Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Νατος ρε,που λυσσαξατε!!!
-
Ένας στενός φίλος του Νότη έγραψε στο Facebook ότι δυστυχώς δεν θα τραγουδήσει φέτος κι όταν ένας θαμώνας χρόνων είπε ότι κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, του απάντησε, μακάρι να γίνει μια ανατροπή αλλά φέτος είναι αποφασισμένος...
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί κάτι να γίνει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου...
Ένα μεγάλο κίνητρο ήταν πάντα, για να αλλάξει γνώμη, το επιτελείο του που βιοπορίζεται από αυτούς τους 4 μήνες!
Ένα μεγάλο κίνητρο ήταν πάντα, για να αλλάξει γνώμη, το επιτελείο του που βιοπορίζεται από αυτούς τους 4 μήνες!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Όχι δεν έχει ηχογραφηθεί, δε νομίζω ότι προορίζεται για κάποιον δίσκο είτε της Πέγκυς είτε του Νότη.fylakas_aggelos έγραψε:Το ντουέτο με Πέγκυ "Πόσο σ'αγαπώ" ηχογραφήθηκε,ξέρουμε?Πάντως δεν νομίζω να είναι ούτε στο δίσκο της Πέγκυς.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ακομη ειναι γρηγορα για τετοιο ενδεχομενο....και αν αποφασισει αποχη ο Αρχοντας απο τις πιστες για φετος ειναι ευκαιρια να αφοσιωθει στον καινουργιο του δισκο.Ένας στενός φίλος του Νότη έγραψε στο Facebook ότι δυστυχώς δεν θα τραγουδήσει φέτος κι όταν ένας θαμώνας χρόνων είπε ότι κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, του απάντησε, μακάρι να γίνει μια ανατροπή αλλά φέτος είναι αποφασισμένος...
Καλά δεν χάθηκε και ο κόσμος να μη τραγουδήσει ένα χειμώνα ο άνθρωπος! Ας ξεκουραστεί και λίγο, ας ετοιμάσει και τον καινούριο του δίσκο. Το ότι και άλλες χρονιές έλεγε ότι δεν θα τραγουδήσει και τελικά το έκανε, δεν είναι επιχείρημα πάντως. Αν δε βρεθεί καλό σχήμα, μαγαζί κλπ θα τραγουδήσει με το ζόρι; Δε νομίζω.
- Scorpion86
Kαι ο Πλούταρχος δεν τραγούδησε δύο σεζόν χειμώνα, επανήλθε με δίσκο που ακούστηκαν πολύ τουλάχιστον 3 κομμάτια του και δεν χάθηκε. Βέβαια, έκανε και μία κωλοτούμπα στις δηλώσεις "ότι εγώ ποτέ δεν είπα για την Χ.Α.", και συνεργασίες με τον κάθε πικραμένο, ενώ μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν έκανε συνεργασίες και κρατούσε μόνος του μαγαζιά. Προσαρμόστηκε στα δεδομένα, έβαλε πολύ νερό στο κρασί του και έγινε μία με όλους που ακούγονται και παίζουν στα ραδιόφωνα σήμερα. Μόλις πάτησε γερά στα πόδια του να σου ξανά σε μαγαζί που ουσιαστικά κρατά μόνος του, με την διακριτική παρουσία της Δρακοπούλου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμος στα 56 του να κάνει κάτι τέτοιο ο Νότης. Γιατι δύσκολα εκείνος δεν θα πει αυτό που σκέφτεται και σχεδόν πάντα θα υπάρχει κάποιος να τον περιμένει στην γωνία για να πιάσει μία ατάκα να την κάνει είδηση και να τον φθείρει στην συνείδηση του κόσμου. Ενας στημένος πόλεμος που ξεκινάει από πολύ παλιά. Απλά τότε έβγαζε τον ένα ύμνο μετά τον άλλο και κανένας δεν άκουγε τους λασπολόγους.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εγώ θεωρώ πως αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν μπορεί κανείς να είναι μια ζωή στην πρώτη γραμμή. Ο Νότης το κατάφερε επί 25 συναπτά έτη και υπό τρομερά δύσκολες συνθήκες. Έχει γράψει την ιστορία του στο ελληνικό τραγούδι, έχει το μεγαλύτερο και καλύτερο ελληνικό ρεπερτόριο, δεν έχει να αποδείξει κάτι και σε κανέναν. Για ποιο λόγο να προσπαθεί να κρατηθεί στο υπάρχον σύστημα που προωθεί ότι πιο αντιαισθητικό και ευκολομάσητο υπάρχει; Ποιοι είναι δηλαδή οι καλλιτέχνες της Ελλάδας το 2015; Ο Ρέμος ή ο Παντελίδης; Ή ο Βέρτης; Μη τρελαθούμε κιόλας. Ο κόσμος αν του πασάρεις κάτι συνεχώς θα το αποδεχτεί στο τέλος. Βλέπετε εσείς να υπάρχει κανένα σοβαρό μουσικό κριτήριο; Εδώ έχουν αναστηθεί πεθαμένοι τι συζητάμε, βλ. Σχοινάς. Το μεγάλο όπλο του Νότη ήταν ανέκαθεν τα τραγούδια. Ας επικεντρωθεί εκεί λοιπόν και χαμένος δεν πρόκειται να βγει.
- SFAKattack10
Και γω αυτο το παραδειγμα σκεφτομουν.bebest έγραψε:Πάντως εγώ σκέφτοαμαι και το άλλο να ξεκινήσει αρχές του 16 όπως είχε κάνει πριν 5-6 χρόνια και να έχει προλλάβει να κυκλοφορήσει κάποια τραγούδια από νέα δουλεία..
Παντως τοτε το 2010 ειχε πει οτι σε 5 - 6 χρονια θα σταματησει απο την νυχτα, βεβαια αλλαξαν τα πραγματα και ειπε να το παλεψει και να μην φυγει απο την Ελλαδα.
Αν δεν τραγουδήσει πάντως μην περιμένετε δίσκο πριν κλείσει 18μηνο... Προσωπικά πιστεύω πως αν απέχει φέτος θα επανέλθει με δίσκο και ζωντανές εμφανίσεις κατά το Μάιο-Ιούνιο... αναμένεται να περάσουμε ένα δράμα φέτος το χειμώνα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Λοιπόν, τα τελευταία δεδομένα έχουν ως εξής: Πριν από περίπου 10 μέρες ο Νότης είχε διακόψει τις διακοπές του στην Κω, ήρθε στην Αθήνα και είχε συναντήσεις με δύο μαγαζιά (Βοτανικός, Ιερά Οδός) για να συζητήσει μαζί τους. Κοινός παρονομαστής στις συζητήσεις με τα μαγαζιά ήταν να συνεργαστεί με τον Χατζηγιάννη ή ένα άλλο δυνατό όνομα (λένε για γυναίκα, δεν ξέρω όνομα), έτσι ώστε να διασφαλιστεί μία καλή σεζόν. Γιατί και τα δύο μαγαζιά είναι μεγάλοι χώροι και για να γεμίσουν είναι δύσκολο εάν δεν υπάρχει μία δυνατή συνεργασία. Ο Νότης δεν έβγαλε άκρη με κανένα μαγαζί, ούτε συμφώνησε με κάποιον από τους καλλιτέχνες που συζητά. Ο δε Χατζηγιάννης τη μία δηλώνει θετικός σε συνεργασία με Νότη, την άλλη το μετανιώνει και δεν θέλει να τραγουδήσει χειμώνα.
Ο Νότης είναι αρκετά προβληματισμένος από την γενικότερη εικόνα της χώρας (ακόμα καπιταλ κοντρολ υπάρχει) που τον κάνει να σκέφτεται όσο ποτέ το ενδεχόμενο τελικά μετά από χρόνια να μην τραγουδήσει χειμερινή σεζόν. Γι' αυτό και μετά από σύντομη διαμονή στην Αθήνα επέστρεψε ξανά στην Κω για να συνεχίσει τις διακοπές του. Ολα είναι ανοικτά και ίσως χρειαστεί να μπούμε στον Οκτώβριο για να μάθουμε εν τέλει εάν θα τραγουδήσει ή όχι. Τίποτα δεν είναι οριστικό και μπορεί να προκύψει κάποιο νέο δεδομένο και να αλλάξει άρδην το σκηνικό.
Υ.Γ.: Η Cobalt δεν δέχεται πλέον άλλο υλικό από στιχουργούς, συνθέτες για τον Νότη, κάτι που σημαίνει ότι έχει μαζευτεί υπεραρκετό υλικό για να δουλέψει πάνω σε αυτο και να βγάλει δίσκο. Οτιδήποτε νεότερο σε τραγούδι του δοθεί θα είναι από κάποιον επί σειρά ετών συνεργάτη του όπως ο Μουκίδης ή ο Δήμας, οι οποίοι φυσικά απευθύνονται στον ίδιο το Νότη και όχι στην εταιρεία, όπως οι νέοι -και άγνωστοι στο ευρύ κοινό- δημιουργοί.
Ο Νότης είναι αρκετά προβληματισμένος από την γενικότερη εικόνα της χώρας (ακόμα καπιταλ κοντρολ υπάρχει) που τον κάνει να σκέφτεται όσο ποτέ το ενδεχόμενο τελικά μετά από χρόνια να μην τραγουδήσει χειμερινή σεζόν. Γι' αυτό και μετά από σύντομη διαμονή στην Αθήνα επέστρεψε ξανά στην Κω για να συνεχίσει τις διακοπές του. Ολα είναι ανοικτά και ίσως χρειαστεί να μπούμε στον Οκτώβριο για να μάθουμε εν τέλει εάν θα τραγουδήσει ή όχι. Τίποτα δεν είναι οριστικό και μπορεί να προκύψει κάποιο νέο δεδομένο και να αλλάξει άρδην το σκηνικό.
Υ.Γ.: Η Cobalt δεν δέχεται πλέον άλλο υλικό από στιχουργούς, συνθέτες για τον Νότη, κάτι που σημαίνει ότι έχει μαζευτεί υπεραρκετό υλικό για να δουλέψει πάνω σε αυτο και να βγάλει δίσκο. Οτιδήποτε νεότερο σε τραγούδι του δοθεί θα είναι από κάποιον επί σειρά ετών συνεργάτη του όπως ο Μουκίδης ή ο Δήμας, οι οποίοι φυσικά απευθύνονται στον ίδιο το Νότη και όχι στην εταιρεία, όπως οι νέοι -και άγνωστοι στο ευρύ κοινό- δημιουργοί.
-
Ωραιος ο Scorpion86! Eπιτελους λιγη πληροφορηση εμπεριστατωμενη! Συνεπως, παμε για δισκο!!
To πάμε για δίσκο είναι σχετικό πολύ...Απλώς μαζεύτηκε αρκετό υλικό, μέχρι να το ξεχωρίσει να μπει σε διαδικασία τελικού ξεσκαρταρίσματος και τελικα να ξεκινήσει να ηχογραφεί θέλει αρκετό χρόνο...Οπότε στο γνωστό 1.5 χρόνο περίπου..Για εμφανίσεις πιστεύω τελευταία στιγμή θα τραγουδήσει κάπου, το έχει πει άλλωστε πολλές φορές ότι δεν μπορεί να αφήσει την αγάπη του κόσμου και των συνεργατών του τα βράδια που κάνουμε ''παρέα''..
- Scorpion86
Το να μην τραγουδήσει χειμώνα σεζόν εγώ θα το έβλεπα και σαν ευκαιρία να κάνει κάποιες εμφανίσεις εκτός Ελλάδας. Εχει αρκετές προτάσεις για Αμερική, Αυστραλία που έχει καιρό να επισκεφτεί αλλά και Γερμανία. Οι ομογενείς πάντσ έχουν μεγαλύτερη δίψα για ελληνικό τραγούδι.bebest έγραψε:To πάμε για δίσκο είναι σχετικό πολύ...Απλώς μαζεύτηκε αρκετό υλικό, μέχρι να το ξεχωρίσει να μπει σε διαδικασία τελικού ξεσκαρταρίσματος και τελικα να ξεκινήσει να ηχογραφεί θέλει αρκετό χρόνο...Οπότε στο γνωστό 1.5 χρόνο περίπου..Για εμφανίσεις πιστεύω τελευταία στιγμή θα τραγουδήσει κάπου, το έχει πει άλλωστε πολλές φορές ότι δεν μπορεί να αφήσει την αγάπη του κόσμου και των συνεργατών του τα βράδια που κάνουμε ''παρέα''..
- SFAKattack10
Μεχρι τοτε μπορει ανετα να βγαλει 1- 2 τραγουδια οπως ειχε κανει πριν τις 16ΑΙ οπου ειχε βγαλει την Πλατεια , το Εσυ η θαλασσα και μετα εβγαλε τον δισκο.bebest έγραψε:Οπότε στο γνωστό 1.5 χρόνο περίπου..
Βεβαια αν δεν γινει αυτο μπορει να προωθησει (πραγματικα ομως) το πχ Καλε μου αγγελε που μπορει να παιξει σε ολους τους σταθμους και οχι μονο στο derti.
Για το καλέ μου άγγελε έχει μαλλίασει η γλώσσα μου...Τώρα αν είναι να κάνει καμία απόπειρα να προωθήσει κάτι χαριτωμένο στυλ τέρμα το ράδιο,πως γίνεται (δηλαδή λύσε κούκλα)καλύτερα να αφήσει το δίσκο με 3 σινγκλ 1 κλιπ και να κάνει αυτό που λες να προωθήσει ένα πρόμο από το ερχόμενο δίσκο..SFAKattack10 έγραψε:Μεχρι τοτε μπορει ανετα να βγαλει 1- 2 τραγουδια οπως ειχε κανει πριν τις 16ΑΙ οπου ειχε βγαλει την Πλατεια , το Εσυ η θαλασσα και μετα εβγαλε τον δισκο.bebest έγραψε:Οπότε στο γνωστό 1.5 χρόνο περίπου..
Βεβαια αν δεν γινει αυτο μπορει να προωθησει (πραγματικα ομως) το πχ Καλε μου αγγελε που μπορει να παιξει σε ολους τους σταθμους και οχι μονο στο derti.
Αλήθεια γίνεται αυτό; Σταματάει κάποια στιγμή να δέχεται η εταιρία υλικό; Δεν το ήξερα. Scorpion έχεις υπόψη σου κάποιον-ους που του έχουν δώσει τραγούδια; Εκτός Σαπουντζάκη-Μουκίδη.Scorpion86 έγραψε:Υ.Γ.: Η Cobalt δεν δέχεται πλέον άλλο υλικό από στιχουργούς, συνθέτες για τον Νότη, κάτι που σημαίνει ότι έχει μαζευτεί υπεραρκετό υλικό για να δουλέψει πάνω σε αυτο και να βγάλει δίσκο. Οτιδήποτε νεότερο σε τραγούδι του δοθεί θα είναι από κάποιον επί σειρά ετών συνεργάτη του όπως ο Μουκίδης ή ο Δήμας, οι οποίοι φυσικά απευθύνονται στον ίδιο το Νότη και όχι στην εταιρεία, όπως οι νέοι -και άγνωστοι στο ευρύ κοινό- δημιουργοί.
- Scorpion86
Δεν γνωρίζω ακόμα κάποια συγκεκριμένα ονόματα, μόνο το ότι του έχουν στείλει τραγούδια μέχρι κι από το Ισραήλ!
- Scorpion86
Ασταμάτητος ο Μουκίδης στο facebook. 

'Οντως αλλά δε ξέρω κατά πόσο προορίζονται για τον Νότη και βασικά δεν νομίζω το αξίζουν κιόλας...Μετριότατη στίχοι... αν εξαιρέσεις το πουθενά το οποίο με το να λέει το φαντάζομαι με τη φωνή του..και ανατριχίαζω οπότε αυτομάτως έδωσε την είδηση..Εκτός αν εννόει το ΓαλανόScorpion86 έγραψε:Ασταμάτητος ο Μουκίδης στο facebook.

Ένα δυο πάντως κολλάνε πιο πολύ σε Πέγκυ ή Καρρά. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι και για τον Μαζί έτσι λέγαμε και τελικά δεν ήταν και κάτι σπουδαίο..Πιο πολύ ποντάρω σε Σαπουντζάκη και καμιά Γεροθόδωρου.bebest έγραψε:'Οντως αλλά δε ξέρω κατά πόσο προορίζονται για τον Νότη και βασικά δεν νομίζω το αξίζουν κιόλας...Μετριότατη στίχοι... αν εξαιρέσεις το πουθενά το οποίο με το να λέει το φαντάζομαι με τη φωνή του..και ανατριχίαζω οπότε αυτομάτως έδωσε την είδηση..Εκτός αν εννόει το ΓαλανόScorpion86 έγραψε:Ασταμάτητος ο Μουκίδης στο facebook.