Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το ''Άρωμα'' είναι κομματάρα!! Όταν το άκουσα φέτος στη Λάρισα που είχε κάνει συναυλία είχα κολλήσει!! Δυστυχώς το βίντεο μου δεν είναι σε καλή ποιότητα για αυτό δεν το έχω ανεβάσει.
Τα ''Δάκρυα'' μόνο η μουσική μ'αρέσει. Οι στίχοι καθόλου.
Leonidas1234 έγραψε:Μήπως βγει με το My tv και κυκλοφορήσει τότε στα δισκοπωλεία; Τι να πω θα δούμε...
Θα δούμε από Δευτέρα αν βγει διαφήμιση!!!!
Πάντως βλέπω το "Νερό και χώμα" από το cd των Stavento υπάρχει καρφωμένο εδώ και μέρες στο iTunes chart.Αυτή τη στιγμή στη θέση #3 ενώ τα 2 πρώτα είναι ξένα.Και επιλέγουν να κατεβάσουν την extended version,όχι τη radio edit.Νομίζω δεν είναι τόσο καλό τραγούδι,η Μελίνα το απογειώνει με την ερμηνεία της.
oxi re einai kalo tragoudi.. egw ap thn arxh to ksexwrisa k perimena na to kanoun single.exei k th lyra mia xara.. einai tou styl esena poy latrevw k tetoia..
Δεν έχει βγει για προπαραγγελία (pre-order) το album σε iTunes, GooglePlay κλπ,και πάντα η heaven τα βγάζει για προπαραγγελία 1 εβδομάδα πριν την κυκλοφορία ίσως και νωρίτερα.Οπότε το βλέπω να βγαίνει 20-21/10 αλλιώς καλό Νοέμβριο.27/10 θα βγει η Νατάσα δεν νομίζω να έχουμε δύο κυκλοφορίες την ίδια μέρα.
Είχα ρωτήσει το greekmusicshop και είπε ότι ήταν να το στείλουν κανονικά 30 Σεπτεμβρίου αλλά του είπαν σε 2-3 βδομάδες τελικά. Θα δείξει... μακάρι να έχουμε μια ανακοίνωση αυτή τη βδομάδα...
Ακριβώς,έπρεπε να βγει 1 κομμάτι για pre-order στα iTunes.Όπως έγινε με το "Πέρασα να δω" της Δέσποινας, το "Αν είχα μείνει" της Νατάσας, παλιότερα το "Θα μετανιώσεις" του Βέρτη.
Αλλά και η ίδια στον προηγούμενο δίσκο είχε βάλει 1 κομμάτι για προπαραγγελία,το "Αχ κινδυνεύω",όταν έκανες προπαραγγελία το album έπαιρνες αυτόματα το κομμάτι.
Καλό Νοέμβρη θα κυκλοφορήσει πιστεύω.Και ελπίζω να βγει με το "Άρωμα" για προπομπό του δίσκου.
Μου απάντησε η heaven ότι ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το νέο cd της Μελίνας,και ότι θα ενημερωθούμε από τη σελίδα της εταιρείας στο facebook.
Είναι επίσημο! Νέο album της Μελίνας Ασλανίδου με τίτλο «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου». Κυκλοφορεί στις 25/10 από την Heaven Music!!!
Δείτε αποκλειστικά το εξώφυλλο μόνο εδώ!
fylakas_aggelos έγραψε:Έχω στείλει στη heaven να ρωτήσω πότε θα μπει στα iTunes για προπαραγγελία.Για να δούμε και την tracklist.
Οι προπαραγγελίες στο iTunes και στο Google Play βγαίνουν μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία, όπως έγινε με τη Δέσποινα. Επομένως, την Τρίτη 18/10 θα βγει