Πλάκα κάνεις έτσι;81argus έγραψε:Το "Περιττά" του Οικονομόπουλου σε μουσική Μουκίδη και στίχους Καρρά είναι επίπεδα πάνω για τα δεδομένα του Μουκίδη τι να λέμε τώρα; Υπερκόμματος!
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Βαρετό είναι το κομμάτι,ισως έπρεπε να του δώσει άλλο ρυθμό και μουσική..Το αντίο οκ.. αν και δε με τρελένει αν το διαλέξει για σινγκλ μη παραξενευτούμε αν γίνει και τοπ επιτυχία..Εγώ επιμένω πάντως μακρία από Μουκίδη όταν μπει στο στούντιο..Δε ανεβάζει και κανένας άλλος από τους συνήθεις υπόποτους κανένα ντέμο να αρχίζουμε να ψηνόμαστε.. 

Καλά κι ο Σταν κάνει επιτυχία στο ραδιόφωνο τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι καλά τα τραγούδια του; Ο Οικονομόπουλος έχει κανονικό χορηγό που διασφαλίζει τη ραδιοφωνική επιτυχία του. Πολύ εύστοχο αυτό το σχόλιο στη σελίδα του Μουκίδη, ''Δεν ξέρω το γιατί.. αλλά ότι και να γράψεις...σε όποιον και αν το δώσεις θα θυμίζει πάντα Νότη..τέλος !!''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Πέμ Δεκ 17, 2015 5:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Όχι σοβαρά μιλάω... Από τα άλλα 2 το προτιμώ.Scorpion86 έγραψε:Πλάκα κάνεις έτσι;81argus έγραψε:Το "Περιττά" του Οικονομόπουλου σε μουσική Μουκίδη και στίχους Καρρά είναι επίπεδα πάνω για τα δεδομένα του Μουκίδη τι να λέμε τώρα; Υπερκόμματος!
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Το θέμα είναι οτι ο Νότης δεν εργάζεται, τουλάχιστον όσο συχνά και όσο εντατικά θα επιθυμούσα, στα studio ηχογράφησης. Εκεί, θα ήθελα να είχε κάτι απο Νταλάρα που σ'αυτό ήταν και είναι αξεπέραστος. Έχει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με τις ηχογραφήσεις καλών τραγουδιών, να δουλέψει ώρες ατέλειωτες με τις ενορχηστρώσεις τους, με την άψογη απόδοση τους κτλ αλλά εκ των πραγμάτων δεν το κάνει. Το έχω ξαναγράψει. Δεν είναι τόσο κακό να κυκλοφορεί δίσκους κάθε χρόνο. Τραγούδια του φέρνουν πάντα από όλους τους χώρους και τα είδη μουσικής.
Εμείς, ως θαυμαστές των τραγουδιών και της φωνής του, θέλουμε νέα τραγούδια. Να ακούμε Νότη,ρε αδερφέ!
Κάτι ακόμα σχετικά με τις εμφανίσεις του Νότη στο ''ΦΑΝΤΑΣΙΑ''..
Πρέπει να τονίσουμε πόσο αξιοπρεπής είναι αυτός ο καλλιτέχνης. Πόσο ΣΕΒΕΤΑΙ τους φίλους του που πληρώνουν ΑΔΡΑ να τον δουν και να τον ακούσουν. Τραγουδά με την ψυχή του,ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ σαν κάποιους άλλους (ας μη λέμε ονόματα....).
Μια βόλτα να κάνετε στα νυχτερινά κέντρα, θα σας πιάσει πονοκέφαλος και εκνευρισμός.
Οι περισσότεροι τραγουδιστές, και αναφέρομαι στα μεγάλα ονόματα, απλά διεκπεραιώνουν στις εμφανίσεις τους. Λυπάμαι που το λέω.
Υ.Γ. Ο Μουκίδης, δικαίως εξέφρασε παράπονο για το ''Πόσο Σ΄αγαπώ..''. Ελπίζω, σύντομα, να μάθω οτι ξεκινά τη διαδικασία νέου δίσκου!! Και για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις...Ο ''Μαζί'' είναι δίσκος-ΝΟΤΗΣ, με τραγούδια γραμμένα με ψυχή!!
Εμείς, ως θαυμαστές των τραγουδιών και της φωνής του, θέλουμε νέα τραγούδια. Να ακούμε Νότη,ρε αδερφέ!
Κάτι ακόμα σχετικά με τις εμφανίσεις του Νότη στο ''ΦΑΝΤΑΣΙΑ''..
Πρέπει να τονίσουμε πόσο αξιοπρεπής είναι αυτός ο καλλιτέχνης. Πόσο ΣΕΒΕΤΑΙ τους φίλους του που πληρώνουν ΑΔΡΑ να τον δουν και να τον ακούσουν. Τραγουδά με την ψυχή του,ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ σαν κάποιους άλλους (ας μη λέμε ονόματα....).
Μια βόλτα να κάνετε στα νυχτερινά κέντρα, θα σας πιάσει πονοκέφαλος και εκνευρισμός.
Οι περισσότεροι τραγουδιστές, και αναφέρομαι στα μεγάλα ονόματα, απλά διεκπεραιώνουν στις εμφανίσεις τους. Λυπάμαι που το λέω.
Υ.Γ. Ο Μουκίδης, δικαίως εξέφρασε παράπονο για το ''Πόσο Σ΄αγαπώ..''. Ελπίζω, σύντομα, να μάθω οτι ξεκινά τη διαδικασία νέου δίσκου!! Και για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις...Ο ''Μαζί'' είναι δίσκος-ΝΟΤΗΣ, με τραγούδια γραμμένα με ψυχή!!
- Scorpion86
Μόνο το Αν Πονάς ακούγεται από τα τρία κι αυτό επειδή έχει καλό ρεφρέν. Βέβαια παίζει ρόλο για την επιτυχία του ότι το λιώνουν στα ραδιόφωνα και με το ζόρι το έκαναν επιτυχία κι αυτό. Ετσι είναι όταν έχεις τον τρόπο και τα Μέσα (Παπαγεωργίου) για να ακουστείς στο ραδιόφωνο ότι και να βγαλεις, τότε έχεις άλλη απήχηση. Στημένο παιχνίδι, υποκινούμενο από αυτούς που κινούν τα νήματα της δισκογραφίας.
Εγώ θα του πρότεινα να κόψει αυτή την εμμονή με τα 16 τραγούδια. Ας βγάζει έναν δίσκο με 9-10 κομμάτια και ας είναι καλύτερες επιλογές. Να θυμίσω ότι ο ίδιος τότε που κυκλοφορούσε το "Ματωμένο Δάκρυ" είχε πει ότι αποφάσισε να βγάλει σε 7αδες τους δίσκους, γιατί είχε βαρεθεί το να βγάζει 16αρια δίσκους και να παίζουν από αυτούς δύο κομμάτια. Βέβαια, αυτό το αναίρεσε ο ίδιος βγάζοντας ξανά 16αρηδες δίσκους (Αυτοτελείς Ιστορίες, Μαζί) τα τελευταία χρόνια.auster έγραψε: Δεν είναι τόσο κακό να κυκλοφορεί δίσκους κάθε χρόνο. Τραγούδια του φέρνουν πάντα από όλους τους χώρους και τα είδη μουσικής.
Bασικά αφού έχει κόλλημα με το 7 ας μη βγάζει ούτε δέκα..Ας βάζει κάθε χρόνο μια 7αδα..Να βρει 2-3 ερωτικά που να σκοτώνουν, 1-2 ζεμπέκικα, ένα ρυθμικό,ένα χορευτικό και ένα κοινωνικό-προσωπικο κομμάτι και να μας προσφέρει πιο συχνά κάτι νέο..Αυτό με το μαζί δε ξανάγινε 7 μήνες χωρίς νέο σινγκλ ενώ το παλίο δε ακούστηκε πουθενά.
Πόσο εκνευριστικός αυτός ο τύπος. Δηλαδή δεν μπορεί να αναφερθεί μια φορά στο Νότη χωρίς υπαινιγμούς και διάφορες αναφορές περί προκλήσεων, ακραίων απόψεων κλπ;
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Υ.Γ. Βλέπω τα ίδια φρούτα σε όλα τα εορταστικά προγράμματα. Δεν θα πάθουν και τίποτα αν μας αφήσουν μια χρονιά χωρίς Μιμορέμους. Έλεος.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Υ.Γ. Βλέπω τα ίδια φρούτα σε όλα τα εορταστικά προγράμματα. Δεν θα πάθουν και τίποτα αν μας αφήσουν μια χρονιά χωρίς Μιμορέμους. Έλεος.
- Scorpion86
Εχω πάψει να ασχολούμαι, γιατί ξέρω ότι θα συγχυστώ. Ούτε μπαίνω να διαβάσω τις μαλακίες που γράφει. Ας πάει να της πουλήσει σε αυτούς που έχουν επιφανειακή αντίληψη περί Νότη και όσους παρακολουθούν τα πεπραγμένα του από μακρινή απόσταση. Σε εμάς που ασχολούμαστε σε καθημερινή βάση με την αρρώστια μας δεν περνάνε, γι αυτό σταμάτησα προσωπικά να του δίνω views του σάχλα. Κάποια στιγμή -σε ανύποπτο χρόνο- θα γράψω τι έχει παιχτεί μεταξύ εκείνου και κάποιων Νοτικών σελίδων στις οποίες μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε ως ο νταβατζής του Νότη, ενώ ο Νότης δεν του έχει δώσει καμία τέτοια δικαιοδοσία. Πρόκειται πέρι άθλιου συκκοφάντη...
- SFAKattack10
Πλεον οι εταιριες βγαζουν 'η 1 τραγουδι για κανα 6μηνο ή δισκο με 10τραγουδια το λιγοτερο. Δεν μπαινουν στην διαδικασια να βγαλουν 5 ή 7 τραγουδια.bebest έγραψε:Bασικά αφού έχει κόλλημα με το 7 ας μη βγάζει ούτε δέκα..
Σχετικά με την άποψη του Νότη για τον Σάκη Ρουβά και την άρνηση του να συνεργαστούν διότι κατά τα λεγόμενα του υπηρετεί άλλο ύφος τραγουδιού, ο ίδιος ο Ρουβάς εξέφρασε την έκπληξη του γιατί ''Ο Νότης του πρότεινε 2 φορές να συνεργαστούν αλλά δεν ευδοκίμησε''...
Περίεργη δήλωση του Νότη επειδή ξέρω οτι πράγματι υπήρξαν εκείνες οι προτάσεις που ανέφερε ο Ρουβάς.
Βέβαια,ίσως να έγιναν μέσω επιχειρηματιών αλλά αυτό δεν αναιρεί την ουσία.
Περίεργη δήλωση του Νότη επειδή ξέρω οτι πράγματι υπήρξαν εκείνες οι προτάσεις που ανέφερε ο Ρουβάς.
- Scorpion86
Eίναι γνωστά αυτά, τα είχε πει και ο Νότης σε συνέντευξη στην Γερμανού, εξηγώντας γιατί χάλασε στο παρα πέντε η συνεργασία με τον Ρουβά στο Fever.
Μπορείς να μας πεις και που και πότε έχει κάνει τέτοια δήλωση ο Νότης; Ίσα ίσα έχει εκφραστεί πολλές φορές με καλά λόγια για το Σάκη. Σε κάθε περίπτωση η μια πρόταση ήταν το 2002. Δεν την λες και σημερινή.auster έγραψε:Σχετικά με την άποψη του Νότη για τον Σάκη Ρουβά και την άρνηση του να συνεργαστούν διότι κατά τα λεγόμενα του υπηρετεί άλλο ύφος τραγουδιού, ο ίδιος ο Ρουβάς εξέφρασε την έκπληξη του γιατί ''Ο Νότης του πρότεινε 2 φορές να συνεργαστούν αλλά δεν ευδοκίμησε''...
Φίλε,jdarmody,τη δήλωση του Νότη τη διάβασα, πρόσφατα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Γι'αυτόν τον λόγο μου έκανε εντύπωση. Διαβάζοντάς την, σκέφτηκα οτι υπάρχει αναντιστοιχία πράξεων και λόγων. Ξεκαθαρίζω οτι δεν έχω καλή άποψη για Ρουβά. Ανήκει στη συνομοταξία Ρέμου κτλ ως προς την μεταχείριση που απολαμβάνουν απο τα Μέσα χωρίς να υφίσταται καλλιτεχνικός λόγος σοβαρός..
Γι'αυτόν τον λόγο μου έκανε εντύπωση. Διαβάζοντάς την, σκέφτηκα οτι υπάρχει αναντιστοιχία πράξεων και λόγων. Ξεκαθαρίζω οτι δεν έχω καλή άποψη για Ρουβά. Ανήκει στη συνομοταξία Ρέμου κτλ ως προς την μεταχείριση που απολαμβάνουν απο τα Μέσα χωρίς να υφίσταται καλλιτεχνικός λόγος σοβαρός..
Ναι την βρήκα. Εντάξει, δε ξέρουμε και τον ακριβή χρόνο των δύο προτάσεων για να πεις ότι υπάρχει ανακολουθία, η μία ήταν σίγουρα πριν 15 χρόνια περίπου και έχει μιλήσει γι' αυτήν ο Νότης. Τώρα αν του έκανε και πρόσφατα όντως έχει ένα point ο Σάκης. Πάντως υπερβολικά ηλίθιο να προσπαθήσει η δημοσιογράφος να δημιουργήσει θέμα χωρίς κανένα λόγο. Άσε που έχουμε μπερδευτεί και λίγο με την ιδιότητα του Σάκη. Ο Σάκης πλέον εντάσσεται στη συνομοταξία Ρέμου, οπότε ήταν λογική η απάντηση του Νότη.
- Scorpion86
Την δήλωση του Ρουβά που την είδες;
- Scorpion86
Αστο την βρήκα, στην εκπομπή της Λαμπίρη...Το σχόλιο της "δημοσιογράφου" (μία ηλίθια που παλαιότερα ήταν στο Κους-Κους και το πάνελ της Μενεγάκη) ότι ο Νότης συνήθως δεν λέει καλό λόγο απλά με ξεπερνά. Τι σαπίλα έχει μαζέψει πλέον η συγκεκριμένη δημοσιογραφία του lifestyle.
Όποιος πάει σήμερα θέλουμε δελτίο τύπου.Αύριο θα πάω εγώ πάλι
οπότε θα ενημερώσω απο πλευράς μου.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
jdarmody έγραψε:Θα πάει κανείς σήμερα;
Εγω

Ένα γράμμα να μου στείλεις...