Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Έχει μαζευτεί η σάρα,η μάρα και το κακό συναπάντημα στην Spicy και ενόχλησε η Μαραγκόζη;
Σπουδαία φωνή και αξιόλογη καριέρα.Ειδικά με Βαρδή έγραψαν ιστορία.Το Κλείστε τις πόρτες που διασκεύασε
η Πέγκυ πριν χρόνια ήταν δικό της.Όσοι δεν την γνωρίζουν ευκαιρία να την μάθουν. :smile:
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Ωραίο τραγουδάκι. Ως εκει όμως :smile:
Άβαταρ μέλους
stathis2b_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b_ »

Συμπαθητικό τραγουδάκι
Θυμίζει πάντως έντονα το "Το 'χουν οι καρδιές"

MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

stathis2b_ έγραψε:Συμπαθητικό τραγουδάκι

Το οποίο θυμίζει άλλα 10 του Φοίβου.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

MusicLover έγραψε:
stathis2b_ έγραψε:Συμπαθητικό τραγουδάκι

Το οποίο θυμίζει άλλα 10 του Φοίβου.
Πολύ ωραίο όμως~!!!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

adiaforo tragoudaki tis Maragkozi. Exei pei tragoudares sti kariera tis. Gia mena kaliteri epoxi itan me ton Vardi.

latremeni laiki fwni. elpizo se kalitero giati exei kanei super sinergasies sto parelthon.
Παρε ανασα και παμε...
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Δεν είναι τραγούδι δυνατό για comeback και οι εποχές που αρκούσε το όνομα του Φοίβου ως
εγγύηση για την επιτυχία ενός τραγουδιού,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα έχουν περάσει.Next.
I like people too much or not at all.
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Η Χρ.Μαραγκόζη είναι μοναδική στο να ανιχνεύει το 'ζητούμενο' πίσω απ' τα λόγια, τις μουσικές την κάθε φορά...η επιτυχία του Φοίβου δεν είναι μόνο η ικανότητα του να αφουγκράζεται τον καιρό αλλά και να οδηγεί σχεδόν σκηνοθετικά τους ερμηνευτές του -όπως συνέβαινε με τους συνθέτες των δεκαετών '70-'80. Ο δυναμισμός και η ευελιξία στην ερμηνεία και στη μελωδία αλλά και η εκπληκτική ενορχήστρωση που μοιάζει να (παρ)ακολουθεί την κάθε ανάσα της Χριστίνας δίνουν ένα όμορφο και δροσερό αποτέλεσμα.

σχόλιο από κάτω :fan:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
stelios

Απόλογισμός μιας μεγάλης καριέρας: O Bασίλης Καρράς μιλάει για όλους σε μια συνέντευξη απο καρδιάς...

Η σχέση του με το κοινό μοναδική... Όταν πιάνει το μικρόφωνο κάθε βράδυ και λέει" Καλησπερα και καλή βραδια" νομίζεις οτι γίνεται σεισμός. Έχει πολλά στο μυαλό του και συνέχεια βρίσκεται μέσα στο στούντιο για να γράφει κομμάτια. Η μουσική είναι όλη του η ζωή και κρύβει όπως μου αποκαλύπτει μια μοναξιά.......

O Bασίλης Καρράς νομίζω δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Σε life style περιοδικά ή site δε μιλάει ποτέ , αλλά όταν αποφασίσει να πει κάτι πάντα θα είναι είδηση. Στην αποκλιεστική συνέντευξη που έδωσε στο Newspistol αποκαλύπτει οτι ο καλλιτεχνικός του επίλογος πλησιάζει και θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Αναφέρεται για πρώτη φορά στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη του Ειρήνη και το πόσο δύσκολα παιδικά χρόνιαπέρασε. Η σεζόν που κάνει απο τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι ρεκόρ και στέλνει το μήνυμά του και στους δύο για το καλλιτεχνικό τους μέλλον. Αυτό που έκανε αντύπωση στον Βασίλη, είναι οτι κάναμε την συνέντευξη χωρίς τυπικότητες και στον ενικό όπως μου ζήτησε. Είναι αυθεντικός και πάνω απο όλα αληθινός σε όσα θα διαβάσετε....

- Είδαμε τον Βασίλη Καρρά μετά απο έξι μήνες μεγάλης επιτυχίας στην Αθήνα ( Teatro music Hall) να δακρύζει..

Η ανάμνηση που μου άφησε η Αθήνα, είναι απ αυτές τις όμορφες πληγές που τις ανοίγει με τριαντάφυλλο η ζωή και τις κλείνει με μια οπτασία που είναι πιο ευαίσθητο λουλούδι. Πέρασα μοναδικά με τους συνεργάτες μου και με τον καλό μου φίλο Κώστα Μπερτάκη και όταν δακρύζεις λέγοντας το τελευταίο αντίο σημαίνει πολλά.

- Είναι τελικά ο Βασίλης τόσο ευαίσθητος άνθρωπος;

Αυτό δε μπορώ να το κρίνω εγώ παρά μόνο το κοινό που με αγαπάει και με στηρίζει εδώ και σαράντα χρόνια. Το πόσο ευαίσθητος είμαι το ξέρω μόνο εγώ και θα το κρατάω μια ζωή μέσα μου. Άν βγει προς τα έξω η ευαισθησία σου θα σε ματώσουν ...

- Ο κόσμος για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν είχε να φάει φέτος αλλά εσάς έρχεται και σας βλέπει με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Τι έχεις να πεις γι αυτό;

Όλη η ιστορία είναι το στέρημα του κόσμου. Άν πάμε την ιστορία πίσω μετά τις δεκαετίες του 40-50 υπήρχαν χιλιάδες κουτούκια που ο κόσμος για να ξεχάσει τον πόνο του έπινε ένα ποτήρι κρασί. Σήμερα μετά απο 60 χρόνια, ο ίδιος κύκλος ανθρώπων διασκεδάζει διαφορετικά γιατί έτσι είναι η ζωή και έτσι μας υποχρεώνουν να κάνουμε την ζωή μας. Ο κόσμος παρά την κρίση μας κρατάει πολύ ψηλά και να ξέρεις ότι πίσω απο έναν καλλιτέχνη , κρύβονται πολλές οικογένειες . Οφείλω να προστατεύω την επιβίωση αυτών των ανθρώπων που με ακολουθούν και είμαι απ τους τυχερούς που το κατάφερα. Δε πρέπει να σβήσει αυτό το μεγάλο εργοστάσιο που λέγεται νύχτα. Η παρεξηγημένη νύχτα. Και το λέω με παράπονο.

- Χαρακτηρισμοί τύπου βασιλιάς και άρχοντας σ αρέσουν;

Δε με ενδιαφέρουν και δε τα λαμβάνω υπόψιν μου. Θέλω απλά σαν λαός να μπορούμε να προσπεράσουμε τα προβλήματα μας και να βγούμε απ την στεναχώρια και την απομόνωση μας.

- Νιώθεις γεμάτος 100% μ αυτά που έχεις κάνει στην καριέρα σου;

Το να νιώθω γεμάτος και να βλέπω να πεινάει ο κοσμάκης ; Όχι. Νιώθω τελείως άδειος. Και καλλιτεχνικά το ίδιο θα σου απαντήσω και ας έχουν έρθει τόσες επιτυχίες. Δε μας επιτρέπει η κατάσταση αυτή να χαιρόμαστε ακόμη και την επιτυχία μας.

- Στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος συνεχίζει να σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνη...

Ναι και αυτό με χαροποιεί ιδαίτερα σε τέτοιες εποχές. Περνάμε υπέροχα με τα παιδιά και για δύο εβδομάδας ακόμη θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια. Είμαι επίσης χαρούμενος που επιστρέφει και η Πάολα στην παρέα μας μετά απο ένα μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δε σου κρύβω οτι με στεναχώρησαν όσα άκουσα και διάβασα. Κρίμα και άδικο να μιλάς έτσι για έναν επαγγελματία όπως είναι η Παολίνα. Σιδερένια και την περιμένουμε....

- Πια τα συναισθήματα ενός πατέρα να τραγουδάει και να τον παρακολουθεί η κόρη του;

Πανέμορφα. Υπέροχα. Και όταν εισπράττει απο το παιδί του ότι αρέσει αυτό που κάνω τότε πετάω στα σύννεφα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Ειρήνη μου και την λατρεύω. Σχέσεις τόσο φιλικές που δε μπορώ να στις περιγράψω. Είναι όλη μου η ζωή μαζί με την γυναίκα μου την Χριστίνα.

- Είχες όμορφα παιδικά χρόνια;

Όχι δεν είχα ωραία παιδικά χρόνια. Πολύ δύσκολα. Αλλά προσπάθησα με τον χρόνο να βάλω ζωγραφιές και να τα κάνω όμορφα. Να μη νομίζουν οι άλλοι ότι πέρναγα δύσκολα. Αυτό δε μου άρεσε βέβαια αλλά το κάνω σήμερα για να δείξω στη νέα γενιά και στο παιδί μου ότι όλα μπορείς να τα κάνεις όμορφα, άλλο αν ήταν πολύ δύσκολα τότε. Αυτό σε ωριμάζει και σε κάνει άνδρα. Εφηβεία δε γνώρισα και έγινα γρήγορα άνδρας. Δε προβληματίζομαι γι αυτό γιατί έτσι έτσι τα έφερε η ζωή. Από τα 13 μου μεγάλωσα και είμαι υπερήφανος. Μου λείπει βέβαια αυτή η ηλικία που δε κατάφερα να χαρώ τον πατέρα μου αλλά δυνάμωσα.

- Σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή πρέπει να πεις σταματάω...

Ναι.. Παρόλο που η δουλειά μας είναι ένα μικρόβιο που δε μπορεί να το σκοτώσει κανένας. Ένα μικρόβιο που το παίρνεις μαζί σου και στον θάνατο και θα επιβιώσει.Πιστεύω οτι είναι κοντά ο καιρός να πω ένα αντίο στην δουλειά μου, αλλά επίσης με πονάει το αντίο γιατί μέσα απ αυτό γεννιέμαι, πεθαίνω, ανασταίνομαι. Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα. Θέλω το τέλος να είναι όμορφο και με ψηλά το κεφάλι. Να με φωτίσει ο θεός να το κάνω και να μην παρασηρθώ απο τίποτα.

- Απωθημένα είχες ως καλλιτέχνης;

Άμα βάλεις τα απωθημένα μπροστά , ποτέ δε γίνεσαι καλλιτέχνης. Απλά κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι και πας μπροστά αλλιώς θα είσαι μια ζωή κακός.

- Η συνεργασία με τον Φοίβο πως προέκυψε. Τα πρώτα δείγματα είναι ήδη πολύ καλά και ο κόσμος αγάπησε τα νέα κομμάτια.

Είχαμε δώσει τον λόγο μας να συνεργαστούμε τώρα που πλησιάζει το τέλος. Ήταν ανδρική τιμή. Δε με ενδιαφέρει αν πάει καλά ή όχι, αλλά ότι κάναμε το καθήκον μας και βγήκε μια αξιοπρεπέστατη δουλειά. Κάναμε και ένα βίντεο κλιπ με πολλούς φίλους και πίστεψε είναι μια μοναδική στιγμή που πάτησα ένα κουμπάκι και ήρθαν δίπλα μου όλοι. Είμαι χαρούμενος γι αυτό. Όλοι αυτοί που ήρθαν δεν είναι φίλοι μου για να λέμε αλήθειες. Είναι απλοί συνάδελφοι. Και όμως τόλμησαν να κάτσουν δίπλα μου και να με κάνουν να νιώσω χαρά. Αλλά είναι σειρά μου σε ότι ζητήσουν να το ανταποδώσω. Ήταν ένα crash test για μένα αυτό και είδα πολλά.

- Τι είναι μοναξιά για σένα;

Καθημερινότητα. Όταν σβήνουν τα φώτα είσαι μόνος. Ο καλλιτέχνης είναι διαφορετικό απο τον ρόλο του οικογενειάρχη. Σαν τραγουδιστής Βασίλης Καρράς είμαι μόνος. Και είναι επιλογή μου αυτό.

- Θέλω κλείνοντας να μου κάνεις ένα σχόλιο για την Πάολα και τον Παντελή και την πορεία που σημειώνουν μέχρι σήμερα.

Έχουν μεγάλο δρόμο μπροστά τους που αν μπορέσουν να τον καθαρίσουν απ τα αγκάθια που θα βρούνε , θα είναι πρώτοι στην Ελλάδα.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... WU.twitter
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

kostakisss91 έγραψε:
Είναι πολύ "λίγο" για τη φωνή της Μαραγκόζη (οι πιο παλιοί σαν κι εμένα ξέρουν), και σαφώς πολύ κατώτερο από αυτό που της έδωσε πριν 20 χρόνια.
Θα κάνει όμως τον κύκλο του (και ενδεχομένως το χαμό του) γιατί είναι τραγούδι "της εποχής".

Θα το άκουγα ευχαρίστως από την Καλλή, γιατί τουλάχιστον είναι σοβαρό και μαζεμένο.
Ή ακόμα κι από τη Δέσποινα, μια και μου κάνει κομμάτι από την επανακυκλοφορία του "Άλλαξα".

Και κάτι άσχετο.

Τί σας κάνει να πιστεύετε ότι μόνο η Άντζελα θα έλεγε "ναι" σε μία πρόταση του Φοίβου για επανασυνεργασία;
Η Μαραγκόζη δηλαδή τί έκανε;
Την έβαλε με το ζόρι να τραγουδήσει;

Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους πια...

Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και κυρίως ό,τι αρπάξει η τσέπη μας...
Και η Μαραγκόζη πήρε την ευκαιρία να κάνει άλλη μια φορά καριέρρα (μικρότερου μεγέθους).
Life is a RollerCoaster...
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

ΜΑΓΔΑ μια χαρα τα λες

προσωπικα επειδη τυχαινει να παρακαλουθω τη Μαραγκοζη, την εκτιμω πολυ. Δε με χαλασε το τραγουδι,μια χαρα ειναι.
Δεν πιστευω βεβαια πως θα κανει κατι, ισως απλα οι σταθμοι που εχει κονε ο Φοιβος το παιξουν.

Προσωπικα εμενα απλα με παραξενεψε αυτη η ξαφνικη συνεργασια

απο τη μια ο πιο "εντεχνος" δρομος που ειχε διαλεξει τα τελευταια χρονια η Μαραγκοζη -με ή χωρις δισκογραφια-
και απο την αλλη ο Φοιβος που συνεργαστηκε με μια τραγουδιστρια που- δυστυχως μεν αλλα ειναι η αληθεια- η νεολαια δεν την ξερει

βεβαια χιλιες φορες να ακουω νοστιμα τραγουδια απο την Μαραγκοζη και την καθε αξιοπρεπεσταστη Μαραγκοζη
παρα αυτα τα εμετικα που ακουμε απο Χατζιδαινες,Φουρειρες και Στικουδαινες
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
stelios

OK! magazine party - Island!
Εικόνα
happy_end

Τη Μαραγκόζη δεν την ξέρω, τη θυμάμαι σαν μια πολύ ωχρή ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων σε κάτι κλιπ στο tempo.
Το τραγούδι δε μου άρεσε, είναι κλασικό τραγούδι τσίχλα.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
stelios

Εικόνα
Εικόνα
happy_end

ο κύριος; :fan:
η Σπανού πιο αφρόντιστη την άλλη φορά.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
stelios

happy_end έγραψε:ο κύριος; :fan:
η Σπανού πιο αφρόντιστη την άλλη φορά.
Ο Κωνσταντίνος Γαλανός ο τραγουδιστής.Θυμησε μου το ονομα σου το τελευταίο του σουξέ. :fan:
Πρώην της Φουρέιρα.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

happy_end έγραψε:Τη Μαραγκόζη δεν την ξέρω, τη θυμάμαι σαν μια πολύ ωχρή ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων σε κάτι κλιπ στο tempo.
Το τραγούδι δε μου άρεσε, είναι κλασικό τραγούδι τσίχλα.
Παρέα με τους υπόλοιπους αμαρτωλούς... :10-pleko:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Δεν είναι κακό να μην ξέρει κάποιος την Μαραγκόζη ειδικά αν είναι μικρής ηλικίας.
Απλά είναι άσχημο να εκφράζεις γνώμη για εκείνη και μάλιστα αρνητική όταν δεν γνωρίζεις
τι καριέρα έχει κάνει.Αν μη τι άλλο δεν μιλάμε για τη Στέλλα Μπεζαντάκου.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Η πλειοψηφία αν όχι η ολότητα των αρνητικών αφορούσε το πρόσωπό της! Κάτι που γίνεται και για την Μαρινέλα, όπου κανείς δεν αμφιβάλλει για την καλλιτεχνική της αξία! :thumbup:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
happy_end

Για το πρόσωπο της Μαρινέλλας κι εγώ έχω πει :fan:
Τί να σας πω πάντως αν όντως έχει σημαντική καριέρα και επέστρεψε με αυτό...;
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Απάντηση