+100000 Άντε να διώξει κ τον Καλίδη να ηρεμήσουμε...afn έγραψε:Καλύτερα πάντως να έχει λιγότερους ο Φοίβος... Με τα πολλά χάνεται!
Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Θα τριτώσει? Για να δούμε... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται στη Σπάισι!afn έγραψε:Καλύτερα πάντως να έχει λιγότερους ο Φοίβος... Με τα πολλά χάνεται!

-
Σύντομα νέο τραγούδι TUS "Hypnostedon"
Μουσικη : Jason Jazzmind
Στιχοι : TUS, Γιαννης Μαραγκος
Παραγωγη-Ενορχηστρωση : Φοιβος
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ο TUS? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ???? ΓΙΑΤΙ???????????????

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ο TUS? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ???? ΓΙΑΤΙ???????????????
Απορείς γιατί φεύγουν...MusicLover έγραψε:Σύντομα νέο τραγούδι TUS "Hypnostedon"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

afn έγραψε:Ένα post, τόσα συναισθήματα...manos έγραψε:shock!!!!!!!!!!!!!!!!! liges meres meta to neo tou clip..ti sto kalo..kai h syzygos?...any...sto kalo!!!de tha mou leipsei...
ena post xilies lexeis
kala pali tragoudi o tus?nisafi...de pame na th kapsoume th spicy lew gw?..enas kalos logos de peftei

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Σιγά σιγά βλέπω να βγάζει και στον εαυτό του κομμάτι... Θα του περισσεύουν... 

Επόμενος πρέπει να είναι ο Πετρέλης. Πόσο καιρό έχει να βγάλει τραγούδι; Χρόνο; (δεν λαμβάνω υπ' όψιν το feature που 'κανε στους Master Tempo!) 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Του Φοίβου ήταν εκείνο?
-
Νο..afn έγραψε:Του Φοίβου ήταν εκείνο?
θέλουμε παρασκήνιοhappy_end έγραψε:Στο καλό.
Πάντως πριν λίγες μέρες του έβγαλαν νέο τραγούδι και κλιπ. Αποκλείεται να ήταν προγραμματισμένο.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Σίγουρα υπήρξε καυγάς. Δεν γίνεται να τον έχουν ξεγράψει τόσο γρήγορα. Το site το ανανεώνουν κάθε χρόνο και αμέσως το ανανέωσαν και τον βγάλαν από την ιστοσελίδα.
Όπως την ΕΡΤ ένα πράγμα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Εδω έκλασε το Λεμπέση που πηγαίνανε μαζί ωδείο, στο Νίνο θα κόλλαγε?
Πάντως αυτό το φέρσιμο άδειασμα που χαρακτηρίζει τον Φοίβο μου τη σπάει λίγο.
Ο Νίνο (όσο και να μη τον χωνεύω) είχε έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με τη σκουπιδοχέβεν για χάρη της Σπάισι και να του τη λέει και έτσι?
Πάντως αυτό το φέρσιμο άδειασμα που χαρακτηρίζει τον Φοίβο μου τη σπάει λίγο.
Ο Νίνο (όσο και να μη τον χωνεύω) είχε έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με τη σκουπιδοχέβεν για χάρη της Σπάισι και να του τη λέει και έτσι?
+1Entek έγραψε:Σίγουρα υπήρξε καυγάς. Δεν γίνεται να τον έχουν ξεγράψει τόσο γρήγορα. Το site το ανανεώνουν κάθε χρόνο και αμέσως το ανανέωσαν και τον βγάλαν από την ιστοσελίδα.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Το συμβολαιο του ήταν για 5 χρόνια.Δεν τελείωσε και ας λένε ότι θέλουν.Σιγά μην είχε υπογράψει για 3.5 χρόνια.
Σίγουρα η ρήξη ήρθε για το θέμα του δίσκου άσχετα με το τι θα πουν δημόσια.
I like people too much or not at all.
Αν είναι έτσι, ο Νίνο δεν δικαιούται κάποια αποζημίωση μιας και δεν έσπασε αυτός (κατα τα φαινόμενα) το συμβόλαιο?stelios έγραψε:Το συμβολαιο του ήταν για 5 χρόνια.Δεν τελείωσε και ας λένε ότι θέλουν.Σιγά μην είχε υπογράψει για 3.5 χρόνια.
- billakos24
Ο ΝΙΝΟ ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΦΟΙΒΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ''ΑΝ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΘΑ'ΜΑΙ ΟΚ''
ΚΑΙ ΤΑ ''14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΜΑΖΙ, ΜΑΚΑΡΙ''. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ
HEAVEN ΗΤΑΝ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΠΟΥΝΕΝΤΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΦΟΙΒΟΥ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ
ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΑ ''ΣΑ ΝΑΥΑΓΟΙ'', ''ΦΟΒΑΜΑΙ'', ''ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ'',
''ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ'', ''ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ'', ''ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΖΗΤΩ'' ΚΤΛ ΜΕ ΤΟ ''ΟΚ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΘΕΟΣ''?
ΚΑΙ ΣΤΗΝ SPICY ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ SINGLES ΕΙΧΑΝ AIRPLAY - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ OFFICIAL TOP 15 AΠO EΛΛHNIKA KAI ΞENA - ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.
ΑΦΩΝΟΣ,ΑΦΩΝΟΣ Ο ΝΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ
ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕ. ΤΥΠΟΥ BILLAKOS vs ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ:
''ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ''.(
)
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΝΙΝΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ
ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΗEAVEN/ΦΟΙΒΟ. ΑΛΛΟ
ΘΕΜΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟ ΒΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΟΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΟ...ΧΜΜΜ!
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ''ΑΝ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΘΑ'ΜΑΙ ΟΚ''
ΚΑΙ ΤΑ ''14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΜΑΖΙ, ΜΑΚΑΡΙ''. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ
HEAVEN ΗΤΑΝ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΠΟΥΝΕΝΤΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΦΟΙΒΟΥ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ
ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΑ ''ΣΑ ΝΑΥΑΓΟΙ'', ''ΦΟΒΑΜΑΙ'', ''ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ'',
''ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ'', ''ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ'', ''ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΖΗΤΩ'' ΚΤΛ ΜΕ ΤΟ ''ΟΚ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΘΕΟΣ''?
ΚΑΙ ΣΤΗΝ SPICY ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ SINGLES ΕΙΧΑΝ AIRPLAY - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ OFFICIAL TOP 15 AΠO EΛΛHNIKA KAI ΞENA - ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.
ΑΦΩΝΟΣ,ΑΦΩΝΟΣ Ο ΝΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ
ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕ. ΤΥΠΟΥ BILLAKOS vs ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ:
''ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ''.(

ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΝΙΝΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ
ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΗEAVEN/ΦΟΙΒΟ. ΑΛΛΟ
ΘΕΜΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟ ΒΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΦΟΙΒΟΥ ΚΟΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΟ...ΧΜΜΜ!

All of our endings can be found in our beginnings...
-
pisteyw oti to epomeno tou single 8a einai argo baladoeides-erwtiko (sa nauagoi k tetoia) gia na apexarth8ei apo ta popakia tou foibou..
kollhsa k akouw tous protous diskous tou twra...
kollhsa k akouw tous protous diskous tou twra...

den ine tooooso afonos. edw kanei epitixia i stikoudi! 

Παρε ανασα και παμε...
Τι γίνεται με τις συνεργασίες του Φοίβου...??? Ένας - ένας μην σπρώχνεστε....
Εκεί που όλοι οι fans (κυρίως Βανδικοί) ήταν δυσαρεστημένοι που είχε τόσους πολλούς να γράφει, ξαφνικά μένει χωρίς το "γερό" χαρτί (Βανδή) και το ανερχόμενο του αστέρι (Νίνο) γιατί του έδινε τα καλύτερα σε σχέση με άλλους.
Νομίζω η κατάλληλη στιγμή να την κάνει και η Έλλη, αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για Φοίβο!
Εκτός και αν τώρα που θα είναι πιο χαλαρός, της κάνει έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο! Κανονικό δίσκο όχι sigla-κια κάθε τρίμηνο!!!
Για τον Πετρέλη ότι και να γίνει πλέον, είναι εντελώς ...καμμένος! Οι υπόλοιποι απλά ...βαρετοί, κανείς δεν ασχολείται! Μόνο η Έλλη του έμεινε λοιπόν...
Εκεί που όλοι οι fans (κυρίως Βανδικοί) ήταν δυσαρεστημένοι που είχε τόσους πολλούς να γράφει, ξαφνικά μένει χωρίς το "γερό" χαρτί (Βανδή) και το ανερχόμενο του αστέρι (Νίνο) γιατί του έδινε τα καλύτερα σε σχέση με άλλους.
Νομίζω η κατάλληλη στιγμή να την κάνει και η Έλλη, αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για Φοίβο!
Εκτός και αν τώρα που θα είναι πιο χαλαρός, της κάνει έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο! Κανονικό δίσκο όχι sigla-κια κάθε τρίμηνο!!!
Για τον Πετρέλη ότι και να γίνει πλέον, είναι εντελώς ...καμμένος! Οι υπόλοιποι απλά ...βαρετοί, κανείς δεν ασχολείται! Μόνο η Έλλη του έμεινε λοιπόν...