Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εγώ βλέπω ότι αν δεν προωθήσουν τα τραγούδια οι εταιρίες σιγά μην τα παίξουν οι σταθμοί.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

bebest έγραψε:Για ποία επίδοση λέτε ρε παιδιά πάει να κλείσει μήνα και δ έχει παίξει ακόμα σε Αθηναικό σταθμό, σε μαγαζιά δε το ακούω στα σόσιαλ μόνο οι φανς και οι σελίδες το βάζουν..Επειδή πήρε παραπάνω χτυπήματα στο ytb από τα τραγούδια του Μαζί θα λέμε ότι έκανε πορεία??Που στο κάτω κάτω λογικό είναι όταν βγάζει ένα κομμάτι να μπουν όλοι σε αυτό να πάρει παραπάνω χτυπήματα από τα κομμάτια που βγήκαν 16 νέα μαζί και μοιράζονταν οι προβολές..
ΥΓ:Mη πει κανείς το γνωστό δε το νοιάζει να παίξει γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι για αυτό δημιουργήθηκε για να παίξει σε σταθμούς μαγαζιά κλπ και όσο δε παίζει αποτυχημένη θεωρείται η πορεία του...
Επίδοση στις μέρες μας δεν είναι μόνο να παίζει στα ραδιόφωνα σαν τρελό (οποιοδήποτε κομμάτι). Επίδοση είναι και οι πολλές προβολές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι πολλές προβολές κάνουν τους άλλους να ανησυχούν και μέσα σε αυτούς που ανησυχούν είναι και τα ραδιόφωνα ή όπως η Cobalt που κι αυτή ανησυχεί. Πλέον ζούμε στην εποχή των προβολών κι όχι των μεταδόσεων. Αυτό είναι επιτυχία.
Υ.Γ. Παίζει συχνά και στο MAD!
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

το ακουσα στον Λαμψη παντως σημερα με κομμενο το δευτερο ρεφρεν.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Kαλό αυτό αν το παίξει ένα από τα mainstream ραδιόφωνα της Αθήνας συνήθως το παίζουν μετά και τα υπόλοιπα..Και εννόειτε κομμένο εδώ κόψανε το τέρμα το ράδιο 3.30 λεπτά τραγούδι αυτό που είναι 4 και θα αφήνανε :lol:
fasma88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fasma88 »

Καλησπερα παιδια!!
Λοιπον, εδω και μια βδομαδα ημουν στη Λακωνια και οι τοπικοι σταθμοι εκει παιζανε συχνα το νεο κομματι. Το πετυχα στους περισσοτερους σταθμους και αρκετες φορες. Βεβαια εκει εχει λιγους σταθμους.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Γενικά οι εκτός Αθήνας σταθμοί είναι πιο ανεξάρτητοι και πιο πολύ στο παλιό στυλ, δηλαδή το playlist το διαμορφώνουν βάσει των παραγγελιών των ακροατών. Αντίθετα εάν στείλει κάποιος στον sfera ότι θέλω να βάλετε αυτό θα σε γράψουν στα παπάρια τους και θα βάλουν Βρεττό και Φουρέιρα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
fasma88

Αυτο που λες ισχυει οχι μονο για τους σταθμους της επαρχιας αλλα και για καποιους μικρους λαικους μουσικους σταθμους της Αθηνας οπως π.χ. Στυλ FM 104,9 , Μινορε FM 104,3 , Μυθος 107,4. Τους ακουω αυτους, ειδικα τον 104,9 που παιζει αρκετο Νοτη και παλια και καινουργια συνεχεια. Εννοειται οτι βαζει και πολλα κομματια απο τον Μαζι και τις Αυτοτελεις. Μαλιστα ο τυπος που κανει ζωντανη εκπομπη εκει καποια βραδυα ειπε ενα βραδυ που τον ακουγα οτι Νοτης, Τερζης, Γονιδης και Καρρας εχουν την τιμητικη τους σε αυτο το σταθμο. Και οι υπολοιποι που προανεφερα βαζουν πολυ Νοτη. Επισης ακουω και τους Αστρο 99,8 (ο γνωστος "λιγα λογια και με νοημα") και Πενιες 88,3 οι οποιοι ομως παιζουν ρεμπετικο και παλιο λαικο (στον 99,8 εχω πετυχει αρκετες φορες το "Του Φεγγαριου ο γιος").
Το θεμα με αυτους τους σταθμους ειναι οτι δεν τους εχουν δωσει αδεια. Αρκετες φορες κλεινουν για λιγες μερες κι επανερχονται γιατι πεφτει κυνηγι. Επομενως ουτε οι ιδιοι δεν μπορουν να διαφημιστουν, ουτε φυσικα εχουν για τον παραπανω λογο τη δυναμικη να διαφημισουν καποιο τραγουδι. Ο μονος λαικος στην Αθηνα που εχει αδεια λειτουργιας ειναι ο Derti. Εννοειται πως αδεια εχουν και οι mainstream Sfera, Ρυθμος, Λαμψη, Δρομος. Οποτε απο θεμα προωθησης αυτοι και ο Derti οτι κανουν...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Στον 104,9 έχω ρίξει πολύ παραγγελιά...αλλά παίζουν και από μόνοι τους Νότη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
81argus

Μόλις πέρασε τις προβολές του "Εγώ"
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Έχω την εντύπωση ότι ο Μινόρε FM έχει άδεια...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
fasma88

Οχι, δεν εχει.100% σιγουρο αυτο. Απο τους λαικους σταθμους της Αθηνας μονο ο Derti εχει.
Για την ιστορια παντως, οσον αφορα αυτους που δεν εχουν αδεια μαλλον συνεβη το εξης: Αν θυμαστε την δεκαετια του 90 εξεπεμπαν παρα πολλοι σταθμοι στα FM της Αθηνας. Ολα αυτα μεχρι και τον Μαρτιο 2001 οπου η τοτε κυβερνηση ανεβηκε στον Υμηττο και εκλεισε πολλους απο αυτους τους σταθμους (παραπανω απο τους μισους σιγουρα) με τη δικαιολογια οτι θα εκαναν παρεμβολες στη λειτουργια του νεου αεροδρομιου των Σπατων. Ειναι πιθανο λοιπον καποιοι απο τωρινους σταθμους που δεν εχουν αδεια, να ειναι η συνεχεια καποιων σταθμων που εκλεισαν τοτε και απλα μολις ηρεμησαν τα πραγματα, κσταφεραν να συνεχισουν εστω και μ' αυτον τον τροπο.
Το καλο με αυτους τους σταθμους ειναι οτι παιζουν τραγουδια που δεν παιζουν οι αλλοι σταθμοι και οι περισσοτεροι εχουν και ζωντανες εκπομπες οποτε βαζουν οτι τους ζητησει ο κοσμος.
81argus

Ο Bo είναι καλεσμένος στο "Στα καλά καθούμενα" στο Ε τώρα.
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

https://www.youtube.com/watch?v=9JvnL4d9ciM

επιτελους και ενα τραγουδι χωρις να το λεει απ την βαση, δεν μ αρεσει που εχει καθιερωσει ολο το προγραμμα μου φαινεται ακινητος κ χανει πολυ απο την σκηνικη παρουσια! :belly-dance:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Johny-rex έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=9JvnL4d9ciM

επιτελους και ενα τραγουδι χωρις να το λεει απ την βαση, δεν μ αρεσει που εχει καθιερωσει ολο το προγραμμα μου φαινεται ακινητος κ χανει πολυ απο την σκηνικη παρουσια! :belly-dance:
Eντάξει δεν είναι και πιτσιρικάς πλέον, για να κάνει...πασαρέλα στην πίστα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
Johny-rex έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=9JvnL4d9ciM

Eντάξει δεν είναι και πιτσιρικάς πλέον, για να κάνει...πασαρέλα στην πίστα.
Βασικά κανείς τραγουδιστής στον κόσμο δεν λέει ακουστικά κομμάτια βολτάροντας. Στα χορευτικά του δεν έχει τη βάση.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Να ρωτήσω ξέρετε τι γίνεται με συναυλίες;Εκτός από την Κύπρο υπάρχει τίποτα άλλο στο πρόγραμμα είτε για Ελλάδα είτε για εξωτερικό;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Από όσο ξέρω από τον μαέστρο του και από τον ίδιο όταν τον ρωτήσα, το Μάρτιο στη Fantasia, μόνο αυτή η μία θα πραγματοποιηθεί.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε:Να ρωτήσω ξέρετε τι γίνεται με συναυλίες;Εκτός από την Κύπρο υπάρχει τίποτα άλλο στο πρόγραμμα είτε για Ελλάδα είτε για εξωτερικό;
Αρχικά, υπήρχε η επιθυμία να γίνουν 4-5 συναυλίες. Όμως αυτό άλλαξε από την στιγμή που αντί για ενάμιση μήνα έκατσε 3 μήνες στο Fantasia. Προτάσεις έχει από Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ισραήλ, Αμερική, Γερμανία, Βουλγαρία και αισίως ξανά από Αλβανία, από τον ιδιο επιχειρηματία που τον είχε προσεγγίσει και σχεδόν τα είχαν βρει για δύο εμφανισεις πριν δύο χρόνια.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Johny-rex έγραψε: δεν μ αρεσει που εχει καθιερωσει ολο το προγραμμα μου φαινεται ακινητος κ χανει πολυ απο την σκηνικη παρουσια! :belly-dance:
Ε μεγαλωσε τωρα. Παλια εκανε κατι γυρισματα οπως εδω https://youtu.be/3PsfkW61Cng?t=31s καλα πριν 20χρονια εκανε και περισσοτερα , αλλα τωρα τα εχει σταματησει
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Σε τρελά κέφια ο Νότης
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Απάντηση