MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 - 10 YEARS VMA!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
deba
Επικοινωνία:

Re: MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 - 10 YEARS VMA!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

Nick_Man έγραψε:Μα έχουν γίνει κάτι συζητήσεις πιο πάνω τύπου να σταματήσουν τα mad
ή να τα αλλάξουν και να τα βραβεύουν όλα τα είδη
μου φαίνονται αστεία!

Βραβεύουν αυτά που δείχνουν! Τι πιο απλό;!
και δως του να τα πέρνουμε όλα σοβαρά, πόσα βραβεία πήρε η Τάμτα και ο Ρουβάς λες και κανείς τα θυμάται! λολ
και δεν πήρε η Δέσποινα βραβείο άρα να μη πάει, δεν δώσανε στην Άννα το τιμητικό άρα να μη ξαναπάει... Αστειότητες!
αχ πόσο συμφωνούμε! :give_rose: :give_rose:
παρακολούθησα όλη τη βραδιά και την απόλαυσα τόσο πολύ απλά γιατί ήξερα το βλέπω
όποιος δεν θέλει ούτε να ακούει για τα ονόματα που ξέρουμε ότι τραβούν όλα τα φώτα στη σκηνή των mad δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται και με τη διοργάνωση αλλά και γιατί γκρινιάζουν :give_rose:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Δείτε τα αν σας αρέσουν τα τραγούδια αλλιώς όχι
Προσωπικά έχουν βγει κάποιες ωραίες εμφανίσεις και κάποια καλά ρεμιξ στα 10 χρόνια που ακόμα τα ακούω
Έχουν το χάζι τους μερικές απονομές βραβείων (όπως η Παπαρίζου κ η Πατρίτσια Φιλντ τύφλα στο μεθύσι)

Μέχρι εκεί!
22 βραβεία η Παπαρίζου η βασίλισσα των mad και ο Ρουβάς άρχοντας των βραβείων! λολ λες και αν δεν τα έπαιρνε θα μειωνόταν η αξία τους ή δε θα άρεσαν στον κόσμο!

Δείτε τα, κοροιδέψτε στο τουήτερ το τι φοράγαν κατεβάστε κανένα τραγούδι αν σας άρεσε και παρακάτω :525807: :fan:
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Nick_Man έγραψε:Δείτε τα, κοροιδέψτε στο τουήτερ το τι φοράγαν κατεβάστε κανένα τραγούδι αν σας άρεσε και παρακάτω :525807: :fan:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :525807:
Nothing lasts forever but the earth and sky
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Πολύ δίκιο έχει!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Θα προτιμήσω να δω τη χιλιοστή επανάληψη του Κόκκινου Κύκλου παρά να χάσω το καιρό μου για να δω τη φούρω να βραβεύεται για τη καλύτερη σφουγγαρίστρα της χρονιάς! :whatever:
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

minerboh έγραψε:Θα προτιμήσω να δω τη χιλιοστή επανάληψη του Κόκκινου Κύκλου παρά να χάσω το καιρό μου για να δω τη φούρω να βραβεύεται για τη καλύτερη σφουγγαρίστρα της χρονιάς! :whatever:

:thumbup: :thumbup:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

minerboh έγραψε:Θα προτιμήσω να δω τη χιλιοστή επανάληψη του Κόκκινου Κύκλου παρά να χάσω το καιρό μου για να δω τη φούρω να βραβεύεται για τη καλύτερη σφουγγαρίστρα της χρονιάς! :whatever:

+1
Παρε ανασα και παμε...
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Για μένα σωστά έλαβε το βραβείο του FI η Φουρώ :thumbup:
Λογικότατο το βρίσκω.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
afn

Δεν πειράζει! Εγώ θα ξεκινήσω να τα βλέπω και θα δείξει! :fan:
deba
Επικοινωνία:

Ειρήνη Μερκούρη: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν μπήκε στα βραβεία Mad!

Είχατε πρόσκληση για τα βραβεία; "Φυσικά και είχα. Τι είμαι καμιά τελευταία; Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μην πηγαίνουμε πουθενά απρόσκλητοι. Ούτε στον γάμο του αδερφού μου δεν θα πήγαινα δίχως προσκλητήριο. Τις προσκλήσεις τις είχε μια φίλη μου δημοσιογράφος, η Μένια Κούκου."

Τι συνέβη τελικά; "Εγώ πήγα από την είσοδο που πηγαίνω πάντα αλλά νωρίτερα γιατί μαζεύεται κόσμος και δεν ήθελα να περιμένω πολύ για να μπω. Εκεί στην είσοδο εκτός των ανθρώπων της security εταιρίας, ήταν κι άλλοι δύο άνθρωποι από την pr εταιρεία μάλλον που έβαλαν τα Mad. Eκεί τους είπα ότι περιμένω τη φίλη μου με τις προσκλήσεις κι εκείνη τη στιγμή με φώναξαν να μιλήσω στις κάμερες κλπ. Εκεί πιέστηκα... Συνοδευόμουν από έναν άντρα που είναι του χώρου κι άρχισαν να με ρωτάνε επίμονα αν είμαστε μαζί. Εγώ δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή καθόλου. Νομίζω πως το έχω αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν μιλάω. Έτσι λοιπόν, όσο περνούσε η ώρα με πιέζαν πιο πολύ και αποφάσισα να φύγω!

Τώρα αν ο ένας άνθρωπος από την είσοδο διέρρευσε κάτι τέτοιο τι να πω... Δεν φοράει παντελόνια! Και αυτό δεν κάνει καλό και στο κανάλι για το οποίο δουλεύει. Το Mad δεν πιστεύω ότι είχε κάποια ανάμειξη... Αυτός το διέρρευσε. Είναι κρίμα να πηγαίνει ένας καλλιτέχνης να χειροκροτήσει τους συναδέλφους του και να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Τα βραβεία αυτά είναι ένας ωραίος θεσμός και προσωπικά έχω παρευρεθεί πολλές φορές, έχω δώσει βραβεία...

Πήγα, περίμενα τις προσκλήσεις όπως τους είπα στην είσοδο και η Κατερίνα Σουλιώτη από το Star το είδε όλο αυτό. Τότε με φώναξε και άρχισε τις ερωτήσεις. Όταν έφυγα, όπως είπα γιατί ήρθα σε δύσκολη θέση από τους δημοσιογράφους, ρώτησε τον άνθρωπο στην είσοδο τι συνέβη κι εκείνος θεώρησε εξυπνάδα να πει ότι μου "έριξε πόρτα". Δεν τους τιμά καθόλου όλο αυτό."

http://www.tlife.gr/Article/news-eirini ... 48705.html

:hysterical: :hysterical: :hysterical:
antidoto

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Παρε ανασα και παμε...
deba
Επικοινωνία:

antidoto έγραψε: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
αφιερωμένο που σε έφαγε η αγωνία :fan:
afn

deba έγραψε:Ειρήνη Μερκούρη: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν μπήκε στα βραβεία Mad!

Είχατε πρόσκληση για τα βραβεία; "Φυσικά και είχα. Τι είμαι καμιά τελευταία; Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μην πηγαίνουμε πουθενά απρόσκλητοι. Ούτε στον γάμο του αδερφού μου δεν θα πήγαινα δίχως προσκλητήριο. Τις προσκλήσεις τις είχε μια φίλη μου δημοσιογράφος, η Μένια Κούκου."

Τι συνέβη τελικά; "Εγώ πήγα από την είσοδο που πηγαίνω πάντα αλλά νωρίτερα γιατί μαζεύεται κόσμος και δεν ήθελα να περιμένω πολύ για να μπω. Εκεί στην είσοδο εκτός των ανθρώπων της security εταιρίας, ήταν κι άλλοι δύο άνθρωποι από την pr εταιρεία μάλλον που έβαλαν τα Mad. Eκεί τους είπα ότι περιμένω τη φίλη μου με τις προσκλήσεις κι εκείνη τη στιγμή με φώναξαν να μιλήσω στις κάμερες κλπ. Εκεί πιέστηκα... Συνοδευόμουν από έναν άντρα που είναι του χώρου κι άρχισαν να με ρωτάνε επίμονα αν είμαστε μαζί. Εγώ δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή καθόλου. Νομίζω πως το έχω αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν μιλάω. Έτσι λοιπόν, όσο περνούσε η ώρα με πιέζαν πιο πολύ και αποφάσισα να φύγω!

Τώρα αν ο ένας άνθρωπος από την είσοδο διέρρευσε κάτι τέτοιο τι να πω... Δεν φοράει παντελόνια! Και αυτό δεν κάνει καλό και στο κανάλι για το οποίο δουλεύει. Το Mad δεν πιστεύω ότι είχε κάποια ανάμειξη... Αυτός το διέρρευσε. Είναι κρίμα να πηγαίνει ένας καλλιτέχνης να χειροκροτήσει τους συναδέλφους του και να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Τα βραβεία αυτά είναι ένας ωραίος θεσμός και προσωπικά έχω παρευρεθεί πολλές φορές, έχω δώσει βραβεία...

Πήγα, περίμενα τις προσκλήσεις όπως τους είπα στην είσοδο και η Κατερίνα Σουλιώτη από το Star το είδε όλο αυτό. Τότε με φώναξε και άρχισε τις ερωτήσεις. Όταν έφυγα, όπως είπα γιατί ήρθα σε δύσκολη θέση από τους δημοσιογράφους, ρώτησε τον άνθρωπο στην είσοδο τι συνέβη κι εκείνος θεώρησε εξυπνάδα να πει ότι μου "έριξε πόρτα". Δεν τους τιμά καθόλου όλο αυτό."

http://www.tlife.gr/Article/news-eirini ... 48705.html

:help: :help: :help: :help: :help: :help:
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

χαχαχα :hysterical: :hysterical: :hysterical: καλά έκανε και το ξεκαθάρισε το κορίτσι :fan:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Μου θύμισε Άντζελα η δηλωσή της που δεν την είχαν καλέσει να πάει να υπογράψει για τις ταυτότητες. :lol:
antidoto

krima i Eirini efige kakin kakws.... :fryingpan:
Παρε ανασα και παμε...
afn

panosif έγραψε:Μου θύμισε Άντζελα η δηλωσή της που δεν την είχαν καλέσει να πάει να υπογράψει για τις ταυτότητες. :lol:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: Ιστορικές στιγμές!!
antidoto

afn έγραψε:
panosif έγραψε:Μου θύμισε Άντζελα η δηλωσή της που δεν την είχαν καλέσει να πάει να υπογράψει για τις ταυτότητες. :lol:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: Ιστορικές στιγμές!!

akoulithei kai i eirini sta xnaria tis :belly-dance:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Nick_Man έγραψε:Μα έχουν γίνει κάτι συζητήσεις πιο πάνω τύπου να σταματήσουν τα mad
ή να τα αλλάξουν και να τα βραβεύουν όλα τα είδη
μου φαίνονται αστεία!

Βραβεύουν αυτά που δείχνουν! Τι πιο απλό;!
και δως του να τα πέρνουμε όλα σοβαρά, πόσα βραβεία πήρε η Τάμτα και ο Ρουβάς λες και κανείς τα θυμάται! λολ
και δεν πήρε η Δέσποινα βραβείο άρα να μη πάει, δεν δώσανε στην Άννα το τιμητικό άρα να μη ξαναπάει... Αστειότητες!
+1! :thumbup:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

deba έγραψε:Ειρήνη Μερκούρη: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν μπήκε στα βραβεία Mad!

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
All of our endings can be found in our beginnings...
Απάντηση