Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
ADAM2
Επικοινωνία:

Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

neereaux έγραψε:Συγγνώμη αυτό το υφάκι τι φάση; :525807:
Εγώ έτρεξα να απαντήσω άμεσα κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα.
Ψόφος. :525807:
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου.. :whatever:

Πρόσεχε πως μιλάς σε moderator σε παρακαλώ γιατί θα 'χουμε ιστορίες. :police: :525807:
Nothing lasts forever but the earth and sky
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

ADAM2 έγραψε:

Πρόσεχε πως μιλάς σε moderator σε παρακαλώ γιατί θα 'χουμε ιστορίες. :police: :525807:

Βλέπει ο κόσμος και κρίνει τη γλύκα και την ευγένεια και το υφάκι και την κομπορρημοσύνη. :525807:
ADAM2
Επικοινωνία:

neereaux έγραψε:Βλέπει ο κόσμος και κρίνει τη γλύκα και την ευγένεια και το υφάκι και την κομπορρημοσύνη. :525807:
Μη βάζεις δύσκολες λέξεις γιατί δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

neereaux έγραψε:
ADAM2 έγραψε:

Βλέπει ο κόσμος και κρίνει τη γλύκα και την ευγένεια και το υφάκι και την κομπορρημοσύνη. :525807:
Εικόνα

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
All of our endings can be found in our beginnings...
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

billakos24 έγραψε:
neereaux έγραψε:
ADAM2 έγραψε:

Εικόνα

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Minos Emi

Βασίλης Καρράς - Απ' το Βορρά μέχρι το Νότο
‪#‎StayTuned‬ ‪#‎BrandNew‬ ‪#‎ComingSoon‬

Εικόνα
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Η Μαρία – Έλενα Κυριάκου κατά των Mad Awards Κύπρου: “Νιώθω ενοχλημένη, δεν ήταν ευγενικό”

Τι δυσαρέστησε την τραγουδίστρια;
Η κύπρια καλλιτέχνιδα Μαρία – Έλενα Κυριάκου, νικήτρια του πρώτου “The Voice” κι εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2015, “ανοίγει” πυρά κατά των κυπριακών βραβείων Mad.
Δυσαρεστημένη εμφανώς κι απόλυτα ειλικρινής, η τραγουδίστρια δήλωσε ενοχλημένη καθώς ενώ ήταν υποψήφια σε κατηγορίες των βραβείων, δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση ώστε να παρευρεθεί. «Δεν ήταν καθόλου ευγενικό και σωστό να μην μου στείλουν έστω και μια πρόσκληση εφόσον ήμουν υποψήφια σε 2 κατηγορίες. Το ότι δεν κέρδισα δεν έχει καμία σχέση. Κοιτάμε μπροστά, αισθάνομαι χαρούμενη επειδή τα αντίστοιχα βραβεία στην Ελλάδα μου έδωσαν το ένα βραβείο της πρωτοεμφανιζόμενης και έτσι νιώθω ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Ταυτόχρονο νιώθω ενοχλημένη με την αντιμετώπιση που είχα όσο αφορά τα βραβεία της δικής μου πατρίδας».
Η ίδια δε διστάζει να πει τη γνώμη της και να την εκφράσει δημοσίως, για να δούμε… θα υπάρξει απάντηση από την άλλη πλευρά;
- See more at: http://www.tralala.gr/i-maria-elena-kir ... afSp3.dpuf
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Chronisgreek έγραψε:Η Μαρία – Έλενα Κυριάκου κατά των Mad Awards Κύπρου: “Νιώθω ενοχλημένη, δεν ήταν ευγενικό”

Τι δυσαρέστησε την τραγουδίστρια;
Η κύπρια καλλιτέχνιδα Μαρία – Έλενα Κυριάκου, νικήτρια του πρώτου “The Voice” κι εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2015, “ανοίγει” πυρά κατά των κυπριακών βραβείων Mad.
Δυσαρεστημένη εμφανώς κι απόλυτα ειλικρινής, η τραγουδίστρια δήλωσε ενοχλημένη καθώς ενώ ήταν υποψήφια σε κατηγορίες των βραβείων, δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση ώστε να παρευρεθεί. «Δεν ήταν καθόλου ευγενικό και σωστό να μην μου στείλουν έστω και μια πρόσκληση εφόσον ήμουν υποψήφια σε 2 κατηγορίες. Το ότι δεν κέρδισα δεν έχει καμία σχέση. Κοιτάμε μπροστά, αισθάνομαι χαρούμενη επειδή τα αντίστοιχα βραβεία στην Ελλάδα μου έδωσαν το ένα βραβείο της πρωτοεμφανιζόμενης και έτσι νιώθω ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Ταυτόχρονο νιώθω ενοχλημένη με την αντιμετώπιση που είχα όσο αφορά τα βραβεία της δικής μου πατρίδας».
Η ίδια δε διστάζει να πει τη γνώμη της και να την εκφράσει δημοσίως, για να δούμε… θα υπάρξει απάντηση από την άλλη πλευρά;
- See more at: http://www.tralala.gr/i-maria-elena-kir ... afSp3.dpuf
Καλά ούτε πρόσκληση δεν δώσανε; Τυπικά αφού ήταν υποψήφια έπρεπε να έχει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Giorgos Tsalikis

Είναι απο τις στιγμές στη καριέρα μου που θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια μεγάλη μου χαρά.
Η πρώτη μου δισκογραφική συνεργασία με τον τεράστιο καλλιτέχνη Σταμάτη Γονίδη σε ενα ντούετο έκπληξη που θέλουμε να σας ξεσηκώσει με τον ιντρικαδόρικο τίτλο ''Φοβάσαι ρε;''.
Αυτή η δισκογραφική συνεργασία και η απίστευτη χημεία με τον Σταμάτη μας οδήγησε να βρεθούμε για πρώτη φορά μαζί και επι σκηνής στην αγαπημένη μας Θεσαλονίκη στην οποία έχουμε και οι 2 να εμφανιστούμε σε πίστα αρκετά χρόνια.
Στις 20 Νοέμβρη στο Fix. Μαζί μας θα είναι η εκρηκτικη Κατερίνα Στικούδη και σας έχουμε ετοιμάσει με πολλή αγάπη και κέφι ένα πρόγραμμα προσιτό σε όλους και για όλες τις ηλικίες.
Ευχαριστώ πολύ την Spin Records το καινούργιο μας δισκογραφικό σπίτι και τον Κωνσταντίνο Παντζή που μαζί με τον Μάριο Χαπέρη και την δική μας Gabi κάνουν θαύματα.
Γιατί...Για να ζήσεις το ''ταξίδι'' πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα...
''ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ;''

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Άσχετο. Δεν είχα δει το video αυτού του super πετυχημένου καγκουροτράγουδου.

Τι awkward θέαμα είναι αυτό??? :hysterical: Γιατί δεν το είχα δει νωρίτερα? Γιατί δεν μιλάει κανείς??? Τα καλύτερα δεν σχολιάζετε!

Πως κάνει έτσι ο Βρεττός??? Ότι τι???? :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Να'ναι καλά το παιδί, καιρό είχα να γελάσω τόσο γάργαρα και αυθόρμητα. :fan:

All of our endings can be found in our beginnings...
ADAM2
Επικοινωνία:

Α ρε Μπιλάκο με κάνεις και τα βλέπω κι εγώ μετά. :lol: :lol:

Αυτός δεν είναι που τραγούδησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και χόρευε πάλι έτσι; :lol:

Το βίντεο κλιπ θεϊκό...είναι και καλά σ' άλλο πλανήτη απ' ότι κατάλαβα? :fan:

Μερικά πετυχημένα σχόλια κάτω απ' το βίντεο. :whistle:
Spoiler:
Στο επομενο βιντεο κλιπ ελάτε στο δικό μου χωράφι, θα σας δωσω και κανα τρακτερ να το οργώσετε..
Οι τυποι εχουν μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα: λαικο,pop,trap ολα μεσα στα σκατα...
Γιατί χτυπιέται σαν το καλαμάρι;
200€ παραγωγη...
Φλωρεψε και αυτός. ....:-/
Φιγουρατζή αντιγραφέα-Ο Ταρούσα σε κατουράει
ksexase na kanei ton piloto (πετάω ψηλά μέχρι τ’ αστέρια φτάνω κι ακόμα παραπάνω) ton astronauth ....( πλανήτη έχω αλλάξει)
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Panta to xoreue athlia ayto to tragoudi k sta live k pantoy.. Nomizei oti etsi to zei perissotero..
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Η Κηφισιά αποκτά τη δική της μουσική σκηνή!

Εικόνα

Ένας νέος χώρος στην Κηφισιά θα δώσει τον παλμό της μουσικής: Loft nice n easy!
Πιστό στις υψηλές προδιαγραφές της οικογένειας ‘nice n easy’, το νέο μέλος, ανοίγει τα φτερά του την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, σ’ έναν όμορφο χώρο, παρακείμενο στο αγαπημένο organic bisto restaurant nice n easy Kifisia.
Έλληνες και ξένοι ερμηνευτές θα σας ταξιδέψουν με μπαλάντες, rock, swing, jazz, blues και pop μουσικές. Σας περιμένουμε για να ζήσετε σε ρυθμό nice n easy

20-21 και 27-28 Νοεμβρίου Λία Βίσση
“black and white lips”

Ένα ποιοτικό μουσικό ταξίδι στα είδη και της εποχές της ελαφράς μουσικής, με την υπέροχη ερμηνεύτρια και μουσικό Λία Βίσση. Τζαζ, λάτιν, μιούζικαλ, ποπ , ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Λία Βίσση- πιάνο τραγούδι
Κώστας Γιαξόγλου- Πιάνο
Guido De Flaviis – Σαξόφωνο

4-5 Δεκεμβρίου Ηρώ και Αδάμ Τσαρούχης
«Κατευθείαν καρδιά»

Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ συνεχιζει το ταξιδι της και σε «χειμερινούς προορισμούς» έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη.
Ο χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριο της, συναντιέται με τις jazz και swing διασκευές του ταλαντούχου ερμηνευτή. Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και χειμώνες και δοκιμάστηκε η αγάπη τους γι’ αυτά μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται 2 για να τα μοιραστούν αλλά και 2 για να χορευτούν είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά » σ’ ένα πρόγραμμα – έκπληξη όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.

11-12 Δεκεμβρίου – Βαγγέλης Γερμανός

«Σε μια ατέλειωτη παρτίδα» παρέα με τον Σίμο Κοκαβέση στις κιθάρες, σ’ ένα μουσικό ταξίδι απ’ τα «Μπαράκια» ως τα «Μπλουζάκια», με ενδιάμεσους σταθμούς, τα τραγούδια που αγαπάμε…
Mε αφορμή το βιβλίο του «Ο Αρμενιστής», που αφορά στην μοναχική τέχνη του τραγουδοποιού και κυκλοφόρησε πρόσφατα απ’ τις εκδόσεις ‘Ιανός ο Μελωδός’, ο Βαγγέλης Γερμανός βολτάρει “μουσικά” στις γειτονιές της πόλης. Η μακρά μουσική του ιστορία πάει πίσω στη γέννηση και τη δημιουργία του ελληνικού ροκ, όπου συμμετείχε ως μουσικός και στη συνέχεια ως φολκ τραγουδοποιός, για να έρθει η επιτυχία που τον έκανε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση των προγραμμάτων του Loft έχει η Μαργαρίτα Μυτιλιναίου.
Υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσιότητας Άννα Σβύνου τηλ. 6974147858
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Ώρα έναρξης 10.30μμ
Τιμή εισόδου με ποτό 12€
τηλέφωνα κρατήσεων 210 8082014

http://www.tralala.gr/i-kifisia-apokta- ... iki-skini/
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Εικόνα

Η Θεοδοσία Τσάτσου για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή HolyWood Stage στις 20/11

Εσύ θα το χάσεις;
Η Θεοδοσία Τσάτσου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μια ανατρεπτική παρουσία από το 1996 στον χώρο της rock μουσικής σκηνής, με σπάνια χροιά, φωνητικό εύρος και ξεχωριστά δυναμική σκηνική παρουσία, μας κινεί να συνταξιδέψουμε στους soul, funky, blues ρυθμούς της..
Την γνωρίσαμε με τραγούδια όπως τις Ενοχές και το Φοβάμαι ( Μπλε ) και αργότερα μέσα από δικές της προσωπικές δουλειές όπως τον Ύποπτο Κόσμο, το Κόκκινο, τη Λεωφόρο της Εύας, το Α γαπήσου.

Η Θεοδοσία Τσάτσου μετά από την πολύχρονη παρουσία της στην ελληνική rock σκηνή συνεχίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα και να μας ταξιδεύει …
Φέτος … ταξιδεύουμε μαζί σε εποχές και σε ακούσματα καινούργια, με αφορμή μόνο τον έρωτα για την μουσική…

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22.30
Είσοδος 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί.
2η μπύρα, κρασί 5€
2ο ποτό 8€
special ποτό 9€
cocktail 9€
Φιάλη(Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) κομπλέ με τα παρελκόμενα στα 5 άτομα 80€ !
Μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα 30€ !

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΑΛΗΣ.
HolyWood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418 & 6942657651

http://www.tralala.gr/i-theodosia-tsats ... JCAoB.dpuf
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

http://www.musicpaper.gr/topics/item/70 ... ografia-90
H δισκογραφική βιομηχανία στην Ελλάδα του '90 | Η εξέλιξη ανά έτος Γράφει ο Πέτρος Δραγουμάνος
Πηγή: www.musicpaper.gr
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Απάντηση