Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
filcollins

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Ειναι γεγονος οτι υπαρχει δυστοκια στην ευρεση επαρκους τραγουδιστη για συνεργασια. Οι λογοι προφανεις. Δεν κατανοω την ατακα του Χ"γιαννη περι μη νοηματος στην συμπραξη του με τον Νοτη..δεν ειναι και τοσο παραταιρη μια τετοια συνεργασια επι σκηνης και θα προεκυπταν ενδιαφεροντα ντουετα αν το ηθελε..με τον Ζουγανελη π.χ τι νοημα ειχε; Η Πεγκυ σαν να τραγουδαει αδιακοπα 'η ετσι νομιζω; Με την Θεοδωριδου θα ηθελα και απ'ο,τι φαινεται και η ιδια δεν εχει καταληξει ακομα(εκεινη η σκεψη για Θεοφανους, επιασε τελμα).. Χαθηκε ο Νοτης και μας λειπει!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

killbill έγραψε:Σουπερ σχήμα θα ήταν :thumbup: Τα τραγούδια που χει πει η Άντζελα κάνε μια βόλτα στο youtube και ψάξε :wink:
Μην σκέφτεστε στενόμυαλα επειδή δεν είναι στα πάνω της! Άντε έχει πει και 2 βλακείες παραπάνω :fan: και ο Νότης
τελευταία δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει πει τα δικά του.
Δεν είναι στα πάνω της; Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια και πότε ήταν η τελευταία της επιτυχία πριν το "κανω comeback". Είναι ο ορισμός της ανενεργής καριέρας και δισκογραφικα και σε επίπεδο εμφανίσεων εδώ και 15 χρόνια. Ας συνεργαστεί και με τον Δάκη τότε, πιο ενεργός μουσικά είναι από την Λαίδη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο Σάκης έχει κλείσει κάπου; Θα τραγουδήσει ή θα συνεχίσει με την υποκριτική;
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Scorpion86 έγραψε:Ο Σάκης έχει κλείσει κάπου; Θα τραγουδήσει ή θα συνεχίσει με την υποκριτική;
Στο interni που θα μετονομαστεί σε S Club,μαζί με Onirama!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

johnytzitzi έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Στο 4ο μέρος της συνέντευξης λέει και για τον δίσκο "Οδός Αλικαρνασσού" με τραγούδια δικά του, που δεν βγήκε ποτέ κι ούτε πρόκειται.
Σε πιάνει μια μελαγχολία όταν βλέπεις κάτι τέτοια αποσπάσματα. Ωραίες εποχές, πιο ρομαντικές και κυρίως ωραία τραγούδια από ορεξάτο Νότη. Το εντελώς αντίθετο απ' ότι συμβαίνει σήμερα δηλαδή. Κάπου το έχασε στην πορεία ο Νότης, πέρασαν και τα χρόνια βέβαια. Θα μπορούσε να ονομάσει πάντως έναν δίσκο έτσι κι ας μην έχει δικά του τραγούδια, ίσως το κρατάει για τον τελευταίο του δίσκο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Gshore έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Aν και φέτος έχουμε Νότης-Πέγκυ, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το κορυφαίο (με μεγάλη διαφορά) σχήμα του χειμώνα.
Δεν εχω καμια διαθεση για να προκαλεσω αλλα δυστυχως καθαρα αντικειμενικα αν το παρεις νομιζω οτι το Μαζωνακης-Παολα-Παντελιδης ηταν το πιο πετυχημενο σχημα.

Φετος δε βλεπω να υπερισχυει με διαφορα καποιο σχημα αλλα ναι ισως αν εκλεινε ο Σφακιανακης με τη Θεοδωριδου να υπερισχυε.

Υ.Γ Συνεργασια με Δημητριου δε μπορω να φανταστω να χαρακτηριστει επιτυχης...Πριν καμια 20ετια ναι
Δεν αναφερόμαστε ως κορυφαίο (εγώ τουλάχιστον) από άποψη επιτυχίας, αλλά υπό την έννοια της σύμπραξης σημαντικών καλλιτεχνών. Αν εσύ θεωρείς ότι σχήμα που περιλαμβάνει Παντελίδη και Πάολα έχει καλλιτεχνική αξία είναι άλλο ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

fylakas_aggelos έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Ο Σάκης έχει κλείσει κάπου; Θα τραγουδήσει ή θα συνεχίσει με την υποκριτική;
Στο interni που θα μετονομαστεί σε S Club,μαζί με Onirama!
Ποιο Inerni μωρέ;Εκεί θα είναι η Άννα.
Στο Villa Mercedes θα είναι ο Σάκης με τους Onirama.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

jdarmody έγραψε:
Gshore έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Aν και φέτος έχουμε Νότης-Πέγκυ, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το κορυφαίο (με μεγάλη διαφορά) σχήμα του χειμώνα.
Δεν εχω καμια διαθεση για να προκαλεσω αλλα δυστυχως καθαρα αντικειμενικα αν το παρεις νομιζω οτι το Μαζωνακης-Παολα-Παντελιδης ηταν το πιο πετυχημενο σχημα.

Φετος δε βλεπω να υπερισχυει με διαφορα καποιο σχημα αλλα ναι ισως αν εκλεινε ο Σφακιανακης με τη Θεοδωριδου να υπερισχυε.

Υ.Γ Συνεργασια με Δημητριου δε μπορω να φανταστω να χαρακτηριστει επιτυχης...Πριν καμια 20ετια ναι
Δεν αναφερόμαστε ως κορυφαίο (εγώ τουλάχιστον) από άποψη επιτυχίας, αλλά υπό την έννοια της σύμπραξης σημαντικών καλλιτεχνών. Αν εσύ θεωρείς ότι σχήμα που περιλαμβάνει Παντελίδη και Πάολα έχει καλλιτεχνική αξία είναι άλλο ζήτημα.
Νταλάρας-Βιτάλη-Γλυκερία αγαπητέ τότε. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Εδώ βγάλαν άχρηστη ολόκληρη Γλυκερία :fan: τι περιμένεις στην Άντζελα θα κολλούσαν :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killbill την Τετ Σεπ 30, 2015 9:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
killbill

panosif έγραψε: Νταλάρας-Βιτάλη-Γλυκερία αγαπητέ τότε. :biggrin:
Ποιοι είναι όλοι αυτοί; :fan: Από πότε έχουν να κάνουν επιτυχία :help:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

killbill έγραψε:Εδώ βγάλαν άχρηστη ολόκληρη Γλυκερία :fan: τι περιμένεις στην Άντζελα θα κολλούσαν :lol:
Πω ρε κόλλημα με την Άντζελα. Εντάξει θα του πούμε του Νότη να συνεργαστεί με την Άντζελα. Ικανοποιημένος; :telephone:
Άβαταρ μέλους
killbill

Δεν έχω κόλλημα με την Άντζελα αλλά όπως εσείς σνομπάρετε την Δημητρίου και υπερασπίζεστε την Νατάσα και τον Χατζηγιάννη, αυτοί από μεριά τους και με τις δηλώσεις τους "σνομπάρουν" τον Νότη! Αλλά εκεί εσείς επιμένετε να συνεργαστούν τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε :039:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

panosif έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Gshore έγραψε:

Νταλάρας-Βιτάλη-Γλυκερία αγαπητέ τότε. :biggrin:
Είδες να γράφω πουθενά ότι θεωρώ Νότη-Πέγκυ καλύτερο σχήμα από αυτό που αναφέρεις ή να αναφέρομαι γενικότερα εγώ σε κορυφαίο σχήμα; Ίσα ίσα αντιλαμβάνομαι την εμπορική επιτυχία των πιο φρέσκων τραγουδιστών και δεν σνομπάρω τα υπόλοιπα σχήματα. Αλλά όχι κορυφαίο και το Teatro που πίνει τζάμπα όλη η showbiz. Όσο για τον φίλο killbill το γεγονός ότι κάποιος διαφωνεί με την άποψη σου δε σου επιτρέπει να χαρακτηρίζεις γενικά και αόριστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Σεπ 30, 2015 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

killbill έγραψε:Δεν έχω κόλλημα με την Άντζελα αλλά όπως εσείς σνομπάρετε την Δημητρίου και υπερασπίζεστε την Νατάσα και τον Χατζηγιάννη, αυτοί από μεριά τους και με τις δηλώσεις τους "σνομπάρουν" τον Νότη! Αλλά εκεί εσείς επιμένετε να συνεργαστούν τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε :039:
Αλλη φαγούρα δεν είχα από το τι πιστεύει η Νατάσα και ο Χατζηγιάννης για τον Νότη. Δες τι έχω γράψει για τον Μακρυπούλια που πλέον τραγουδά μόνο στα διαλείμματα του από την υποκριτική και τι έχω γράψει για την ποιοτικια του "δεν θέλω λουλούδια" (εγχείρημα που απέτυχε παταγωδώς) που γλεντάει σε μαγαζιά που τραγουδάει η Μπεζαντάκου. Προσωπικά μόνο μία συνεργασία θα ήθελα να δω μελλοντικα, το Νότης-Οικονομόπουλος. Επειδή, όμως φέτος δεν ειναι εφικτο κάτι τετοιο τότε δεν υπάρχει καλύτερη/ρος παρτενέρ για τον κορυφαίο εν ζωή λαικό τραγουδιστή και αυτή είναι η Πέγκυ. Τώρα τα υπόλοιπα περί Αντζελας, Δάκη και Χαριτοδιπλώμένου προκαλούν γέλιο. Αλήθεια ο Αγγελος Διονυσίου και η Χριστίνα Μαραγκόζη που τραγουδούν; Ο Ρακιντζής; Η Σοφία Αρβανίτη; Η Πωλίνα; :hysterical:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

killbill έγραψε:Δεν έχω κόλλημα με την Άντζελα αλλά όπως εσείς σνομπάρετε την Δημητρίου και υπερασπίζεστε την Νατάσα και τον Χατζηγιάννη, αυτοί από μεριά τους και με τις δηλώσεις τους "σνομπάρουν" τον Νότη! Αλλά εκεί εσείς επιμένετε να συνεργαστούν τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε :039:
Υπάρχει μια βασική διαφορά σε αυτό που λες. Οι συγκεκριμένοι δεν αντέχουν τον συμπληρωματικό ρόλο που a priori θα έχουν δίπλα στο Νότη, διότι είναι σημαντικότερος καλλιτέχνης από αυτούς. Εμείς δεν θεωρούμε κάτι αξιόλογο πλέον την Δημητρίου γιατί ουσιαστικά δεν υφίσταται στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Μπερδεύεσαι βασικά και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο Νότης είναι 23 χρόνια σερί πρώτο όνομα στη νύχτα, δεν είναι κάποιος ξεχασμένος που επανεμφανίζεται ή που τραγουδάει σε επαρχιακά μαγαζιά. Σε αντίθεση με την αγαπημένη σου.
Άβαταρ μέλους
killbill

Άποψη σου υποκειμενική καθαρά :wink: έτσι απλά τα βλέπεις εσύ τα πράγματα γιατί είσαι φανατικός χωρίς αντικειμενικότητα και μέσα από το πρίσμα το "Νοτικό" δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτό τον διάλογο εδώ μέσα γιατί ξέρω που θα καταλήξει :fan:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν μπορείς να συνεχίσεις γιατί δεν έχεις να παραθέσεις επιχειρήματα στα επιχειρήματα στα οποία στηρίζουμε την "φανατική" άποψη μας. :tourta:
Άβαταρ μέλους
killbill

Δεν θες να συνεχίσω πίστεψε με! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

killbill έγραψε:Άποψη σου υποκειμενική καθαρά :wink: έτσι απλά τα βλέπεις εσύ τα πράγματα γιατί είσαι φανατικός χωρίς αντικειμενικότητα και μέσα από το πρίσμα το "Νοτικό" δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτό τον διάλογο εδώ μέσα γιατί ξέρω που θα καταλήξει :fan:
Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να πεις και την αντικειμενική άποψη. Θεωρείς ότι η Άντζελα μπορεί να υποστηρίξει μεγάλο σχήμα; Θεωρείς ότι η Θεοδωρίδου ή ο Χατζηγιάννης είναι μεγαλύτεροι τραγουδιστές από το Νότη οπότε δικαιολογημένα τον ''σνομπάρουν'' ας πούμε; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις βασικά. Κάπου ανέφερες και τη Γλυκερία, μίλησε κανείς γι' αυτήν; Πετάς ονόματα άσχετα μεταξύ τους και δε μπορώ να σε παρακολουθήσω.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

τα ελεγε απο το 1996 :lol: (απο το 7 λεπτο μεχρι το 9 λεπτο-για οσους δεν το ειδαν)
Απάντηση