Πληροφορίες : Τετ.-Σάβ. 8.30 μ.μ. Κυρ. 7.30 μ.μ.just feel έγραψε: Τι ωρες παιζει η παρασταση?επισης οι τιμες?
Τιμές : € 20, 15, 10. Τετ. (απόγ.), Πέμ. € 13.
Είμαι έτοιμος.Όποτε θες φύγαμε.just feel έγραψε:Πανο ετοιμασου κ δω να παμε!

Πληροφορίες : Τετ.-Σάβ. 8.30 μ.μ. Κυρ. 7.30 μ.μ.just feel έγραψε: Τι ωρες παιζει η παρασταση?επισης οι τιμες?
Είμαι έτοιμος.Όποτε θες φύγαμε.just feel έγραψε:Πανο ετοιμασου κ δω να παμε!
panosif έγραψε:Είδα την παράσταση σήμερα και ειλικρινά δεν έχω λόγια.
Γυρνώντας από το Rex ένα πράγμα σκεφτόμουν μόνο.Πόσο ταλέντο χωράει σε έναν άνθρωπο;![]()
Μέχρι χθες ήξερα πως η Ελεωνόρα είναι ότι καλύτερο βγήκε στην μουσική σκηνή τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον.Σήμερα διαπίστωσα πως είναι και μια σπουδαία ηθοποιός.![]()
![]()
![]()
Η παράσταση είναι ένα διαμάντι από την αρχή μέχρι το τέλος και η Ελεωνόρα το λιγότερο συγκλονιστική και ερμηνευτικά αλλά και υποκριτικά.![]()
![]()
![]()
Ενδεικτικά στο τέλος να αναφέρω πως για 5 λεπτά ένα ολόκληρο θέατρο (ήταν κατάμεστο,ούτε μία θέση άδεια) χειροκροτούσε όρθιο και φώναζε μπράβο.Πολύ συγκινητική στιγμή.![]()
![]()
Θα ξαναπώ αυτό που είχα γράψει και τον περασμένο Ιούλιο μετά την παράσταση στο Ηρώδειο.Κάθε καλλιτεχνική επαφή με την Ελεωνόρα είναι και μια εμπειρία.![]()
Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξελιξή της και δηλώνω και επίσημα πια πως είμαι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της.![]()
Μπράβο στην Ελεωνόρα,μπράβο στον Ζούλια,μπράβο σε όλους τους συντελεστές και ειδικά στην Μυρτώ Αλικάκη και στην Ευγενία Δημητροπούλου για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.![]()
![]()
![]()
ΥΓ.Billako μην το χάσεις για κανένα λόγο.
+1ADAM2 έγραψε:![]()
![]()
Λέτε να την κυκλοφορήσουν σε dvd?![]()
Τουλάχιστον ας βγει cd με τα τραγούδια..
Για φέτος τουλάχιστον ξεχάστε το γιατί μόλις τελειώσουν οι παραστάσεις θα κυκλοφορήσει το νέο της album.andonis έγραψε:+1ADAM2 έγραψε:![]()
![]()
Λέτε να την κυκλοφορήσουν σε dvd?![]()
Τουλάχιστον ας βγει cd με τα τραγούδια..
Μακάρι! Θα ήθελα πολύ να τα εχω στη συλλογή μου από την Ελεωνόρα!
Fylaka σου υπόσχομαι πως την επόμενη φορά που θα πάω και στην Άννα και στην Ελεωνόραfylakas_aggelos έγραψε:Θα κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και στην Άννα!Πόσα τραγούδια έχει η παράσταση?Επίσης λέει και στα γαλλικά κάποια?
Όχι αυτή την άλλη βδομάδα θα πάω..αλλά δεν νομίζω να κάτσω να μετρήσω πόσα τραγούδια λένεpanosif έγραψε:Θα πάει ο killbill αυτή την εβδομάδα και στις δύο παραστάσεις οπότε μπορεί να βοηθήσει στο μέτρημα.