Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έχει εμφανιστεί ποτέ ο Βο; Χλωμό. Βασικά κάποιον πρέπει να πάρει για να καλύψει τους χρόνους, εκτός αν κάνει τόσο μεγάλο πρόγραμμα η Πωλίνα. Μου κάνει εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα. Είχε ειπωθεί κάποια στιγμή ότι έγινε προσέγγιση στην Καλλή, άρα κάτι ψάχνουν.
Δεν έχει κλείσει το σχήμα. Εγώ αυτό έχω μάθει. Κάτι ψάχνουν. Με την Καλλή ναυάγησε όμως ψάχνει για κάτι ακόμα. Δεν πιστεύω ότι το "κάτι ακόμα" θα είναι κάτι εντυπωσιακό εκτός κι αν έχουμε ευχάριστη έκπληξη. Τίποτα σε συμπληρωματικό θα είναι επιπέδου Demy-Josephine και ανάλογα ονόματα που έχουν προταθεί στον Νότη από την Panik.
Η Ηλιάδη πάντως τελειώνει το Σάββατο τις εμφανίσεις της στο club22 οπότε μπορεί να ανέβει αυτή.. Εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Τι φάση; Κολλητάρια γίνανε;; Εν τω μεταξύ ένα χαμόγελο θα μπορούσε να το σκάσει και ο Νότης στο κλιπ, άλλος άνθρωπος γίνεται.
Είναι φίλοι χρόνια τώρα, κολλητοί δεν ξέρω. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις τον Bo στο καμαρίνι του Νότη είναι. Προσωπικά όσες φορές έχω πάει καμαρίνι εκεί ήτανε, διαφορετικές χρονιές.
Scorpion86 έγραψε:
Mα εξαρχής δεν είχε τεθεί θέμα να μπει στο δίσκο του Νότη. Το είχα γράψει ότι θα είναι σε δίσκο του Βο. Είναι πρόμο δίσκου του Βο, αλλά κι ένα κομμάτι που λειτουργεί ως προάγγελος συνεργασίας του Νότη με την Panik.
Α οκ. Και γω ετσι το ειχα καταλαβει αλλα δεν ηξερα αν ηταν σιγουρο.
Μια παρατήρηση. Ο Bo από το 2011 μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει ήδη 10 κομμάτια τα οποία δεν έχουν μπει σε κάποιο δίσκο. Υπάρχουν μόνο σε ψηφιακή μορφή (itunes, google play, spotify κτλ)
Υ.Γ. Απαράδεκτο να ανεβάζουν κάποιοι και το βίντεο κλιπ. Μόνο κακό του κάνουν. Ο Νότης δεν θέλει τέτοιους νοτικούς στο πλευρό του, μόνο την αγάπη τους δεν του δείχνουν. Προφανώς φταίει η εταιρία σε αυτό. Στην Minos δεν υπάρχουν αυτά, αποκλεισμός σε όλα.
Λίγες μέρες έμειναν πριν την πρεμιέρα 6/5. Τον Νότη Σφακιανάκη θα πλαισιώσουν η Πωλίνα Χριστοδούλου, το συγκρότημα 48 ώρες και η νέα ταλαντούχα Βίβιαν Νικολαΐδη
δεν θα χει αντιπαλο αλλα ενα αξιοπρεπεστατο ονομα επρεπε να τον πλαισιωνει διπλα του..την πωλινα δεν την ξερει κανεις...οι 48 ωρες ειναι ενα τεταρτο...
μπορει αμα θελει να τραβηξει κοινο με καμμια μπελα μερη που εδω πανω εχει κοινο .. δεν ξερω .. φτωχο σχημα
Musicshoot έγραψε:δεν θα χει αντιπαλο αλλα ενα αξιοπρεπεστατο ονομα επρεπε να τον πλαισιωνει διπλα του..την πωλινα δεν την ξερει κανεις...οι 48 ωρες ειναι ενα τεταρτο...
μπορει αμα θελει να τραβηξει κοινο με καμμια μπελα μερη που εδω πανω εχει κοινο .. δεν ξερω .. φτωχο σχημα
Καλά εγώ τα λέω καιρό τώρα αυτά, αλλά οι Αθηναίοι της παρέας προφανώς ως μη έχοντες εικόνα θεωρούν ότι ο Νότης κάνει χαβαλέ στη Θεσσαλονίκη. Κάθε πέρυσι και καλύτερα λέμε μονίμως.
giannis21 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95.1..ΔΡΟΜΟΣ 89.8 ΣΟΚ FM 104.8..ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..
Γι' αυτό έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν τα views στο βίντεο κλιπ. Χθες το βράδυ είχε 8.500 και σήμερα έχει 18.500. Οταν θα παίζει αρκετά στους σταθμούς, αυτόματα θα το αναζητεί και ο κόσμος στο youtube, θα το αναπαράγει στα social media και κάπως έτσι θα...εκτοξευτεί. Για να δούμε...
Musicshoot έγραψε:δεν θα χει αντιπαλο αλλα ενα αξιοπρεπεστατο ονομα επρεπε να τον πλαισιωνει διπλα του..την πωλινα δεν την ξερει κανεις...οι 48 ωρες ειναι ενα τεταρτο...
Mε αυτήν την λογική, πέρσι είχε μαζί του την Λένα. Φέτος, επέλεξε να πορευθεί με την ίδια συνταγή που τον πήγε 3 μήνες στην Fantasia.
Ε καλά μην τρελαθούμε τώρα. Εξαφανισμένη ήταν η Λένα και πήγε να κάνει την επανεμφάνισή της πέρυσι. Δεν ήταν και κανένα μεγάλο όνομα ή στα πάνω της τη συγκεκριμένη περίοδο.