Slim_Shady έγραψε:ppapp2 έγραψε:θέλεις να μου προσδιορίσεις τι χαμό κάνει η Φουρέιρα;
δεν το λέω ειρωνικά, σλιμ σε πάω -δεν πάω τη φουρέιρα- αλλά επειδή βλέπω αρπάχτηκες όταν λές χαμό τι ακριβώς εννοείς;
Κατ'αρχήν δεν αρπάχτηκα με σένα δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.
Όταν βλέπεις μια Φουρέιρα λοιπόν να βγάζει το ένα single μετα το άλλο και με μεγάλη απήχηση κακα τα ψέμματα να κάνει εμφανίσεις σχεδόν παντού,να τις κάνουν τα πιο ακριβά κλίπ δεν σου λέει κάτι?Μια εταιρία για να σου κάνει τέτοια ακριβά κλίπς σημαίνει οτι μετράς σαν όνομα.Στηρίζονται πάνω σου.Δεν κάνουν όλοι τα κλίπ που κάνει η Φουρέιρα.
Είναι πάρε-δώσε το θέμα.Είναι καλώς η κακώς δυνατό όνομα σε όποιες ηλικίες και αν απευθύνεται.
Έχει μια καλή φωνή,είναι πολύ όμορφη και πουλάει.Για αυτο και όλα τα ακριβά κλίπς και singles που λέγαμε πρίν.
για μένα είναι πασίγνωστη, την ξέρουν οι πάντες
αλλά διαβάζοντας χαμό πάει το μυαλό μου ότι πουλάει δίσκους σαν τρελή και όπου εμφανίζεται γίνεται πανικός. οκ αυτό δε θεωρώ ότι συμβαίνει. δε θεωρώ ότι έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο σε καμία περίπτωση. και δε θα φτάσει ποτέ
την παίζει το μαντ σαν τρελό και είναι από το νέο αίμα καλλιτεχνών που έχει πέραση σε πιτσιρικαρία και την κάνουν κανα κέφι και μεγαλύτεροι βέβαια
το ότι κάνει ακριβά βίντεο κλιπ και βγάζει σινγκλς δε μου λέει κάτι. αν βάλω τον φύλακα να σου γράψει νέους καλλιτέχνες που έχουν τραγούδια και βγάζουν κλιπσ (οποιουδήποτε κόστους) θα γεμίσει μία σελίδα.
την θεωρώ αφάνταστα ψωνισμένη, καρακόπια της beyonce η φωνή της δεν μου αρέσει ούτε η ομορφιά της