Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chronisgreek έγραψε:
«Με Λένε Γιώργο» – 20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης (Κυκλοφορεί 12 Δεκεμβρίου!) Ολόκληρη η συγκλονιστική μουσική πορεία του Γιώργου Μαζωνάκη (4 cd, 1 DVD +δώρο σκουλαρίκι) σε μια μοναδική έκδοση σε εκπληκτική τιμή! Η πολυτελής συσκευασία περιλαμβάνει: 3 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του [Συνολικά 52 τραγούδια! – από τα πρώτα σουξέ «Ανήκω Σε Μένα» και «Με Τα Μάτια Να Το Λες» (1993) μέχρι το «Καλώς Σας Βρήκα Φίλοι» (2013)] 1 CD με δεκαεννιά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη διαλεγμένα προσωπικά από τον ίδιο. Το DVD «Με Λένε Γιώργο» με σπάνια πλάνα αρχείου, live από τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού στο Κατράκειο, προσωπικές στιγμές του ανθρώπου Γιώργου Μαζωνάκη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει πρώτη φορά για όλα! (Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος. Διάρκεια: 60’) + Απίθανο δώρο!!! Μοντέρνο unisex σκουλαρίκι από την προσωπική συλλογή του Γιώργου Μαζωνάκη, σχεδιασμένο από τη γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Σύρακα, αξίας 50 ΕΥΡΩ (επιπλατινωμένος υποαλλεργικός μπρούντζος με μαγνητικό κούμπωμα –φοριέται σε αφτιά και μύτη χωρίς να χρειάζεται τρύπα!) Η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου από την Cobalt Music σε συνεργασία με την Heaven Music στην εκπληκτική τιμή των 45 ευρώ. - See more at: http://www.tralala.gr/michalis-chatzigi ... g4CFh.dpuf
Super!
All of our endings can be found in our beginnings...
Θεωρώ λίγο κλέψιμο αυτή την έκδοση,γιατί τα τραγούδια του τα έχει δώσει πολλές φορές με εφημερίδες.Επίσης νομίζω πλέον το να αγοράσει κάποιος τα παλιά cds του πιο φθηνά θα του βγει.Είχα πετύχει παλιότερα στα Metropolis τα 6 πρώτα albums του με 5 ευρώ το καθένα.Και τα 2 πιο πρόσφατα από heaven έχουν βγει και με εφημερίδες.Το dvd θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει και με μια πιο απλή έκδοση,και πάλι μου κάνει εντύπωση που δεν θα έχει ολόκληρη συναυλία αλλά μόλις 1 ώρα,με πλάνα από όλη του την καριέρα.Κανονικά θα πρέπει να βάλει και ολόκληρο βιβλίο μέσα,όχι ένα απλό booklet.Δεν θα πάρω,ευχαριστώ,όποιος έχει χρήματα να του περισσεύουν,ας το πάρει.
Και επίσης μακάρι να προβληθεί όλη η συναυλία από κάποιο κανάλι.Πιστεύω θα άξιζε να κυκλοφορήσει σε dvd.
fylakas_aggelos έγραψε:Θεωρώ λίγο κλέψιμο αυτή την έκδοση,γιατί τα τραγούδια του τα έχει δώσει πολλές φορές με εφημερίδες.Επίσης νομίζω πλέον το να αγοράσει κάποιος τα παλιά cds του πιο φθηνά θα του βγει.Είχα πετύχει παλιότερα στα Metropolis τα 6 πρώτα albums του με 5 ευρώ το καθένα.Και τα 2 πιο πρόσφατα από heaven έχουν βγει και με εφημερίδες.Το dvd θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει και με μια πιο απλή έκδοση,και πάλι μου κάνει εντύπωση που δεν θα έχει ολόκληρη συναυλία αλλά μόλις 1 ώρα,με πλάνα από όλη του την καριέρα.Κανονικά θα πρέπει να βάλει και ολόκληρο βιβλίο μέσα,όχι ένα απλό booklet.Δεν θα πάρω,ευχαριστώ,όποιος έχει χρήματα να του περισσεύουν,ας το πάρει.
Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να βγάζει κανένας best ή συλλογές.
Η συγκεκριμένη συλλογή μόνο κλέψιμο δεν είναι.Άσε που η τιμή για αυτά που περιλαμβάνει είναι πολύ καλή.
Δεν σε υποχρεώσει κανένας να το αγοράσεις.
Απλά θα έπρεπε να βγει και πιο απλή έκδοση,και πόσο μάλλον τη στιγμή που έχουν χιλιοκυκλοφορήσει τα κομμάτια.Τα τελευταία 3-4 χρόνια όχι κανένας Έλληνας τραγουδιστής δεν έχει βγάλει κάτι τόσο ακριβό,με εξαίρεση το Access All Areas της Άννας που ήταν σε περιορισμένα αντίτυπα.Ακόμα και οι εκδόσεις του Πλούταρχου και της Πέγκυς 2cd+dvd που έβγαιναν παλιά,είχαν μόλις 19,90 και τότε ήταν πιο εύκολη η αγορά τους.
Έχει βγάλει κι άλλη επίσημη συλλογή με 30 ευρώ,από τη Universal παλιά όταν είχε αποχωρήσει που λεγόταν "Παιδί της νύχτας μια ζωή".Αλλά ήταν 3cd+1 dvd.To dvd είχε το μεγαλύτερο μέρος της βιντεογραφίας του,και υπήρχαν όλα τα remixes,που έβγαλε τότε στην εταιρεία.Και είχε βγει και σε απλή έκδοση με 15 ευρώ,με το 1 cd + το dvd.
Toυ Πλούταρχου και της Πέγκυς ήταν best of albums και όχι επετειακές συλλογές.
Δεν είχαν τίποτα παραπάνω πέρα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Αυτά που είχε βγάλει η Universal δεν ήταν επίσημες συλλογές.Ήταν best.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τρί Δεκ 03, 2013 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγώ τα έχω τα albums του Μαζώ αλλά θα αγοράσω την συλλογή γιατί θα έχει και extra υλικό μέσα.
Αντίστοιχα είχα αγοράσει και του Σφακιανάκη και δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν απίστευτη συλλογή σε όλα τα επίπεδα.
koitakste gia kapion pou exei ola ta cd tou mazonaki (opos ego ) den exei noima na pao na trekso na paro tin syllogi.
gia kapios pou den exei 1 i kanena cd tou mazo sigoura ine mia aksiologi ekdosi
fylakas_aggelos έγραψε:Θεωρώ λίγο κλέψιμο αυτή την έκδοση,γιατί τα τραγούδια του τα έχει δώσει πολλές φορές με εφημερίδες.Επίσης νομίζω πλέον το να αγοράσει κάποιος τα παλιά cds του πιο φθηνά θα του βγει.Είχα πετύχει παλιότερα στα Metropolis τα 6 πρώτα albums του με 5 ευρώ το καθένα.Και τα 2 πιο πρόσφατα από heaven έχουν βγει και με εφημερίδες.Το dvd θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει και με μια πιο απλή έκδοση,και πάλι μου κάνει εντύπωση που δεν θα έχει ολόκληρη συναυλία αλλά μόλις 1 ώρα,με πλάνα από όλη του την καριέρα.Κανονικά θα πρέπει να βάλει και ολόκληρο βιβλίο μέσα,όχι ένα απλό booklet.Δεν θα πάρω,ευχαριστώ,όποιος έχει χρήματα να του περισσεύουν,ας το πάρει.
Και επίσης μακάρι να προβληθεί όλη η συναυλία από κάποιο κανάλι.Πιστεύω θα άξιζε να κυκλοφορήσει σε dvd.
Βασικα δεν μας λεει ποια cd θα περιεχει...δηλαδη π.χ το Σαββατο το ψαχνω τα τελευταια χρονια και ουτε μετροπολις,ουτε παμπλικ το 'χουν.
Παντως να πα να γα,εγω θα τα δωσω και για το dvd,τη συνεντευξη και το σκουλαρικι.
Gshore έγραψε:
Βασικα δεν μας λεει ποια cd θα περιεχει...δηλαδη π.χ το Σαββατο το ψαχνω τα τελευταια χρονια και ουτε μετροπολις,ουτε παμπλικ το 'χουν.
Παντως να πα να γα,εγω θα τα δωσω και για το dvd,τη συνεντευξη και το σκουλαρικι.
Πολλά albums του Μαζωνάκη θα βρεις στον Ζαχαρία στο Μοναστηράκι.Το Σάββατο το έχει σίγουρα.
Εκεί βρήκα το Με τα μάτια να το λες και το Μπροστά σ' ένα μικρόφωνο που δεν τα είχα.
Gshore έγραψε:
Πολλά albums του Μαζωνάκη θα βρεις στον Ζαχαρία στο Μοναστηράκι.Το Σάββατο το έχει σίγουρα.
Εκεί βρήκα το Με τα μάτια να το λες και το Μπροστά σ' ένα μικρόφωνο που δεν τα είχα.
Gshore έγραψε:
Aντε ρε...και ποσο τα 'χει?
4-5 ευρώ περίπου.Θα βρεις από το πρώτο του album μέχρι το cd-single Το λουκέτο.