Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Mόνο εδώ. Πώς γιόρτασε ο Ρέμος την γιορτή της κόρης του

Ημέρα γιορτής η χθεσινή σχεδόν για την μισή Ελλάδα καθώς σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας Κωνσταντίνος και μια Ελένη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Αντώνη Ρέμο καθώς γιόρταζε τόσο η μητέρα του όσο και η κόρη του. Αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάϊ ο τραγουδιστής πήρε την σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την μητέρα του Ελένη Πασχαλίδου και διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Μετά το κόψιμο της τούρτας του ο επικεφαλής του σχήματος Κωνσταντίνος Αργυρός (είχε γιορτή και γενέθλια) κατευθύνθηκε σε έναν από τους καναπέδες του νυχτερινού κέντρου και έδωσε το μικρόφωνο στον Αντώνη Ρέμο ο οποίος αφού ευχήθηκε στον καλλιτέχνη και στον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Κώστα Μπερτάκη στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τα «Δύο ψέμματα» με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από το κοινό και να δεχθεί δεκάδες πανέρια και λουλούδια. Ο Αντώνης Ρέμος, η μητέρα του και η Υβόννη Μπόσνιακ αποχώρησαν από το νυχτερινό κέντρο λίγο μετά τις 4.00 το πρωί.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %81%CF%84/
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
Effie7
Δημοσιεύσεις: 355
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 31, 2016 3:58 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Καλοκαιρι 2016
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Effie7
Δημοσιεύσεις: 355
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 31, 2016 3:58 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Ο Γαρδελης θα τον κανει στο επομενο επεισοδιο του your face
Spoiler:
:fan:
Άβαταρ μέλους
Effie7
Δημοσιεύσεις: 355
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 31, 2016 3:58 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos
Δημοσιεύσεις: 10858
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει την επιστροφή του στη δισκογραφία και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση των τραγουδιών που θα περιέχονται σε αυτή.

Ο Λευτέρης Κιντάτος, πρώην παίκτης του “The Voice” και από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, θα είναι ένας από τους δημιουργούς του νέου άλμπουμ του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Λευτέρης Κιντάτος στις τηλεοπτικές κάμερες, θα υπογράφει 4 τραγούδια στον επερχόμενο δίσκο του Αντώνη Ρέμου.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη μεγάλη απόπειρα του πρώην παίκτη του “The Voice” καθώς είναι ένας εκ των δημιουργών του νέου άλμπουμ “Όσα νιώθω” του Κωνσταντίνου Αργυρού.


http://www.getgreekmusic.gr/remos-paikt ... tragoudia/
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos
Δημοσιεύσεις: 10858
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Ένα κομμάτι,που έδωσε στον Αργυρό,ήταν υπέροχο,μιλάω για το "Αναμνήσεις".Το άλλο ήταν μέτριο.4 είναι πολλά για Ρέμο αν έχει 11-12 ο δίσκος.
Υποψιάζομαι ότι θα έχει 4 του Κιντάτου + 3-4 του Σαμπάνη + 1 Κοντόπουλου + 1-2 από άγνωστους συνθέτες.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek
Δημοσιεύσεις: 10833
Εγγραφή: Παρ Μαρ 17, 2006 12:45 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Βασικα ειπε οτι θα του τα παει να τα ακουσει.. δε σημαινει οτι θα τα επιλεξει κιολας..αντε 1-2 το πολυ.. εξαλλου ρεμος ειναι αυτος εχουμε δει κ αλλες φορες να ηχογραφει κ τελικα να μην τα κυκλοφορει η εχουνε δηλωσει καποιοι συνθετες οτι τους τα κρατουσε ενα χρονο κ τελικα δεν τα κυκλοφορουσε..
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
I like people too much or not at all.
Spinoula
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: Τρί Μάιος 17, 2016 2:39 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spinoula »

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε πρωτόδικα τον πρώην παίκτη του Ηρακλή, Στέλιο Ηλιάδη, στη μήνυση που είχε καταθέσει το 2011 κατά του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Τάκη, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.

Οι καταδικασθέντες υπήρξαν πρόεδροι των δύο διοικήσεων του Ηρακλή στο διάστημα που στην ομάδα αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, το δικαστήριο υποχρέωσε τον Αντώνη Ρέμο να του καταβάλει το ποσό των 75.000 ευρώ και στον Γιάννη Τάκη 90.000 ευρώ, αλλά και την ποινή φυλάκισης τεσσάρων και πέντε μηνών αντίστοιχα.

Η απόφαση για την ποινή δεν είναι τελεσίδικη αφού ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Τάκης άσκησαν έφεση. Το εφετείο θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2017.

Φαινεται πως η ενασχοληση του με τον Ηρακλη θα τον κυνηγαει πολυ καιρο ακομα
Άβαταρ μέλους
panosif
Δημοσιεύσεις: 42574
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2010 11:09 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

Με στεναχωρεί που προσέβαλα άθελα μου τους Πόντιους


Εχω εισπράξει μεγάλη αγάπη, αλλά νιώθω αδικημένος γιατί με έκριναν χωρίς να μου δώσουν την ευκαιρία να απολογηθώ

Εικόνα

Είμαι δημόσιο πρόσωπο και είναι αναμενόμενο ότι θα δεχθώ κριτική, αλλά όχι αυτό που συμβαίνει... Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν την είδηση, κάνοντας πικρόχολα σχόλια, μέσα από κάτι που είπα, το οποίο δυστυχώς παρερμηνεύτηκε με αποτέλεσμα να μην αποδοθεί σωστά αυτό που ήθελα να δηλώσω. Χωρίς δεύτερη σκέψη σε καταδικάζουν και σκοπός τους δεν είναι να διορθώσουν τα λεγόμενά σου ή να σε συνετίσουν, αλλά να σε ισοπεδώσουν.

Ολα όσα έχω κάνει εδώ και 20-25 χρόνια τα διέγραψαν σε μια στιγμή. Από τη θητεία μου στο ποδόσφαιρο έχω περάσει διά πυρός και σιδήρου. Εχω δεχθεί άδικη κριτική, ακόμα και απειλές. Ομως στο τέλος βγήκα πιο δυνατός. Η τωρινή επίθεση με βρίσκει ψύχραιμο, αλλά δεν σου κρύβω ότι με στενοχωρεί αφάνταστα γιατί μου επιτέθηκαν χωρίς πρώτα να με ρωτήσουν αν όντως εγώ τα είπα όλα αυτά με τον τρόπο που τελικά διατυπώθηκαν. Αυτό είναι άδικο...».

Χείμαρρος στον λόγο του ο Αντώνης Ρέμος εξομολογείται στο «Εθνος της Κυριακής» το παράπονό του για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε έπειτα από την πρόσφατη συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ». Τη θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης μιλώντας για την πόλη του τη Θεσσαλονίκη και το χωριό του τον Λαγκαδά, απ’ όπου κατάγεται και ο Κεμάλ Ατατούρκ, φέρεται να δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες». Αυτό ήταν αρκετό για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανώς στενοχωρημένος μίλησε στην εφημερίδα μας για το τι ακριβώς έχει συμβεί. «Στο τέλος Αυγούστου βρέθηκα στην Τουρκία στην Αλικαρνασσό (σ.σ. για τους Τούρκους Μπόντρουμ) για να δώσω δύο συναυλίες. Τα τουρκικά ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα αρκετές συνεντεύξεις. Στη ''Χουριέτ'' δήλωσα ότι είμαι περήφανος που κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ, ο οποίος επίσης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τον Λαγκαδά.

Εικόνα
Η αφίσα του Αντώνη Ρέμου για τις δύο συναυλίες που έδωσε στην Τουρκία.

Δυστυχώς τα λόγια μου ότι είμαι περήφανος για την καταγωγή μου αποδόθηκαν ως περηφάνια και θαυμασμός για τον Κεμάλ. Για να το ξεκαθαρίσω, περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου ως Ελληνας και ως Θεσσαλονικιός. Ούτε εγώ ούτε ο Τούρκος δημοσιογράφος Σαβάς Οζμπέι μιλάμε καλά Αγγλικά και χαθήκαμε στη μετάφραση...

Θες εγώ δεν το διατύπωσα τόσο ξεκάθαρα, θες εκείνος δεν το αντιλήφθηκε σωστά, σημασία έχει ότι βγήκε κάτι που στην ουσία δεν είχα πρόθεση να δηλώσω». Ο Σαβάς Οζμπέι μόλις πληροφορήθηκε τι έχει συμβεί έσπευσε να στείλει ένα mail συμπαράστασης στον Αντώνη Ρέμο.

Απίστευτη επιθετικότητα
«Με στενοχωρεί ιδιαίτερα που νέα παιδιά χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα από τα social media έδειξαν απίστευτη επιθετικότητα. Με στενοχωρεί επίσης που πρόσβαλα άθελά μου τους Ελληνες του Πόντου, για τους οποίους τρέφω απεριόριστο σεβασμό και γνωρίζω τα δεινά τους. Ομως και αυτοί πριν βγάλουν τις ανακοινώσεις τους θα μπορούσαν να μου δώσουν την ευκαιρία να απολογηθώ αν όντως αυτά ειπώθηκαν στη συνέντευξη. Θεώρησαν δεδομένο ότι είμαι ένοχος και με κατέκριναν.

Τέλος στενοχωριέμαι για έναν ακόμα λόγο, γιατί επιστήθιοι φίλοι μου, Πόντιοι, με πήραν στο τηλέφωνο πικραμένοι, στους οποίους βέβαια εξήγησα και κατάλαβαν. Αν θυμάσαι και ο δικός μου παίκτης στο ''The Voice'', ο Κώστας Αγέρης, ήταν Πόντιος και μαζί προσπαθήσαμε να προβάλουμε τα ποντιακά τραγούδια. Εφτασαν στο σημείο να με κατακρίνουν ακόμα και για το γεγονός ότι χρησιμοποίησα την τουρκική ονομασία Μπόντρουμ, αντί της ελληνικής Αλικαρνασσός... Ο,τι λέω περνάει από το μικροσκόπιο» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος στο ερώτημα μήπως στην προσπάθειά του να προσεγγίσει το τουρκικό κοινό θέλησε μέσω των σχολίων του για τον Κεμάλ να το κολακέψει, το αρνήθηκε κατηγορηματικά: «Το μόνο κολακευτικό σχόλιο που έκανα ήταν ότι αξίζει ένα μπράβο στον τουρκικό λαό που βγήκε στους δρόμους και απέτρεψε το πραξικόπημα. Γι’ αυτούς ήταν πολύ σημαντικό ότι ένας ξένος καλλιτέχνης είχε το θάρρος να επισκεφθεί τη χώρα τους εκείνη την άσχημη περίοδο».

Εικόνα
Το mail συμπαράστασης του Σαβά Οζμπέι προς τον Αντώνη Ρέμο, στο οποίο αναφέρει: «Αγαπητέ κύριε Ρέμο, ήταν πολύ λυπηρό για μένα το γεγονός ότι τμήμα της ειλικρινούς και φιλικής μας συνέντευξης παρερμηνεύτηκε από κάποιους θαυμαστές σας. Ελπίζω όλοι να μπορέσουν να διακρίνουν τα ευγενή μηνύματα που σκοπεύατε να περάσετε. Σας ευχαριστώ. Εύχομαι το καλύτερο».

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε για δύο συνεχόμενα βράδια σε ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια κλαμπ της περιοχής, συγκεντρώνοντας 2.000 άτομα κάθε φορά. «Οτι το κοινό τραγούδησε μαζί μου πολλά τραγούδια στα Ελληνικά όπως το ''Δεν τελειώσαμε'', το ''Καρδιά μου μην ανησυχείς'', ''Μπορεί να βγω'' κ.ά. και ότι ήταν μια μεγάλη διαφήμιση για τη χώρα μας, αυτό δεν το ανέφεραν. Αλλά πάντα βγαίνει το αρνητικό και όχι το θετικό.

Η Ελλάδα όμως, στην οποία εγώ επιθυμώ να ανήκω, είναι πιο μεγαλόψυχη και μου την περιέγραψε εύστοχα μια Τουρκάλα δημοσιογράφος, η οποία μου είπε: ''Ημουν για διακοπές στη χώρα σας όταν έγινε το πραξικόπημα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μου είπε να μείνω όσο θέλω χωρίς πληρωμή, ενώ οι Ελληνες που είχα γνωρίσει προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμουν''. Οταν μου διηγήθηκε την ιστορία της η κοπέλα δάκρυσε» λέει ο 46χρονος καλλιτέχνης, εμφανώς συγκινημένος.

Του θυμίζω το σχόλιο που έκανε για τον Σόιμπλε πριν από πέντε χρόνια, όπου πάλι τότε είχε δεχτεί καταιγισμό επικριτικών σχολίων. Μήπως τελικά κάποιοι τον περιμένουν στη γωνία προκειμένου να κάνει το «λάθος» και να του επιτεθούν; «Δεν είναι προσωπική επίθεση στον Ρέμο, πιστεύω πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους που έχουν κάνει μια επιτυχία. Υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους είναι επάγγελμα το να ψάχνουν το ''παραπάτημα'' σε κάθε κίνηση ή δήλωση ενός επώνυμου ανθρώπου. Γιατί το να κριτικάρεις τον άλλον είναι πιο εύκολο. Τότε με τον Σόιμπλε μια φράση που είπα πάνω στο κέφι παρερμηνεύτηκε και είπαν ότι ο Ρέμος δεν σέβεται τους ανθρώπους με αναπηρία. Αλλά και όταν ασχολήθηκα με τον Ηρακλή, την ομάδα που υποστήριζα από παιδί, πάλι δέχτηκα άδικα πυρά. Ασχολήθηκα ενεργά από το 2007 μέχρι το 2010, οπότε και αποσύρθηκα. Ομως μέχρι και το 2015 πλήρωνα χρέη της ομάδας που δεν ήταν δικά μου» τονίζει στο «Εθνος» ο Αντώνης Ρέμος,

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ Ο... ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ
«Γιατί λένε μόνο για το Nammos και όχι για τις συναυλίες που έχω δώσει αφιλοκερδώς;»


Κάθε καλοκαίρι από το 2009 δίνει συναυλία στο Nammos της Μυκόνου, που γίνεται αντικείμενο συζήτησης για τους διάσημους καλεσμένους αλλά και τα ποσά που ξοδεύονται. Τον ρωτώ αν αυτή η δημοσιότητα είναι αρνητική για εκείνον.

Εικόνα
Ο Αντώνης Ρέμος και ο Σαβάς Οζμπέι κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους.

«Να ξεκαθαρίσω ότι στη συναυλία μου στο Nammos ξοδεύονται με νόμιμο τρόπο τα χρήματα και κόβονται όλες οι αποδείξεις. Ετσι ενισχύεται το κράτος αλλά και μια ελληνική επιχείρηση στην οποία εργάζονται Ελληνες. Η δημοσιότητα που παίρνει έχει αρνητική και θετική συνέπεια. Από τη μια οι Ελληνες επιχειρηματίες πλέον δεν έρχονται γιατί φοβούνται να μην τους κατηγορήσουν ότι ξοδεύουν σε εποχή κρίσης.

Γι' αυτό φέτος εγώ μέτρησα μια αναλογία στο κοινό 70% ξένους και 30% Ελληνες... Από την άλλη, όμως, αυτή η συναυλία μου έκανε καλό γιατί έρχονται πολλοί ξένοι να με ακούσουν, οι οποίοι όταν φεύγουν για την πατρίδα τους έχουν και ένα CD με τα τραγούδια μου στη βαλίτσα τους. Αυτό είναι διαφήμιση για την Ελλάδα.

Στη Μύκονο έχω γνωρίσει ξένους σταρ, επιχειρηματίες αλλά και απλούς ανθρώπους και μου έχουν ανοιχτεί πόρτες στο εξωτερικό. Τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο τον προσκάλεσα προσωπικά και ήρθε. Πρόσφατα έδωσα συναυλία στο Τελ Αβίβ. Εχω ήδη εμφανιστεί στη Σερβία και τη Βουλγαρία ενώ στις 20 Οκτωβρίου σειρά έχει η Ρουμανία. Ομως γιατί αναφέρουν μόνο το Nammos και όχι τις συναυλίες όπου το εισιτήριο ήταν 5 ευρώ; Ή αυτή που έδωσα αφιλοκερδώς στο ΟΑΚΑ πριν από δύο χρόνια για τη στήριξη του έργου της «Αποστολής» (τα έσοδα διατέθηκαν για τη σίτιση απόρων και αστέγων) ή εκείνες που έχω δώσει για τους Ποντίους; Και τόσες άλλες...» αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μεταξύ άλλων μιλάει για τους θαυμαστές του που συχνά τον πλησιάζουν και του εξομολογούνται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μέσα στην ανασφάλεια
«Ο κόσμος αυτή τη στιγμή έχει φτάσει οικονομικά στα όριά του. Είμαστε μια χώρα βυθισμένη στην ανασφάλεια και δεν ξέρουμε σε κανέναν τομέα τι θα γίνει αύριο. Εδώ να τονίσω ότι όλοι μας προσπαθούμε να αποποιηθούμε τις ευθύνες μας. Για το ότι φτάσαμε εδώ δεν φταίνε μόνον οι πολιτικοί αλλά και εμείς που τους ψηφίσαμε. Γιατί ο Ελληνας ψηφίζει αυτόν που θα του πει εκείνα που θέλει να ακούσει, άσχετα αν μπορούν να εφαρμοστούν ή όχι. Και ενώ την έχουμε πατήσει πολλές φορές, μυαλό δεν βάζουμε.

Εικόνα

Πιστεύω πως μετά από 40 με 50 χρόνια η ελληνική νοοτροπία θα αλλάξει. Απαιτούνται σωστή Παιδεία και νέες γενιές» λέει ο Αντώνης Ρέμος.

Μιλά για τους ξένους φίλους του οι οποίοι θα ήθελαν να επενδύσουν στην Ελλάδα, αλλά το ασταθές φορολογικό περιβάλλον τούς αποθαρρύνει.

Πριν από 19 μήνες ένα μωρό ήρθε να φέρει τα πάνω - κάτω στη ζωή του.

Ο ίδιος μου εξομολογείται πως η κόρη του τον έχει ωθήσει να γίνει ένας νέος άνθρωπος. «Από τότε που γεννήθηκε έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου.

Σκέφτομαι διαφορετικά, θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και προσπαθώ συνεχώς να μαθαίνω πράγματα ώστε να τη μεγαλώσω σωστά. Εύχομαι ο Θεός να μου επιτρέψει να την καμαρώσω γυναίκα».

Οσο για την επόμενη μέρα: «Ετοιμάζω τον νέο μου δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, ενώ τώρα στο τέλος Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο μου σινγκλ».

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/me ... -64530863/
Άβαταρ μέλους
panosif
Δημοσιεύσεις: 42574
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2010 11:09 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Ηχογραφεί με Σαμπάνη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Πόσες συνεντεύξεις θα δώσει για να κάνει την κωλοτούμπα του και να ''απολογηθεί''; Ενώ ο ίδιος έγραψε στο facebook (ή όποιος διαχειρίζεται τη σελίδα του) ότι δεν έχει υποχρέωση να απολογηθεί σε κανέναν; Βούλωσε το μια φορά βρε Αντωνάκη, ελληνικά δεν μπορείς να μιλήσεις σωστά, σε πείραξε που παρερμηνεύτηκαν τα αγγλικά σου. Δε ξέρω βέβαια πόσο τον τιμάει και ότι ο κύκλος του στα ΜΜΕ προσπαθεί να τον καλύψει με το πρόσχημα ότι ''δεν τον κόβει και πολύ''...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Entek
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2004 12:26 am

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

O Ρέμος από λάθος είπε ότι είπε, κι αυτό θα ξεχαστεί συντομα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2004 12:26 am

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Έλεος εδώ μέσα.
Μια Chrysa μου έστειλε προσωπικό μήνυμα τάχα προσβεβλημένη για το σχόλιο μου πιο πάνω βρίζοντας.
Πω - πω θέματα που έχουν κάποιοι!!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άβαταρ μέλους
killbill
Δημοσιεύσεις: 8162
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 14, 2009 1:14 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Αν δεν ξέρει να μιλάει καλύτερα να το κλείνει το στοματάκι του, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τις κοτσάνες του, είναι δημόσιο πρόσωπο.
Καλύτερα να τραγουδάει λοιπόν παρά να μιλάει, με έχει εκνευρίσει πολύ και μένα και δεν ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν πρόκειται να ξεχαστεί τόσο εύκολα όσες καλές δημόσιες σχέσεις και αν έχει! Λαός χωρίς μνήμη, είναι λαός χωρίς μέλλον και τέλος με τον κάθε βλάκα!
Entek
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2004 12:26 am

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

killbill έγραψε:Αν δεν ξέρει να μιλάει καλύτερα να το κλείνει το στοματάκι του, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τις κοτσάνες του, είναι δημόσιο πρόσωπο.
Καλύτερα να τραγουδάει λοιπόν παρά να μιλάει, με έχει εκνευρίσει πολύ και μένα και δεν ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν πρόκειται να ξεχαστεί τόσο εύκολα όσες καλές δημόσιες σχέσεις και αν έχει! Λαός χωρίς μνήμη, είναι λαός χωρίς μέλλον και τέλος με τον κάθε βλάκα!
Sorry, αλλά θα διαφωνήσω.
Κοτσάνες ναι και μέγιστες, αλλά σίγουρα δεν έχουν παρεμηνευτεί, όπως γίνεται συνήθως από τους ελληνές δημοσιογράφους. (ύπάρχει αυθεντική αυτή η συνέντευξη);
Παρ' όλα αυτά, εδώ υπάρχουν τόσοι και τόσοι, καθαρά ρατσιστές και με χείριστες απόψεις, επιζήμιες για το μέλλον της χώρας και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.
Όσο για τη φήμη, θα ξεχαστεί πολύ πιο εύκολα απ' ο,τι νομίζουμε! Έγινε με τόσους και τόσους, όχι τραγουδιστές αλλά σε ποιό σημαντικές θέσεις.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Entek το συγκεκριμένο μέλος έστελνε και σε μένα ανάλογα πμ επειδή είχα γράψει κάτι θετικό για τον Ρέμο.Μην απαντάς και μην δίνεις σημασία.
Κυκλοφορούν ανάμεσα μας. :d_dance:

dimitriskontopoulosrecording day #remos #euphonix #music
Εικόνα
I like people too much or not at all.
Entek
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2004 12:26 am

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

stelios έγραψε:Entek το συγκεκριμένο μέλος έστελνε και σε μένα ανάλογα πμ επειδή είχα γράψει κάτι θετικό για τον Ρέμο.Μην απαντάς και μην δίνεις σημασία.
Κυκλοφορούν ανάμεσα μας. :d_dance:
:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

name and shame!!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos
Δημοσιεύσεις: 10858
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm

Re: Αντώνης Ρέμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Αυτό με τον Κοντόπουλο είναι πρόσφατο?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Απάντηση