Εκείνα τα μπλέ που είχε βγάλει η Sony το 2002 που ήτανε σε θήκες singles;afn έγραψε:Εκείνα τα hitmix singles όλων των τραγουδιστών είναι σπάνια?
Έχω της Καίτης!
Εκείνα τα μπλέ που είχε βγάλει η Sony το 2002 που ήτανε σε θήκες singles;afn έγραψε:Εκείνα τα hitmix singles όλων των τραγουδιστών είναι σπάνια?
Τερζής; Χμμμ...afn έγραψε:Κι αυτά τα έχω!gtm13 έγραψε:ΕίναιΒίσση, Ρέμος, Γαρμπή, Θεοδωρίδου, δε θυμάμαι άλλο!
Αλήθεια έχει αξία? Το έδωσα κι αυτό!gtm13 έγραψε:Εγώ έχω το promo single του Nylon Remix, που το έδιναν στον Γερμανό με κάθε αγορά.![]()
Στην αρχή δεν το είχα σε εκτίμηση, καταχωνιασμένο και σκονισμένο αλλά μόλις έμαθα την αξία του, το έβαλα σε θυρίδα![]()
![]()
Αυτό λες, έτσι;afn έγραψε:Αλήθεια έχει αξία? Το έδωσα κι αυτό!gtm13 έγραψε:Εγώ έχω το promo single του Nylon Remix, που το έδιναν στον Γερμανό με κάθε αγορά.![]()
Στην αρχή δεν το είχα σε εκτίμηση, καταχωνιασμένο και σκονισμένο αλλά μόλις έμαθα την αξία του, το έβαλα σε θυρίδα![]()
![]()
![]()
100 ευρώ για 1 σπάνια έκδοση του Next Level της Ayumi Hamasaki.neereaux έγραψε:Αφήστε τις σπανιότητες και πείτε τα περισσότερα που έχετε δώσει για ένα cd για να δω αν είμαι εγώ ο πιο καμμένος
Βινύλιο;Krouela έγραψε:120 evro gia enan disko
Για κάτι παλιό λέω..άσε αυτό που έκανε τόσο εξαρχήςgtm13 έγραψε:78 ευρώ για την συλλογή Access All Areas.
nai gia vinylioneereaux έγραψε:Βινύλιο;Krouela έγραψε:120 evro gia enan disko
Α οκ με κέρδισες κιόλας![]()
60 είναι τα πιο πολλά
Ουι! Πες τιμή να κλάψω!gtm13 έγραψε:Αυτό λες, έτσι;afn έγραψε:Αλήθεια έχει αξία? Το έδωσα κι αυτό!gtm13 έγραψε:Εγώ έχω το promo single του Nylon Remix, που το έδιναν στον Γερμανό με κάθε αγορά.![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ. Με κέρδισες κι εσύ.GiorgosSeahorse έγραψε:neereaux τι ωραίο avatar!![]()
Και εγώ σε κέρδισα btw.
25 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) το βινύλιο των Δαιμόνωνneereaux έγραψε:Για κάτι παλιό λέω..άσε αυτό που έκανε τόσο εξαρχήςgtm13 έγραψε:78 ευρώ για την συλλογή Access All Areas.