Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου..neereaux έγραψε:Συγγνώμη αυτό το υφάκι τι φάση;![]()
Εγώ έτρεξα να απαντήσω άμεσα κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα.
Ψόφος.

Πρόσεχε πως μιλάς σε moderator σε παρακαλώ γιατί θα 'χουμε ιστορίες.

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου..neereaux έγραψε:Συγγνώμη αυτό το υφάκι τι φάση;![]()
Ψόφος.
ADAM2 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου..neereaux έγραψε:Συγγνώμη αυτό το υφάκι τι φάση;![]()
Ψόφος.![]()
Πρόσεχε πως μιλάς σε moderator σε παρακαλώ γιατί θα 'χουμε ιστορίες.![]()
Μη βάζεις δύσκολες λέξεις γιατί δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.neereaux έγραψε:Βλέπει ο κόσμος και κρίνει τη γλύκα και την ευγένεια και το υφάκι και την κομπορρημοσύνη.
neereaux έγραψε:ADAM2 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου..neereaux έγραψε:Συγγνώμη αυτό το υφάκι τι φάση;![]()
Ψόφος.![]()
Βλέπει ο κόσμος και κρίνει τη γλύκα και την ευγένεια και το υφάκι και την κομπορρημοσύνη.
billakos24 έγραψε:neereaux έγραψε:ADAM2 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου..neereaux έγραψε:Συγγνώμη αυτό το υφάκι τι φάση;![]()
Ψόφος.![]()
Βλέπει ο κόσμος και κρίνει τη γλύκα και την ευγένεια και το υφάκι και την κομπορρημοσύνη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ούτε πρόσκληση δεν δώσανε; Τυπικά αφού ήταν υποψήφια έπρεπε να έχει...Chronisgreek έγραψε:Η Μαρία – Έλενα Κυριάκου κατά των Mad Awards Κύπρου: “Νιώθω ενοχλημένη, δεν ήταν ευγενικό”
Τι δυσαρέστησε την τραγουδίστρια;
Η κύπρια καλλιτέχνιδα Μαρία – Έλενα Κυριάκου, νικήτρια του πρώτου “The Voice” κι εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2015, “ανοίγει” πυρά κατά των κυπριακών βραβείων Mad.
Δυσαρεστημένη εμφανώς κι απόλυτα ειλικρινής, η τραγουδίστρια δήλωσε ενοχλημένη καθώς ενώ ήταν υποψήφια σε κατηγορίες των βραβείων, δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση ώστε να παρευρεθεί. «Δεν ήταν καθόλου ευγενικό και σωστό να μην μου στείλουν έστω και μια πρόσκληση εφόσον ήμουν υποψήφια σε 2 κατηγορίες. Το ότι δεν κέρδισα δεν έχει καμία σχέση. Κοιτάμε μπροστά, αισθάνομαι χαρούμενη επειδή τα αντίστοιχα βραβεία στην Ελλάδα μου έδωσαν το ένα βραβείο της πρωτοεμφανιζόμενης και έτσι νιώθω ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Ταυτόχρονο νιώθω ενοχλημένη με την αντιμετώπιση που είχα όσο αφορά τα βραβεία της δικής μου πατρίδας».
Η ίδια δε διστάζει να πει τη γνώμη της και να την εκφράσει δημοσίως, για να δούμε… θα υπάρξει απάντηση από την άλλη πλευρά;
- See more at: http://www.tralala.gr/i-maria-elena-kir ... afSp3.dpuf