Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η Τζούλια Αλεξανράτου μπορεί να παντρεύτηκε και να έγινε Ιουλία Καρπόζιλου, αλλά το τραγούδι δεν το εγκατέλειψε.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου «ξαναχτύπησε»! Θέλοντας να κάνει την διαφορά, φόρεσε ένα μικροσποπικό μπικίνι στρινγκ, ανέβηκε πάνω σε ένα πιάνο και έπιασε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει το «Λάθος» της Μελίνας Ασλανίδου. Μπορεί το συγκεκριμένο κομμάτι να το είχαμε συνηθίσει από μια έντεχνη ερμηνεύτρια, ωστόσο η Τζούλια θέλησε να δώσει μια διαφορετική νότα στην κυριολεξία. Το video αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και μέσα σε τρεις μέρες συγκέντρωσε 15.210 views και πολλά σχόλια.
Αυτή έχει καλή φωνή,αλλά δεν θέλω ο Μιχαλάκης να δίνει τραγούδια.Πάντως δεν δίνει τόσο συχνά,όσο παλιά,τον τελευταίο χρόνο έδωσε μόνο ένα,σε άγνωστη,τη Χριστίνα Γεράνη το "Δεν σε σταματάει τίποτα" και το 2012 στη Βαλάντω το "Να μου εξηγήσεις".2011 σε Μαζωνάκη και Καρρά.Καλά πάει,όχι σε σχέση με παλιά που έγραφε ολόκληρους δίσκους στην Ολυμπίου.
afn έγραψε:Αυτό το θυμάμαι! Νόμιζα ήταν έτσι στο πρώτο!
Όχι στο πρώτο ήταν στον τελικό Βαλάντω και Νικόλ,κύπριες και οι 2 και νίκησε η Βαλάντω.Στο δεύτερο ήταν Παναγιώτης Τσακαλάκος και Μαλού,και νίκησε ο Τσακαλάκος
afn έγραψε:Αυτό το θυμάμαι! Νόμιζα ήταν έτσι στο πρώτο!
Όχι στο πρώτο ήταν στον τελικό Βαλάντω και Νικόλ,κύπριες και οι 2 και νίκησε η Βαλάντω.Στο δεύτερο ήταν Παναγιώτης Τσακαλάκος και Μαλού,και νίκησε ο Τσακαλάκος
Δεν ξέρω...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη