Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης ήταν πρωτοπόρος, φτιάχνοντας σάιτ και κάνοντας κάποια πραγματάκια μέσα από αυτό, σε εποχή που το ιντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο, δεν υπήρχαν social media κλπ. Kαι τώρα που όλα κινούνται γύρω από το διαδίκτυο και τα social media δεν έχει μία επίσημη ιστοσελίδα, από την οποία ο κόσμος θα ενημερώνεται. Τόσο δύσκολο είναι αυτή η Cobalt να φτιάξει μία και να την ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Αλλά ξέχασα τώρα το ιντερνετ ειναι κακό...Επ' ευκαιρία το αναφέρω.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Άσχετη έρωτηση το "Να σταθώ στα πόδια μου" το άφαιρεαε από το πρόγραμμα;
Δύο φορές που πήγα τελευταία δεν το πέτυχα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Έχουμε ρωτήσει επανειλημμένως. Μάλλον το έχει βγάλει. Με ποιο βγήκε όταν πήγες; Το ''Μα εγώ είμαι Έλληνας'';johnytzitzi έγραψε:Άσχετη έρωτηση το "Να σταθώ στα πόδια μου" το άφαιρεαε από το πρόγραμμα;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έτσι όπως το θέτεις, δεν έχεις άδικο Scorpion. Αλλά μια σελίδα που απλά ενημερώνει δεν θα προσέφερε τίποτα γι' αυτό και δεν γίνεται. Επίσης και στα social media αν δεις τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, ο κόσμο θέλει την αλληλεπίδραση, θέλει να νιώσει τον καλλιτέχνη κοντά του ας πούμε, αληθινή επικοινωνία δηλαδή, όχι απλά νέες ειδήσεις. Ε ο Νότης δεν πρόκειται να το έκανε ποτέ. Και από νέα φέτος σκίζουμε..κανονικά θα έπρεπε ήδη να μαθαίνουμε για δίσκο..Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης ήταν πρωτοπόρος, φτιάχνοντας σάιτ και κάνοντας κάποια πραγματάκια μέσα από αυτό, σε εποχή που το ιντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο, δεν υπήρχαν social media κλπ. Kαι τώρα που όλα κινούνται γύρω από το διαδίκτυο και τα social media δεν έχει μία επίσημη ιστοσελίδα, από την οποία ο κόσμος θα ενημερώνεται. Τόσο δύσκολο είναι αυτή η Cobalt να φτιάξει μία και να την ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Αλλά ξέχασα τώρα το ιντερνετ ειναι κακό...Επ' ευκαιρία το αναφέρω.
- Scorpion86
Aκόμα δεν έχει γίνει απονομή του προηγούμενου, θες να μάθεις και για τον επόμενο?jdarmody έγραψε:Έτσι όπως το θέτεις, δεν έχεις άδικο Scorpion. Αλλά μια σελίδα που απλά ενημερώνει δεν θα προσέφερε τίποτα γι' αυτό και δεν γίνεται. Επίσης και στα social media αν δεις τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, ο κόσμο θέλει την αλληλεπίδραση, θέλει να νιώσει τον καλλιτέχνη κοντά του ας πούμε, αληθινή επικοινωνία δηλαδή, όχι απλά νέες ειδήσεις. Ε ο Νότης δεν πρόκειται να το έκανε ποτέ. Και από νέα φέτος σκίζουμε..κανονικά θα έπρεπε ήδη να μαθαίνουμε για δίσκο..Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης ήταν πρωτοπόρος, φτιάχνοντας σάιτ και κάνοντας κάποια πραγματάκια μέσα από αυτό, σε εποχή που το ιντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο, δεν υπήρχαν social media κλπ. Kαι τώρα που όλα κινούνται γύρω από το διαδίκτυο και τα social media δεν έχει μία επίσημη ιστοσελίδα, από την οποία ο κόσμος θα ενημερώνεται. Τόσο δύσκολο είναι αυτή η Cobalt να φτιάξει μία και να την ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Αλλά ξέχασα τώρα το ιντερνετ ειναι κακό...Επ' ευκαιρία το αναφέρω.

Οντως τι γίνεται με την απονομή θα γίνει ποτέ;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Μάλλον το έχει βγάλει παιδιά...4 φορές πήγα τις δύο πρώτες βδομάδες το είπε.Πήγε και επόμενη φίλος μου και δεν το είπε.Δεύτερο πρόγραμμα βγαίνει με ότι κάτσει κοινωνικό ως επί το πλείστον.johnytzitzi έγραψε:Άσχετη έρωτηση το "Να σταθώ στα πόδια μου" το άφαιρεαε από το πρόγραμμα;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Όπου γάμος και χαρά η Κωστάκη πρώτη...Μουκίδης ασχολίαστος..Scorpion86 έγραψε:Koίτα ο Μουκίδης επιτυχία στο Fever...
Έχω την εντύπωση ότι δεν ήξεραν ούτε να το παίξουν ούτε να το πει και ο Νότης, και στα βίντεο που έχουν βγει ψάχνεται λίγο. Ήθελε πρόβες το κομμάτι. Άσε που σε καμιά περίπτωση δε μπόρεσαν να το αποδώσουν όπως οι δημιουργοί και ίσως κατάλαβε και ο Νότης ότι είναι πολύ φρέσκο το κομμάτι για να τους το ''πάρει''. Εδώ έκοψε και το σόλο της λύρας σ' ένα βίντεο που είναι σχεδόν το η μισή αξία του τραγουδιού.ilias16 έγραψε:Μάλλον το έχει βγάλει παιδιά...4 φορές πήγα τις δύο πρώτες βδομάδες το είπε.Πήγε και επόμενη φίλος μου και δεν το είπε.Δεύτερο πρόγραμμα βγαίνει με ότι κάτσει κοινωνικό ως επί το πλείστον.johnytzitzi έγραψε:Άσχετη έρωτηση το "Να σταθώ στα πόδια μου" το άφαιρεαε από το πρόγραμμα;
- Scorpion86
H Kωστάκη κάποιο ρολο πρέπει να παίζει ως παραγωγός του Ρυθμού στο Fever. Kάτι σαν τον Λεμπιδάκη στα μαγαζιά του Μπερτάκη. Αυτην την εβδομάδα έχει μάλιστα καλεσμένο στην εκπομπή της τον Οικονομόπουλο.
Α έτσι εξηγείται και η τοποθέτηση του χεριού της. Πάντως είναι απορίας άξιον πως το γεμίζουν αυτό το μαγαζί, Οικονομό-Χολίδης. ΜπράβοScorpion86 έγραψε:H Kωστάκη κάποιο ρολο πρέπει να παίζει ως παραγωγός του Ρυθμού στο Fever. Kάτι σαν τον Λεμπιδάκη στα μαγαζιά του Μπερτάκη. Αυτην την εβδομάδα έχει μάλιστα καλεσμένο στην εκπομπή της τον Οικονομόπουλο.
Μήπως δεν έχει γίνει πλατινένιος και το τρενάρουν; Λέω εγώ τώρα...Scorpion86 έγραψε:Aκόμα δεν έχει γίνει απονομή του προηγούμενου, θες να μάθεις και για τον επόμενο?jdarmody έγραψε:Έτσι όπως το θέτεις, δεν έχεις άδικο Scorpion. Αλλά μια σελίδα που απλά ενημερώνει δεν θα προσέφερε τίποτα γι' αυτό και δεν γίνεται. Επίσης και στα social media αν δεις τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, ο κόσμο θέλει την αλληλεπίδραση, θέλει να νιώσει τον καλλιτέχνη κοντά του ας πούμε, αληθινή επικοινωνία δηλαδή, όχι απλά νέες ειδήσεις. Ε ο Νότης δεν πρόκειται να το έκανε ποτέ. Και από νέα φέτος σκίζουμε..κανονικά θα έπρεπε ήδη να μαθαίνουμε για δίσκο..Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης ήταν πρωτοπόρος, φτιάχνοντας σάιτ και κάνοντας κάποια πραγματάκια μέσα από αυτό, σε εποχή που το ιντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο, δεν υπήρχαν social media κλπ. Kαι τώρα που όλα κινούνται γύρω από το διαδίκτυο και τα social media δεν έχει μία επίσημη ιστοσελίδα, από την οποία ο κόσμος θα ενημερώνεται. Τόσο δύσκολο είναι αυτή η Cobalt να φτιάξει μία και να την ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Αλλά ξέχασα τώρα το ιντερνετ ειναι κακό...Επ' ευκαιρία το αναφέρω.
- Scorpion86
Οχι, απλά δεν καίγεται ο Νότης, ενώ έχει πέσει σαν ιδεα να κυκλοφορήσει και με καποια εφημερίδα.jdarmody έγραψε:Μήπως δεν έχει γίνει πλατινένιος και το τρενάρουν; Λέω εγώ τώρα...Scorpion86 έγραψε:Aκόμα δεν έχει γίνει απονομή του προηγούμενου, θες να μάθεις και για τον επόμενο?jdarmody έγραψε:Έτσι όπως το θέτεις, δεν έχεις άδικο Scorpion. Αλλά μια σελίδα που απλά ενημερώνει δεν θα προσέφερε τίποτα γι' αυτό και δεν γίνεται. Επίσης και στα social media αν δεις τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, ο κόσμο θέλει την αλληλεπίδραση, θέλει να νιώσει τον καλλιτέχνη κοντά του ας πούμε, αληθινή επικοινωνία δηλαδή, όχι απλά νέες ειδήσεις. Ε ο Νότης δεν πρόκειται να το έκανε ποτέ. Και από νέα φέτος σκίζουμε..κανονικά θα έπρεπε ήδη να μαθαίνουμε για δίσκο..Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης ήταν πρωτοπόρος, φτιάχνοντας σάιτ και κάνοντας κάποια πραγματάκια μέσα από αυτό, σε εποχή που το ιντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο, δεν υπήρχαν social media κλπ. Kαι τώρα που όλα κινούνται γύρω από το διαδίκτυο και τα social media δεν έχει μία επίσημη ιστοσελίδα, από την οποία ο κόσμος θα ενημερώνεται. Τόσο δύσκολο είναι αυτή η Cobalt να φτιάξει μία και να την ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Αλλά ξέχασα τώρα το ιντερνετ ειναι κακό...Επ' ευκαιρία το αναφέρω.
-
Θεωρώ ότι ούτε η εταιρία ασχολείται με την προώθηση του δίσκου ή ασχολήθηκε ιδιαίτερα.
Απόδειξη είναι ότι εδώ και τόσους μήνες δεν προώθησε άλλο κομμάτι του δίσκου, ενώ σε άλλους π..χ. στον Κιάμο δεν έμεινε στα 3 τραγούδια.
Απόδειξη είναι ότι εδώ και τόσους μήνες δεν προώθησε άλλο κομμάτι του δίσκου, ενώ σε άλλους π..χ. στον Κιάμο δεν έμεινε στα 3 τραγούδια.
- Scorpion86
Ναι γιατί πολύ απλά βλέπει ότι ο Κιαμος παίζει τρελά με ότι κομμάτι κυκλοφορήσει.
- SFAKattack10
Πως να μην παιξει αφου τον προωθουν.
Παίζει τρελά ο Κιάμος.Που κάθε τραγούδι που βγάζει είναι πιο σαχλό απο το προηγούμενο....αααχχχ ''που'σαι ρε Στέλιο που'σαι ρε Στράτο'' που λέει και ο κοντός.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Εντάξει καλώς ή κακώς αυτά είναι τα ακούσματα της εποχής. Μας έχουν κάνει να υποτιμάμε κι εμείς οι ίδιοι τα τραγούδια του Νότη επειδή δεν παίζουν λες και τα υπόλοιπα που παίζουν είναι κομματάρες ή ανώτερα από εκείνα του Νότη. Απλά δε θέλουν να παίξουν Νότη τι να κάνουμε, και προφανώς το έχουν αποδεχτεί όλες οι πλευρές. Δείτε εδώ για παράδειγμα και μαντέψτε ποιον θα χλεύαζαν περισσότερο. Στο 58:50.
-
ilias16 έγραψε:Παίζει τρελά ο Κιάμος.Που κάθε τραγούδι που βγάζει είναι πιο σαχλό απο το προηγούμενο....αααχχχ ''που'σαι ρε Στέλιο που'σαι ρε Στράτο'' που λέει και ο κοντός.
Αυτό είναι μια δική σου προσωπική άποψη (ίσως και δική μου) ο κόσμος όμως που κατακλύζει το Club 22 και το έχει κάνει στέκι για 8 μήνες δίνει κίνητρο να τον προωθούν περισσότερο.