Ένιωθα λες και το ήξερα! Χίλια μπράβο, κομματάρα!panosif έγραψε:Όλοκαίνουριο.Του Αντώνη Βαρδή.

Ένιωθα λες και το ήξερα! Χίλια μπράβο, κομματάρα!panosif έγραψε:Όλοκαίνουριο.Του Αντώνη Βαρδή.
ADAM2 έγραψε:Ένιωθα λες και το ήξερα! Χίλια μπράβο, κομματάρα!panosif έγραψε:Όλοκαίνουριο.Του Αντώνη Βαρδή.![]()
![]()
Spoiler:
Πραγματικά, κάποιοι αγνοούν και την ύπαρξη του album!Vandomaniac έγραψε:Εμένα θα μου εξηγήσει κανείς γιατί αυτή η δισκάρα δεν ακούγεται πουθενά; Είναι τόσο άδικο, πρόκειται για τον καλύτερο φετινό δίσκο.
Δεν ξέρω αν διάβασες οτι η Ναταλία Γερμανού την ρώτησε τις προάλλεςchris3m έγραψε:Πραγματικά, κάποιοι αγνοούν και την ύπαρξη του album!Vandomaniac έγραψε:Εμένα θα μου εξηγήσει κανείς γιατί αυτή η δισκάρα δεν ακούγεται πουθενά; Είναι τόσο άδικο, πρόκειται για τον καλύτερο φετινό δίσκο.
Κρίμα πάντως και ο δίσκος αξίζει πολλά!!!
E ama o kalitexnis o idios den kouniete ti na sou kani i eteria ?billakos24 έγραψε:Ε δεν έχει κάνει και τίποτα η Νατάσα ή η εταιρεία της μέχρι στιγμής
για να τον προωθήσει. Μια παρουσίαση μόλις βγήκε στα Public και
πάπαλα.
Και στην περίπτωση της Νατάσας και στην περίπτωση της Έλενας
εκεί που αλλάξανε εταιρείες και περίμενες να δεις ένα restart, τα
πράγματα πηγαίνουν ''ήσυχα''.
Εεεμ!Krouela έγραψε:E ama o kalitexnis o idios den kouniete ti na sou kani i eteria ?billakos24 έγραψε:Ε δεν έχει κάνει και τίποτα η Νατάσα ή η εταιρεία της μέχρι στιγμής
πάπαλα.
πράγματα πηγαίνουν ''ήσυχα''.![]()
Η Ναταλία λέει βλακείες για να καλύψει την ασχετοσύνη της.billakos24 έγραψε:Δεν ξέρω αν διάβασες οτι η Ναταλία Γερμανού την ρώτησε τις προάλλεςchris3m έγραψε:Πραγματικά, κάποιοι αγνοούν και την ύπαρξη του album!Vandomaniac έγραψε:Εμένα θα μου εξηγήσει κανείς γιατί αυτή η δισκάρα δεν ακούγεται πουθενά; Είναι τόσο άδικο, πρόκειται για τον καλύτερο φετινό δίσκο.
Κρίμα πάντως και ο δίσκος αξίζει πολλά!!!
μέσα στα μούτρα τη Νατάσσα ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ο δίσκος με Βαρδή τελικά!![]()
![]()
![]()
billakos24 έγραψε:Εεεμ!Krouela έγραψε:E ama o kalitexnis o idios den kouniete ti na sou kani i eteria ?billakos24 έγραψε:Ε δεν έχει κάνει και τίποτα η Νατάσα ή η εταιρεία της μέχρι στιγμής
πάπαλα.
πράγματα πηγαίνουν ''ήσυχα''.![]()
![]()
(χείμαρρος αυτό το μήνυμα μου)
panosif έγραψε:Thema People - 15/12/2013