Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Περιμενω μια συγγνωμη απο τον Νοτη. Εστω οτι παραπλανηθηκε,οτι ξεγελαστηκε. Μετα τη δηλωση του αρχηγου της Χ.Α και την παραδοχη του οτι ειναι ναζιστικο και φασιστικο το κομμα του. Ηταν τρομερο λαθος εκεινη η τοποθετηση του και καλως του στοιχιζει και καλλιτεχνικα. Δεν βρισκει ανθρωπο να συνεργαστει,τα ραδιοφωνα δεν παιζουν τραγουδι του ουτε με αιτηση, δισκογραφικα, ευτυχως, που υπαρχουν συνθετες που τον αγαπουν ανεξαρτητα απο τις δηλωσεις του και φτασαμε στο σημερα..
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Και ενα φανατικο κοινο που τον ακολουθει μεχρι σημερα....Αν δεν ειμαστουν και εμεις ο Νοτης αυτη τη στιγμη θα ηταν στη 'συνταξη'!!!ευτυχως, που υπαρχουν συνθετες που τον αγαπουν ανεξαρτητα απο τις δηλωσεις του και φτασαμε στο σημερα..
-
Πολυ σωστα!! Επειδη θελει ομως να τον θυμομαστε ως ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ (που ειναι ατοπο να αυτοπροσδιοριζεσαι ως τετοιος) δε θα εβλαπτε ενα "ηταν λαθος μου,συγγνωμη"..ξερω οτι απο βιωματικους λογους προτασσει το μεταναστευτικο στις θεσεις του αλλα ξεφυγε το πραγμα και στενοχωριεμαι. Ειναι ναζι και σου ερχεται ο τραγουδιστης που εχει πει το ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ και σε καλει να ψηφισεις τη φαστιστοαυγη..ε,οχι ρε φιλε μου !
Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα πρεπει να γινει πιο διαλλακτικος...αλλα να αλλαξει στα 50τοσα του α-π-ο-κ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι.
-
Αν αποδεδειγμενα εχεις κανει ατοπημα λεκτικο κι εχεις την ιστορια που εχει ο Νοτης, τοτε εισαι υποχρεωμενος να πεις συγγνωμη. Εφ'oσον,λες,οτι εχεις τις "κεραιες" σου σε διεγερση, ειναι μεγαλειο να παραδεχθεις το λαθος σου. Και δεν ειναι απλη ιστορια να κανει ο οποιοσδηποτε πολιτικη τοποθετηση(γιατι τετοια εκανε ο Νοτης εκεινο το απογευμα και οχι κοινωνικη τοποθετηση)..ευκολα εκτιθεσαι! Δικαιως βρηκε πορτες κλειστες απο εκεινους που δεν τον εκτιμουσαν και ιδιαιτερα παλαιοτερα..εμεις τον αγαπαμε παντως εστω κι ετσι..Οχι οτι δεν κανει λαθη ομως οπως ισχυριζεται (αλλη ανοησια κι εκεινη,τελος παντων)..
- Scorpion86
Καταρχήν, για πες μου που έγιναν οι δηλώσεις παραδοχής της Χ.Α. ότι είναι ναζιστές και φασίστες? Δεν τις έχω βρει πουθενά. Από κει και πέρα, καλά πόσο υποκριτές είμαστε? Μόνο ο Νότης μίλησε για την Χρυσή Αυγή? Ο Οικονομόπουλος δεν το έκανε, ο Γονίδης δεν το έκανε, ο Βέρτης δεν το έκανε, ο Πλούταρχος δεν το έκανε? Γιατί όλα τα ΜΜΕ στάθηκαν μόνο στο Νότη? Και γιατί με την ίδια προσοχή δεν στάθηκαν και στα όσα αποθεωτικά είπε για τον Τσίπρα και τον Σύριζα στην τελευταία του συνέντευξη στον Σεφερλή? Όλοι ξέρουμε το γιατί. Το ένα πουλάει, το άλλο όχι! Ας ζητήσουν πρώτα συγγνώμη οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί που χαρτζιλικώνονται για να παίζουν αυτά που θέλουν οι εταιρείες νταβατζήδες και όχι ότι θέλει ο κόσμος. Ας ζητήσουν συγγνώμη πρώτα τα κανάλια που τον έχουν ξεσκίσει για το παραμικρό, μεχρι και για το ντύσιμο του. Ας ζητήσουν πρώτα συγγνώμη όλοι εκείνοι που μιλάνε για φασίστες αλλά τους δημοκρατικά εκλεγμένους "φασίστες" δεν τους δίνουν βήμα και τους αποκλείουν. Επιλεκτικό φασισμό πρώτη φορά βλέπω. Οσο για τους δημιουργούς που τον αγαπούν ανεξαρτήτως απόψεων, αυτό θα έλειπε να αγαπάνε επιλεκτικά κάποιον που ότι και να του έδιναν το έκανε επιτυχία και κερδίζαν και αυτοί λίγο από την δόξα του, κάνοντας τους λίγο πιο γνωστούς.filcollins έγραψε:Περιμενω μια συγγνωμη απο τον Νοτη. Εστω οτι παραπλανηθηκε,οτι ξεγελαστηκε. Μετα τη δηλωση του αρχηγου της Χ.Α και την παραδοχη του οτι ειναι ναζιστικο και φασιστικο το κομμα του. Ηταν τρομερο λαθος εκεινη η τοποθετηση του και καλως του στοιχιζει και καλλιτεχνικα. Δεν βρισκει ανθρωπο να συνεργαστει,τα ραδιοφωνα δεν παιζουν τραγουδι του ουτε με αιτηση, δισκογραφικα, ευτυχως, που υπαρχουν συνθετες που τον αγαπουν ανεξαρτητα απο τις δηλωσεις του και φτασαμε στο σημερα..
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Ε καπως ετσι θα πανε.johnytzitzi έγραψε: Στα κέντρα του Μαροσούλη υπάρχει μια ασάφεια. Εκτός από Σαμπάνη που συνέχιζει Acro, η Θεωδορίδου σε ποιο θα πάει Vox;;;
Και το σχήμα Βιτάλη-Γλυκερία-Ασλανίδου θα ειναι Ιερά Οδό ή στο Φως;;;
Οτι και καλα τι? Για να εχει δουλεια το παιζει εθνικιστης? Θελεις παλι να βαλω συνεντευξεις απο πριν 15χρονια+ οπου λεει τα ιδια?filcollins έγραψε:..ξερω οτι απο βιωματικους λογους προτασσει το μεταναστευτικο στις θεσεις του
Μην εισαι υπερβολικος, ο Σφακιανακης επιλεγει που θα τραγουδισει και με ποιον ολα στο χερι του ειναι.
Εγω παντως δεν θελω να γινει ενα με τους αλλους, αυτες ειναι οι αποψεις του και τελος. Αν αλλαξει την συνεπεια του και γινει καραγκιοζης σαν τους αλλους τι να τον κανω μετα? Με τα οχι του εχει κανει την καριερα του και το κοινο του, δεν τραγουδαει πρωτη φορα για να τον μαθουμε τωρα.
Για εξηγησε το μας και αυτο.filcollins έγραψε:Επειδη θελει ομως να τον θυμομαστε ως ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ (που ειναι ατοπο να αυτοπροσδιοριζεσαι ως τετοιος) !
-
Ο αρχηγος της Χ.Α Μιχαλολιακος δηλωσε με κραυγες οτι επι λεξει ειναι "η σπορα των νικημενων του 1945,ειμαστε οι εθνοσοσιαλιστες,οι φασιστες" μπροστα στο ακροατηριο του. Καλα,που βρισκεστε,δεν ακουσατε τιποτα; Ο Νοτης μας προετρεψε ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ (ακουσον ακουσον) το κομμα αυτο ως το μονο σωτηριο γιατι (δηθεν) δεν εχει βλαψει. Επεσε θυμα πλανης κι αυτος γιατι νομιζει οτι ειναι απλως εθνικιστες. Εκει,βλεπω τελικα οτι δεν τα ψαχνει σε ιδιαιτερο βαθος τα πραγματα. Φιλοι μου,δεν παιζεις με τις πολιτικες τοποθετησεις,ειναι σοβαρα πραγματα. Μερικες φορες,νιωθω οτι απευθυνεται σε ανοητους. Οσον αφορα στις μεταγενεστερες δηλωσεις του για ΣΥΡΙΖΑ,δεν εγινε ντορος αλλα γιατι να γινει αλλωστε;; Οι δηλωσεις του,τοτε, εδιναν ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ πολιτικη. Ολοι οι αλλοι τραγουδιστες που αναφερθηκαν ΔΕΝ ξεφυγαν να πουν ΨΗΦΙΣΤΕ την Χ.Α!! Αρκετα πια με τους καλλιτεχνικους και οποιους αλλους ταγους,λες και ειμαστε λοβοτομημενοι και δεν τους πηραμε χαμπαρι! Ο Νοτης δεν εχει δολο και συμφερον (αλιμονο) αλλα εκανε σοβαρο λαθος! Και τελος, το "καλλιτεχνης" αποδιδεται απο τον κοσμο και οχι απο σενα τον ιδιο,γινεται αστειο και αλαζωνικο! Για μενα ειναι οντως καλλιτεχνης γιατι η φωνη του δεν συγκρινεται!
Πρώτον, ας χαλαρώσετε λίγο μερικοί, δεν έγινε και κάτι να μην τραγουδήσει μια χρονιά ο Νότης! Σιγά τις ονοματάρες που υπάρχουν στο προσκήνιο που θα έπρεπε να συνεργαστεί κιόλας μαζί τους. Όσο για τις δηλώσεις, είναι προφανές ότι ήταν τεράστιο πλήγμα σε πολλαπλά επίπεδα. Απορώ πως υποστηρίζετε κάποιοι το Νότη στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ανεξαρτήτως της βαρύτητας που έχει η γνώμη του κάθε Σφακιανάκη, η συγκεκριμένη τοποθέτηση ήταν όχι μόνο άστοχη, αλλά επικίνδυνη κι ενδεικτική της ημιμάθειάς του. Επίσης κακά τα ψέματα, ο κόσμος έχει κουραστεί και ο Νότης κουράζει. Αυτά δε πάνε μαζί. Όσο και να τον γουστάρεις, κάποια στιγμή σε κουράζει αυτό το πολιτικοκοινωνικό στίγμα που δίνει σε κάθε του εμφάνιση και δήλωση.
Εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο τέλος της καριέρας του Νότη. Κάπως έτσι το φανταζόμουν κιόλας. Αποκομμένος από παντού, χωρίς πλέον τη δυναμική του παρελθόντος κάποια στιγμή θα αποχωρούσε. Ο Νότης είναι πολύ εγωιστής για να καταδεχτεί να τραγουδήσει με κάποια ονόματα ή σε μικρότερα μαγαζιά για να μείνει στο προσκήνιο. Μόνος του καταστρέφει ότι χτίζει κι έχασε τη μπάλα κυρίως από τότε που έβαλε το εγώ του πάνω από τις επιθυμίες των θαυμαστών του.
Εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο τέλος της καριέρας του Νότη. Κάπως έτσι το φανταζόμουν κιόλας. Αποκομμένος από παντού, χωρίς πλέον τη δυναμική του παρελθόντος κάποια στιγμή θα αποχωρούσε. Ο Νότης είναι πολύ εγωιστής για να καταδεχτεί να τραγουδήσει με κάποια ονόματα ή σε μικρότερα μαγαζιά για να μείνει στο προσκήνιο. Μόνος του καταστρέφει ότι χτίζει κι έχασε τη μπάλα κυρίως από τότε που έβαλε το εγώ του πάνω από τις επιθυμίες των θαυμαστών του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Υπάρχουν κάπου οι δηλώσεις γιατί δεν τις βρίσκω; Όπως και να χει ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει ότι θέλει και κανένας δεν έχει την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη γι αυτό. Μάλιστα εάν θες να το πιάσουμε και κομματικά αν κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη ντε και καλά είναι αυτά τα 6-7 εκατομμύρια που 40 χρόνια ψήφιζαν τα κομματα που έφεραν την χώρα εδώ, αυτοι που ψήφιζαν την πρώην και εκ νέου νυν κυβέρνηση που αποτελείωσε την χώρα λέγοντας άλλα και κάνοντας άλλα. Κακώς κάνουμε πολιτική συζήτηση εδώ, υπάρχουν άλλα σαιτ να βγάλεις τον πόνο σου. Εδώ μιλάμε για Νότη!filcollins έγραψε:Ο αρχηγος της Χ.Α Μιχαλολιακος δηλωσε με κραυγες οτι επι λεξει ειναι "η σπορα των νικημενων του 1945,ειμαστε οι εθνοσοσιαλιστες,οι φασιστες" μπροστα στο ακροατηριο του. Καλα,που βρισκεστε,δεν ακουσατε τιποτα; Ο Νοτης μας προετρεψε ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ (ακουσον ακουσον) το κομμα αυτο ως το μονο σωτηριο γιατι (δηθεν) δεν εχει βλαψει. Επεσε θυμα πλανης κι αυτος γιατι νομιζει οτι ειναι απλως εθνικιστες. Εκει,βλεπω τελικα οτι δεν τα ψαχνει σε ιδιαιτερο βαθος τα πραγματα. Φιλοι μου,δεν παιζεις με τις πολιτικες τοποθετησεις,ειναι σοβαρα πραγματα. Μερικες φορες,νιωθω οτι απευθυνεται σε ανοητους. Οσον αφορα στις μεταγενεστερες δηλωσεις του για ΣΥΡΙΖΑ,δεν εγινε ντορος αλλα γιατι να γινει αλλωστε;; Οι δηλωσεις του,τοτε, εδιναν ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ πολιτικη. Ολοι οι αλλοι τραγουδιστες που αναφερθηκαν ΔΕΝ ξεφυγαν να πουν ΨΗΦΙΣΤΕ την Χ.Α!! Αρκετα πια με τους καλλιτεχνικους και οποιους αλλους ταγους,λες και ειμαστε λοβοτομημενοι και δεν τους πηραμε χαμπαρι! Ο Νοτης δεν εχει δολο και συμφερον (αλιμονο) αλλα εκανε σοβαρο λαθος! Και τελος, το "καλλιτεχνης" αποδιδεται απο τον κοσμο και οχι απο σενα τον ιδιο,γινεται αστειο και αλαζωνικο! Για μενα ειναι οντως καλλιτεχνης γιατι η φωνη του δεν συγκρινεται!
- Scorpion86
Στην αρχή του σχόλιου σου λες δεν είναι και η καταστροφή να μην τραγουδήσει και στο τέλος καταλήγεις ότι ίσως και να είναι η καταστροφή πετώντας κι ένα "τέλος καριέρας".jdarmody έγραψε:Πρώτον, ας χαλαρώσετε λίγο μερικοί, δεν έγινε και κάτι να μην τραγουδήσει μια χρονιά ο Νότης! Σιγά τις ονοματάρες που υπάρχουν στο προσκήνιο που θα έπρεπε να συνεργαστεί κιόλας μαζί τους.......
.........Εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο τέλος της καριέρας του Νότη. Κάπως έτσι το φανταζόμουν κιόλας. Αποκομμένος από παντού, χωρίς πλέον τη δυναμική του παρελθόντος κάποια στιγμή θα αποχωρούσε. Ο Νότης είναι πολύ εγωιστής για να καταδεχτεί να τραγουδήσει με κάποια ονόματα ή σε μικρότερα μαγαζιά για να μείνει στο προσκήνιο. Μόνος του καταστρέφει ότι χτίζει κι έχασε τη μπάλα κυρίως από τότε που έβαλε το εγώ του πάνω από τις επιθυμίες των θαυμαστών του.

http://ifpi.gr/charts_el.html
Στο #39 αυτή τη βδομάδα, συνολικά 28 βδομάδες στο chart...
Για τα άλλα χαζά που λέτε θα σας τα ψάλλω αργότερα...
Στο #39 αυτή τη βδομάδα, συνολικά 28 βδομάδες στο chart...

Για τα άλλα χαζά που λέτε θα σας τα ψάλλω αργότερα...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Δε θα ήθελα να αντιδικήσω μαζί σου,Scorpion86 αν και με προκαλείς με το ''πες τον πόνο σου αλλού''. Η δήλωση του Μιχαλολιάκου έγινε το 2012,την ανέβασε προ λίγων ημερών ο Χατζηνικολάου μετά απο πρόσφατη συνέντευξή με τον ίδιο στο ραδιόφωνο(όλα αυτά γιατί με ρώτησες). Η αλήθεια είναι (αυτή πονάει) οτι μας(;) ζήτησε ένας άνθρωπος, που αρνείται και δικαίωμα του να ψηφίσει (με εξαίρεση τον πρώτο καιρό που έκανε αφισοκόλληση υπέρ ΠΑΣΟΚ), να στηρίξουμε ΕΜΕΙΣ με την ψήφο μας ένα κόμμα λες και είμαστε μαριονέτες!! Δεν έχει κανένα δικαίωμα όχι μόνο αυτός αλλά και κανένας να παριστάνει τον καθοδηγητή. Κατανοητό; Θέλεις και μια ακόμη αλήθεια; Η προσωπολατρία δε βοηθάει ιδιαίτερα. Φταίνε και οι άλλοι,δεν διαφωνώ, αλλά να κοιτάζουμε και την καμπούρα μας. Το κόμματακι Χ.Α είναι ναζιστικό. Τελεία και παύλα με δημόσια παραδοχή και ομολογία. Αλλη η καλλιτεχνική υπόσταση και ταυτότητα και άλλο η πολίτικη προσωπικότητα που ως τέτοια θέλει πλέον να αντιμετωπίζεται ο Νότης. Με έχει μπερδέψει αρκετά όσο καλοπροαίρετα κι αν τον ακούω. Εκεί το έχασε ο Νότης..αν και νομίζω οτι είναι φύσει αντιδραστικός, του ξέφυγε η ανοησία με την Χ.Α και δυστυχώς δεν το μάζεψε(κάτι τέτοιο δε θα φανέρωνε ασυνέπεια). Αυτά και συγγνώμη που σου χάλασα την ΄αγιογραφία'....
Scorpion όσο σου αρέσει ο Νότης, άλλο τόσο αρέσει και σε μας. Το τελευταίο το έγραψα ως μια γενικότερη αίσθηση του τι έρχεται ως προς την παρουσία του Νότη στο άμεσο σχετικά μέλλον και όχι κάτι που συμβαίνει τώρα. Όσο και να σκεφτώ, δεν μπορώ να βρω ένα τρόπο με τον οποίο ο Νότης θα βρίσκει συνεργασίες κλπ. Για τα δισκογραφικά δεν ξέρω αν πρέπει να έχω προσδοκίες, σε κάθε δίσκο κάτι περιμένουμε και όλο στα ίδια είμαστε.Scorpion86 έγραψε:Στην αρχή του σχόλιου σου λες δεν είναι και η καταστροφή να μην τραγουδήσει και στο τέλος καταλήγεις ότι ίσως και να είναι η καταστροφή πετώντας κι ένα "τέλος καριέρας".jdarmody έγραψε:Πρώτον, ας χαλαρώσετε λίγο μερικοί, δεν έγινε και κάτι να μην τραγουδήσει μια χρονιά ο Νότης! Σιγά τις ονοματάρες που υπάρχουν στο προσκήνιο που θα έπρεπε να συνεργαστεί κιόλας μαζί τους.......
.........Εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο τέλος της καριέρας του Νότη. Κάπως έτσι το φανταζόμουν κιόλας. Αποκομμένος από παντού, χωρίς πλέον τη δυναμική του παρελθόντος κάποια στιγμή θα αποχωρούσε. Ο Νότης είναι πολύ εγωιστής για να καταδεχτεί να τραγουδήσει με κάποια ονόματα ή σε μικρότερα μαγαζιά για να μείνει στο προσκήνιο. Μόνος του καταστρέφει ότι χτίζει κι έχασε τη μπάλα κυρίως από τότε που έβαλε το εγώ του πάνω από τις επιθυμίες των θαυμαστών του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Τι εννοείς αφισοκόλληση υπέρ ΠΑΣΟΚ; Δεν καταλαβαίνω γιατί αρχίσαμε να μιλάμε για αυτό το θέμα, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν είναι ΧΑ και με κανένα κόμμα. Σίγουρα η δηλωσή του ήταν λάθος, αλλά δεν βλέπω το λόγω να ζητήσει συγγνώμη και άντε και ζήτησε θα αλλάξει η γνώμη του κόσμου για αυτόν; Εδώ τον είχαν ονοματίσει ΧΑ από την άνοιξη του 2013 με το βιντεάκι από το 2011 με τον "ναζιστικό" χαιρετισμό... η παραπληροφόρηση στα καλύτερα της.filcollins έγραψε:Η αλήθεια είναι (αυτή πονάει) οτι μας(;) ζήτησε ένας άνθρωπος, που αρνείται και δικαίωμα του να ψηφίσει (με εξαίρεση τον πρώτο καιρό που έκανε αφισοκόλληση υπέρ ΠΑΣΟΚ), να στηρίξουμε ΕΜΕΙΣ με την ψήφο μας ένα κόμμα λες και είμαστε μαριονέτες!! Δεν έχει κανένα δικαίωμα όχι μόνο αυτός αλλά και κανένας να παριστάνει τον καθοδηγητή. Κατανοητό; Θέλεις και μια ακόμη αλήθεια;
Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανένα τέλος καριέρας απλά ο Νότης πρέπει να βρει τη χαμένη του όρεξη δισκογραφικά αλλά και όσον αφορά τις ζωντανές του εμφανίσεις. Μην αρχίζετε τα μνημόσυνα χωρίς λόγο...jdarmody έγραψε:Scorpion όσο σου αρέσει ο Νότης, άλλο τόσο αρέσει και σε μας. Το τελευταίο το έγραψα ως μια γενικότερη αίσθηση του τι έρχεται ως προς την παρουσία του Νότη στο άμεσο σχετικά μέλλον και όχι κάτι που συμβαίνει τώρα. Όσο και να σκεφτώ, δεν μπορώ να βρω ένα τρόπο με τον οποίο ο Νότης θα βρίσκει συνεργασίες κλπ. Για τα δισκογραφικά δεν ξέρω αν πρέπει να έχω προσδοκίες, σε κάθε δίσκο κάτι περιμένουμε και όλο στα ίδια είμαστε.
Υ.Γ. Ο λόγος που δεν μπορεί να κάνει εύκολα συνεργασίες είναι ο χρόνος που δίνει στο δεύτερο όνομα, χρόνια τώρα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Η παρατήρηση μου έχει να κάνει με το ότι ξεκινάς το σχόλιο σου λέγοντας να χαλαρώσουμε γιατί δεν ήρθε η καταστροφή αν δεν τραγουδήσει, αφού δεν υπάρχουν και οι αντίστοιχες ονοματάρες και καταλήγεις κατηγορώντας τον ότι δεν συνεργάζεται ούτε με τις ονοματάρες, ούτε με τα ονοματάκια του καλλιτεχνικού χώρου και όλο αυτο τον οδηγεί σε ένα πρόωρο τέλος. Για την πρόβλεψη σου αυτή καθαυτή περί τέλους καριέρας ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει. Ο χρόνος θα δείξει, μην προδικάζουμε τίποτα.jdarmody έγραψε:Scorpion όσο σου αρέσει ο Νότης, άλλο τόσο αρέσει και σε μας. Το τελευταίο το έγραψα ως μια γενικότερη αίσθηση του τι έρχεται ως προς την παρουσία του Νότη στο άμεσο σχετικά μέλλον και όχι κάτι που συμβαίνει τώρα. Όσο και να σκεφτώ, δεν μπορώ να βρω ένα τρόπο με τον οποίο ο Νότης θα βρίσκει συνεργασίες κλπ. Για τα δισκογραφικά δεν ξέρω αν πρέπει να έχω προσδοκίες, σε κάθε δίσκο κάτι περιμένουμε και όλο στα ίδια είμαστε.Scorpion86 έγραψε:Στην αρχή του σχόλιου σου λες δεν είναι και η καταστροφή να μην τραγουδήσει και στο τέλος καταλήγεις ότι ίσως και να είναι η καταστροφή πετώντας κι ένα "τέλος καριέρας".jdarmody έγραψε:Πρώτον, ας χαλαρώσετε λίγο μερικοί, δεν έγινε και κάτι να μην τραγουδήσει μια χρονιά ο Νότης! Σιγά τις ονοματάρες που υπάρχουν στο προσκήνιο που θα έπρεπε να συνεργαστεί κιόλας μαζί τους.......
- Scorpion86
Εδώ ο Χατζηνικολάου χθες απολογήθηκε στον Κασιδιάρη γιατί δεν φέρνει εκπροσώπους της Χ.Α. στα πάνελ των εκπομπών του και συμφώνησε μαζί του ότι οι συγκεκρίμενοι "δημοκρατικά εκλεγμένοι" από μερίδα του κόσμου, δεν θα έπρεπε να είναι αποκλεισμένοι. Οσο για τις δηλώσεις, πρέπει να καταλαβαίνουμε και πως ειπώθηκαν. ΚΑι ο Νότης είχε βγει και ειχε πει "εάν ο πατριώτης είναι φασίστας, ο πρώτος είμαι εγώ", και τα είχε πει προ ετών, πριν ακόμα εμφανιστεί η Χ.Α. Αυτό δεν σημαίνει ότι εννοεί τον εαυτό του φασίστα. Ασε δε το άλλο που προβαλουν αποσπασματικά κάποιες δηλώσεις και σου βγάζουν αυτό το νόημα που θέλει να πιάσει αυτος στον οποίο απευθύνονται. Οσο για τις αφισοκολλήσεις καλό θα ήταν πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει κανείς να μην τα αναφέρει γιατι δυστυχώς κάνει ότι κατηγορούμε τα ΜΜΕ, δηλαδή, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Κανείς δεν σε καθοδήγησε, κρίση έχεις και είσαι σε θέση να κρινεις εάν αυτό που ακούς είσαι σωστό και τι λάθος.filcollins έγραψε:Δε θα ήθελα να αντιδικήσω μαζί σου,Scorpion86 αν και με προκαλείς με το ''πες τον πόνο σου αλλού''. Η δήλωση του Μιχαλολιάκου έγινε το 2012,την ανέβασε προ λίγων ημερών ο Χατζηνικολάου μετά απο πρόσφατη συνέντευξή με τον ίδιο στο ραδιόφωνο(όλα αυτά γιατί με ρώτησες). Η αλήθεια είναι (αυτή πονάει) οτι μας(;) ζήτησε ένας άνθρωπος, που αρνείται και δικαίωμα του να ψηφίσει (με εξαίρεση τον πρώτο καιρό που έκανε αφισοκόλληση υπέρ ΠΑΣΟΚ), να στηρίξουμε ΕΜΕΙΣ με την ψήφο μας ένα κόμμα λες και είμαστε μαριονέτες!! Δεν έχει κανένα δικαίωμα όχι μόνο αυτός αλλά και κανένας να παριστάνει τον καθοδηγητή. Κατανοητό; Θέλεις και μια ακόμη αλήθεια; Η προσωπολατρία δε βοηθάει ιδιαίτερα. Φταίνε και οι άλλοι,δεν διαφωνώ, αλλά να κοιτάζουμε και την καμπούρα μας. Το κόμματακι Χ.Α είναι ναζιστικό. Τελεία και παύλα με δημόσια παραδοχή και ομολογία. Αλλη η καλλιτεχνική υπόσταση και ταυτότητα και άλλο η πολίτικη προσωπικότητα που ως τέτοια θέλει πλέον να αντιμετωπίζεται ο Νότης. Με έχει μπερδέψει αρκετά όσο καλοπροαίρετα κι αν τον ακούω. Εκεί το έχασε ο Νότης..αν και νομίζω οτι είναι φύσει αντιδραστικός, του ξέφυγε η ανοησία με την Χ.Α και δυστυχώς δεν το μάζεψε(κάτι τέτοιο δε θα φανέρωνε ασυνέπεια). Αυτά και συγγνώμη που σου χάλασα την ΄αγιογραφία'....
Ο Νότης την άποψη του λέει και μετά λύπης μου βλέπω να στέκονται κάποιοι σε προ διετίας δηλώσεις και να εχουν ξεχάσει την αποθέωση σε Τσίπρα, Κωνσταντοπούλου, Συριζα, την στήριξη δημόσια στην κυβερνηση μέσω του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος. Στο κειμενάκι εκείνο έλεγε ξεκάθαρα εάν το ξαναδιαβάσεις στηρίζουμε την κυβερνηση για να παει οσο πιο δυνατα να διαπραγματευτεί με τους τοκογλύφους. Τότε όμως καμία κουφάλα δεν βγήκε να τον κράξει. Κανένας δεν βγήκε επίσης να μιλήσει για το ΝΑΙ και τους εκπροσώπους του, παρόλα αυτά βρήκαν ευκαιρία να τον κράξουν για την πρωτοβουλία που πήρε για την πατρίδα του την Κω.
Κανείς δεν σου είπε να στηρίξεις καμία Χ.Α., δικαίωμα σου να ψηφίσεις ότι θες αλλά μην κατηγορείς όσους την ψήφισαν, που προφανώς είχαν τον λόγο τους. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο αγανακτισμένος-εξοργισμένος είναι κάποιος κόσμος έξω που έχασε την δουλειά του και δεν έχει να ταίσει τα παιδιά του και από οργή και αγανάκτηση και επειδή ξέρει ότι τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα δεν θα του φέρουν κάτι καλύτερο, γι΄αυτο ψηφίζει Χ.Α. ή Λεβέντη. Προσωπικά, επειδή είμαι απόλυτα απογοητευμένος από όλους δεν πήγα να ψηφίσω, όπως έκανε και το 45% των Ελλήνων.
Υ.Γ.: Βλέπω είναι αποδοτική η παγίδα στην οποία σας έχουν ρίξει τα ΜΜΕ σε συνεργασία με τους πολιτικούς ότι για όλα τα δεινά του τόπου φταίνε αυτοί τους οποίους έβαλαν μέχρι και στην φυλακή για να φοβήσουν τους ψηφοφόρους, παρότι δεν υπάρχουν (ακόμα;) καταδικαστηκές αποφάσεις. Την καθημερινότητα του Ελληνα την ορίζουν-επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους άλλοι...αυτοί που κυβερνούν. Και αυτή δεν είναι η Χ.Α., ούτε ο Λεβέντης π.χ.
Οπως ο καθενας έχει το δικαιωμα να λεει την γνωμη του ελευθερα στην κοινωνια μας, ετσι και ο Νοτης μπορει να λεει οτι θελει. Τι θα πει επηρρεαζει τον κοσμο?Ο κοσμος δεν εχει μυαλο να κρινει??Περιμενει απο τον Νοτη να του πει τι θα κανει?Αν περιμενει απο τον Νοτη, τοτε κακο του κεφαλιου του. Και εγω διαφωνω καθετα με τις πολιτικες δηλωσεις του ολα αυτα τα χρονια, και ειδικα με τις περσινες του δηλωσεις, αλλα αφου αυτο πιστεύει, τότε δικαιωμα του. Γιατι να ζητησει συγνωμη για κατι που πιστευει??Και αυτα τα περι επηρρεασμου, οπως λεει και ο Scorpion, μονο οταν μιλαει ο Νοτης τα θυμομαστε. Τα καναλια που βλεπουμε καθημερινα δεν μας πειραζουν?Ολοι αυτοι που εκαναν και κανουν εκπομπες ολα αυτα τα χρονια και καθοδηγουσαν τον κοσμο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να φτασουμε εδω που φτασαμε δεν εχουν ευθυνη??Το χουμε βρει τωρα και κατηγορουμε μονο τον Νοτη για τις δηλωσεις του. Βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος. Ξαναλεω πως και ο Νοτης εχει ξεφυγει αρκετα στις αποψεις του, αλλα ετσι ηταν απο την αρχη της καριερας του .Δεν προκειται να αλλαξει κατι τωρα στα γεραματα, και καλα θα κανει. Οσο για το οτι θα χαθει, και εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση στην καριέρα του, αυτο θα το δειξει ο χρονος. Ακομα και αν συμβει παντως αυτο, το βρισκω και λίγο λογικό. Κανεις δεν εχει κανει συμβολαιο με αιωνια επιτυχια. Οι καιροι αλλάζουν, και δεν μπορει ενας καλλιτεχνης οσο μεγαλος και αν ειναι, να βρισκεται συνεχως στο επικεντρο επι 30 χρονια, μην τρελαθούμε κιολας. Τα τραγουδια του παντως θα μεινουν παρακαταθηκη, ακομα και αν αυτος δεν ακουγεται πουθενα, και αυτο ειναι το σημαντικότερο...
-
Προσπαθείς να εξωραΐσεις μια κατάσταση ενώ είναι πασιφανές οτι έχει κάνει μέγα σφάλμα και έπεσε θύμα παραπλάνησης. Η Χ.Α και ο αρχηγός της το ξεκαθάρισε και φεύγουν όλες οι σκιές,τα νεφελώματα και οι αμφιβολίες που είχαμε. Την άκουσες τη δήλωση φαντάζομαι. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε και λιγάκι προτού πούμε την θεωρία μας περί συστημικών ή μή κομμάτων(εδώ γελάμε πραγματικά). Κατα τη γνώμη μου, λοιπόν, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη και προχωράμε.Δε θα είναι ο πρώτος που περιπαίχτηκε απ'αυτούς.Αλλά να σου λένε φάτσα κάρτα οτι ''είμαστε η σπορά των νικημένων του '45,είμαστε εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες κτλ'' κι εσύ να παριστάνεις οτι είναι πατριώτες και ''εθνικιστές'', πάει πολύ,δε νομίζεις; Θεωρείς οτι ο Νότης υποστηρίζει ένα ναζιστικό κόμμα; Εγώ, όχι προσωπικά..άρα,τον ξεγέλασαν. Εμένα δε με καθοδηγεί ο Νότης,τον ακούω αλλά διαφωνώ σε πολλά. Μη μας πατρονάρουν άλλο!! ΕΛΕΟΣ!! Το οτι έκανε αφισοκόλληση (που δεν τον μέμφομαι) το δήλωσε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Δεν είναι ντροπή να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, εκτός και άν....ούτε να το σκέπτομαι δε θέλω. Οσοι μιλούν για πολιτική, πρέπει να εμβαθύνουν. Δεν παίζουμε μ'αυτά. Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι νομίζει πως είναι πατριωτικό κόμμα γι'αυτό τρελαίνομαι. Τη δήλωση του Μιχαλολιάκου την άκουσε το πανελλήνιο εναργώς πρίν 3-4 ημέρες. Απο εδώ και στο εξής ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία.
Υ.Γ Θέλω να τραγουδάει για πολλά χρόνια,δεν έχουμε άλλη τέτοια φωνή στην Ελλάδα. Να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια να ακούμε. ΑΓΑΠΑΜΕ Νότη!!
Υ.Γ Θέλω να τραγουδάει για πολλά χρόνια,δεν έχουμε άλλη τέτοια φωνή στην Ελλάδα. Να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια να ακούμε. ΑΓΑΠΑΜΕ Νότη!!
- Scorpion86
filcollins ειλικρινά έχω αρχίσει να κουράζομαι με το θέμα. Εχεις την άποψη σου, έχω την δική μου, πάμε παρακάτω. Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα για να ασχοληθούμε εδω μέσα όπως το ότι τελικά θα τραγουδήσει φέτος τον χειμώνα ο Νότης. Στα μέσα με τέλη Νοεμβρίου η πρεμιέρα!