Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MusicLover

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

stelios έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:
stelios έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:den exoume na perimenoume k disko syntoma gmt..8a bgalei toulaxiston 1 akoma single k meta disko...na peis oti 8a bgaine k meta 8a erxotan o diskos h kapaki 2o promo ok..
ntaxei apla o foibos exei xasei thn ennoia twn kyriws singles k twn fillers... :tourta: exase h kallh k 1 akoma tragoudi gia to disko ths... :fan:
Μα έχει να της δώσει 1 χρόνο τραγούδι,δεν γράφει στην Δέσποινα και της δίνει αυτό;Τι fillers και κύρια singles.
Δεν μπορούσε να της γράψει κάτι καλύτερο απλό είναι.
etoimazei thn kallh...
Τότε ας τη έλεγε Έλλη μου ετοιμάζω την Καλλή ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί πάλι θα σου δώσω κάτι και θα το ακούμε οι 2 μας μόνο. :party:
Το συγκεκριμένο δε νομίζω να το ακούσουν οι 2 τους μόνο.. Οκ ο στίχος είναι παιδικός αλλά μουσικά δεν είναι κακό στο στυλ του. Πιο πολύ εμένα μ άρεσε ενορχηστρωτικά το βρίσκω πολύ δυναμικό και so Φοίβος.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

MusicLover έγραψε:
stelios έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:
stelios έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:den exoume na perimenoume k disko syntoma gmt..8a bgalei toulaxiston 1 akoma single k meta disko...na peis oti 8a bgaine k meta 8a erxotan o diskos h kapaki 2o promo ok..
ntaxei apla o foibos exei xasei thn ennoia twn kyriws singles k twn fillers... :tourta: exase h kallh k 1 akoma tragoudi gia to disko ths... :fan:
Μα έχει να της δώσει 1 χρόνο τραγούδι,δεν γράφει στην Δέσποινα και της δίνει αυτό;Τι fillers και κύρια singles.
Δεν μπορούσε να της γράψει κάτι καλύτερο απλό είναι.
etoimazei thn kallh...
Τότε ας τη έλεγε Έλλη μου ετοιμάζω την Καλλή ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί πάλι θα σου δώσω κάτι και θα το ακούμε οι 2 μας μόνο. :party:
Το συγκεκριμένο δε νομίζω να το ακούσουν οι 2 τους μόνο.. Οκ ο στίχος είναι παιδικός αλλά μουσικά δεν είναι κακό στο στυλ του. Πιο πολύ εμένα μ άρεσε ενορχηστρωτικά το βρίσκω πολύ δυναμικό και so Φοίβος.
Δεν είναι το κατάλληλο τραγούδι για την Έλλη και το ξέρεις.
Τα ίδια μου έλεγες και το καλοκαίρι όταν έλεγα χάλια τα Καλύτερα μας χρόνια του Καλλίδη.Θα γίνει καλοκαιρινό σουξέ κτλ μου έλεγες και είδες ότι δεν άρεσε.
I like people too much or not at all.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

ta couple m'aresoun exoun mia koryfwsh..
einai to sample tou teaser kala to eixa fantastei..
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

kostakisss91 έγραψε:
manos έγραψε:
chris3m έγραψε:Για την Έλλη μια χαρά είναι, τι περιμένατε δηλαδή να βγάλει???
Σας έχει συνηθίσει σε διαφορετικό ρεπερτόριο και ξαφνικά βγήκε με αυτό?

auto de to peirmena!!! :shock: :shock: vasika apo foivo perimena kati kalytero..alla oxi ti lew..ksexastika....sto 2013 eimaste...

pantos ok nai tha akoustei sigoura k tha kanei to souxe tou...
περα απ τις ''κακιες'' για τον Φοιβο μην ξεχναμε πως εγραψε κ εναν αρκετα ωραιο δισκο για τον Καρρα φετος!οπως και του Καλιδη ειναι αρκετα καλο τραγουδακι....
καλα εμενα προσωπικα μ αρεσει και της Καλλη!!

ma nai me to karra kati ekane(an k thelw na ton ksanakousw to disko tou)...sthn ellh kollhse pali h empneush?..........
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
kostakisss91
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kostakisss91 »

manos έγραψε:
kostakisss91 έγραψε:
manos έγραψε:

auto de to peirmena!!! :shock: :shock: vasika apo foivo perimena kati kalytero..alla oxi ti lew..ksexastika....sto 2013 eimaste...

περα απ τις ''κακιες'' για τον Φοιβο μην ξεχναμε πως εγραψε κ εναν αρκετα ωραιο δισκο για τον Καρρα φετος!οπως και του Καλιδη ειναι αρκετα καλο τραγουδακι....

ma nai me to karra kati ekane(an k thelw na ton ksanakousw to disko tou)...sthn ellh kollhse pali h empneush?..........
μαλλον!απλα θελω να πω οτι δεν μπορουμε να γενικευουμε το πραμα....ειχε κ καλες στιγμες φετος!!!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

k dn exoun sxesh ta styl tous na peis oti ta phre apo ellh k ta dwse se karra :fan:
enw ellh-kallh einai konta an k h kallh elege ta pio neanika mexri ayto to single..
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

kostakisss91 έγραψε:
manos έγραψε:
kostakisss91 έγραψε:
manos έγραψε:

μαλλον!απλα θελω να πω οτι δεν μπορουμε να γενικευουμε το πραμα....ειχε κ καλες στιγμες φετος!!!
mallon...alla genika o foivos exei pesei poly sta matia mou,h eikona pou eixa gia auton exei allaxei..apla panta elpizo pos tha kanei thn anatroph..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Giotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giotis »

Κρίμα για τον Φοίβο. Πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις.
Έχει καταστρέψει τη φήμη του και δεν υπάρχει λυτρωμός για μένα.
2 καλοί δίσκοι και κανα 2 ξέμπαρκα καλά τραγουδάκια που και που δεν είναι επιτυχία.
Το τραγούδι είναι σκουπίδι.
FAN_KAITIS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από FAN_KAITIS »

aisxos to neo tragoudi!!!!!!!kai den einai oti antipathw tin elli kokkinou!!!!!!apla ayto to tragoudi einai polu metrio !!!!!!!!kai den pisteyw na kanei kai kamia trellh epityxia!se kana 2 mines to polu tha exei ksexastei!!!!!!as poume to prohgoumeno tragoudi tis htan para polu kalo!!!!!!krima !!!
ayto aksizw matia mou...
Liakoman

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Liakoman »

Μάλιστα... :10-pleko:
Δηλαδή κάθισε η Κοκκίνου μαζί του όπως μας έλεγε,κουβέντιασε πως θέλει να κινηθεί δισκογραφικά και έβγαλε αυτό;Δηλαδή πριν την κουβέντα που είχαν τί της έδωσε; :whatever:

Δεν μου αρέσει το τραγούδι.
Για μένα περισσότερο φταίει η Κοκκίνου παρά ο ο Φοίβος.Αυτός της το έδωσε.Οκ...Αυτή γιατί το είπε;Της άρεσε;Αν ναι προς τι η κουβέντα που έκαναν;Δεν βλέπω διαφορά στα τραγούδια που έλεγε πριν σε σχέση με αυτό. :10-pleko:
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Liakoman έγραψε:Μάλιστα... :10-pleko:
Δηλαδή κάθισε η Κοκκίνου μαζί του όπως μας έλεγε,κουβέντιασε πως θέλει να κινηθεί δισκογραφικά και έβγαλε αυτό;Δηλαδή πριν την κουβέντα που είχαν τί της έδωσε; :whatever:

Δεν μου αρέσει το τραγούδι.
Για μένα περισσότερο φταίει η Κοκκίνου παρά ο ο Φοίβος.Αυτός της το έδωσε.Οκ...Αυτή γιατί το είπε;Της άρεσε;Αν ναι προς τι η κουβέντα που έκαναν;Δεν βλέπω διαφορά στα τραγούδια που έλεγε πριν σε σχέση με αυτό. :10-pleko:

Δεν φταίει η Έλλη. Ο Φοίβος φταίει. Αυτή ο,τι της λένε κάνει!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

λυπάμαι ειλικρινά...το τραγούδι είναι εμετός

και το λεω εγώ που θεωρώ ότι ο καλύτερος δίσκος --ολοκληρωμένος-- του Φοίβου είναι το "κόκκινο"
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Δε θα με χάλαγε να ήταν μέσα σε κάποιο δίσκο ως filler... Αλλά όχι για τραγούδι επιστροφής μετά από 1 χρόνο απουσίας...
Entek

markella έγραψε:λυπάμαι ειλικρινά
Τραγουδάρα!!!! Κρίμα που επέστρεψε στον Φοίβο!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Entek έγραψε:
markella έγραψε:λυπάμαι ειλικρινά
Τραγουδάρα!!!! Κρίμα που επέστρεψε στον Φοίβο!
+10000!

Αλλά μην λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά, η Έλλη κότεψε μόλις το ''Πάμε ξανά'' του Κοντόπουλου
δεν έκανε μεγάλη επιτυχία και γύρισε σε ένα μισοτελειωμένο Φοίβο που μία φορά στα δύο χρόνια
ίσως και να της έγραφε μια επιτυχία αν ξυπνούσε καλά εκείνη την ημέρα. Και μια χαρά ικανοποιημένη
είναι απο αυτό, είναι ξεκάθαρο οτι έχει παραιτηθεί και η ίδια πλέον, ''μπαμ'' κάνει απο τον τρόπο που
μιλάει.

Ο Φοίβος έχει τελειώσει. Τώρα αν κάνουν νταβαντούρι οι συρτορούμπες της Καλλή στο μαγαζί
που τραγουδάει μπράβο. Άντε με το καλό να γιορτάσει ''30 χρόνια συρτορούμπες'' στο Volcano
Πάτρας με τη Στέλλα κάποια χρόνια μετά. :fan:

Το τραγουδάκι δεν μου θυμίζει πάντως τόσο Καλλή αλλα Καλλ..ίδη. Πάνω κάτω η μελωδία του ''Τρελή ιδέα''
με την ίδια βασική ιδέα στους στίχους αλλα αντεστραμμένη. Βαριέμαι, πλήττω αφόρητα. Καληνύχτα. :fan:

Καταπέλτης το μήνυμα μου τώρα που το ξαναδιαβάζω. Είναι που έπαιζε το ''ROAR'' της Katy Perry
την ώρα που το έγραφα γι'αυτό. :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
ellhfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ellhfan »

:thumbdown: Ο στίχος χάλια, ούτε η μουσική μου άρεσε, σαν ξεκούρδιστη κιθάρα έκανε.............
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Γιατί έχουν απενεργοποιηθεί τα σχόλια; :10-pleko:
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

gtm13 έγραψε:Γιατί έχουν απενεργοποιηθεί τα σχόλια; :10-pleko:
Γιατί άραγε; :fan: :fan:
Nothing lasts forever but the earth and sky
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Ήταν διθυραμβικά τα σχόλια και φοβήθηκε ο Φοίβος μην πάρουν τα μυαλά της Έλλης αέρα και του ζητάει cd. :10-pleko:
I like people too much or not at all.
Entek

stelios έγραψε:Ήταν διθυραμβικά τα σχόλια και φοβήθηκε ο Φοίβος μην πάρουν τα μυαλά της Έλλης αέρα και του ζητάει cd. :10-pleko:

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Απάντηση