Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Mεταξύ "Κοινωνία στο μείον" και "Γραβάτας" θα παίξει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, έτσι πιστεύω εγώ. Αν και θα γούσταρα το "Μάνα Γη" να γίνει. Είμαι λίγο ανώμαλος. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μπράβο bebest ωραία περιγραφή μας έκανες. Ατύχησες λίγο στο ακουστικό πρόγραμμα! Εγώ βρε παιδιά μια απορία έχω, υπάρχει κάθε φορά κόσμος που λούζει τον Καρρά με λουλούδια και κάνει τόση ''ζημιά''; Ή είναι κόλπο της επιχείρησης;
Τα Πάθη είναι πολύ μπροστά σαν κομμάτι, πολλοί δε δεν έχουν καν το ελάχιστο απαιτούμενο μυαλό να πιάσουν το νόημα του κομματιού, νοτικοί και μη.
Ξεκάθαρα Γραβάτα το επόμενο, λόγω και αναφοράς στον Αλεξάκη. Πολύ μπροστά και το Μάνα Γη. ''Άκου τα χρόνια που έρχονται''...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... B7-%CE%BA/
Να και ενα σωστό άρθρο από τον Γουμενίδη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

jdarmody έγραψε:Μπράβο bebest ωραία περιγραφή μας έκανες. Ατύχησες λίγο στο ακουστικό πρόγραμμα! Εγώ βρε παιδιά μια απορία έχω, υπάρχει κάθε φορά κόσμος που λούζει τον Καρρά με λουλούδια και κάνει τόση ''ζημιά''; Ή είναι κόλπο της επιχείρησης;
Τα Πάθη είναι πολύ μπροστά σαν κομμάτι, πολλοί δε δεν έχουν καν το ελάχιστο απαιτούμενο μυαλό να πιάσουν το νόημα του κομματιού, νοτικοί και μη.
Ξεκάθαρα Γραβάτα το επόμενο, λόγω και αναφοράς στον Αλεξάκη. Πολύ μπροστά και το Μάνα Γη. ''Άκου τα χρόνια που έρχονται''...
Θα ξανα σχολιάσω για τα πάθη.λοιπον το τραγουδι ειναι μετα τα πατριωτικά πατριδα μου κτλ το αμεσως μεγαλυτερο κοινωνικό τραγουδι του
Τεράστιας σημασίας τραγουδι που αποτυπώνει ολη την ιστορια της θρησκείας και πως πανω στο ονομα του Χριστού κατα κύριο λογω οι άνθρωποι ακούμπησαν ολα τους τα προβληματα και τις αμαρτίες ψάχνοντας το τελειο άλλοθι οι μεν εκκλησιοκρατουντες για να πουλήσουν το εμπόρευμα τους που ακουει στο ονομα Χριστός και οι δε χριστιανοί να αγοράσουν την λύτρωση τους και ετσι ολοι να ειναι ευχαριστημένοι.
Μπραβο στον νοτη που το διάλεξε και μπραβο στους δημιουργούς του.
Αν αυτο το τραγουδι ηταν στις νότες η στο πέμπτο βήμα θα ηταν ΥΜΝΟΣ.
Τραγουδι για λίγους και για έξυπνους οχι για κολλημένους σε τύπους σχήματα και χρώματα.
Τέλος μας υπενθυμίζει ποσο ανθρωπάκια ειμαστε και ποσο υποκρινόμαστε παίζοντας τους ρόλους του καλού πιστου θρησκευόμενου.
Και παλι συγχαρητηρια στον νοτη και στους συντελεστές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Κυρ Δεκ 18, 2016 10:54 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:Μπράβο bebest ωραία περιγραφή μας έκανες. Ατύχησες λίγο στο ακουστικό πρόγραμμα! Εγώ βρε παιδιά μια απορία έχω, υπάρχει κάθε φορά κόσμος που λούζει τον Καρρά με λουλούδια και κάνει τόση ''ζημιά''; Ή είναι κόλπο της επιχείρησης;
Γενικά το ρεπερτόριο του είναι το λαικό-σκυλάδικο για να κάνει ζημιές που λέμε..Για αυτό κι στ εισοδό του τόσος πανικός..Βέβαια θα φεύγουν κ πολλά λουλούδια για το τζερτεζελέ απο δικούς του...Για σινγκλ μη το δένεται για τη γραβάτα σίγουρα παίζει μιας κι το λέει σχέδον πάντα αλλά με το Νότη ποτέ δε είσαι σίγουρος..εδώ είχε βγάλει πρόμο προπερσι το τέρμα το ράδιο κ δε το λέγε στο πρόγραμμα τις πρώτες βδομάδες κ έλεγε ολα τα αλλα :lol: ..
bebest

nikosp έγραψε:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... B7-%CE%BA/
Χθές είχε κ άλλο ατύχημα μαζί με τα λουλούδια έφυγε κ κάτι άλλο κ πρέπει να του σπάσε το δόντι..Αποτέλεσμα να αφήνει το μικροφωνο ν κρατάει το δόντι...Μετά να χει κ μια ψιλο διαμάχη με κάποιον που του πε γιατί δε τραγουδάει...γενικά ξεκινάγε ένα τραγούδι δυο τρεις λέξεις και μετά όσο συνέχιζε ο κοσμός και αυτός να κοβει βόλτες να πίνει ποτά...υπάρχει στιγμές που ειχε κουραστει κ ο κόσμος κ δε άκουγες τίποτα ούτε αυτόν ούτε τα όργανα είχαν σαστήσει δε ξέραν τι να παίξουν...κοροιδια σκετη ο τύπος δε παλευεται.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:
nikosp έγραψε:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... B7-%CE%BA/
Χθές είχε κ άλλο ατύχημα μαζί με τα λουλούδια έφυγε κ κάτι άλλο κ πρέπει να του σπάσε το δόντι..Αποτέλεσμα να αφήνει το μικροφωνο ν κρατάει το δόντι...Μετά να χει κ μια ψιλο διαμάχη με κάποιον που του πε γιατί δε τραγουδάει...γενικά ξεκινάγε ένα τραγούδι δυο τρεις λέξεις και μετά όσο συνέχιζε ο κοσμός και αυτός να κοβει βόλτες να πίνει ποτά...υπάρχει στιγμές που ειχε κουραστει κ ο κόσμος κ δε άκουγες τίποτα ούτε αυτόν ούτε τα όργανα είχαν σαστήσει δε ξέραν τι να παίξουν...κοροιδια σκετη ο τύπος δε παλευεται.
Αυτό που κόβει βόλτες και πίνει ποτά το έχω πετύχει κι εγώ σε άλλο σχήμα του Καρρά. Ε μετά από λίγο σηκωθήκαμε και φύγαμε.
Όσο για το Γουμενίδη, χθες έγραψε και για τον Βέρτη κάποια αρνητικά σχόλια. Γενικά κράζει όλα τα σχήματα μήπως και επιβιώσει το τερατούργημα του Σημείο G.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Bebest είπε το ''Τι θέλεις να κάνω'' του Πάριου; (Μου λες να κρατήσω ψηλά το κεφάλι κλπ).
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Παντως εγω βλεπω πως ανεβαζουν κι αλλοι ανετα τα τραγουδια στο youtube.
bebest

jdarmody έγραψε:Bebest είπε το ''Τι θέλεις να κάνω'' του Πάριου; (Μου λες να κρατήσω ψηλά το κεφάλι κλπ).
Ναι ειπε ενα λεπτο περιπου...και στο φοβαμαι φοβαμαι το κοβει και λεει για σενανε φοβαμαι...ηταν ενας απο τους αρκετους αυτοσχεδιασμούς που έκανε χθες..βεβαία το ξεκίνησε η ορχηστρα από την αρχή, εκεί το ήθελα λίγο πιο δουλεμένο το πρόγραμμα να το ξεκινησει απο το ρεφρεν..
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:Bebest είπε το ''Τι θέλεις να κάνω'' του Πάριου; (Μου λες να κρατήσω ψηλά το κεφάλι κλπ).
Ναι ειπε ενα λεπτο περιπου...και στο φοβαμαι φοβαμαι το κοβει και λεει για σενανε φοβαμαι...ηταν ενας απο τους αρκετους αυτοσχεδιασμούς που έκανε χθες..βεβαία το ξεκίνησε η ορχηστρα από την αρχή, εκεί το ήθελα λίγο πιο δουλεμένο το πρόγραμμα να το ξεκινησει απο το ρεφρεν..
Αυτή την εναλλαγή την έκανε ολόιδια κάθε βράδυ στο Έναστρον 2004-2005 (υπάρχει στο video από το MEGA).
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

johnytzitzi έγραψε:
bebest έγραψε:
Αυτή την εναλλαγή την έκανε ολόιδια κάθε βράδυ στο Έναστρον 2004-2005 (υπάρχει στο video από το MEGA).
Όντως κλασική εναλλαγή που παλαιότερα (Γκάζι) την έκανε με το Αλίμονο του Μητροπάνου. Του έρχονται κάτι ξεχασμένα τελευταία βλέπω (Για σένανε φοβάμαι, Μπαλαμός, Εγώ τραγούδαγα κλπ).
johnytzitzi

jdarmody έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:
bebest έγραψε:
Όντως κλασική εναλλαγή που παλαιότερα (Γκάζι) την έκανε με το Αλίμονο του Μητροπάνου. Του έρχονται κάτι ξεχασμένα τελευταία βλέπω (Για σένανε φοβάμαι, Μπαλαμός, Εγώ τραγούδαγα κλπ).
Αυτά τα λέει που και που. Ξεχασμένα είναι άλλα οπώς Σήκω και φύγε, Σιγανές ψιχάλες (αυτά τα 2 τα είπε μια φορά Έναστρον πριν 3 χρόνια) ή τη Λυγαρειά (που την έλεγε στην Ιερά Οδό πριν 4 χρόνια) όπως επίσης το Εγώ για δύο με στο καπάκι Στόχο ή τον "Ψυχρό εκτελεστή" αυτά από εποχή της Ιεράς Οδού έχω να τα ακούσω απο 7/1/2012.
Εξαφάνησε και το "Κι αν με βρεις" φέτος που περσι το τραγούδαγε όλο το μαγαζί ή το "Τι θέλω εγώ εδώ" ή το "Ενθύμιο πολέμου" γιατί τα είπε μονο μια φορά στη Θεσσαλονίκη;
chris195s

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris195s »

8:45 Μη χασει η δημοσιογραφος να κανει την ηλιθια ερωτηση στην Ελευθεριου για τον Νοτη
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δηλαδή τι λένε μωρή για το Νότη? Τσόκαρα της δημοσιογραφίας. Την καλυτερη απάντηση έδωσε η Ελευθερία.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Παίδες χτες πήγα Μοναστηράκι και πέρασα από το μαγαζί που σας έλεγα το Music Factory είναι πολύ γνωστό και έχει τα άπαντα από Νότη. Βέβαια είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές φτάνουν μέχρι και τα 25€.
Υ.Γ. Μετάνιωσα που βιάστηκα να πάρω τον δίσκο από τα Public.
1. Ακριβό
2. Χάλια εκτύπωση
Θα το έπαιρνα χτες και πιο φτήνο και τέλεια εκτύπωση απ' ότι είδα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:Mεταξύ "Κοινωνία στο μείον" και "Γραβάτας" θα παίξει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, έτσι πιστεύω εγώ. Αν και θα γούσταρα το "Μάνα Γη" να γίνει. Είμαι λίγο ανώμαλος. :lol:
Δεν είσαι ο μόνος :lol:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tο βίντεο κλιπ πότε θα ανέβει, με το νέο έτος; :tourta:
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Mεταξύ "Κοινωνία στο μείον" και "Γραβάτας" θα παίξει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, έτσι πιστεύω εγώ. Αν και θα γούσταρα το "Μάνα Γη" να γίνει. Είμαι λίγο ανώμαλος. :lol:
Δεν είσαι ο μόνος :lol:
Το "Μανα Γη" το ακουσα σημερα σε πολυ γνωστο ραδιοφωνο της Θεσ/νικης που δεν πολυπαιζει Νοτη τα τελευταια χρονια.Ευχαριστη εκπληξη
johnytzitzi

Έχουνε καεί στο Teatro για τα 2 τρίημερα τώρα θέλει λέει να περάσεις να αφήσεις προκαταβολή για το τραπέζι 80€.
Η μου είπε ο χοντρός που ήθελα να κλείσω 31/12 θέλουν +100€ το κεφάλι βέβαια περιλαμβάνει λέει κρύο πιάτο ή να πάρει το τραπέζι εξτρά φιάλη. :lol:
Απάντηση