Αυτά τα κολλήματα να μην είχε. Θα τον βοηθούσε πιστεύω να βρεθεί σε μια τέτοια εκπομπή υπό την έννοια ότι θα απασχολούσε μια φορά μόνο για τις ερμηνευτικές του ικανότητες..johnytzitzi έγραψε:Καλά έκανε και δεν τον κάλεσε!
Τον είχε καλέσει πολλές φορές για αντίστοιχα αφιερώματα και έχει άρνηθει.
Μάλιστα όταν είχε ξανακάνει ο Σπύρος αφιέρωμα στον Στράτο, τον πήρε ο ίδιος ο Άγγελος για να τον καλέσει και είπε ότι δεν θέλει να τραγουδάει πια στην τηλεόραση. Λες και η Πέγκυ τα κομμάτια που είπε τα λέει στο μαγαζί, μόνο για το αφιέρωμα προετοιμάστηκαν
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Ενταξει μωρε, μεσα στα επομενα 10χρονια 8α ξαναγινουν καμια 15αρια αφιερωματα στον Στρατο. 

-
Και για τα δύο.nikosp έγραψε:Τον έχει καλέσει για αφιερώματα σε άλλους καλλιτέχνες ή για να τραγουδήσει δικά του τραγούδια;johnytzitzi έγραψε:Καλά έκανε και δεν τον κάλεσε!
Τον είχε καλέσει πολλές φορές για αντίστοιχα αφιερώματα και έχει άρνηθει.
Μάλιστα όταν είχε ξανακάνει ο Σπύρος αφιέρωμα στον Στράτο, τον πήρε ο ίδιος ο Άγγελος για να τον καλέσει και είπε ότι δεν θέλει να τραγουδάει πια στην τηλεόραση. Λες και η Πέγκυ τα κομμάτια που είπε τα λέει στο μαγαζί, μόνο για το αφιέρωμα προετοιμάστηκαν
Όταν είμασταν Έναστρον 2007-8 του είχε πρότεινει για εκπομπή αφιερωμένη σε αυτόν και αργότερα σε αφιερώματα για Μπιθικώτση, Μάνο Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλο ίσως και σε άλλους και να μην το γνωρίζω.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Σε τέτοια εκπομπή θα τον δουμε εάν τον δούμε αφού αποσυρθεί. Ελπίζω να αργήσει αυτή η στιγμή.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μπα όταν αποσυρθεί τον βλέπω να φεύγει Κω, σιγά μην ασχολείται. Είναι λάθος του αυτό που κάνει. Και η δικαιολογία που είχε πει κάποτε στον Αρναούτογλου αν θυμάμαι καλά του στυλ ''ποιος θα έρθει να σε ακούσει αν βγαίνεις να τραγουδάς στην τηλεόραση'', είναι αστεία προφανώς...Scorpion86 έγραψε:Σε τέτοια εκπομπή θα τον δουμε εάν τον δούμε αφού αποσυρθεί. Ελπίζω να αργήσει αυτή η στιγμή.
- SFAKattack10
Και ο Ρέμος που τραγουδάει στην τηλεόραση, κάνει συναυλίες σε κάθε χωριό και γενικά τα πάντα για να είναι στην επικαιρότητα τι παραπάνω έχει καταφέρει από τον Σφακιανάκη;
Έχει εξασφαλίσει την επιτυχία του, το να θεωρείται in, και γενικά να είναι πιο αρεστός και συμβατός με τα γούστα περισσότερου κόσμου. Εντάξει δεν είπαμε να γίνει και μαιντανός σαν τον Αντώνη που βρίσκεται σε κάθε κοσμικό συμβάν κι αντιπροσωπεύει τα γούστα της ελίτ, αλλά θα μπορούσε να φτιαχτεί πάνω του μια ωραία εκπομπή με τραγούδι. Επίσης μη ξεχνάμε ότι ο Ρέμος έχει και οικονομικά προβλήματα και κάνει όσα κάνει...SFAKattack10 έγραψε:Και ο Ρέμος που τραγουδάει στην τηλεόραση, κάνει συναυλίες σε κάθε χωριό και γενικά τα πάντα για να είναι στην επικαιρότητα τι παραπάνω έχει καταφέρει από τον Σφακιανάκη;
- Scorpion86
Λάθος παράδειγμα ο Ρέμος. Τύπος που ξεφτιλίζεται με την πρώτη ευκαιρία, ποιος ξεχνάει τον χορό με τα μποξερακια παρεα με τον φίλο του Αρναούτογλου κ.α. Θα μπορούσε ο Νότης να εμφανιστεί επιλεκτικά όπως εκαναν αλλοι μεγαλοι, ο Τερζης, ο Μητροπάνος και σε πανελ πλαισιωμένα από δικους του ανθρωπους. Φανταστείτε εκπομπή με Μουκίδη, Χάμου, Δημο, Σοφη Παπά, Γεροθοδωρου, τον Δήμα, τον χορογραφο του, Κασσαμπαληδες, δυο-τρεις απο την ορχηστρα του (με ιστοριες μεταξυ τους) και καποιους γκεστ όπως ο Δαντης, ο Γ.Παπαδόπουλος. Φυσικά όχι σαν τον μαιντανό Ρέμο, τον οποίο με το ζορι να μας τον παρουσιασουν ως τον εθνικο τραγουδιστη μας.
- SFAKattack10
Δεν ειναι λαθος το παραδειγμα, τον συγκρινω με καποιον που ειναι πρωτο ονομα, κανει πολλα πραγματα που μερικα θα θελαμε να κανει και ο κοντος αλλα που στην ουσια δεν εχειι καταφερει κατι παραπανω απο τον κοντο που ειναι σε ολα οχι.
Αν ειναι να συγκρινουμε τον κοντο με τον Μητροπανο που εχει πεθανει και τον Τερζη που εχειι σταματησει τις εμφανισεις του τοτε να τον συγκρινουμε και με τον Στρατο.
Για το τωρα μιλαμε.
Αν ειναι να συγκρινουμε τον κοντο με τον Μητροπανο που εχει πεθανει και τον Τερζη που εχειι σταματησει τις εμφανισεις του τοτε να τον συγκρινουμε και με τον Στρατο.

Θα αναφέρω ένα συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο το θυμάμαι σαν χτες. Όταν είχε γίνει η συναυλία αφιέρωμα στον Στράτο το 2005 στο Θέατρο Βράχων που συμμετείχαν οι γιοί του, ο Ρέμος, ο Καρράς, ο Γονίδης, ο Τερζής, ο Αδαμαντίδης κ.α. ήταν καλεσμένος και ο Νότης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σαν χτες ο τότε σταθμός Alter είχε κάνει απευθείας σύνδεση με το Θέατρο Βράχων λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία και ο δημοσιογράφος σινομιλούσε με τα παιδιά του Άγγελο και Στέλιο και όταν τους ρώτησε ποιοί θα συμμετέχουν στην συναυλία που ξεκινάει σε λίγο; Ο Στέλιος ανέφερε και τον Νότη... Τελικά ο Νότης δεν φάνηκε ποτέ ενώ είχε κλείσει πως θα πάει. Με είχε πειράξει πολύ τότε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Ειχε πει οτι ειχε προβλημα με την μεση.
Θυμαμαι και εναν ποδοσφαιρικο αγωνα που τον ειχαν ανακοινωσει αλλα τελικα ουτε εκει πηγε.

Θυμαμαι και εναν ποδοσφαιρικο αγωνα που τον ειχαν ανακοινωσει αλλα τελικα ουτε εκει πηγε.
-
Λοιπόν επειδή ήμουν και στα δύο παρόν θα πω τι συνέβη:
- Στη συναυλία για τον Στράτο θα πήγαινε 1000% μάλιστα ο Παζούζου ήταν από νωρίς στο Θέατρο Βράχων όπως και ο τότε σωματοφύλακας του στο Έναστρον ο Κίμωνας.
Ήμουν συνέχεια μαζί τους γιατί είχα φτάσει από πολύ νωρίς. Περιμέναμε πως και πως μήπως έρθει αλλά τελικά δεν ήρθε, κρίμα. Μάλιστα ο Άγγελος στην αποφώνηση είπε ότι ήταν να είναι παρόν κι ο Νότης αλλά ασθένησε. Στη συνέντευξη που έδωσε 2 μήνες μετά στα παιδιά του notis.gr είπε ότι πήγε να παίξει με τα σκυλιά του (Καυκάσια στη ράτσα άρα θυρία) πέσανε κάπως άγαρμπα πάνω του και τον έπιασε η μέση του. Βέβαια η δικαιολογία δεν πολυπιστεύετε τώρα αλήθεια ή ψέμματα ποτέ δεν θα μάθουμε.
- Στον ποδοσφαιρικό αγώνα ήρθε με τη γυναίκα του, έβαλε και μια επιταγή στο κουτί που μάζευαν χρήματα για το κορίτσι που έπρεπε να εγχειριστεί στο εξωτερικό και κάτσαμε στις κερκίδες και το είδαμε το παιχνίδι. Το αστείο της υπόθεσης, γύρω στα μισά του 2ου ημιχρόνου τον πήραν πρέφα κάποιοι και ήρθαν καμιά 20αριά για αυτόγραφα, κολλητά μας ήταν ο Χρήςτος Πάζης και ούτε ένας δεν πήγε να του ζητήσει αυτόγραφο.
- Στη συναυλία για τον Στράτο θα πήγαινε 1000% μάλιστα ο Παζούζου ήταν από νωρίς στο Θέατρο Βράχων όπως και ο τότε σωματοφύλακας του στο Έναστρον ο Κίμωνας.
Ήμουν συνέχεια μαζί τους γιατί είχα φτάσει από πολύ νωρίς. Περιμέναμε πως και πως μήπως έρθει αλλά τελικά δεν ήρθε, κρίμα. Μάλιστα ο Άγγελος στην αποφώνηση είπε ότι ήταν να είναι παρόν κι ο Νότης αλλά ασθένησε. Στη συνέντευξη που έδωσε 2 μήνες μετά στα παιδιά του notis.gr είπε ότι πήγε να παίξει με τα σκυλιά του (Καυκάσια στη ράτσα άρα θυρία) πέσανε κάπως άγαρμπα πάνω του και τον έπιασε η μέση του. Βέβαια η δικαιολογία δεν πολυπιστεύετε τώρα αλήθεια ή ψέμματα ποτέ δεν θα μάθουμε.
- Στον ποδοσφαιρικό αγώνα ήρθε με τη γυναίκα του, έβαλε και μια επιταγή στο κουτί που μάζευαν χρήματα για το κορίτσι που έπρεπε να εγχειριστεί στο εξωτερικό και κάτσαμε στις κερκίδες και το είδαμε το παιχνίδι. Το αστείο της υπόθεσης, γύρω στα μισά του 2ου ημιχρόνου τον πήραν πρέφα κάποιοι και ήρθαν καμιά 20αριά για αυτόγραφα, κολλητά μας ήταν ο Χρήςτος Πάζης και ούτε ένας δεν πήγε να του ζητήσει αυτόγραφο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ένα αφιέρωμα με όλα τα Videoclips του Αρχοντα από το 1991 μέχρι και σήμερα από τον ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ! https://youtu.be/bQvFZHJuhKU
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- Scorpion86
Και τώρα κάνει 1 βιντεοκλιπ ανα 2 χρόνια...
Έκανε πέρυσι το -Εγώ και τώρα λογικά του χρόνου αν τελικά βγάλει τον δίσκο που όλοι περιμένουμε.. Όπως τα λες Scorpion!
-
Καλησπέρα σε όλους με αφορμή την αναφορά σου θα ήθελα να κανω μια γενικότερη προσεγγιση στο πως βλέπω γενικώς την κατάσταση...δυστυχώς η περιρεόυσα ατμοσφαιρα μιας χρεωκοπημένης χώρας δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον τομέα του θεάματος-τραγουδιστων-μπουζουκιών κλπ...σε περιόδους κρισης και μάλιστα πολύ έντονης ο κοσμος από το πρωτο που θα κόψει είναι η διασκεδαση...οπότε τι είδαμε τα τελευταια χρόνια?μικρότερες σαιζόν για όλους,χαμηλότερες τιμές(κάτι που για μένα είναι πολύ καλό και θα έπρεπε να ιχύει εδω και χρόνια)και μείωση γενικά του ενδιαφέροντος για όλη αυτήν την διασκέδαση που λέγεται μπουζούκια...προς διευκρίνιση θεωρώ τον Νότη υπερμέγιστο τραγουδιστή που νομίζω πως τον αδικεί κατάφωρα να συμπεριλαμβάνεται στα μπουζούκια αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό ισχύει...ο ίδιος λοιπόν ύστερα από τόσα χρόνια που βρίσκεται στην πρωτη γραμμή λογικό είναι να μην έχει πάντα την ίδια ορεξη-διαθεση αλλα και αποδοχή από τον κόσμο...συμφωνώ σχεδόν με όλους τους προλαλήσαντες για το πως θα μπορούσε να διαφημίζεται μέσω εκπομπών-αφιερωμάτων videoclip κλπ...όπως και θα μπορούσε άνετα να κάνει κάποιες κωλοτούμπες στις συνεργασίες του και να συνεχίσει να διατηρείται στην δημοσιότητα...χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά και χωρίς να μου το έχει πει ο ίδιος πιστευω πως πολύ απλά δεν τον νοιάζει πια...δλδ όλα αυτα τα πολύ ωραία που λέμε εμείς δεν τα διαβάζει ή και να τα διαβάζει δεν τον ενδιαφέρει να τα ακολουθήσει...δεν είναι κακό και πιστευω πως πλέον αυτό που θέλει να κάνει είναι να εμφανίζεται περιορισμένα σε Αθηνα-Θεσσαλονίκη να τραγουδάει ως επί το πλείστον σε οπάδούς και όχι πελάτες και να κυκλοφορεί δίσκους με τραγούδια που φτιάχνουν πρωτα από όλα τον ίδιο και μετά απέυθύνονται και πάλι σε οπαδούς και όχι σε ραδιοφωνα...που και που θα βγαίνει και κανένα τσιγγανάκι για τον πολύ τον κόσμο ο γενικός προσανατολισμός πάντως μοιάζει να είναι αυτοι που με αγαπάνε θα ερθουν να με δουν και θα με ακουσουν οι υπόλοιποι δεν με νοιάζει αν ναι καλώς... αν όχι δεν πειράζει ας πάνε αλλού...Scorpion86 έγραψε:Και τώρα κάνει 1 βιντεοκλιπ ανα 2 χρόνια...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Ακριβώς. Τόσο απλά. Παιδιά πέρα από το εγωιστικό κομμάτι που έχει κάθε φαν και θέλει ο αγαπημένος του καλλιτέχνης να είναι πάντα πρώτος και παντού, ο Νότης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν πλέον. Έχει κάνει μια τεράστια καριέρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλώνεται σε τακτικές που ακολουθούν τραγουδιστές που παλεύουν να μείνουν στη δημοσιότητα (βλ. βγάζω δίσκο κάθε χρόνο). Δισκογραφικά όμως έχει να δώσει πολλά περισσότερα και επιβάλλεται να προσέξει πολύ τον επόμενο του δίσκο.dimitris13 έγραψε:χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά και χωρίς να μου το έχει πει ο ίδιος πιστευω πως πολύ απλά δεν τον νοιάζει πια...
dimitris13 και jdarmody τα είπαν όλα στα δυο τελευταία σχόλια...για επίλογο καριέρας θεωρώ είναι ορθόν που ο Νότης απευθύνεται κυρίως σε οπαδούς.Συμφωνώ και με τον jdarmody δισκογραφικά έχει να δώσει ακόμα πολλά και εκεί πια πρέπει να ρίξει το βάρος και όχι τόσο σε εμφανίσεις.Τα τραγούδια που ερμήνευσε μένουν στην ιστορία...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
καλημερα παιδια.. κατι ασχετο θελω να ρωτησω. πριν βγουν οι 48 ωρες στα τραγουδια που λενε τα υπολοιπα παιδια, υπαρχει μια μπαλαντα που την λεει μια κοπελα που μαλλον ανηκει στο ,οπως καποιοι θελουν να χαρακτηριζουν, "εντεχνο ρεπερτοριο".. μηπως υπαρχει καποιος που να ξερει τον τιτλο? ξερω δεν βοηθαω πολυ...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Καλημέρα Αντώνη, ενώ ήμουν χθες δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν καταλαβαίνω σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι. 'Οσον αναφορά τα χθεσινά μάγκες το μαγαζί ήταν φίσκα.. Πάνω δεν έβλεπα τι γινόταν αλλά από ότι έμαθα είχε και πάνω κόσμο στην αρχή μετά σπάσανε αλλά γενικά για παρασκευή ήταν γεμάτο πράγμα το οποίο κανείς δεν περίμενε..
Υ.Γ Πρόγραμμα από άλλο πλανήτη το χθεσινό!
Υ.Γ Πρόγραμμα από άλλο πλανήτη το χθεσινό!