Άντζελα Δημητρίου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: Άντζελα Δημητρίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Interviewing... Writing:LADY !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εικόνα

Δεν υπάρχει ζωή χωρίς καμένα σπίτια. Χωρίς το καλό και το ζόρι που ανεβοκατεβαίνουν αυτόματα στη ζυγαριά όταν τα στερνά τιμούν τα πρώτα κι όταν η γνώση αντικαθιστά τη φόρα των νιάτων. Χωρίς λίγο σάπιο αέρα στα ρουθούνια σου ανυπομονώντας για τον καθαρό ύστερα από τα απανωτά λάθη, τις βλακείες, την άγνοια κινδύνου, τους κακούς συμβούλους ή την κακομαθησιά σου. Αν μη τι άλλο, η Άντζελα Δημητρίου ποτέ δεν ζούσε έντρομη, κλεισμένη στο δωμάτιό της, ασθμαίνοντας πάνω απ’ την καρδάρα για τις αποτυχίες της, αλλά προτιμούσε να αποτολμά το τρεχαλητό στην άκρη του γκρεμού, διατηρώντας ακέραιο το ατόφιο της λίπασμα σαν έμπειρη που είναι σχοινοβάτης.

Ανέκαθεν, άλλωστε, αγαπούσε την έκθεση. Κυρίως της προσωπικής της ζωής η οποία, καθώς περνούσαν τα χρόνια της λαϊκής -και κλασικής- της πια καριέρας, δεν άφηνε την μπίλια να καθίσει κάπου. Παλιά καραβάνα.

Κάποτε ήταν ο «άγνωστος» γιος της, οι καβγάδες της με τον Στηβ Κακέτση, ο έρωτας και ο (δεύτερος) γάμος της με τον Γιώργο Τρούπη, η απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της, Όλγας, που στην ανήσυχή της εφηβεία ήθελε να ακολουθήσει την καριέρα της διάσημης μαμάς της, η σωματική κακοποίησή της στην οποία αναφέρθηκε δημόσια, ακόμη και οι εκτρώσεις που έκανε από τις πάλαι ποτέ μεγάλες της αγάπες, κάτι που αποκάλυψε πριν από λίγες βδομάδες η ίδια και ο πρώην (πολύ πρώην) σύντροφός της, Λευτέρης Πανταζής, ανασύροντας ένα ακόμη κομματάκι από την φαρέτρα της γνώσης που λέει πως «το κοινό πρέπει συνεχώς να εκπλήσσεται από τους σταρς».

Γιατί η Άντζελα Δημητρίου είναι σταρ. Και ξέρει πώς να επανεφευρίσκει τον εαυτό της καλύτερα απ’ τον κάθε λαμπρό μάνατζερ καλλιτεχνών. Η διαφήμιση-viral των Jumbo εντάσσεται στο σωστό μερίδιο που ξέρει να λαμβάνει από τη διαχείριση του ονόματος 45 χρόνων καριέρας και 39 δίσκων. Αυτού, δηλαδή, που λέγεται «διαχρονικότητα».

Πάει πολύς καιρός από τότε που μία λουλουδού μού περιέγραφε στη «Νεράιδα» με τι ταχύτητες θα έπρεπε να πηγαινοφέρνει τα πανέρια από γαρύφαλλα στις παλάμες της λαίδης, ώστε κανείς θαμώνας και θαυμαστής της να μην δυσαρεστηθεί, καθώς ακούγονταν οι πρώτες νότες από το «Ουρανέ», το «Ποια θυσία», το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» – το αδιαμφισβήτητα πιο επιτυχημένο ζεϊμπέκικο των ‘80s, σύμφωνα με τον επίσημο «κατάλογο ελληνικής δισκογραφίας». Τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα της ήταν προδιαγεγραμμένο ήδη από την εφηβική της ηλικία συμβάν: σα να περνούσε πάντα σε διάφανη κλωστή το μέλλον της από την τρυπούλα της βελόνας των υφαντουργίων «πεταλούδα» στα οποία κάποτε εργαζόταν, ρισκάρωντας. Τότε που έκανε βόλτες στο περήφανο Περιστέρι και δεν υπήρχε λόγος να ξέρει ποια είναι η ετυμηγορία της λέξης «σκίρτημα» αφού το ζούσε, αφού το ταλέντο της βαθιάς χροιάς στη φωνή της δεν χρειαζόταν να αντικαταστήσει κάτι που δεν αφορούσε τον νταλκά ή την καψούρα των αγοριών και των κοριτσιών καθώς διονυσιάζονταν με τα (άλλοτε πολύ καλά, άλλοτε πολύ κακά) τραγούδια της.

Όταν το κοινό παραμέριζε για να περάσει διαβλέποντας τη νέα του «βασίλισσα», εκείνη γλεντούσε το όνειρό της χωρίς μετριοπάθεια κι έλεγε όσα είχε στο μυαλό της χωρίς κοσκίνισμα νοημάτων και δεύτερης σκέψης στην περηφάνια της. Και γιατί, άλλωστε, να υποκριθεί;

«Εγώ, αγόρι μου, δεν τελείωσα ούτε πανεπιστήμιο, ούτε είμαι καμία δικηγόρος για να βγαίνω και να λέω μεγάλα λόγια. Εγώ είμαι μια τραγουδίστρια που τραγουδάει στις πίστες, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Το να λέω σε μία συνέντευξη μου “δημοφιλή τραγουδίστρια”, το οποίο δεν είναι το σωστό γραμματικά, λυπάμαι, αλλά δεν το ‘ξερα. Πού είναι το πρόβλημα; Ας βγουν να με πυροβολήσουν οι μορφωμένοι!», μου είχε πει κάποτε στο καμαρίνι της.

Το ίδιο βράδυ τη ρώτησα για το «αίμα» στη φωνή της, τη μνήμη που φέρει το «Δυο φωνές» και το «οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ», την εύθραυστη ψυχολογία της και το πείσμα της που ύψωσε αναχώματα. Θυμάμαι πως δάκρυσε. Και μου εξήγησε πολλά – με τον τρόπο της. Κυρίως για τον μετρονόμο μιας μουσικής που προέρχεται από τη ζωή της και όχι από το χάος της εγκεφαλικότητας του γύρω της κόσμου που -νομίζει πως- την κοροϊδεύει.

Δημοσίευση στο ένθετο "ΦιλGood" της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος" της Κύπρου, την Κυριακή 10 Απριλίου. Φωτογραφία: Γιάννης Χατζηγεωργίου.

http://yxatzigeorgiou.blogspot.gr/2016/04/lady.html
Άβαταρ μέλους
panosif

Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

:hysterical:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

panosif έγραψε:Εικόνα
Το τερματισανε το ρετους
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Zombie
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Η αφίσα είναι βγαλμένη από τη δεκαετία του 90 το λιγότερο.
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
panosif

To DownTown είναι αύριο στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)

Εικόνα
Εικόνα

H Άντζελα Δημητρίου είναι το viral πρόσωπο των ημερών! Φωτογραφίζεται για το DownTown και δίνει μια συνέντευξη που... θα την ξανακάνει viral.

Εικόνα

Μεγάλη συζήτηση έγινε για το «χτύπα σαν άντρας»...

Βγήκαν και είπαν ότι με αυτή την ατάκα της διαφήμισης βγάζω σαδισμό. Είμαστε με τα καλά μας; Είπαν ακόμη ότι περνάω μηνύματα υπέρ της κακοποίησης των γυναικών. Αν είναι δυνατόν, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ άντρας και μόνο σεξιστική δεν ήταν αυτή η ατάκα. Καθαρό χιούμορ ήταν. Μίλησαν επίσης για προσβολή των θείων, επειδή στη διαφήμιση κρατώ μια λαμπάδα. Μέχρι και τα καράτια του δαχτυλιδιού που φορώ με τα αρχικά μου μέτρησαν και δήλωσαν ότι είμαι σατανίστρια. Έλεος πια, ρε παιδιά. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.

Έχει συμβεί κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε.

Εικόνα
Εικόνα

Και τι σας είπε;

Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και πήγαινα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου – ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο. Εκείνη την ώρα, λοιπόν, εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγιά και μου λέει «δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου, γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου». Έβρεχε, θυμάμαι. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και είχα πιει πάρα πολύ. Είχα βάλει δύο φωτογραφίες του αδερφού και του πατέρα μου στο πίσω κάθισμα, και πήγαινα να τους βρω. Αλλά με σώσατε εσείς, ο απλός κόσμος και η Παναγιά.

http://www.followme.gr/celebrities-hot- ... i-pio-sexi
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Σαν αλλη ειναι απ το edit
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Άντζελα Δημητρίου: «Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση!»

Εικόνα

Η λαίδη είναι αυτή τη στιγμή η πιο hot σταρ στην Ελλάδα. Εκείνη προσπαθεί να κρατάει αποστάσεις απ’ τον πανικό που γίνεται μετά την τεράστια επιτυχία του διαφημιστικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί, το απολαμβάνει και μιλάει στο «Down Town» για τη σημασία τού να είσαι χορτασμένος απ’ τη ζωή.

Του Αλέξανδρου Πρίφτη

Το κινητό της ήταν κλειστό για δύο μέρες. Κάπως έπρεπε να αντιμετωπίσει τον χαμό που γινόταν, αμέσως μετά από όλο αυτό -το πρωτόγνωρο, στην ιστορία της διαφήμισης- που ξεκίνησε να συμβαίνει μετά την προβολή του τηλεοπτικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί. «Δεν θέλω να βγαίνω παντού και να δίνω συνεντεύξεις. Σ’ εσάς όμως θα μιλήσω, το υποσχέθηκα και στο φίλο μου, τον Μάκη Πουνέντη, που εμπιστεύομαι το αλάθητο ένστικτό του σε σχέση με την προβολή στα media», μας έλεγε συνεχώς. «Έχω το κινητό μου στο αθόρυβο ή το κλείνω και μετά βρίσκω εκατοντάδες κλήσεις. Αυτό γίνεται συνέχεια τις τελευταίες μέρες. Αποφάσισα, όμως, να κάνω λίγα και καλά, και με δημοσιογράφους που τους ξέρω χρόνια. Και για να επιμένει τόσο ο Γιαννάκης ο Χατζηγεωργίου, σημαίνει πως αξίζει να δώσω συνέντευξη στο “Down Town”, γιατί μ’ αγαπάει και θέλει το καλό μου. Την Κύπρο, έτσι κι αλλιώς, την έχω μέσα στην καρδιά μου. Είναι μία σχέση που μετράει τέσσερις δεκαετίες, από τότε σχεδόν που ξεκίνησα να τραγουδάω».

Πώς αντιμετώπισες όλο αυτό τον ντόρο που έγινε, μετά την προβολή του διαφημιστικού;

Καταρχήν, χάρηκα πάρα πολύ. Με το που βγήκε, ξεπέρασε τα 2.000.000 views στο youtube. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Έριξα το youtube! Νιώθω χαρούμενη και ευχαριστώ θερμά τον κύριο Πολύκαρπο της διαφημιστικής, όπως και τα Jumbo. Περίμενα την επιτυχία του διαφημιστικού, ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά και σωστό, χωρίς να προσβάλλει και να μειώνει κανέναν. Ούτε εμένα μείωσε, ούτε το «Ποια θυσία», το τραγούδι αυτό που με πήγε στην κορυφή. Σκέψου πως αυτό το τραγούδι το έβγαλα το 1984 και μαζί με το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση που κυκλοφόρησε επίσης τότε, ακόμη υπάρχουν και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα.

Πολλοί σε κατέκριναν για το διαφημιστικό. Βγήκε, μάλιστα, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας και ανέφερε ότι περνάει λάθος μηνύματα. Τι απαντάς;

Αγάπη μου, η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Μην το ξεχνάς! Ό,τι και να λένε, δεν με νοιάζει. Σήμερα είχα πάει με την ανιψιά μου στα Jumbo να της ψωνίσω. Μέχρι να πάω στο ταμείο με σταμάτησαν όλοι και μου έλεγαν: «μην τους ακούς, μην τους δίνεις σημασία! Είσαι μία και μοναδική! Να το ξανακάνεις! Σε λατρεύουμε!». Έτσι μου μιλάει ο κόσμος, έτσι με έχει μάθει. Όταν ακούω τέτοια λόγια από τους απλούς ανθρώπους, δεν περιμένεις, μωρό μου, από αυτούς που νομίζουν πως ξέρουν να πετάξουν τις κακίες τους. Εγώ προτιμώ τον απλό λαϊκό κόσμο. Αυτόν που παίρνει τα cd μου από τα περίπτερα, τις εφημερίδες και τα μεγάλα πολυκαταστήματα για να με ακούσει.

Τόσα χρόνια στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού, δεν έχεις συνηθίσει πια να σε πολεμούν;

Ε, ναι, έλεος πια! Ο «πόλεμος» μού έχει γίνει συνήθεια. Πουλάω, αγάπη μου, πουλάω. Γιατί μόνο αυτόν που έχει αξία «πολεμούν». Εκτός, όμως, από μεγάλη καλλιτέχνιδα είμαι και γυναίκα. Και πιο πάνω, άνθρωπος! Αλλά δεν το σκέφτονται. Ακόμα και «φτάνει πια!» να τους πω, όλο και κάτι θα βρουν να μου προσάψουν. Να, ας πούμε, εδώ και δύο χρόνια είμαι μόνη μου. Δεν έχω κανέναν άντρα στο κεφάλι μου. Αν βγω με ένα φίλο μου για φαγητό, αμέσως θα πουν «ο νέος έρωτας της Δημητρίου!». Τα ξέρω πια αυτά, τα βαρέθηκα και δεν τους δίνω σημασία. Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου, να μπορώ να κάνω καινούρια πράγματα και να με αγαπά ο κόσμος. Τίποτε άλλο.

Εικόνα

Το «Ποια θυσία» είναι ένας λαϊκός ύμνος και ορόσημο στην καριέρα σου. Δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να αντιδρούσαν οι fans σου με τη διασκευή του για τις ανάγκες της διαφήμισης;

Γιατί να αντιδράσουν; Για να μην τα λέμε όπως θέλουμε, το τραγούδι αυτό δεν είναι ερωτικό. Είναι κοινωνικό! Δε γράφτηκε για έναν άντρα που παρατάει μία γυναίκα για να πάει με μία άλλη. Αυτό γράφτηκε για τον γιο μου.

Αυτό δεν το ‘ξερα!

Ναι. Το έγραψε ο Χάρης ο Καλούδης, ο συγχωρεμένος, για το ίδιο μου το παιδί. Είναι κοινωνικό το κομμάτι αυτό. Και ούτε το διακωμώδησα.

Και το «βουρλίζομαι»;

Το «βουρλίζομαι», που λέει το διαφημιστικό, τι σημαίνει; Τρελαίνομαι! Αυτό σημαίνει. Και στα χωριά το λέμε το «βουρλίζομαι!». Σιγά πια…

Σε ενόχλησε που επικρίθηκε από ορισμένους η ατάκα «Χτύπα! Χτύπα σαν άντρας!»;

Αυτό που έκανε ο Πολύκαρπος από τη διαφημιστική, ήταν πολύ έξυπνο. Έτσι τους ιντρίγκαρε όλους και τους κέντρισε πιο πολύ. Καίγονται τώρα! Δεν με ενόχλησε τίποτε από όσα βγήκαν και είπαν. Άλλωστε, πιάστηκαν από κάτι που δεν έχει να κάνει με τη βία. Ενώ σε ταινίες, όπως «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είδες πού πέφτουν τα χαστούκια βροχή. Μέσα στο σχολείο! Αυτό δεν είναι βία; Μόνο για μένα ξέρουν να λένε; Ε, βέβαια, όταν κάνεις επιτυχία τους πονάει. Πονάει που πουλάω κι έχω επιτυχία! Ας είναι καλά όμως…

Εικόνα

Σε βλέπω να φουντώνεις τώρα που τα λες, ωστόσο, είσαι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Έτσι δεν είναι;

Και αυτοσαρκάζομαι συνέχεια! Μπες στο Instagram μου να δεις τι κάνω με τα φίλτρα. Πώς παίζω και πώς βγαίνω. Και γι’ αυτά ακόμα βρήκαν να πουν. Εγώ παίζω με τον εαυτό μου!

Την επόμενη μέρα του spot, το κινητό σου χτυπούσε ασταμάτητα;

Άστα, ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω! Είχα εκατοντάδες κλήσεις. Το έκλεισα και ησύχασα!

Πώς σκέφτεσαι να αξιοποιήσεις αυτή τη μεγάλη προβολή;

Με μικρές κινήσεις, αθόρυβες. Η επιτυχία θέλει μαεστρία να τη χειριστείς, για να μη σε χειριστεί μετά εκείνη. Έχω 40 χρόνια -και βάλε- καριέρας. Ξέρω από αυτά. Μου έλειψε πολύ η Κύπρος και ο κόσμος της, οπότε λέω να σας έρθω σύντομα.

Εικόνα

Έχεις ωραίες αναμνήσεις από το νησί μας;

Πάρα πολύ, καρδιά μου! Υπέροχος τόπος. Ευλογημένος. Έχω κολλητούς φίλους στην Κύπρο, αγαπημένους. Ξέρεις πόσα μηνύματα πήρα τώρα που βγήκε η διαφήμιση; Όλοι οι Κύπριοι με αγαπάνε γιατί με νιώθουν, ξέρουν πως είμαι αυθεντική και πώς είναι φτιαγμένη η ψυχούλα μου. Με την πρώτη ευκαιρία θα είμαι κοντά σας! Το θέλω πολύ!

Είσαι χορτασμένη πια από την καριέρα και όλα όσα έζησες στη ζωή σου ή σου λείπει κάτι;

Έχω ζήσει πολλά! Και ερωτικά και επαγγελματικά. Γνώρισα μεγάλους έρωτες, αγάπες, μίση, πάθη, επιτυχίες, αποθέωση, χρυσούς δίσκους. Έχω παιδιά, εγγόνια. Τα έχω όλα. Παρακαλάω μόνο τον θεό να έχει καλά τη μάνα μου και τον αδελφό μου. Τίποτα άλλο. Όλα τ’ άλλα είναι περαστικά.

Όταν δεν πήγαινε κάτι καλά στην προσωπική σου ζωή, σε επηρέαζε και επαγγελματικά;

Πάρα πολύ! Αλλά μου ‘δινε και μεγαλύτερη δύναμη, για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου κι έτσι έβαζα πείσμα να σηκωθώ. Έλεγα: «όχι ρε, δεν θα με νικήσετε εσείς, εγώ θα σας νικήσω!». Και νικούσα…

Εικόνα

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή σου;

Το ότι εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν άξιζαν. Είμαι αυθόρμητο και καλό παιδί. Οπότε ανοίγω την ψυχή μου παντού, λέω πολύ δικά μου πράγματα και μετά την πατάω γιατί με εκμεταλλεύονται.

Είσαι, όμως, αυθεντική!

Ναι, αλλά δεν το θέλω, ψυχούλα μου. Η καρδιά μου το ξέρει μόνο… Όταν εκμυστηρεύομαι πράγματα δικά μου και μετά πάνε και τα λένε στα κανάλια και τα βλέπω, εγώ πονάω. Δεν είναι σωστό. Με πλήγωσαν πολύ. Κι αυτό είναι λάθος μου. Πρέπει να μαζεύομαι. Αλλά μόνο εγώ θα αποκαταστήσω τα πράγματα. Ετοιμάζω και τη βιογραφία μου αυτή την εποχή.

Γράφεις βιβλίο;

Ναι, βέβαια. Καιρός να πω εγώ η ίδια πώς έγιναν κάποια πράγματα. Και κάποια άλλα που δεν ξέρετε, θα τα πω κι αυτά. Δεν το γράφω η ίδια, τα αφηγούμαι σε ανθρώπους κι εκείνοι τα γράφουν. Αλλά είναι η αλήθεια μου αυτή. Μέσα στο 2017 ή το 2018, το πολύ, θα κυκλοφορήσει. Έχω βρει και τίτλο, αλλά δεν θα στον πω ακόμα. Κοίτα, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Γιατί να το κάνουν κάποιοι άλλοι και όχι εγώ; Κι αν τα παραποιήσουν;

Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς ξανά, Άντζελα;

Όχι, όχι, δεν θέλω καθόλου! Μου αρέσει η μοναξιά μου. Το απολαμβάνω που είμαι μόνη μου. Δύο χρόνια τώρα… Πριν από δύο εβδομάδες μετακόμισα σε δικό μου σπίτι και άφησα την Όλγα μόνη της με τον άντρα της. Γιατί να είμαι πια μέσα στα πόδια τους; Πήγα κι εγώ σε δικό μου σπίτι, το οποίο διακοσμώ κάθε μέρα. Μόνη μου το κάνω. Πάω στα μαγαζιά, παίρνω πραγματάκια και ασχολούμαι με αυτό. Είμαι ανεξάρτητη πια! Ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω, κοιμάμαι όποτε θέλω, είμαι αυτοδύναμη. Δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έζησα τον εγκλωβισμό και την καταπίεση της σχέσης. Φτάνει! Θέλω την ελευθερία μου! Αισθάνομαι 20 ετών! Λες και περνάω δεύτερη εφηβεία.

Όταν ερωτεύεσαι γίνεσαι ξανά παιδί;

Ακριβώς έτσι! Ισχύει. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φροντίσω την Αγγελική και όχι την Άντζελα. Την Αγγελική την κούρασα πάρα πολύ. Ήρθε η ώρα να αγαπήσω αυτό το παιδί που έχω μέσα μου…

Πηγή : Περιοδικό Down Town, τεύχος 491

http://like.philenews.com/antzela-dimit ... diafimisi/
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Δεν ήξερα ότι το "Ποια θυσία" είχε γραφτεί για τον γιο της , να κάτι που μάθαμε!
ADAM2
Επικοινωνία:

killbill έγραψε:Δεν ήξερα ότι το "Ποια θυσία" είχε γραφτεί για τον γιο της , να κάτι που μάθαμε!
Το είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν πάντως. :-P
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

panosif έγραψε:
neereaux έγραψε:Τσούγκρα σαν λούγκρα όπως γράψαν και στο τουήτερ :525807:
:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Εικόνα
:lol: :lol: :lol:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
billakos24

panosif έγραψε:Και στο δελτίο του Mega έγινε θέμα η λαίδη.
Εικόνα
Η μόνη star που κατάφερε να ξαναπαίξει στο δελτίο του Mega ακόμα και στη μετά μνημονίου εποχή! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Σύντομα και στην ΕΡΤ!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Εικόνα

Δημητρίου: Nα απαγορεύσουν και "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο'' με τη Βουγιουκλάκη

Τι λένε οι δημιουργοί του σποτ

Από αύριο κιόλας θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η επίμαχη φράση " Χτυπά σαν άντρας"

20.4.2016

Από αύριο κιόλας θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η επίμαχη φράση "Χτύπα σαν άντρας" από το πολυσυζητημένο σποτ με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου.

Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ) μετά από αίτηση ελέγχου που υπέβαλε η Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων πήρε την απόφαση αυτή σήμερα και η εφαρμογή προβλέπει άμεση αφαίρεση. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της απόφασης αναφέρει:" Σύμφωνα με την απόφαση Αρ. Σ1102 του ΣΣΕ, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 19/4/2015, η διατύπωση «Χτύπα, Χτύπα σαν άντρας»προσκρούει στα άρθρα 1.2 και 4.1 του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΚΔ-Ε) και πρέπει να τροποποιηθεί εντός 2 ημερών σε όλα τα μέσα (δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 21/4/2016. Παράλληλα, στην απόφαση του ΣΣΕ επισημαίνεται ότι«οι Αποφάσεις των Επιτροπών ισχύουν και πρέπει να εφαρμόζονται σε όλα τα μέσα που αναπτύσσεται η εκάστοτε υπό έλεγχο επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών καθώς και των ownedchannel στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεξάρτητα από το εάν αυτά αναφέρονται στη σχετική αίτηση ελέγχου.".

Η Άντζελα Δημητρίου, η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης σχολίασε τη είδηση της απαγόρευσης με δήλωσή της στο protothema.gr το οποίο σημειώνει πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη. «Να μάθουν όλοι αυτοί να έχουν χιούμορ» ανέφερε και πρόσθεσε «Να πάνε τότε να απαγορεύσουν και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην ταινία "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο'', που χτυπούσαν μικρά παιδιά οι καθηγητές. Γιατί δεν κόβουν και αυτό;» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ΜΕΓΚΑ, που επικοινώνησε με τους δημιουργούς του σποτ, οι ίδιοι δεν θέλησαν παρά μόνο να σημειώσουν πως την απάντηση στην απαγόρευση της φράσης την έχει δώσει ήδη ο κόσμος με τη μεγάλη αποδοχή του σποτ και τα χιουμοριστικά σχόλια που έχουν γίνει.

Πηγή: http://www.lifo.gr

Όπως είπα και την προηγούμενη φορά...η πραγματική Ελληνίδα Madonna!!! :525807:

Προκαλεί σοκ και την απαγορεύουν!

Ότι και να κάνουν όμως ο μύθος είναι μύθος....το διαμάντι είναι διαμάντι...κι όπου γίνεται φόνος, γίνεται φόνος! :525807:
ADAM2
Επικοινωνία:

Είχε καιρό να ζήσει η Λαίδη τέτοιες καταστάσεις, είμαι σίγουρος ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το ντόρο που γίνεται γύρω απ' τ' όνομά της. :belly-dance:
Άβαταρ μέλους
panosif

ADAM2 έγραψε:Είχε καιρό να ζήσει η Λαίδη τέτοιες καταστάσεις, είμαι σίγουρος ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το ντόρο που γίνεται γύρω απ' τ' όνομά της. :belly-dance:
Και με 40.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό σίγουρα. :belly-dance: :525807:
Απάντηση