Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ..ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ NOTAKIS...
Ξανασβήσανε dislikes. Όχι πως μας νοιάζει απλά κουβέντα να γίνεται 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
παιδια απο κοσμο πως παει το σχημα?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι τρελαίνεστε με τον δίσκο. Βγήκε ποτέ κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του; Πάντα εκεί προς Χριστούγεννα κυκλοφορούν οι δίσκοι, είναι και εμπορική περίοδος, μπορεί για οποιονδήποτε τέλος πάντων λόγο να μην γίνεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα. Επίσης που τα ακούσατε πια όλα τα τραγούδια κι εσείς; Το Προξενιό έχουμε ακούσει και άλλα 4 από 50 δεύτερα! Δεν γίνεται να κάψει και το Προξενιό ο Νότης. Μόλις τη Δευτέρα βγήκε επίσημα ως πρόμο και συνήθως μετά από ένα μήνα ακολουθεί ο δίσκος.
Φοβερή ερμηνεία χθες στο Μα εγώ είμαι Έλληνας.
Φοβερή ερμηνεία χθες στο Μα εγώ είμαι Έλληνας.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εχεις βίντεο;jdarmody έγραψε: Φοβερή ερμηνεία χθες στο Μα εγώ είμαι Έλληνας.
Πάντως γενικά μου φαίνεται όσο περνάν οι εμφανίσεις κάνει όλο και καλύτερες ερμηνείες τα πρώτα διήμερα πάντα είναι λίγο στα τέτοια του ίσως επειδή ξέρει ότι είναι οι φανατικοί του από κάτω που θα τον αποθεώσουν έτσι και αλλιώς.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Έκανε live αναμετάδοση ο Λεμπιδάκης. https://www.facebook.com/haris.lebigold ... S_TIMELINE
Χθες τον είδα πολύ δυνατό στα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν. Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, Για μένα, Δεν σε χρειάζομαι μαγεία.
Χθες τον είδα πολύ δυνατό στα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν. Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, Για μένα, Δεν σε χρειάζομαι μαγεία.
Όντως παιδιά το παρατήρησα κι εγώ αυτό. Ερμηνευτικά χτες ήταν καλύτερος από κάθε άλλη φορά 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
To Προξενιό πάντως το σκότωσε με τις ευλογίες της ορχήστρας.Πέρυσι είχε μεγαλύτερη ποικιλία στο πρόγραμμα και ειλικρινά απορώ πότε θα τα μάθει η ορχήστρα τουλάχιστον όλα του περυσινού προγράμματος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
Που ειναι τα βιντεοοοοοοο;;;;;;;; Δε σε χρειαζομαι,Για μενα, Αγαπη τι δυσκολο πραγμα; :(

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
https://www.instagram.com/p/BM-JW40j-pe ... at=8882481KeepNoting έγραψε:Που ειναι τα βιντεοοοοοοο;;;;;;;; Δε σε χρειαζομαι,Για μενα, Αγαπη τι δυσκολο πραγμα; :(![]()
https://www.instagram.com/p/BM-J0g_DKbk ... at=8882481
https://www.instagram.com/p/BM-w9PWjKmL ... at=8882481
Καλά αυτός ο Λεμπιδάκης πόσο χαζός παίζει να είναι πια; Βγάλε κανένα σοβαρό βίντεο, μας έχεις ζαλίσει με τις μακακίες του Καρρά, προτάσεις γάμου και τους φυτευτούς που παίρνουν και μικρόφωνα. Ανέβασε ο άλλος την Δημητρίου-Ζαχαράτο χθες θα τρελαθούμε. Τι τραβάς καημένε Νότη εκεί μέσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Νοέμ 20, 2016 12:43 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ενταξει δεν εγινε και τιποτα.μην κανουμε λες και ειμαστε σε καμια οπερέτα η οποία " χαλάει " απο επιλογές των πρωταγωνιστών.ευχαριστειθειτε αυτη την συνεργασία τωρα που ειναι καιρος
Πέρυσι ανέβαζε δυο βίντεο του Νότη από κάθε εμφάνιση. Τώρα ανέβασε βίντεο της προηγούμενης εβδομάδας για να το περάσει ως χθεσινό. Ας ανεβάζει τις χαζομάρες του, αλλά ας ανεβάζει και λίγο Νότη.Billbill έγραψε:Ενταξει δεν εγινε και τιποτα.μην κανουμε λες και ειμαστε σε καμια οπερέτα η οποία " χαλάει " απο επιλογές των πρωταγωνιστών.ευχαριστειθειτε αυτη την συνεργασία τωρα που ειναι καιρος
Την δουλειά του κανει η οποία αν κρίνω απο συνεργάτες και επιχειρηματίες προηγούμενων χρόνων,αυτος κσι ο επιχειρηματίας πράττουν σωστα ,κάνουν οτι πρεπει για την καλη διαφημιση της επιχείρησης κσι των τραγουδιστών που συνεργάζονται (Νότης - καρρρας ).ας μην ασχοληθούμε και με αυτο
Καλά διαφωνούμε, δεν έγινε και κάτι. Όταν υπάρχει ένας καλλιτέχνης στο σχήμα που καταθέτει τη ψυχή του και σε καθηλώνει με τις ερμηνείες του, δεν είναι κακό να τις καταγράψουν και να τις προβάλλουν. Δε λέω, καλός ο χαβαλές και τα διαφημιστικά τρικ στο μέρος του Καρρά, αλλά δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από ερμηνείες και τραγούδια. Δηλαδή τι να μας πει η πρόταση γάμου ενός τυχαίου στα μπουζούκια; Θα μου πεις και τι ερμηνεία του Καρρά να καταγράψεις..Αλλά ο Νότης έχει στιγμές στο πρόγραμμά του που θα ήταν όμορφο να βγουν προς τα έξω. Και σημαντικά τραγούδια φυσικά σε συνδυασμό με εξαιρετικές ερμηνείες. Τέλος πάντων ίσως στρώσει το πράγμα στην πορεία.
Έρχεται και το ντουέτο.
http://www.newspistol.gr/article/59937/ ... gory_id=61
http://www.newspistol.gr/article/59937/ ... gory_id=61
Ποσο καιρο ειχα να ακουσω κλαρίνο και βιολί κσι αρμόνιο.ατμοσφαιρικη ηχογράφηση.ενα μπραβο στον καρρα για τα ωραια τραγουδια που εβγαλε.απ το πετά ψηλά του νοτη μας που έπαιζε κλαρίνο ο Σαλέας νομιζω.
Καλά τι να λέμε τώρα, Minos...Ακούς, βάζεις τέρμα την ένταση και απολαμβάνεις. Όχι ότι από τα μισά που άκουσα έβγαλε καμιά κομματάρα, αλλά οι ενορχηστρώσεις είναι άριστες και αναδεικνύουν απόλυτα την καψούρικη ερμηνεία του Καρρά. Βέβαια ο Καρράς βγάζει κάθε χρόνο 10 κομμάτια και μένει το 1, όλα πάνω κάτω ίδια είναι. Ο δικός μας θέλει και τα χορευτικά του, θέλει και τις ροκιές του, θέλει διάφορα.Billbill έγραψε:Ποσο καιρο ειχα να ακουσω κλαρίνο και βιολί κσι αρμόνιο.ατμοσφαιρικη ηχογράφηση.ενα μπραβο στον καρρα για τα ωραια τραγουδια που εβγαλε.απ το πετά ψηλά του νοτη μας που έπαιζε κλαρίνο ο Σαλέας νομιζω.
Αυτή η Λύκαινα τι φάση; Πόσες φορές θα κυκλοφορήσει; Ένα τραγούδι του Σαμπάνη δεν έγινε επιτυχία και κάτι έγινε!
Του έχει γράψει και ο Διονύσης Παπασχοινάς που έγραψε το Πέτα ψηλά και το Προξενιό.
- fylakas_aggelos
Του Καρρά έχει διαφορετική tracklist στα δισκοπωλεία,2 διασκευές "Γέλα καρδούλα μου" & "Τα κλειδιά" στη θέση των "Λύκαινα - 2016 edition" & "Αστροφεγγιά".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
ΠΟσο μου χει λείψει αυτη η μινος ρε παιδια.μπραβο στην μινος για τις ενορχηστρώσεις και μπραβο σου φιλε που τ ανέφερες.ευχαριστιεσαι και απολαμβάνεις οπως το πες.αααααχ τι να πω