Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο γκαραγκανης έγραψε στο fb για Πάολα. Τώρα αν ισχύει αγνωστο
- Scorpion86
Τα έγραφα από πριν αρχίσουν οι εμφανίσεις στην Fantasia. Βέβαια, τότε υπήρχε ως σενάριο γιατί είχε προηγηθεί η προσπάθεια για συνεργασία με τον Χατζηγιάννη. Anyway, τίποτα δεν έχει κλείσει (όλα στο προφορικό) και κακώς βιαστήκαν να το βγάλουν προς τα έξω.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
Scorpion86 έγραψε:Πρώτη φορά υπάρχει σοβαρός προγραμματισμός. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Νότης έκλεισε χειμερινές εμφανίσεις από το Πάσχα...
Να τον νευριασουν κ αλλο τον κοντο με τις μαλακιες που λενε για το ονομα του , να βγαζει τους δισκους 2-2

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- SFAKattack10
Καλα δεν νομιζω να ξεκινησει απο Οκτωβριο.
- Scorpion86
Mέσα με τέλη Νοέμβρη πιστεύω...SFAKattack10 έγραψε:Καλα δεν νομιζω να ξεκινησει απο Οκτωβριο.
Καταρχήν με το πρόγραμμα που έχει μετά το Πάσχα, με Πύλη Αξιού, με συναυλίες, με προετοιμασία νέου δίσκου, θα πάει πίσω τις διακοπές του στην Κω. Γι' αυτό κλείνει από τώρα εμφανίσεις γιατί προβλέπεται βαρύ πρόγραμμα. Το πιο πιθανό τον Οκτώβριο να είναι στην Κω ακόμα

Mπράβο επιτέλους και τραγούδια και συναυλίες και δυνατή συνεργασία κλεισμένη από τώρα...Μας εκπλήσει ευχάριστα ο άρχοντας..Με το δίσκο έχουμε κανένα νέο??Πιστεύω το πρόμο θα σκάσει σιγά σιγά και αρχές καλοκαιριού θα βγει όλος ο δίσκος για να φύγει για διακόπές..
Που χάθηκες ρε Bebest; Θα βγει πρόμο το καλοκαίρι πιστεύω και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει πριν τις χειμερινές εμφανίσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Είχα χάσει κωδικό και σε συνδυασμό με δουλείες δε πολύ έμπαινα αλλά μετά τα τελευταία γεγονόντα επέστρεψα..Λες να δουλευεί 2 μήνες και ένα πρόμο να μη βγει???Ελπίζω νωρίτερα...
Για συνθέτες,στιχουργούς ξέρουμε τίποτα;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
KeepNoting έγραψε:Παολα;![]()
![]()
![]()

Υ.Γ. Μου το είπε ο "χοντρός" ότι παίζει πολύ ψηστήρι από Μπερτάκη, Γκόγκο και Λεμπιδάκη προς τον Νότη για να γίνει η συνεργασία!!!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Σε άλλα...η Ελληνοφρένεια για μία ακόμα φορά ξέσκισε τον Νότη. Με χαρακτηρισμούς "ναζιστή", "ημιμαθή" κλπ. Γνωστό το κόμπλεξ τους με Νότη, εδώ και χρόνια...
Υ.Γ.: Δεν αποκλείεται λόγω του πένθους που έχει επειδή έχασε τον πατέρα της, οι επόμενες εμφανίσεις της Πάολα να είναι πλέον του χρόνου με Νότη.
Υ.Γ.: Δεν αποκλείεται λόγω του πένθους που έχει επειδή έχασε τον πατέρα της, οι επόμενες εμφανίσεις της Πάολα να είναι πλέον του χρόνου με Νότη.
- Scorpion86
Αλλος το έκανε το ψηστήρι. Αυτός που είχε επιδιώξει την συνεργασία και πριν δύο χρόνια πριν καταλήξει ο Νότης με Πέγκυ στο Φωταέριο. Δηλαδή ο σύζυγος της Πάολα με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις ο Νότης.johnytzitzi έγραψε:KeepNoting έγραψε:Παολα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Μου το είπε ο "χοντρός" ότι παίζει πολύ ψηστήρι από Μπερτάκη, Γκόγκο και Λεμπιδάκη προς τον Νότη για να γίνει η συνεργασία!!!
- SFAKattack10
Και γω αυτο θα εγραφα, υπαρχει και ο ανδρας της Παολα. Γενικα τον εχουν περικυκλωσει.
Οπως ο Μπογιοπουλος που εγραφε πως ειναι δυνατον λιγους μηνες απο την δολοφονια του Φυσσα ο Σφακιανακης να μιλαει υπερ της ΧΑ.
Για 2 αλλες δολοφονιες ουτε λογος ομως.
Γνωστες καραμελες...

Λογικα θα εδειξε και βιντεο που λεει οτι ειναιι ναζιστης. Ε?Scorpion86 έγραψε:Με χαρακτηρισμούς "ναζιστή"

Οπως ο Μπογιοπουλος που εγραφε πως ειναι δυνατον λιγους μηνες απο την δολοφονια του Φυσσα ο Σφακιανακης να μιλαει υπερ της ΧΑ.
Για 2 αλλες δολοφονιες ουτε λογος ομως.

Γνωστες καραμελες...
- Scorpion86
Βάλανε τον Τσολιά να κάθεται στη θεση του Τρύφωνος και κάνανε την γνωστή μαλακία, έκανε άλλες ερωτησεις, μοντάζ οι απαντήσεις κλπ. τακτικές προπαγάνδας. Είναι οι πιο δήθεν ανθρώποι που υπάρχουν. Αγκαλιάζουμε τηλεοπτικά όσους εισέρχονται στην χώρα, όμως ουσιαστικά δεν δίνουμε βοήθεια. Απλά για το θεαθήναι.SFAKattack10 έγραψε:Και γω αυτο θα εγραφα, υπαρχει και ο ανδρας της Παολα. Γενικα τον εχουν περικυκλωσει.
Λογικα θα εδειξε και βιντεο που λεει οτι ειναιι ναζιστης. Ε?Scorpion86 έγραψε:Με χαρακτηρισμούς "ναζιστή"![]()
Για 2 αλλες δολοφονιες ουτε λογος ομως.![]()
Γνωστες καραμελες...
Ε καλά αναμενόμενο να ασχοληθούν αφού είναι στην επικαιρότητα το συγκεκριμένο ζήτημα. Για τον δίσκο έχουμε μάθει τίποτα; Ο ''χοντρός'' που λέτε ο Μουκίδης είναι; Σας λέει για την Παόλα, αλλά για το αν έγραψε κανένα σοβαρό τραγούδι για τον κοντό τίποτα;; Πάντως θα μου κάνει αίσθηση αν αποδεχθεί ο Νότης να συνεργαστεί με την Πάολα. Καταλαβαίνω ότι θέλει να τον καπαρώσει ο Μπερτάκης μιας και ανατράπηκαν πολλά επαγγελματικά σχέδια του και αυτό σε κάθε περίπτωση μόνο καλό μπορεί να είναι για το Νότη τη δεδομένη στιγμή. Ο Λεμπιδάκης λέει ότι υπάρχει ένα ετήσιο πλάνο που θα κάνει πάταγο, για να δούμε. Για να δούμε πως θα τα πάει κι ο Αργυρός στο Φαντασία..Μ' αρέσει που λέμε για το Νότη, λες και οι άλλοι κάνουν σεζόν 6 μήνες. Το Fever δεν πήγαινε τρένο; Πότε κιόλας πήγαν Θεσσαλονίκη αυτοί;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Άργησαν, το είχαν κάνει πρώτοι στην Κύπρο https://youtu.be/dKCx-51bris
- Scorpion86
"Χοντρό" νομίζω εννοεί τον Κασσαμπαλη...jdarmody έγραψε:Ε καλά αναμενόμενο να ασχοληθούν αφού είναι στην επικαιρότητα το συγκεκριμένο ζήτημα. Για τον δίσκο έχουμε μάθει τίποτα; Ο ''χοντρός'' που λέτε ο Μουκίδης είναι; Σας λέει για την Παόλα, αλλά για το αν έγραψε κανένα σοβαρό τραγούδι για τον κοντό τίποτα;; Πάντως θα μου κάνει αίσθηση αν αποδεχθεί ο Νότης να συνεργαστεί με την Πάολα. Καταλαβαίνω ότι θέλει να τον καπαρώσει ο Μπερτάκης μιας και ανατράπηκαν πολλά επαγγελματικά σχέδια του και αυτό σε κάθε περίπτωση μόνο καλό μπορεί να είναι για το Νότη τη δεδομένη στιγμή. Ο Λεμπιδάκης λέει ότι υπάρχει ένα ετήσιο πλάνο που θα κάνει πάταγο, για να δούμε. Για να δούμε πως θα τα πάει κι ο Αργυρός στο Φαντασία..Μ' αρέσει που λέμε για το Νότη, λες και οι άλλοι κάνουν σεζόν 6 μήνες. Το Fever δεν πήγαινε τρένο; Πότε κιόλας πήγαν Θεσσαλονίκη αυτοί;

- Scorpion86
Ο άλλος μοιάζει περισσότερο στον Νότη (με φαβορίτα, μουσι), απ' ότι ο ίδιος ο Νότης.SFAKattack10 έγραψε:Άργησαν, το είχαν κάνει πρώτοι στην Κύπρο https://youtu.be/dKCx-51bris

- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Η σατιρικη εκπομπη 'φακατε τους΄παντα ασχολειται με τον Νοτη και ο Μιχαλης Σοφοκλεους που τον μιμηται,μεσα μεσα ριχνει και κανενα τραγουδακι του!!!Ο άλλος μοιάζει περισσότερο στον Νότη (με φαβορίτα, μουσι), απ' ότι ο ίδιος ο Νότης.
Εκτός από την κάθε είδους σαχλαμάρα που είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε, υπάρχει κι αυτό:
http://koukfamily.blogspot.gr/2016/03/b ... t_142.html
http://koukfamily.blogspot.gr/2016/03/b ... t_142.html