Οχι και 0/4.Το τερμα το ραδιο και το πως γινετ'αυτο τα χω πετυχει αρκετες φορεςbebest έγραψε:Mου κάνει εντύπωση που κανένας σταθμός από τους μεγάλους δε διαφημίζει ότι θα το έχει σε πρώτη μετάδοση...Άσχετο το καλέ μου άγγελε το έχει ακούσει κανέις σε κανένα σταθμό;; Πάει για 0/4 το ΜΑΖΙ
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Παντως ξαναλεω...στο σποτακι στο youtube απο τον starfm929 γραφειαπο κατω οτι θα ακουσουμε το κομματι ολοκληρο στις 14...δλδ αυριο!διορθωστε με αν καταλαβα λαθος
Το τέρμα το ράδιο ναι λόγω ότι ήταν το πρόμο του δίσκου αλλά και πάλι πολύ λίγο για πρόμο δίσκου..Το πως γίνεται εγώ πάλι πουθενά..Effie7 έγραψε:Οχι και 0/4.Το τερμα το ραδιο και το πως γινετ'αυτο τα χω πετυχει αρκετες φορεςbebest έγραψε:Mου κάνει εντύπωση που κανένας σταθμός από τους μεγάλους δε διαφημίζει ότι θα το έχει σε πρώτη μετάδοση...Άσχετο το καλέ μου άγγελε το έχει ακούσει κανέις σε κανένα σταθμό;; Πάει για 0/4 το ΜΑΖΙ
Καλό είναι να μην αναπαράγονται σκουπίδια και οι βλακώδεις δηλώσεις τους όπως για παράδειγμα ο Βαλάντης. Που δεν τον θυμάται ούτε η μάνα του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ρε συ bebest γιατί μπαίνεις σ΄αυτή τη λογική συνέχεια; Δεν πρόκειται να παίξει ο Νότης στα ραδιόφωνα, δεν απευθύνεται στο κοινό που προσπαθούν να πιάσουν. Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό κριτήριο για την επιτυχία ή όχι κομματιών.bebest έγραψε:Mου κάνει εντύπωση που κανένας σταθμός από τους μεγάλους δε διαφημίζει ότι θα το έχει σε πρώτη μετάδοση...Άσχετο το καλέ μου άγγελε το έχει ακούσει κανέις σε κανένα σταθμό;; Πάει για 0/4 το ΜΑΖΙ
-
παντως παιδια το τραγουδι εχει μοιραστει στους σταθμους κανονικα. τωρα το ποτε θα παιξει...
κουπλε ο bo,γεφυρα με τον αρχοντα και ρεφρεν αρχοντα....
και μονο που ακουω καινουριο κομματι εγω χαιρομαι...
κουπλε ο bo,γεφυρα με τον αρχοντα και ρεφρεν αρχοντα....
και μονο που ακουω καινουριο κομματι εγω χαιρομαι...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
- SFAKattack10
Ο Βαλαντης τώρα που καραφλιασε σταμάτησε να αντιγράφει τον Νοτη; 

Τελικά η απορία δεν μου λύθηκε...81argus έγραψε:Φίλε άστο μην ξύνεις πληγές μεγάλο απωθημένο πολλών νοτικών αυτό το δισκάκι. Θεωρώ πως αυτοί που κατάφεραν να έχουν αυτό το δισκάκι στα χέρια τους δεν είναι καν φανατικοί νοτικοί. Τζάμπα πήγε. Ξέρω πολλούς φανατισμένους νοτικούς από τους παλιούς και τον εαυτό μου μέσα που κλαίμε ακόμα για το δισκάκι. Τζάμπα όπως στο λέω στο μπαλκόνι για τα περιστέρια θα χαραμίστηκε.J&B έγραψε:Υ.Γ. Άσχετο έχει κανείς το πρόμο δισκάκι "1989-1999 10 χρόνια Notis" που μοίραζε ο Νότης στο Teatro το 1999 να μου... λύσει μια απορία...

Ως τώρα δεν έχει παίξει Νότης...notisfan έγραψε:Παντως ξαναλεω...στο σποτακι στο youtube απο τον starfm929 γραφειαπο κατω οτι θα ακουσουμε το κομματι ολοκληρο στις 14...δλδ αυριο!διορθωστε με αν καταλαβα λαθος
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Πάντως ο Βο στις σχετικές φωτογραφίες του ταγγάρει διάφορους των ραδιοφώνων στυλ Πουνέντη, Ράνια Κωστάκη. Λογικά έχει δοθεί το κομμάτι παντού. Εξάλλου πέρα από το Starfm δεν το έβγαλε ακόμη άλλος σταθμός.antonisinfo έγραψε:παντως παιδια το τραγουδι εχει μοιραστει στους σταθμους κανονικα.
Μα ο ίδιος ο Νοτης μπαίνει..Τώρα θες να μου πεις το τέρμα το ράδιο ή το πως γίνεται τα ακούσε και ξετραλάθηκε ή είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί να κάνουν και επιτυχία??Η τώρα με το bo δε το έχουμε ακούσει όλο από ότι φαίνεται είναι καλό κομμάτι αλλά για αυτό το στυλ το ραδιοφωνικό...'jdarmody έγραψε:Ρε συ bebest γιατί μπαίνεις σ΄αυτή τη λογική συνέχεια; Δεν πρόκειται να παίξει ο Νότης στα ραδιόφωνα, δεν απευθύνεται στο κοινό που προσπαθούν να πιάσουν. Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό κριτήριο για την επιτυχία ή όχι κομματιών.bebest έγραψε:Mου κάνει εντύπωση που κανένας σταθμός από τους μεγάλους δε διαφημίζει ότι θα το έχει σε πρώτη μετάδοση...Άσχετο το καλέ μου άγγελε το έχει ακούσει κανέις σε κανένα σταθμό;; Πάει για 0/4 το ΜΑΖΙ
YΓ:To star 92.9 όντως γράφει ότι θα το έχει αύριο λέτε??
Καλά για τα κυβικά τους έπαιξαν τα κομμάτια αυτά. Δεν ξετρελάθηκε και τελείως κανείς, αλλά όσο να ναι ακούστηκαν. Αυτά ήταν και τα πιο ''εύπεπτα'' άλλωστε για ραδιόφωνο και αυτά βγήκαν από το δίσκο. Το πιστεύω πάντως ότι τα πίστεψε για ραδιόφωνο. Εγώ θεωρώ ότι από το λίγο που έχουμε ακούσει θα είναι πολύ παράξενο να μην παίξει το καινούριο κομμάτι. Δεν ακούω και τίποτα καλύτερο να παίζει για να είμαι ειλικρινής..Βασικά ο Starfm έχει την αποκλειστικότητα και θα το παίξει πρώτος λογικά αύριο. Εξάλλου από 15 είναι διαθέσιμο και στο itunes.bebest έγραψε:Μα ο ίδιος ο Νοτης μπαίνει..Τώρα θες να μου πεις το τέρμα το ράδιο ή το πως γίνεται τα ακούσε και ξετραλάθηκε ή είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί να κάνουν και επιτυχία??Η τώρα με το bo δε το έχουμε ακούσει όλο από ότι φαίνεται είναι καλό κομμάτι αλλά για αυτό το στυλ το ραδιοφωνικό...'jdarmody έγραψε:Ρε συ bebest γιατί μπαίνεις σ΄αυτή τη λογική συνέχεια; Δεν πρόκειται να παίξει ο Νότης στα ραδιόφωνα, δεν απευθύνεται στο κοινό που προσπαθούν να πιάσουν. Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό κριτήριο για την επιτυχία ή όχι κομματιών.bebest έγραψε:Mου κάνει εντύπωση που κανένας σταθμός από τους μεγάλους δε διαφημίζει ότι θα το έχει σε πρώτη μετάδοση...Άσχετο το καλέ μου άγγελε το έχει ακούσει κανέις σε κανένα σταθμό;; Πάει για 0/4 το ΜΑΖΙ
YΓ:To star 92.9 όντως γράφει ότι θα το έχει αύριο λέτε??
- KeepNoting
Κατι ακυρο παιδια...
Υπαρχει κανενα "σπανιο" βιντεακι στο youtube η καποια εκτελεσαρα σε καποιο ερωτικο τραγουδι;
Υπαρχει κανενα "σπανιο" βιντεακι στο youtube η καποια εκτελεσαρα σε καποιο ερωτικο τραγουδι;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Πάρτε αρρώστιααααααααααα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Πέμ Απρ 14, 2016 1:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Έχει χρόνια που 'χει καραφλιάσει πάνω από 10ετία. Στην αρχή τον μιμήθηκε μόνο τα 2 πρώτα χρόνια.SFAKattack10 έγραψε:Ο Βαλαντης τώρα που καραφλιασε σταμάτησε να αντιγράφει τον Νοτη;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Έχει πολύ ωραίο στίχο θα το προτιμούσα σε πιο γνωστό Νότικο στυλ νομίζω χαραμίστηκε κάπως με τις ριμες του bo ένα εξαιρετικό κομμάτι..
Λοιπον...το τραγουδι ειναι πολυ καλο (παντα κατα τη γνωμη μου βεβεια).Οσο αφορα το κομματι περι φωνης του Νοτη,ειδικα στα κουπλε ειναι καμπανα!!!Το μονο σχετικα αρνητικο ισως στην ολη υποθεση...ο χρονος...νιωθω οτι ειναι μεγαλο το τραγουδι.
- Scorpion86
Επιτέλους η φωνή του Νότη καθαρή και πιο ώριμη από ποτέ. Επρεπε να αλλάξει εταιρεία για να ακούσουμε μετά από χρόνια μία επαγγελματική ηχογράφηση.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Συμφωνω απολυτα!!!Scorpion86 έγραψε:Επιτέλους η φωνή του Νότη καθαρή και πιο ώριμη από ποτέ. Επρεπε να αλλάξει εταιρεία για να ακούσουμε μετά από χρόνια μία επαγγελματική ηχογράφηση.
- SFAKattack10
Και γω μια χαρα την ακουω την ηχογραφηση.
Το τραγουδι σουπερ! Επιβαλλεται στον νεο δισκο να εχει τραγουδι ΒΟ - γριτση .
Το τραγουδι σουπερ! Επιβαλλεται στον νεο δισκο να εχει τραγουδι ΒΟ - γριτση .