Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ηθελα να το πω κάποια στιγμή κομμάτια σαν το κι αν με βρεις η το όπως που είναι της τελευταίας 7-10ετιας και ακούγονται ακόμα σε σταθμούς γιατί τα έχει ξεγράψει κι έχει κολλήσει σε κάτι αριστερά και παρτα..Scorpion αφού το ξεκινάς δώσε κάτι ακόμα..Είναι από μαζι η παλιότερο δίσκο? ?
fasma88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fasma88 »

Θα τολμησω να κανω καποιες προβλεψεις Η πρωτη και πιθανοτερη κατ' εμε ειναι το: Καλε μου αγγελε. Η χορογραφια εντονα με υποψιαζει γι' αυτο.
Φυσικα δεν θελω να μαθω την απαντηση τωρα, απλα θα περιμενω ως τοτε για να δω αν θα επαληθευτω.
Μετα απο τον δισκο Μαζι, τα μονα που μου περνανε απο το μυαλο εκτος του προηγουμενου ειναι το Μα εγω ειμαι Ελληνας και η Μαυροφορουσα. Δεν νομιζω να ειναι καποιο αλλο.
Απο τα παλια τωρα ισως να ειναι καμια Στελλα Σμυρνια, οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω, ωστε να γινεται χαμος. Μετα κανα κομματι παλιο και δυνατο, αλλα οχι και τοσο γνωστο που εχει να το πει χρονια.
Θα' χει πλακα παντως να λεμε διαφορα δικα του και τελικα να βγει με καποιο οχι δικο του κομματι αλλα με καποιο απο Καζαντζιδη, Διονυσιου (και μετα ξυπνησα το ξερω...)
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion πες μας μόνο αν είναι απο το ''Μαζί'' ή όχι.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

ilias16 έγραψε:Scorpion πες μας μόνο αν είναι απο το ''Μαζί'' ή όχι.
Για να λέει καταπληκτική επιλογή ο Scorpion , τότε σίγουρα δεν είναι από το Μαζι :smile:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αμα πω περισσότερα θα το βρείτε εύκολα...Γενικά, πάντως έμαθα έχει πολύ ψαγμένο ρεπερτόριο φέτος και έχει και ωραίες επιλογές σε τραγούδια που δεν είναι δικά του. Δεν το κρύβω, ενθουσιάστηκα!
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Scorpion86 έγραψε:Αμα πω περισσότερα θα το βρείτε εύκολα...Γενικά, πάντως έμαθα έχει πολύ ψαγμένο ρεπερτόριο φέτος και έχει και ωραίες επιλογές σε τραγούδια που δεν είναι δικά του. Δεν το κρύβω, ενθουσιάστηκα!

Χθες δεν τραγουδησε :sad: :sad: :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Αμα πω περισσότερα θα το βρείτε εύκολα...Γενικά, πάντως έμαθα έχει πολύ ψαγμένο ρεπερτόριο φέτος και έχει και ωραίες επιλογές σε τραγούδια που δεν είναι δικά του. Δεν το κρύβω, ενθουσιάστηκα!
Εντάξει ως γνωστόν είμαστε όλοι οι νοτικοί πάντα υπερβολικοί στην κρίση μας, εγώ το παραδέχομαι. Ώρες ώρες τον αντιμετωπίζουμε ως ερασιτέχνη το Νότη. Άμα θέλει μπορεί να κάνει παπάδες!! Πάντως έτσι όπως το λες σίγουρα δεν είναι από τον Μαζί το κομμάτι, είναι δικό του όμως;
Υ.γ. Πρέπει να κάνει καμιά προγραμματάρα να ακούσουν αυθεντικό λαϊκό τραγούδι εκεί στο Fantasia, να δω μετά με τι καρδιά θα τα σκάνε στον Αργυρό και στον κάθε αρκουδιάρη μίμο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Ηθελα να το πω κάποια στιγμή κομμάτια σαν το κι αν με βρεις η το όπως που είναι της τελευταίας 7-10ετιας και ακούγονται ακόμα σε σταθμούς γιατί τα έχει ξεγράψει κι έχει κολλήσει σε κάτι αριστερά και παρτα..Scorpion αφού το ξεκινάς δώσε κάτι ακόμα..Είναι από μαζι η παλιότερο δίσκο? ?
Σωστός. Βασικά στην πιο απλή λογική, θα έπρεπε να του πάει κάποιος για παράδειγμα μια λίστα με τα 20 τραγούδια του με τα περισσότερα views στο youtube. Δεν μπορείς να έχεις κομματάρες με 1.000.000 views όπως το Αν και εσύ να λες το Πάρτα, ούτε να έχεις με 5.000.000 το Ταξίδεψε με και να λες το Εγώ κι η Μοναξιά ας πούμε.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Καταπληκτική επιλογή ακούω, χορογραφία ακούω και κάπου πάει το μυαλό μου... Μόνο στη φαντασία παίρνουν τα όνειρα μορφή... Δεν θα πετάξουμε ποτέ ή Καλέ μου άγγελε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

KeepNoting έγραψε:

Σου χρωστάω την βενζίνη. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Aλλάζοντας ξανά θεμα, θα ήθελα να σχολιάσω την εικόνα του Χρήστου Νικολόπουλου με τα τραγουδιστάκια του Teatro. Πραγματικά, έχει καταντήσει θίασος όλο αυτό. Δηλαδή, να πηγαίνουν ο Μαζωνάκης με τον Καρρά στο Teatro για να διαφημίσουν το σχήμα τους, να πηγαίνει ο Ρέμος και να τραβολογάει τον Νικολόπουλο στο σκυλολόι του...Πριγκιπάτου και γενικά ένα σύστημα που θρέφει τους συστημικούς. Αυτό δεν θα το δούμε ποτέ από τον Νότη και χαίρομαι γι' αυτό. Πολύ υποκρισία και θεαθηνισμός, που έχει οδηγήσει πολλούς "καλλιτέχνες" η ανάγκη και οι δυσκολίες της εποχής.

Υ.Γ.: Αμα πιάσουμε την συζήτηση ποια τραγούδια λέει συχνά και ποια σχεδόν ποτέ, θα μας πάρει μέχρι η κουβέντα μέχρι την πρεμιερα στο Fantasia. Πάρα πολλά τα κομμάτια. Πάρα πολλά τα διαμαντάκια που τα έχει θάψει ο ίδιος κατά καιρούς. Το "Ανθρωπάκι" το έχει πει ποτέ?
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

KeepNoting έγραψε:

Ο Νότης κάθεται και παρακολουθεί την πρόβα ή αράζει στο καμαρίνι όπως έκανε παλαιότερα;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
81argus

Θεαθηνισμός και δηθενισμός είναι... Δεν το κάνουν μόνο για υποχρέωση για να διαφημίσουν το σχήμα τους, το κάνουν και για να το "παίξουν" ταπεινοί και να δείξουν πως είναι κοντά στα νέα παιδιά. Βέβαια και ο Μητροπάνος το έκανε αυτό σε κάθε ευκαιρία να είναι δίπλα στα νέα παιδιά δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως και για τον Μητροπάνο.
bebest

Το γεγονός οτι δε θες να πεις αν είναι νέο γιατί θα το καταλάβουμε με κάνει να πιστεύω πολύ σε κάτι από μαζί..Αλλίως μας έλεγες δεν είναι από το μαζί και σπάγαμε το κεφάλι μας μεταξύ 300 τραγουδιών ποίο μπορεί να είναι..Επίσης καταπληκτική επιλογή,χορογραφία...Στο καλέ μου άγγελε καταλήγω κ εγώ..Μακάρι :thumbup:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Συμφωνώ απόλυτα με τον Scorpion. Τα τελευταία χρόνια της κρίσης έχει παραγίνει το πράγμα. Κυριολεκτικά, τρέμει το φυλλοκάρδι ορισμένων τραγουδιστών μην πάνε άπατοι και επικρατεί το δόγμα της ισχύος εν τη ενώσει. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι ο Νότης δεν θα συμμετάσχει σε αυτό το υποκριτικό παιχνίδι μεταξύ μέτριων τραγουδιστών που τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι είναι κάποιοι. Σκεφτόμουν τα άλλα σχήματα και διαπίστωσα ότι ο μεγαλύτερος μάχιμος λαϊκός ερμηνευτής είναι ο Νότης κι εμείς καθόμαστε και συζητάμε αν θα γεμίζει το Fantasia, επειδή έχει στηθεί ένα κόλπο μεταξύ μιας ομάδας ατόμων (τραγουδιστών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων) που μας επιβάλλει ως επιτυχημένους κάτι άφωνους του στυλ Μίμου, Αργυρού, Νικολάκη Βέρτη. Έλεος πια σας έχει σιχαθεί ο κόσμος. Όχι άλλη υπερέκθεση μετριότρητας, λυπηθείτε μας.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Το γεγονός οτι δε θες να πεις αν είναι νέο γιατί θα το καταλάβουμε με κάνει να πιστεύω πολύ σε κάτι από μαζί..Αλλίως μας έλεγες δεν είναι από το μαζί και σπάγαμε το κεφάλι μας μεταξύ 300 τραγουδιών ποίο μπορεί να είναι..Επίσης καταπληκτική επιλογή,χορογραφία...Στο καλέ μου άγγελε καταλήγω κ εγώ..Μακάρι :thumbup:
Δεν θα πω ποιο κομμάτι είναι, αυτό που μπορώ να πω ότι είναι κομμάτι, στο οποίο πέρασαν οντισιόν οι χορευτές που θα συμπληρώσουν το μπαλέτο του Νότη πριν από κάνα μήνα. Τότε βέβαια η οντισιόν αφορούσε το μπαλέτο που θα χόρευε σστο Φωταέριο, γιατί την ιστορία την ξέρουμε με την συμφωνία να χαλάει στο παρα πέντε και να στρέφεται στο Fantasia. Δηλαδή, το είχε από την αρχή στο μυαλό του ως επιλογή, αυτό που επέλεξε. Και έχει "ντύσει" 2 κομμάτια ακόμα, το ένα είναι ξένο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Το γεγονός οτι δε θες να πεις αν είναι νέο γιατί θα το καταλάβουμε με κάνει να πιστεύω πολύ σε κάτι από μαζί..Αλλίως μας έλεγες δεν είναι από το μαζί και σπάγαμε το κεφάλι μας μεταξύ 300 τραγουδιών ποίο μπορεί να είναι..Επίσης καταπληκτική επιλογή,χορογραφία...Στο καλέ μου άγγελε καταλήγω κ εγώ..Μακάρι :thumbup:
Δεν θα πω ποιο κομμάτι είναι, αυτό που μπορώ να πω ότι είναι κομμάτι, στο οποίο πέρασαν οντισιόν οι χορευτές που θα συμπληρώσουν το μπαλέτο του Νότη πριν από κάνα μήνα. Τότε βέβαια η οντισιόν αφορούσε το μπαλέτο που θα χόρευε σστο Φωταέριο, γιατί την ιστορία την ξέρουμε με την συμφωνία να χαλάει στο παρα πέντε και να στρέφεται στο Fantasia. Δηλαδή, το είχε από την αρχή στο μυαλό του ως επιλογή, αυτό που επέλεξε. Και έχει "ντύσει" 2 κομμάτια ακόμα, το ένα είναι ξένο.
Εντάξει το φωτογράφισες τώρα :lol: . Πάντως, ας μην το ανοίξουμε το θέμα κι άλλο, γιατί έχει πολλές προεκτάσεις. Αν είναι αυτό που νομίζουμε συνεχίζει δυναμικά με τον Μαζί και προφανώς θα βγει και νέο single το συγκεκριμένο κομμάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χορτάσουμε την Κατερίνα φέτος! :lol:
bebest

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Εντάξει το φωτογράφισες τώρα :lol: . Πάντως, ας μην το ανοίξουμε το θέμα κι άλλο, γιατί έχει πολλές προεκτάσεις. Αν είναι αυτό που νομίζουμε συνεχίζει δυναμικά με τον Μαζί και προφανώς θα βγει και νέο single το συγκεκριμένο κομμάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χορτάσουμε την Κατερίνα φέτος! :lol:
Eμένα με μπέρδεψε τώρα..Λύσε κούκλα??
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Χαχαχα όχι βρε. Το Λύσε Κούκλα το έκανε χορογραφία πέρυσι στην έναρξη του δεύτερου προγράμματος. Απλά θέλει να πει να μην κάνουμε και συνειρμούς με τη λέξη ''φαντασία'' αφού το είχε αποφασίσει από Φωταέριο. Το Καλέ μου άγγελε είναι κατά πάσα πιθανότητα.
81argus

Εννοείτε πως ο Νότης δεν θα σήκωνε ποτέ κάποιον τραγουδιστάκο της σειράς ή να πάει να καθήσει στο τραπέζι του και να του δώσει το μικρόφωνο από τη στιγμή που ο ίδιος δεν ασχολείται με τα social media και δεν ακούει και ελληνική μουσική. Το πολύ πολύ να έβλεπε τον Αργυρό και να νόμιζε πως ήταν ένας πελάτης χαχαχαχαχα σιγά μην ξέρει φατσικά τον Αργυρό και τον κάθε Αργυρό, ούτε τον Μίμο δεν ξέρει καλά καλά φατσικά τι συζητάμε; Ο Νότης ανήκει στην κατηγορία καλλιτεχνών που αισθάνεσαι ένας δέος από κάτω όταν τον παρακολουθείς κόβονται τα πόδια σου, χάνεις τη φωνή σου, ιδρώνεις... Respect απλά... Τελευταία τέτοια περίπτωση ήταν ο Στράτος Διονυσίου δεν τολμούσε κανείς νεώτερος να τραγουδήσει δίπλα του.
Απάντηση