ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
- fylakas_aggelos
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2014

Κυκλοφορεί αύριο στα iTunes.19 tracks σε radio edits από Dino MFU, Slick Beats, Shaya και άλλους,με τιμή μόλις 3,90 e.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
-
- fylakas_aggelos
Μέτριο φαίνεται του Οικονομόπουλου,το έκαψε το προηγούμενο δισκάκι του,3 singles έβγαλε (Σε λυπάμαι, Μη φύγεις τώρα & Εξαιτίας σου),και τη στιγμή που το τελευταίο ακούγεται,βλακεία να βγάζει νέο κομμάτι.Κλασικά 6 Δεκεμβρίου το πιο πιθανό να βγει ο δίσκος του.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
to gyrise se popaki o nikolakhs...ephreasmenos apo to esena 8elw tou argyrou...
ntaxei na to akousoume k na krinoume...
symfwnw oti bgazei poly grhgora diskous les k einai ypoxrewmenos ka8e xrono sth giorth tou na bgazei...
ntaxei na to akousoume k na krinoume...
symfwnw oti bgazei poly grhgora diskous les k einai ypoxrewmenos ka8e xrono sth giorth tou na bgazei...

Ξέρεις πολλούς δίσκους που βγάζουν τρία τόσο πετυχημένα σινγκλς;fylakas_aggelos έγραψε:Μέτριο φαίνεται του Οικονομόπουλου,το έκαψε το προηγούμενο δισκάκι του,3 singles έβγαλε (Σε λυπάμαι, Μη φύγεις τώρα & Εξαιτίας σου),και τη στιγμή που το τελευταίο ακούγεται,βλακεία να βγάζει νέο κομμάτι.Κλασικά 6 Δεκεμβρίου το πιο πιθανό να βγει ο δίσκος του.
Μια χαρά είναι
-
twra akougetai k to syggnwmhneereaux έγραψε:Ξέρεις πολλούς δίσκους που βγάζουν τρία τόσο πετυχημένα σινγκλς;fylakas_aggelos έγραψε:Μέτριο φαίνεται του Οικονομόπουλου,το έκαψε το προηγούμενο δισκάκι του,3 singles έβγαλε (Σε λυπάμαι, Μη φύγεις τώρα & Εξαιτίας σου),και τη στιγμή που το τελευταίο ακούγεται,βλακεία να βγάζει νέο κομμάτι.Κλασικά 6 Δεκεμβρίου το πιο πιθανό να βγει ο δίσκος του.
Μια χαρά είναι
Εμενα παλι καλο μου ακούγεται αν και πρεπει να το ακούσουμε ολοκληρο για να κρινουμε. Μ' αρεσει παντως που διαλεξε κατι πιο ''αναλαφρο'' για πρωτο single. Λογικα σε λιγο καιρο περιμενουμε 2ο single και καπου στο Δεκεμβριο δισκο. Ο πρωηγουμενος δισκος του παντως ηταν ο αγαπημενος μου μεχρι τωρα και είναι κριμα να βγαλει 3 singles τη στιγμη που ηταν ικανος να βγαλει ακομα και 5.
Απο τη στιγμη που του παει καλα τοσα χρονια του Οικονομοπουλου να βγαζει δισκο καθε χρονο καλα κανει..Αλλωστε τα περισσοτερα απο τα τραγουδια του σε καθε δισκο ειναι ενα και ενα..Δεν χρειαζεται να κατακρινουμε τους ανθρωπους που εχουν ορεξη για δουλεια και βγαζουν ωραια τραγουδια..
νέος δίσκος από την Χάρις Αλεξίου. Ένα απ' τα καλύτερα του δίσκου:
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Συμφωνώ.Το πρώτο που ξεχώρισα από τον δίσκο.yakinthos έγραψε:νέος δίσκος από την Χάρις Αλεξίου. Ένα απ' τα καλύτερα του δίσκου:

I like people too much or not at all.
-
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
Άκουσα τους δίσκους των Αλεξίου και Κότσιρα. Άγευστα και ουδέτερα τραγούδια, όλα τους.
Ειδικά της Αλεξίου, που έχω και απαιτήσεις,τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα τραγούδι που να μπορεί να σταθεί στο ύψος της.
Μου άρεσε της Πέγκυς..Του Πλούταρχου τίποτα το ιδιαίτερο(ειδικά εκείνο σε στίχους Παντελιάδη είναι επιεικώς αστείο).
Ειδικά της Αλεξίου, που έχω και απαιτήσεις,τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα τραγούδι που να μπορεί να σταθεί στο ύψος της.
Μου άρεσε της Πέγκυς..Του Πλούταρχου τίποτα το ιδιαίτερο(ειδικά εκείνο σε στίχους Παντελιάδη είναι επιεικώς αστείο).
- billakos24
Θα γίνω κουραστικός αλλά...+1!neereaux έγραψε:Ξέρεις πολλούς δίσκους που βγάζουν τρία τόσο πετυχημένα σινγκλς;fylakas_aggelos έγραψε:Μέτριο φαίνεται του Οικονομόπουλου,το έκαψε το προηγούμενο δισκάκι του,3 singles έβγαλε (Σε λυπάμαι, Μη φύγεις τώρα & Εξαιτίας σου),και τη στιγμή που το τελευταίο ακούγεται,βλακεία να βγάζει νέο κομμάτι.Κλασικά 6 Δεκεμβρίου το πιο πιθανό να βγει ο δίσκος του.
Μια χαρά είναι

Βέβαια συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται να βγάζει ΚΑΘΕ χρόνο δίσκο. Αλλά απο την άλλη με δικά μου έξοδα τους βγάζει? Τι με νοιάζει εμένα?

All of our endings can be found in our beginnings...
-
Apo alexiou to mono album p m arese polu htan to ws thn akrh tou ouranou sou 2003.. alliws memononena tragoudia..to kainourgio de mou leei kati mono to ena fili marese o epaize to kalokairi..
-
Na pane stis nees kyklofories ta 2 posts pls...
-
deytera perimenoume loipon:
despina,oikonomopoulo,amaryllis,menidiath
despina,oikonomopoulo,amaryllis,menidiath