panosif έγραψε:Ολόκληρη η συνέντευξη στον Θέμο για όποιον την έχασε.
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- SFAKattack10
Nα την δειτε γιατι εκανα τοσο κοπο ολη την νυχτα για να την ανεβασω!panosif έγραψε:Ολόκληρη η συνέντευξη στον Θέμο για όποιον την έχασε.
Ναι δεν τον παει καθολου!panosif έγραψε: Και τέλος ο Ματσίκας ας κλείσει οριστικά το Έναστρον.Δεν τον θέλει με τίποτα.
Πάντως γενικά υπάρχει άσχημο αντίκτυπο στον Σφακιανάκη. Ένας γνωστός μου, μεγάλος fan, όταν τον ρώτησα αν πήρε το τελευταίο album μου είπε πως τελευταία δεν τον πολυπάει.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα! Notis and dry bread!
- SFAKattack10
Εχει μεγαλο μουσικο κριτηριο... Ευτυχως που δεν επηρεασε τις πλατινες του δισκου αυτος ο fan.Entek έγραψε:Ένας γνωστός μου, μεγάλος fan, όταν τον ρώτησα αν πήρε το τελευταίο album μου είπε πως τελευταία δεν τον πολυπάει.
Πλατίνες; Αληθινές ή μούφα από εφημερίδα;SFAKattack10 έγραψε:Εχει μεγαλο μουσικο κριτηριο... Ευτυχως που δεν επηρεασε τις πλατινες του δισκου αυτος ο fan.Entek έγραψε:Ένας γνωστός μου, μεγάλος fan, όταν τον ρώτησα αν πήρε το τελευταίο album μου είπε πως τελευταία δεν τον πολυπάει.
Ένας ένας φίλε μου, θα το επηρεάσουν... Αν συνεχίσει έτσι, θα καταλήξει σαν την Λαίδη Άντζελα!SFAKattack10 έγραψε:Εχει μεγαλο μουσικο κριτηριο... Ευτυχως που δεν επηρεασε τις πλατινες του δισκου αυτος ο fan.Entek έγραψε:Ένας γνωστός μου, μεγάλος fan, όταν τον ρώτησα αν πήρε το τελευταίο album μου είπε πως τελευταία δεν τον πολυπάει.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Πάντως ο Μπογδάνος στην συνέντευξη του Δεκεμβρίου είχε πει ότι έχει "πουλήσει" 30.000...gtm13 έγραψε:Πλατίνες; Αληθινές ή μούφα από εφημερίδα;SFAKattack10 έγραψε:Εχει μεγαλο μουσικο κριτηριο... Ευτυχως που δεν επηρεασε τις πλατινες του δισκου αυτος ο fan.
Ο Νότης πάντως είπε ότι είναι ελάχιστο σε σχέση με παλαιότερα...
Σίγουρα κάνεις στις μέρες μας δεν κάνει πλατίνες, αλλά μην παπαγαλίζετε τις χαζομάρες που λένε στην τηλεόραση, ότι δεν τον ακολουθεί πια ο κόσμος και αλλά τέτοια...
Το μαγαζί τις μέρες που δούλευε ήταν γεμάτο, τώρα αν οι κρατήσεις άρχισαν να μειώνονται ή γέμιζε με το ζόρι ή ήταν κάποιος άλλος ο λόγος θα το μάθουμε σύντομα... Πάντως μια φορά σε άδειο μαγαζί δεν τραγούδησε γιατι ακούστηκαν πολλές @#$κιες τις τελευταίες μέρες...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ναι, ρωτάω αν είναι από εφημερίδα ή από καθαρές πωλήσεις από την έκδοση των δισκοπωλείων.J&B έγραψε:Πάντως ο Μπογδάνος στην συνέντευξη του Δεκεμβρίου είχε πει ότι έχει "πουλήσει" 30.000...gtm13 έγραψε:Πλατίνες; Αληθινές ή μούφα από εφημερίδα;SFAKattack10 έγραψε:Εχει μεγαλο μουσικο κριτηριο... Ευτυχως που δεν επηρεασε τις πλατινες του δισκου αυτος ο fan.
Καλά κανένας Έλληνας δεν πουλάει όσο πούλαγε στα 90's ή στις αρχές 00's....J&B έγραψε:Ο Νότης πάντως είπε ότι είναι ελάχιστο σε σχέση με παλαιότερα...
Σίγουρα κάνεις στις μέρες μας δεν κάνει πλατίνες...
- fylakas_aggelos
Οι τότε πωλήσεις ήταν από το περιοδικό mytv και από το cd στα δισκοπωλεία.Το περιοδικό είχε ίδια τιμή με το cd,πιο μετά βγήκε και με Πρώτο θέμα!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Και στην ifpi πρέπει να ήταν κοντά 15 βδομάδες στον top 10, αλλά όλα αυτά είναι τοποθετήσεις, δεν νομίζω οι καθάρες πωλήσεις να φτάνουν ούτε το 1/5 όχι μόνο για το Νότη αλλά για οποιονδήποτε μην κοροϊδευόμαστε.gtm13 έγραψε:Ναι, ρωτάω αν είναι από εφημερίδα ή από καθαρές πωλήσεις από την έκδοση των δισκοπωλείων.J&B έγραψε: Πάντως ο Μπογδάνος στην συνέντευξη του Δεκεμβρίου είχε πει ότι έχει "πουλήσει" 30.000...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
καλα ο μπογδάνος αλλα λεει στον Θέμο στο "ΟΛΑ" που είχε παραδεκτεί οτι εκβίασε τον Νότη και άλλα εδώ...ας αποφασισει και αυτος τελικά τι έκανε...εκβίασε ή όχι...?
ο μπογδάνος στο ΌΛΑ
ο μπογδάνος στο ΜΙΛΑ
ο μπογδάνος στο ΌΛΑ
ο μπογδάνος στο ΜΙΛΑ
To album κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο στα δισκοπωλεία.Ήταν για περίπου 3 μήνες στο νούμερο 1 στην ifpi και για καιρό μετά στο top15.gtm13 έγραψε:
Ναι, ρωτάω αν είναι από εφημερίδα ή από καθαρές πωλήσεις από την έκδοση των δισκοπωλείων.
Στη συνέχεια κυκλοφόρησε με το περιοδικό My tv στην ίδια όμως τιμή με αυτή των δισκοπωλείων.
Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε και με το Πρώτο Θέμα.
Γιατί τι έχει η λαίδη;Είδες τι COMEBACK έκανε.Entek έγραψε: Αν συνεχίσει έτσι, θα καταλήξει σαν την Λαίδη Άντζελα!
panosif έγραψε:Γιατί τι έχει η λαίδη;Είδες τι COMEBACK έκανε.Entek έγραψε: Αν συνεχίσει έτσι, θα καταλήξει σαν την Λαίδη Άντζελα!
- SFAKattack10
Βασικα οντως τον Σφακιανακη δεν τον νοιαζουν πλεον πλατινες κτλ γιαυτο μονο το "πολυπλατινενιος δισκος" αναφερθηκε στην απόνομη. Οπως γραφτηκε και πιο πανω ο δισκος κυκλοφορησε στο My tv στην ιδια τιμη που εκανε και στα δισκοπωλεια. Το cd απο το Πρωτο θεμα δεν πιανεται στις πωλησεις, δεν ειναι κανονικος δισκος.gtm13 έγραψε: Πλατίνες; Αληθινές ή μούφα από εφημερίδα;
Eγω απαντησα για τον τελευταιο δισκο για τον οποιο μιλησες. Τωρα τι θα γινει μετα δεν ξερω. Αλλα τα εχει ξαναπερασει αυτα με τις δηλωσεις για την εκκλησια κτλ συνηθισμενος ειναι απο αυτα.Entek έγραψε: Ένας ένας φίλε μου, θα το επηρεάσουν... Αν συνεχίσει έτσι, θα καταλήξει σαν την Λαίδη Άντζελα!
Ε πήγαιναν πολύ καλά μέχρι τα Χριστούγεννα, όχι τόσο μετά...
Δεν είναι ηλίθιος ο επιχειρηματίας να κλείνει επιτυχημένο μαγαζί...
Δεν είναι ηλίθιος ο επιχειρηματίας να κλείνει επιτυχημένο μαγαζί...
- billakos24
Τον στήριξε δυνατά τον πρώτο καιρό το (πολύ)δυνατό fanbase του
αλλα φυσικά μόνο οι fans δεν φτάνουν.
Κανένα σύστημα δεν του φταίει και κανένας δημοσιογράφος. Είναι
αυτό που του είπε και ο Περρής. Μπορεί πολύ απλά κανείς να μην
έχει ανάγκη να τον ''ξυπνήσει'' ο Νότης... Ας το σκεφτεί έστω
κάπως έτσι μπας και επικεντρωθεί στη μουσική περισσότερο.
Θέλουμε να μείνουμε ''πρόβατα'' βρε καλέ μου, άσε μας!
Ωραία του τα είπε γενικότερα πάντως ο Περρής στο ''ΟΛΑ'',
χωρίς καμία εμπάθεια. Τον κοίταγε ο Νότης...
Εννοείται ηταν και τεράστιο το ρίσκο να βγει ουσιαστικά μόνος του
μετά απο όλα αυτά, την εποχή που όλοι συνεργάζονται. Φοβερό
πάντως που τη χρονιά που ξαναέκανε ραδιοφωνικό σουξέ μετά
απο χρόνια, κατάφερε να τα γυρίσει όλα τούμπα μέσα σε λίγους
μήνες...Notis!
αλλα φυσικά μόνο οι fans δεν φτάνουν.
Κανένα σύστημα δεν του φταίει και κανένας δημοσιογράφος. Είναι
αυτό που του είπε και ο Περρής. Μπορεί πολύ απλά κανείς να μην
έχει ανάγκη να τον ''ξυπνήσει'' ο Νότης... Ας το σκεφτεί έστω
κάπως έτσι μπας και επικεντρωθεί στη μουσική περισσότερο.
Θέλουμε να μείνουμε ''πρόβατα'' βρε καλέ μου, άσε μας!
Ωραία του τα είπε γενικότερα πάντως ο Περρής στο ''ΟΛΑ'',
χωρίς καμία εμπάθεια. Τον κοίταγε ο Νότης...
Εννοείται ηταν και τεράστιο το ρίσκο να βγει ουσιαστικά μόνος του
μετά απο όλα αυτά, την εποχή που όλοι συνεργάζονται. Φοβερό
πάντως που τη χρονιά που ξαναέκανε ραδιοφωνικό σουξέ μετά
απο χρόνια, κατάφερε να τα γυρίσει όλα τούμπα μέσα σε λίγους
μήνες...Notis!
All of our endings can be found in our beginnings...
- SFAKattack10
Δεν αποφασισε να βγει μονος του , πηγε να κανει συνεργασια αλλα η Μαλεα εφυγε. Το οτι ξεκινησε τελικα μονος του το εκανε γιατι επρεπε να ανοιξει το μαγαζι εστω και μονο με τον Σφακιανακη.billakos24 έγραψε: Εννοείται ηταν και τεράστιο το ρίσκο να βγει ουσιαστικά μόνος του
μετά απο όλα αυτά, την εποχή που όλοι συνεργάζονται.