31 μαιου ειχε βγειΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο τελευταίος του δίσκος που κυκλοφόρησε το 2013 είχε βγει αρχές Ιουλίου το θυμάμαι γιατί το είχα παραγγείλει πριν βγει και το έλαβα γύρω στις 10 Ιουλίου.
Αντώνης Ρέμος
Re: Αντώνης Ρέμος
Από Σεπτέμβριο ο δίσκος, και αν
Έχεις κάποια σχετική πληροφόρηση; ;tgoj18 έγραψε:Από Σεπτέμβριο ο δίσκος, και αν
Ποιος στο ειπε;tgoj18 έγραψε:Από Σεπτέμβριο ο δίσκος, και αν
- fylakas_aggelos
Και εγώ για Φθινόπωρο λέω,ίσως και κοντά στο Δεκέμβρη.Effie7 έγραψε:Ποιος στο ειπε;tgoj18 έγραψε:Από Σεπτέμβριο ο δίσκος, και αν
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...

Πολυ ομορφος σε αυτη την αφισα
-
Τα βαριεμαι αυτα τα δηθεν..
??Chronisgreek έγραψε:Τα βαριεμαι αυτα τα δηθεν..
μη το ξαναπείςChronisgreek έγραψε:Τα βαριεμαι αυτα τα δηθεν..

-
-
Αυτα με τη μαρινελλα
Δεν βρισκω κατι δηθεν στο οτι θα κανουν τρεις εμφανισεις στη κυπρο μαζι 

@Officialaslanidoumelina
Melbοurne australia

Melbοurne australia

Το βράδυ στο θεμο Αναστασιαδη ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον Αντώνη, τις σχέσεις του αντωνη με τον πατέρα του, την ιστορία του δως μου μια αγκαλιά αλλα κ οτι το Δως μου μια αγκαλιά θα είναι στο δίσκο του Αντώνη!
Δυστυχώς δεν μας είπε πότε θα κυκλοφορήσει αλλά έστω κ αυτη η πληροφορία ειναι χρήσιμη.
Δυστυχώς δεν μας είπε πότε θα κυκλοφορήσει αλλά έστω κ αυτη η πληροφορία ειναι χρήσιμη.
Τρια singles δηλαδη.. να δουμε ποσα θα βγαλει ακομα μεχρι να βγει ο δισκοςLuben έγραψε:Το βράδυ στο θεμο Αναστασιαδη ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον Αντώνη, τις σχέσεις του αντωνη με τον πατέρα του, την ιστορία του δως μου μια αγκαλιά αλλα κ οτι το Δως μου μια αγκαλιά θα είναι στο δίσκο του Αντώνη!
Κανα single μεχρι τοτε?tgoj18 έγραψε:Από Σεπτέμβριο ο δίσκος, και αν