Γιώργος Μαζωνάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
djemba

Re: Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα και άλλα Μαζω-χιστικά!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djemba »

-Υπάρχουν καλλιτέχνες με τους οποίους δεν έχεις συνεργαστεί ακόμα και θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;
«Το έχω πει, ότι εμένα με εξιτάρουν οι συνεργασίες οι οποίες έχουν ένα κάνουν με διαφορετικά ύφη. Όπως για παράδειγμα θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Χάρις Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Πάριο, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη... Όπως είναι και η συνεργασία μου με τη Μαλού στην περιοδεία αλλά και αυτή με τον Βασίλη Καρράτο χειμώνα. Που είναι για μένα πολύ ωραίο που θα γίνει. Είναι ένας άνθρωπος που γουστάρω πολύ. Ξέρεις είναι κάτι που το κυνηγάμε και το συζητάμε με τον Βασίλη χρόνια αλλά δεν είχε κάτσει γιατί η ζωή μας πάει εκεί που εκείνη θέλει».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/exodo ... z3a3tgSl7V
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δε θα πουλήσω τον εαυτό μου και τα πιστεύω μου στο διάβολο για τα λεφτά»

Εικόνα

Η αφορμή γι' αυτή τη συνάντηση ήταν ο νέος προσωπικός δίσκος του Γιώργου Μαζωνάκη "Το Παράξενο με μένα" που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Heaven αλλά και η καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια. Αρκετά ήταν και τα χρόνια που είχα να τον δω από κοντά. Και το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ήταν μια ηρεμία που στο παρελθόν ακόμα κι ο ίδιος θα παραδεχτεί ότι δεν είχε. Πιο χαλαρός, πιο ώριμος, πιο εξελιγμένος ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πραγματικά στα καλύτερά του και φαίνεται από την πρώτη ματιά.

-Πάρα πολλά τα χρόνια που έχουμε να τα πούμε έτσι....

«Το θέμα είναι πως περνάνε αυτά τα χρόνια και πώς μεγαλώνεις».

-Για σένα πώς έχουν περάσει αυτά τα χρόνια για πες...

«Νομίζω ότι έχουν περάσει πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ δημιουργικά και πάρα πολύ καλά τελικά»

-«Το παράξενο με μένα» Ποιο πιστεύεις ότι είναι το παράξενο με σένα;

«Θα σου απαντήσω αμέσως... Αυτό ακριβώς, είναι το παράξενο με μένα. Ο τίτλος της νέας μου δουλειάς (γελάει)»

-Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν έχεις καμία παραξενιά;

«Παραξενιά; Ναι παραξενιές μπορεί να έχω αρκετές. Η μεγαλύτερη νομίζω ότι είναι πως είμαι ψυχαναγκαστικός με την τάξη».

-Βγαίνεις σε περιοδεία φέτος, μια ακόμα δύσκολη χρονιά όπου κυριαρχεί και μια γενική αβεβαιότητα. Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι θα κάνει τον κόσμο να βάλει το χέρι στην τσέπη και να έρθει να σε ακούσει και να σε δει;

«Δύσκολα είναι τα τελευταία 5 -6 χρόνια τουλάχιστον. Το πρώτο γεγονός είναι ότι δεν επισκεπτόμαστε συχνά ολόκληρη την Ελλάδα. Άρα πιστεύω πως κάποιος που θέλει να δει έναν τραγουδιστή που τον αγαπάει θα πάει να τον δει. Δεύτερον, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων κι εγώ κι οι συνεργάτες μου με την ίδια ιδιοσυγκρασία που δεν υπερτιμήσαμε ποτέ το προϊόν. Άρα λοιπόν, είμαστε για τους ανθρώπους όλων των τάξεων. Τρίτον, η κρίση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και ο κόσμος έχει ανάγκη να δει ένα τραγουδιστή, είτε για να διασκεδάσει, είτε για να τον ακούσει, είτε για να κάνει παρέα μαζί του».

-Σε προβλημάτισε η τιμή των εισιτηρίων τώρα που προγραμματίζατε τους σταθμούς της περιοδείας;

«Η ομάδα μου έτσι δουλεύει πάντα. Στο προανέφερα. Και την εποχή που ξεκίνησε η κρίση και πριν την κρίση δεν υπερεκτιμήσαμε ποτέ το προϊόν. Δεν το υπερτιμήσαμε για να είμαι ακριβής».

-Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που αναφέρεσαι στον εαυτό σου με τη λέξη «προϊόν» δεν το τοποθετούν πολύ σε αυτή τη διάσταση...

«Μα αυτό ακριβώς είναι. Είναι ένα προϊόν, ένα brand. Αλλά δε θα πουλήσω τη ψυχή μου ποτέ, ούτε θα πουλήσω τον εαυτό μου και τα πιστεύω μου στο διάβολο για τα λεφτά ή για τη δόξα ποτέ. Δεν το έχω κάνει και δεν σκοπεύω να το κάνω. Και τώρα νομίζω ότι γι' αυτό ο κόσμος μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν πουλήσαμε ποτέ παραπάνω από όσο αξίζαμε».

-Γιώργο είσαι από τους ανθρώπους που έχουν πια μια πολύχρονη μεγάλη καριέρα και είσαι κι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν προκάλεσες. Δεν ακούστηκαν ή δεν μαθεύτηκαν καυγάδες σου και προστριβές με άλλους καλλιτέχνες που συνεργάστηκες...

«Κατ' αρχήν Δόξα το Θεό για όσα έχω πετύχει ως τώρα. Όσο για το δεύτερο σκέλος ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό Διονυσία μου; Γιατί από την αρχή ξεκαθάριζα το τι έχω να κάνω. Ποιος είναι ο ρόλος του καθενός. Δεν υπήρχε περίπτωση μέση της σεζόν να αλλάξω τις συμφωνίες μου ή εγώ ή ο άλλος. Δεν συνέβη ποτέ να βρεθούμε προ εκπλήξεως γιατί άλλα συμφωνήσαμε και άλλα προέκυψαν. Και πολλές φορές δεν ήταν και συνεργασίες, ήταν συστέγαση. Άλλο συνεργάζομαι, άλλο συστεγάζομαι. Γιατί για μένα συνεργασία είναι όταν από το ξεκίνημα του προγράμματος ως το τέλος βρίσκονται οι καλλιτέχνες μαζί στη σκηνή. Όταν βγαίνει ο καθένας στον δικό του προκαθορισμένο χρόνο και κάνει το πρόγραμμά του, είναι συστέγαση. Οπότε για ποιο λόγο να βρεθώ σε αντιπαράθεση με καλλιτέχνες ή με συνεργάτες καλλιτεχνών, ώστε να έχουμε κόντρα; »

-Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια μπέσα όμως...

«Δεν ξέρω. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Γιατί στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για τις καμπούρες των άλλων και δεν κοιτάμε τις δικές μας τις καμπούρες. Ακόμα και το γεγονός της κρίσης έχει να κάνει με αυτό. Πρέπει να δούμε περισσότερο τον δικό μας τον εαυτό και τα δικά μας τα χαΐρια και όχι των άλλων. Μη μένουμε μόνο στο οικονομικό κομμάτι. Ας διορθώσουμε πρώτα ο καθένας τον εαυτό του. Γι' αυτό μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Κοίτα πρώτα τη δική σου την καμπούρα Γιωργάκη μου κι άσε του αλλουνού. »

-Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό όλα αυτά τα χρόνια;

«Και τυχερό και κυρίως ευλογημένο».

-Πιστεύεις απ' ότι αντιλαμβάνομαι από τα λεγόμενά σου....

«Έχω μια πίστη αλλά είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό και δεν μπορεί να ειπωθεί σε μια συνέντευξη γιατί είναι κάτι πολύ δικό μου. Κι αν ακόμα ξεκινήσω να στο αναλύσω θα φτάσουμε 200 χρονών και ακόμα θα μιλάμε...»

-Από την πρώτη φορά που σε ακούσαμε να τραγουδάς έβγαζες και εξακολουθείς να βγάζεις μια δική σου έντονη ενέργεια. Δεν κουράστηκες ποτέ;

«Κουράστηκα μερικές φορές. Ξέρεις πότε; Την εποχή που τα μαγαζιά δούλευαν μεγάλες σεζόν και πολλές μέρες και φτάναμε με συνεχόμενα ξενύχτια ως το Πάσχα. Αυτό ήταν κάτι που τότε με κούρασε. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορώ να σου πω ότι λέω και πολύ μου είναι το διήμερο που γίνεται πλέον».

-Υπάρχουν καλλιτέχνες με τους οποίους δεν έχεις συνεργαστεί ακόμα και θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;

«Το έχω πει, ότι εμένα με εξιτάρουν οι συνεργασίες οι οποίες έχουν ένα κάνουν με διαφορετικά ύφη. Όπως για παράδειγμα θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Χάρις Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Πάριο, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη... Όπως είναι και η συνεργασία μου με τη Μαλού στην περιοδεία αλλά και αυτή με τον Βασίλη Καρράτο χειμώνα. Που είναι για μένα πολύ ωραίο που θα γίνει. Είναι ένας άνθρωπος που γουστάρω πολύ. Ξέρεις είναι κάτι που το κυνηγάμε και το συζητάμε με τον Βασίλη χρόνια αλλά δεν είχε κάτσει γιατί η ζωή μας πάει εκεί που εκείνη θέλει».

- Βλέπω ότι η πρώτη συναυλία της περιοδείας σου «Καλοκαίρι στο τέρμα» είναι στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη στις 12 Ιουνίου. Έχεις άγχος για το ξεκίνημα αυτό;

«Έχω άγχος δημιουργικό. Είμαι από τους ανθρώπους που δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Θέλω να είναι ο χώρος γεμάτος και να λαμβάνω θετική ενέργεια από τον κόσμο. Να μπούμε ο ένας μέσα στον άλλο. Δεν μπορώ αν δεν το νιώσω αυτό να λειτουργήσω. Να νιώσω ότι πήγα κι έφυγα και δεν ακούμπησα. Τη βρίσκω πολύ πάνω στη σκηνή. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ευγνωμοσύνη μέσα σε αυτό που για μένα είναι το υπέρτατο συναίσθημα. Και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι περισσότερο και με τον εαυτό μου όσον αφορά και ψυχικώς και σωματικώς».

-Δεν το έκανες τα προηγούμενα χρόνια;

« Το έκανα αλλά όχι συστηματικά. Το έκανα κατά περιόδους.».

- Τι άλλαξες δηλαδή στον Γιώργο; Εγώ διακρίνω ότι είσαι πιο ήρεμος...

«Ισχύει... Δεν μπορώ να πω ότι άλλαξα κάτι συγκεκριμένο. Δεν θα έλεγα την λέξη άλλαξα, ή έκανα στροφή γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό. Εξελίχθηκα. Είναι αυτή η φυσική εξέλιξη που βελτιωνόμαστε ως άνθρωποι».

-Υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή σου αυτή τη στιγμή;

«Κοίταξε, νομίζω ότι είναι βαριά λέξη το «λείπει» . Μπορώ να πω ότι είμαι έτοιμος να συντροφεύσω ή να ερωτευτώ».

-Όταν αυτό συμβεί πάρε ένα τηλέφωνο γιατί δεν έχεις ποτέ δώσει θέμα της προσωπικής σου ζωής ως σήμερα. Να γράψουμε κι εμείς επιτέλους κάτι... (γέλια)

http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/exodo ... z3a3tgSl7V
Άβαταρ μέλους
panosif

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
"ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ"
ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Εικόνα

Το «Παράξενο με μένα» , το καινούργιο album του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας τριλογίας που ξεκίνησε με τα «Ίσια ανάποδα» και συνεχίστηκε με το «Λείπει πάλι ο Θεός».
Πρόκειται για μια μακρά περίοδο διαρκών επιτυχιών με τραγούδια σταθμούς και ταυτοχρόνως με την κατάκτηση μιας ωριμότητας που συμβαδίζει με την ολοένα αυξανόμενη λαμπερή παρουσία του τραγουδιστή.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πάνω στο stage δίνει όλο τον εαυτό του ξεπερνώντας τα ελληνικά standards και δημιουργεί αυτή τη μοναδική σχέση με το κοινό.
Το καινούργιο album ολοκληρώνει μια περίοδο και ορίζει την έναρξη μιας καινούργιας.
Η φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία περιλαμβάνει εμφανίσεις σε ανοικτά θέατρα και club σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και μεγάλα φεστιβάλ.
Το ξεκίνημα από το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα στις 12 Ιουνίου δεν είναι τυχαία επιλογή.
Ο εξαιρετικός Γιώργος Μαζωνάκης με το φετινό του summer tour «Καλοκαίρι στο τέρμα» για μια ακόμη φορά δημιουργεί τη δική του μοναδική κατάσταση στο χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.
Μαζί του η Μαλού / Malu , που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία της «Μια φορά στο τόσο» και έχει ήδη ξεχωρίσει για το ταλέντο και τη φρέσκια παρουσία της, και ο Νικόλας Ραπτάκης.

Σταθμοί καλοκαιρινής περιοδείας:
Σάββατο 30/5 Νυρεμβέργη Γερμανία
Παρασκευή 12/6 Αθήνα Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»
Σάββατο 20/6 Πάτρα «Ακρωτήρι» (Ρίο)
Παρασκευή 26/6 Λευκωσία «Royal Hall Old Nicosia»
Παρασκευή 10/7 Ιεράπετρα «Apollon Palace»
Σάββατο 11/7 Ηράκλειο «ENVY»
Κυριακή 12/7 Χανιά «THEATRO»
Παρασκευή 17/7 Καβάλα Παραλία Μπάτης
Σάββατο 18/7 Χαλκιδική «MARKIZ» (Καλλιθέα)
Παρασκευή 24/7 Κέρκυρα «54 DREAMY NIGHTS»
Σάββατο 25/7 Πρέβεζα «NICOPOLIS»
Πέμπτη 30/7 Μύκονος «MONARCH» (Kαλό Λειβάδι)
Παρασκευή 31/7 Κως «Agios Fokas» Beach Bar
Κυριακή 2/8 Νεστόριο RIVER PARTY
Τρίτη 4/8 Σαλαμίνα Ευριπίδειο Θέατρο
Πέμπτη 6/8 Ρόδος «ARENA LIVE»
Σάββατο 8/8 Αντίπαρος «Φανάρι» Beach
Τετάρτη 12/8 Κάλυμνος Δημοτικό Γήπεδο
Παρασκευή 14/8 Αρχαία Ολυμπία Ιππικός Όμιλος (Κουρούτα)
Κυριακή 6/9 Λεμεσός «BREEZE»

* Οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας είναι υπό διαμόρφωση και ανανεώνονται συνεχώς!

Οργάνωση παραγωγής:
Ερωδιός Live Ε.Π.E
Τηλ/ Fax. 210 3210890
www.erodios.gr
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Release Party @ Magique
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

11/05/2015 - 17/05/2015
ΤΙΜΗΜΑ
Μικτό chart:17 (+3)
Ελληνικό:9 (+2)

Εικόνα

Επίσης το Τέρμα 6 στο μικτό και 3 στο ελληνικό chart.
http://www.airplaychart.gr/index.php?ts=1431292328
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
I like people too much or not at all.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Mα ειναι δυνατον να εχουν το μπουκαλι 55 ευρω κατω απ'οτι εδω?Ακομη και οταν εμφανιζοταν χωρις δυνατο ονομα διπλα του 160 το'χε εδω... :roll:
Άβαταρ μέλους
panosif

Dromos Fm 898

Θες να κερδίσεις το ολοκαίνουριο άλμπουμ του Γιώργου Μαζωνάκη «ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ»;

Κάνε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού, στείλε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, τη λέξη ARTIST στο inbox της σελίδας και το ολοκαίνουριο άλμπουμ του Γιώργου Μαζωνάκη θα γίνει δικό σου!

89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Εικόνα

https://www.facebook.com/dromosfm/photo ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
panosif

Συνέντευξη | Γιώργος Μαζωνάκης: «Η μεγαλύτερη μου θυσία ήταν ότι ασχολήθηκα περισσότερο με τον Μαζωνάκη & λιγότερο με τον Γιώργο!

Εικόνα

Γιώργος Μαζωνάκης… ανατρεπτικός και εκρηκτικός αποτελεί μια κατηγορία μόνος του στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας! Με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν ξεχωρίσει δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις μουσικές του προτάσεις καθώς ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που δεν επαναπαύονται ποτέ αν και θεωρούνται απόλυτα επιτυχημένοι!

Το Tralala.gr και η δημοσιογράφος Σοφία Μπεκιάρη με αφορμή το νέο του άλμπουμ αλλά και την καλοκαιρινή του περιοδεία συναντήθηκαν μαζί του και σας παρουσιάζουν μια συνέντευξη με ξεχωριστό ενδιαφέρον… ο Γιώργος Μαζωνάκης απόλυτα αφοπλιστικός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τους λόγους που τον κατατάσσουν σε καλλιτέχνη πρώτης γραμμής!

Εικόνα

Καταρχήν χαίρομαι πολύ που σας συναντώ και που σήμερα αποφασίσατε με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο να δώσετε συνεντεύξεις σε όλα τα μέσα αλλά παράλληλα ξεχωριστά στον καθένα! Δεν σας έχουμε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, πως το αποφασίσατε και άραγε είναι κουραστικό για εσάς όλο αυτό;

Θα σου απαντήσω σε όλα αμέσως!!! Κατ’ αρχήν η πρόταση έγινε από τους στενούς συνεργάτες μου και τη Heaven. Όταν μου ζητήθηκε να γίνει όλο αυτό, το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά γιατί βρίσκομαι σε μια περίοδο που απέχω από τα βραδινά live οπότε είμαι ξεκούραστος και μπορώ να αφιερώσω χρόνο. Επίσης είναι κάτι για μένα όπως είπες πρωτόγνωρο και μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του να μιλήσω σε καθέναν από εσάς ξεχωριστά, να γνωριστούμε και να πω κάποια πράγματα. Η κούραση είναι κάτι το οποίο έχουμε φάει με το κουτάλι, το ξέρουμε πολύ καλά αλλά έχει μεγάλη διαφορά να κουράζεσαι για κάτι που είναι βαρετό και για κάτι που είναι δημιουργικό. Εγώ εδώ μαζί σας θεωρώ ότι είναι κάτι απόλυτα δημιουργικό γιατί όταν μου λες ότι είσαι πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ και τα λέμε για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό!

Έχουμε καινούργιο άλμπουμ… έχουμε μια σειρά από συναυλίες. Καταρχήν πως αποφασίσατε να δώσετε τον τίτλο «Το παράξενο με μένα»;

Αυτό ήταν πολύ απλό… ο τίτλος αποφασίστηκε από το ίδιο το κομμάτι που έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ελένη Γιαννατσούλια. Μας άρεσε και έτσι επιλέχτηκε ως τίτλος του άλμπουμ.

Εικόνα

Πάντα ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει μία διαφορετική πρόταση να καταθέσει στο κοινό. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με εσάς τον ίδιο;

Έχει να κάνει με την εσωτερική ανάγκη μου… τι ζητάω, πως επιλέγω να εκφραστώ στη κάθε στιγμή της ζωής μου. Και να σου πω την αλήθεια το θεωρώ και πάρα πολύ σημαντικό τελικά.

Αυτός που θα αγοράσει αυτό το άλμπουμ, τι θα ακούσει, τι στοιχεία το χαρακτηρίζουν;

Από το άλμπουμ «Τα ίσια ανάποδα» μέχρι και τώρα άρχισα να πιστεύω ότι ωριμάζουν οι δουλειές μου σε βαθμό που αρχίζω να το βιώνω και ο ίδιος. Κάθε δύο χρόνια σχεδόν κάνω ολοκληρωμένο δίσκο και πάνε κοντά στα 5 με 6 χρόνια που ξεκίνησε όλο αυτό. Έχει να κάνει με τη δική μου ωριμότητα όσον αφορά και τον εαυτό μου αλλά και τη δουλειά μου. Κάποιες φορές πάνε και τα δύο μαζί, συμπορεύονται οπότε είναι μια δουλειά που είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την προηγούμενη. Όσον αφορά τον ήχο, το ύφος κλπ είναι ότι με ξέρετε να έχω κάνει ως σήμερα και ευτυχώς με έχετε δει σε πολλά είδη τραγουδιών να συμμετέχω, γι’ αυτό άλλωστε θεωρώ τον εαυτό μου πολυσυλλεκτικό και πολυμορφικό σαν ον.

Μπορεί οποιοσδήποτε καλλιτέχνης να είναι πολυμορφικός ή χρειάζεται και το απαραίτητο ταλέντο;

Το ταλέντο είναι αυτό που το ξεκινάει!!! Αν δεν υπάρχει τάλαντο ότι και να κάνουμε…

Εικόνα

Αυτό που συνηθίζω να λέω για σας είναι ότι «ο Μαζωνάκης είναι μια κατηγορία μόνος του». Θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να σας αντιγράψει κάποιος.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Τώρα το «μια κατηγορία μόνος του» το έχω ξανακούσει… όμως εγώ πιστεύω ότι απλά λειτουργώ με το ένστικτο μου και με πάει! Ένας δεύτερος λόγος είναι οι επιλογές των ανθρώπων που έχω γύρω μου, είτε αυτό είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η δουλειά που καλούμαι να κάνω με τον εαυτό εσωτερικά για να μπορέσω να δω ποιος είμαι πραγματικά, ποιες είναι οι ανάγκες μου κι αν αυτό με πάει παρακάτω, με εξελίσσει να μάθω εμένα το ίδιο, να μάθω να ζω… να εκτιμώ το τι συμβαίνει γύρω μου.

Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο και με τόσες επιτυχίες τελικά το επάγγελμα του καλλιτέχνη είναι δύσκολο;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο! Εγώ δεν θα σου πω γενικά για τους καλλιτέχνες, γενικά για τους τραγουδιστές, γενικά για τους ηθοποιούς… θα μιλήσω για μένα και θα σου πω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο το να εκφράζεσαι μέσα από το τραγούδι και να απευθύνεσαι σε ψυχές ανθρώπων. Έχει ένα βάρος με τη καλή και κακή έννοια αν θες όλο αυτό, άρα για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό το να καταφέρνεις να ταυτίζονται οι άνθρωποι με τη δική σου ψυχή.

Εικόνα

Η μεγαλύτερη θυσία που έχετε κάνει μέχρι σήμερα για το τραγούδι που τόσο αγαπάτε, ποια είναι;

Θα σου έλεγα ότι είναι ο προσωπικός μου χρόνος περισσότερο ή το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκα τόσο πολύ με το Γιώργο τα προηγούμενα χρόνια αλλά περισσότερο με τον Μαζωνάκη! Ήταν ένα δυσανάλογο balance, το οποίο τα τελευταία πέντε χρόνια μπορώ να πω ότι αρχίζω και το φέρνω στα ίσια του. Αυτό είναι και το μεγάλο παιχνίδι για μένα!

Θα μπορούσατε να συμμετέχετε σαν κριτής σε κάποιο talent show;

Δεν σου κρύβω πως μου έχουν κάνει πρόταση αλλά δεν το έκανα για λόγους επαγγελματικούς και χρόνου αλλά και γιατί δεν το αισθανόμουν. Τώρα δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω τη λέξη «ποτέ» γιατί είναι μια δύσκολη λέξη… μόνο στο τραγούδι του Γιάννη Πάριου την λέω με σιγουριά!

Μου δίνετε ωραία πάσα… Πως αποφασίσατε να κάνετε επανεκτέλεση το συγκεκριμένο κομμάτι;

Αυτό συζητήθηκε με τον ίδιο τον Γιάννη γιατί θεωρούσε ότι το τραγούδι αυτό θα μπορούσα να το πω πάρα πολύ καλά εγώ… μου το εμπιστεύτηκε και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό διότι είναι ένα τραγούδι το οποίο λατρεύω! Επίσης ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους καλλιτέχνες που την εποχή που ήμουν στο Εθνικό Ωδείο η δασκάλα μου η Άννα Διαμαντοπούλου μου έδινε πολύ να ερμηνεύω, οπότε όταν συνέβει το γεγονός ήμουν σχεδόν σαν ένα μικρό παιδί που του έκανες ένα φοβερό δώρο.

Εικόνα

Είστε ένας καλλιτέχνης που δεν προκαλεί καθόλου με την προσωπική του ζωή… Απασχολείτε μόνο με τη δουλειά σας και καταφέρνετε να είστε στη πρώτη γραμμή με αυτό.

Εγώ το αντίθετο πιστεύω, ότι προκαλώ!!!Θα σου είμαι ειλικρινής, αυτή την ερώτηση – χωρίς να θέλω να σε προσβάλω – την θεωρώ «παλιομοδίτικη» με την έννοια ότι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα οι άνθρωποι να χρησιμοποιούμε διάφορες παλιές εκφράσεις και είναι λίγο τετριμμένο αυτό το πράγμα. Γιατί πρέπει να υπάρχει ένας δρόμος συγκεκριμένος και τι σημαίνει ασχολούμαι με την προσωπική του ζωή;;; Σαφέστατα ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή… ακόμα και ο τρόπος που ντύνομαι είναι προσωπικό θέμα για παράδειγμα. Επίσης κάτι άλλο το οποίο μπορεί να έχει και λίγο χιούμορ είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με το instagram και δίνω πάρα πολλές φορές πληροφορίες, που είμαι, πως είμαι, τι κάνω. Άρα κατ’ αυτό τον τρόπο απασχολώ και κατανοώ ότι ο κόσμος θέλει να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί!

Θέλω να μου πείτε δύο λόγια για την περιοδεία σας που ξεκινάει 12 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη και έχει πάρα πολλούς προορισμούς.

Είναι πολλοί προορισμοί και πρέπει να σου πω ότι πέρα των πολλών προορισμών για τους οποίους είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, συμπεριλαμβάνει και νησιά η περιοδεία αυτή. Είμαι χαρούμενος γιατί εναλλάσσονται οι χώροι, δηλαδή παίζουμε σε γήπεδα, σε θέατρα, σε φεστιβάλ, σε κλαμπ.. οπότε για μένα είναι πάρα πολύ ωραίο το γεγονός ότι εμφανίζομαι σε διαφορετικούς χώρους και πιστεύω πως αυτή η περιοδεία θα είναι από τις καλύτερες έχω κάνει μέχρι τώρα.

Εικόνα
Εικόνα

Η ενέργεια που παίρνετε από τον κόσμο στην επαρχία είναι διαφορετική από το κοινό της Αθήνας;

Εγώ πιστεύω ότι είτε στην Αθήνα είσαι, είτε στην επαρχία όταν ο κόσμος έρχεται να δει έναν τραγουδιστή τον οποίο αγαπάει είναι ακριβώς η ίδια ενέργεια… απλώς ο κόσμος που ζει στην Αθήνα έχει το προνόμιο να τον βλέπει πιο εύκολα απ’ ότι στην επαρχία! Η ενέργεια και η αγάπη όμως είναι ακριβώς η ίδια!

http://www.tralala.gr/sinentefxi-giorgo ... -to-ekana/
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Tρας..λες και απευθύνεται σε Μάο Μαο..δηθενιά και καβαλίκεμα..τα τελευταία 10 χρόνια τραγουδάει κακόφωνα.
Άβαταρ μέλους
panosif

Στην κορυφή των πωλήσεων το album Το παράξενο με μένα σύμφωνα με το επίσημο chart της Ifpi.
http://ifpi.gr/charts_el.html
Άβαταρ μέλους
panosif

Γιάννης Παπαδάκος
Όσο ζω... Μαζώ...!
‪#‎wrap‬ ‪#‎timima‬ ‪#‎peiraias‬ ‪#‎aliteia‬ ‪#‎sampanis‬

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΤΟΥΜΠΑΝΟ ο Μαζω! :525807:
All of our endings can be found in our beginnings...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Ενα κενοοοο
Απάντηση