχος το τραγούδησε, είδε ότι δεν ξετρελάθηκε και κανένας και το έβγαλε από το σιντί. Σιγά το κάψιμο του τραγουδιού. Μια χαρά μπορεί να το δώσει αλλού ο δημιουργός. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Επειδή κάποιος θαμώνας το βιντεοσκόπησε, έπρεπε οπωσδήποτε να το βάλει στο δίσκο...; Κι ο Δάντης άδικο έχει...stelios έγραψε:Αυτό έλεγε στο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη.nikospaok έγραψε:ποιο ειναι το τραγουδι στο οποιο αναφερεται ο βαρθακουρης???
Από τη στιγμή που το παρουσίαζε δεν έπρεπε να μπει; Επόμενο ήταν και να το βιντεοσκοπήσουν...yakinthos έγραψε:Δε λέει και πολλά πάντως... και νομίζω δεν του πάει και τόσο του Πλούταρχου. Επίσης αν κατάλαβα καλά δεν το έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ο Πλούταρχος στο youtube, αλλά κάποιος με το κινητό του. Προφανώς ο Πλούταρχος το τραγούδησε, είδε ότι δεν ξετρελάθηκε και κανένας και το έβγαλε από το σιντί. Σιγά το κάψιμο του τραγουδιού. Μια χαρά μπορεί να το δώσει αλλού ο δημιουργός. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Επειδή κάποιος θαμώνας το βιντεοσκόπησε, έπρεπε οπωσδήποτε να το βάλει στο δίσκο...; Κι ο Δάντης άδικο έχει...stelios έγραψε:Αυτό έλεγε στο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη.nikospaok έγραψε:ποιο ειναι το τραγουδι στο οποιο αναφερεται ο βαρθακουρης???
αυτός νομίζω ήταν ο Μπίγαλης για το light in our soul..yakinthos έγραψε:Αλλά κι ο Δάντης όμως...; Βρήκε την ευκαιρία να ρίξει λίγο φαρμάκι...![]()
![]()
![]()
Αυτός δεν ήταν που λέγανε ότι έκλεψε τραγούδι από κάποιον κι έφτιαχνε το τραγούδι της Γιουροβίζιον με την Παπαρίζου...;
Ξέρει από μπαμπεσιές προφανώς.
Άσε μας σκυλίτσα μου.![]()
![]()