Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Η αντίδραση κάποιων στο κομμάτι του Καλίδη είναι καρμπόν με αυτή που είχαν μερικοί όταν πρωτοάκουσαν το Jambi. Θυμάστε πόσο είχε ξενίσει κάποιους συγκρίνοντας τό με το Γεια; Το κομμάτι θα σκίσει. Είναι καλοκαιρινό καραχίτ. 

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover έγραψε:Η αντίδραση κάποιων στο κομμάτι του Καλίδη είναι καρμπόν με αυτή που είχαν μερικοί όταν πρωτοάκουσαν το Jambi. Θυμάστε πόσο είχε ξενίσει κάποιους συγκρίνοντας τό με το Γεια; Το κομμάτι θα σκίσει. Είναι καλοκαιρινό καραχίτ.
enw tora to Jambi to latrevw

Παρε ανασα και παμε...
antidoto έγραψε:MusicLover έγραψε:Η αντίδραση κάποιων στο κομμάτι του Καλίδη είναι καρμπόν με αυτή που είχαν μερικοί όταν πρωτοάκουσαν το Jambi. Θυμάστε πόσο είχε ξενίσει κάποιους συγκρίνοντας τό με το Γεια; Το κομμάτι θα σκίσει. Είναι καλοκαιρινό καραχίτ.
aa emena pleon einai apo ta agaphmena mou!!!

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Nαι αμε, γι'αυτό το τραγούδι είναι πια γνωστή η συνεργασία Δέσποινας Φοίβου.MusicLover έγραψε:Η αντίδραση κάποιων στο κομμάτι του Καλίδη είναι καρμπόν με αυτή που είχαν μερικοί όταν πρωτοάκουσαν το Jambi. Θυμάστε πόσο είχε ξενίσει κάποιους συγκρίνοντας τό με το Γεια; Το κομμάτι θα σκίσει. Είναι καλοκαιρινό καραχίτ.

kala tou kallidi apo ti titlo pisteua thane kati se pio nostalgia fash...entelos oudetero tragoudi,ageusto na to pw?..de me aggixe katholou......
h xatzidou tha ta xwnei k tha katariete se kathe ths tragoudi?...kai entaxei to xeirotera maresei..perimena kati pio dynamiko san synexeia....
epishs as allaxei o foivos k ligo rythmo..gemisame syrtoroumpes.
h xatzidou tha ta xwnei k tha katariete se kathe ths tragoudi?...kai entaxei to xeirotera maresei..perimena kati pio dynamiko san synexeia....
epishs as allaxei o foivos k ligo rythmo..gemisame syrtoroumpes.
ontws.....an k de pisteuw na ths edine auta ta katwtatou tragoudia...alla me auta ta teleutaia deigmata ti na pw.....kostakisss91 έγραψε:μας επιβεβαιωνει γιατι χαιρομαστε καποιοι που στον επομενο δισκο της η Δεσποινα δεν θα ναι μαζι του!antidoto έγραψε:stelios έγραψε:
omg!!! ti kanei o foivos?!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι γι' αυτό χώρισαν οι δρόμοι τουςminerboh έγραψε:Nαι αμε, γι'αυτό το τραγούδι είναι πια γνωστή η συνεργασία Δέσποινας Φοίβου.MusicLover έγραψε:Η αντίδραση κάποιων στο κομμάτι του Καλίδη είναι καρμπόν με αυτή που είχαν μερικοί όταν πρωτοάκουσαν το Jambi. Θυμάστε πόσο είχε ξενίσει κάποιους συγκρίνοντας τό με το Γεια; Το κομμάτι θα σκίσει. Είναι καλοκαιρινό καραχίτ.

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
manos έγραψε:antidoto έγραψε:MusicLover έγραψε:Η αντίδραση κάποιων στο κομμάτι του Καλίδη είναι καρμπόν με αυτή που είχαν μερικοί όταν πρωτοάκουσαν το Jambi. Θυμάστε πόσο είχε ξενίσει κάποιους συγκρίνοντας τό με το Γεια; Το κομμάτι θα σκίσει. Είναι καλοκαιρινό καραχίτ.
aa emena pleon einai apo ta agaphmena mou!!!

Παρε ανασα και παμε...
-
eprepe na to kanei duetaki me kokkinou..ton exei to ry8mo apo to S.E.X. 

Chronisgreek έγραψε:eprepe na to kanei duetaki me kokkinou..ton exei to ry8mo apo to S.E.X.
T AKOUW KAI TRELLENOMAI....

Παρε ανασα και παμε...
-
perimenoume singles apo kallh,kokkinou,spanou, "to kalokairino single" tou tus (to anakoinwse sto fb kiolas
)

Chronisgreek έγραψε:perimenoume singles apo kallh,kokkinou,spanou, "to kalokairino single" tou tus (to anakoinwse sto fb kiolas)

Παρε ανασα και παμε...
καλέ έγραφα κι εγώ με τη διπλανή μου στο γυμνάσιο κάτι τέτοια ρεφρενάκια και μετά τα διαβάζαμε στην υπόλοιπη παρέα και γελούσαμε! να τα ξεθάψω από τα παλιά τετράδια να τους τα στείλωstelios έγραψε:Chronisgreek έγραψε:![]()
![]()

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
dwsta tis dv na ta dwsei stin Kalli gia to neo tis single 

Παρε ανασα και παμε...
με τα σχόλιά σας από πίσω για το κομμάτι του Καλίδη περίμενα να ακούσω κανένα έκτρωμα
δεν είναι άθλιο...αλλά είναι πλήρως αδιάφορο για εμένα

δεν είναι άθλιο...αλλά είναι πλήρως αδιάφορο για εμένα

η Καλλή είναι μεγάλο όνομα, της γράφει ο ίδιος ο Φοίβοςantidoto έγραψε:dwsta tis dv na ta dwsei stin Kalli gia to neo tis single

deba έγραψε:η Καλλή είναι μεγάλο όνομα, της γράφει ο ίδιος ο Φοίβοςantidoto έγραψε:dwsta tis dv na ta dwsei stin Kalli gia to neo tis single![]()
tha ise i nea Rentouma

Παρε ανασα και παμε...
θα πρέπει να πάρω άδεια από την τότε διπλανή μου...βλέπεις απαιτούνται δύο μυαλά τουλάχιστον για τέτοια αριστουργήματαantidoto έγραψε:deba έγραψε:η Καλλή είναι μεγάλο όνομα, της γράφει ο ίδιος ο Φοίβοςantidoto έγραψε:dwsta tis dv na ta dwsei stin Kalli gia to neo tis single![]()
tha ise i nea Rentouma

deba έγραψε:θα πρέπει να πάρω άδεια από την τότε διπλανή μου...βλέπεις απαιτούνται δύο μυαλά τουλάχιστον για τέτοια αριστουργήματαantidoto έγραψε:deba έγραψε:η Καλλή είναι μεγάλο όνομα, της γράφει ο ίδιος ο Φοίβοςantidoto έγραψε:dwsta tis dv na ta dwsei stin Kalli gia to neo tis single![]()
tha ise i nea Rentouma
mpa proxora. an pei kati tha tin skotosoume

Παρε ανασα και παμε...
ma giatiiiiiii???????????????????..............................antidoto έγραψε:manos έγραψε:antidoto έγραψε:MusicLover έγραψε:Η αντίδραση κάποιων στο κομμάτι του Καλίδη είναι καρμπόν με αυτή που είχαν μερικοί όταν πρωτοάκουσαν το Jambi. Θυμάστε πόσο είχε ξενίσει κάποιους συγκρίνοντας τό με το Γεια; Το κομμάτι θα σκίσει. Είναι καλοκαιρινό καραχίτ.
aa emena pleon einai apo ta agaphmena mou!!!![]()

eidika sta mad me th xorografia