Εδώ είπε τα "Πρόβατα" που είχε να το πει απο το Έναστρον το 2013KeepNoting έγραψε:Χθες ειπε... "Τι θελω εγω εδω" ...
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Πόσα χρόνια ρε φίλε; Πόσα χρόνια το τι θέλω εγώ εδώ; Μόνο εδώ στην Αθήνα τα ξεχνάει :(christos έγραψε:Εδώ είπε τα "Πρόβατα" που είχε να το πει απο το Έναστρον το 2013KeepNoting έγραψε:Χθες ειπε... "Τι θελω εγω εδω" ...
Όσοι είναι στον κύκλο του Νότη πρέπει να του πουν πως κι εμείς οι Αθηναίοι αυτά τα τραγούδια περιμένουμε και δεν τα ακούμε ποτέ.
Τα Πρόβατα τα λέει κάθε χρόνο φίλε christo και πέρσι στο Φωταέριο τα είπε και πάντα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- KeepNoting
Στο Fantasia εγω και αλλα 17 ατομα φωναζαμε κι αν με βρεις..και τον αναγκασαμε και το ειπε μετα απο περιπου 6-7 χρονια...το ειχαμε κανει γηπεδο τοτε....
Ενα τραγουδι θελω να ακουσω live...."Μονο για σενα" αλλα εχω μηδαμινες ελπιδες...
Ενα τραγουδι θελω να ακουσω live...."Μονο για σενα" αλλα εχω μηδαμινες ελπιδες...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Στα χορευτικά του θέλει δουλίτσα ακόμα, εκείνα είναι που δεν τα λέει ποτέ των ποτών. Σήκω και φύγε (με εξαίρεση το Έναστρον), Πικροθάλασσες, Τι μου κάνεις, Τοπίο Γκρίζο, Νύχτες Αλήτισσες, ακόμα και το Φεγγαράκι που το θυμάται που και που.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Ξέρεις αν το είπε ολόκληρο ή μόνο ρεφρέν;KeepNoting έγραψε:Χθες ειπε... "Τι θελω εγω εδω" ...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Πλάκα μου κάνεις;; Εσείς ήσασταν οι τρελοί πάνω στο τραπέζι την πρωτοχρονια;;KeepNoting έγραψε:Στο Fantasia εγω και αλλα 17 ατομα φωναζαμε κι αν με βρεις..και τον αναγκασαμε και το ειπε μετα απο περιπου 6-7 χρονια...το ειχαμε κανει γηπεδο τοτε....

Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- KeepNoting
christos έγραψε:Πλάκα μου κάνεις;; Εσείς ήσασταν οι τρελοί πάνω στο τραπέζι την πρωτοχρονια;;KeepNoting έγραψε:Στο Fantasia εγω και αλλα 17 ατομα φωναζαμε κι αν με βρεις..και τον αναγκασαμε και το ειπε μετα απο περιπου 6-7 χρονια...το ειχαμε κανει γηπεδο τοτε....
Ναι εμεις...και σε τραπεζια...και σε καρεκλες...και στις σκαλες...

- KeepNoting
johnytzitzi έγραψε:Ξέρεις αν το είπε ολόκληρο ή μόνο ρεφρέν;KeepNoting έγραψε:Χθες ειπε... "Τι θελω εγω εδω" ...
Ολοκληρο φιλε μου
Υπάρχει πουθενά ηχητικό ξέρουμε;;;;Όσο για τα Πρόβατα που είπε ένας φίλος...εγώ τα ακούω αρκετά συχνά(άντε λίγο πιο αραιά φέτος).KeepNoting έγραψε:johnytzitzi έγραψε:Ξέρεις αν το είπε ολόκληρο ή μόνο ρεφρέν;KeepNoting έγραψε:Χθες ειπε... "Τι θελω εγω εδω" ...
Ολοκληρο φιλε μου
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
- KeepNoting
-
Ελπίζω να έχεις αξιόπιστο ανταποκριτή γιατί ακούγονται πολύ ευχάριστες οι ειδήσεις. Ειδικά για το "Τι θέλω εγώ εδώ".
Λοιπόν την άλλη εβδομάδα αν θα πας πες του να το πει ειδικά αυτό να δούμε θα το ξαναπεί, κι αν μπορείς κατέγραψε το.

Λοιπόν την άλλη εβδομάδα αν θα πας πες του να το πει ειδικά αυτό να δούμε θα το ξαναπεί, κι αν μπορείς κατέγραψε το.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- KeepNoting
Μου εχει στειλει βιντεακια...εχω απελπιστει :( γιατι να μην τα λεει εδω....
-
- SFAKattack10
Δυστυχως δεν παιζει το βιντεο.
Δεν εμφανίζει τίποτα ο σύνδεσμος δυστυχώς.Όσοι το είδατε παίδες,τουλάχιστον πείτε κανένα σχόλιο για την ερμηνεία του.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
"Τι θέλω εγώ εδώ"...Τι μου θυμίσατε. Το είχα για κάνα χρόνο ήχο κλήσης, πριν το αλλάξω και βάλω τον "Ψυχρο Εκτελεστή". Λέγεται και ανωμαλία... 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Ακούγεται και το Οικονομόπουλος-Πάολα για το χειμώνα, μήπως να ετοιμαζόμαστε για άλλα σιγά σιγά εμείς;
http://www.tralala.gr/apoklistiko-nikos ... sto-fever/
http://www.tralala.gr/apoklistiko-nikos ... sto-fever/
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...