Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ούτε την προσεχή Κυριακή δεν θα είναι ο δίσκος στο Θέμα. Τι παίχτηκε;

Y.Γ.: Λίγες θέσεις έχουν μείνει για την εμφάνιση του Νότη στην Κύπρο στις 8 Απριλίου. Ο επιχειρηματίας επειδή είδε ότι υπάρχει ζήτηση θα του προτείνει και δεύτερη εμφάνιση με πιθανότερη ημέρα την Κυριακή 9 Απριλίου. Κάτι που είχα αναφέρει και παλαιότερα. Μένει να φανεί εάν θα αποδεχτεί την πρόταση ο Νότης. Τα λεφτά πάντως είναι υπερβολικά καλά αν κάτσει διήμερο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ Τ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ Τ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΑΡΞΗΣ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΡΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ...ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟ ΚΑΡΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ...ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ Κ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ..ΕΔΩ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΤ ΠΟΔΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Κ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ Ο.ΝΟΤΗΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ..
Ε καλά εγώ από το 2010 κι έπειτα που τον έπιασε η τρέλα με τα κοινωνικά, δεν έχω ακούσει από κανέναν ότι πήγε στο Νότη και έκανε φοβερό πρόγραμμα. Είναι δύσκολο για τον άλλον που δεν γουστάρει και τρελά να περάσει καλά με κοινωνικά τραγούδια ή σε κάθε περίπτωση με τραγούδια που δεν ξέρει. Ο κόσμος θέλει απλά διασκέδαση. Και να ακούσει πράγματα που του είναι οικεία. Τώρα αν πηγαίνεις Νότη και τα μισά κομμάτια δεν τα ξέρεις ε πως να περάσεις καλά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Παιδιά αν ο Νότης δεν είναι διατεθειμένος να κάνει στροφή 360 μοιρών ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ δεν βλέπω προκοπή. Καλύτερα να πάει σπίτι του. Το προτιμώ χίλιες φορές να πάει σπίτι του παρά να επαναλαμβάνεται σε μετριότητες και ανούσιες ζωντανές εμφανίσεις. Περιφέρεται σαν μια μούμια που ξέμεινε από την δεκαετία του 90 και έχει αραχνιάσει πάνω του η χρυσόσκονη της εποχής. Συγνώμη αν είναι σκληρά αυτά που λέω αλλά δυστυχώς αυτή και μόνο είναι η αλήθεια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Με αυτο το σκεπτικο βρε παιδια μουμιες θα πρεπει ν θεωρηθουν κ πολλοι αλλοι μεγαλοι οπως μητροπανος,καρρας,γονιδης,τερζης ακομα και καζατζιδης που στα τελη της καριερας του ειχε καμψη οπως κ πολλοι αλλοι. Αυτη η δεκαετια του 90 ηταν τοσο μεγαλειωδης που επισκιαζει ολους εμας τους φαν ακομα κ τον ιδιο τον νοτη.δεν μπορει ενας καλλιτεχνης να στεκεται σε τετοιο επιπεδο επι 30 χρονια.ακομα κ ο ιδιος ο νοτης εχει συμβιβαστει με το χαμηλοτερο λεβελ.ας το χονεψουμε κι εμεις. Βγαζει ακομη δισκους που παντα υπαρχουν καποια καλα κ πολυ καλα τραγουδια αλλα μεχρι εκει.εχει την πρικα του 90 κ συνεχιζει οσο το δυνατον καλυτερα μπορει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η στροφή 360 μοιρών άμα είναι και απότομη έχει και επιπτώσεις, δηλαδή προκαλεί ζαλάδες οπότε μπορεί να πέσεις κάτω και να δυσκολευτείς να σηκωθείς. Τι ριζικές αλλαγές θα μπορούσε να κάνει δηλαδή; Πάντως, για μούμια που έχει πολεμηθεί από τους πάντες μια χαρά ζωντανό τον βλέπω. 5-7 μήνες τραγουδάει κάθε σεζόν σε πρώτα μαγαζιά και με δικούς του όρους, δίσκους βγάζει και αναλογικά με τα δεδομένα τις εποχής πάλι πουλάει περισσότερο από τους λαοπροβλητους και αγαπητικούς του συστήματος που προβαλονται ολημερις από τα ΜΜΕ. Φέτος μετά από χρόνια θα κάνει και αρκετές συναυλίες σε μεγάλους χώρους. Τώρα αν περιμένετε να γίνει ξαφνικά Δημάκης στα μαγαζιά που εμφανίζεται τι παραπάνω θα κερδίσει. Αφού ούτως η αλλιώς γεμάτοι είναι οι χώροι κι έτσι. Δεν είναι αυτό ο Νότης. Γιατί να προσπαθήσει να βγάλει το σουξέ το μεγάλο; Μήπως είναι στα πρώτα του βήματα και το έχει ανάγκη για να καταξιωθεί. Παιδιά έχει τέτοια προικα που άλλοι θελουν 3 ζωες μουσικά. Δεν περιμένει πιστευω κάποιος να βγάλει το μεγάλο σουξέ για να πάει να τον ακούσει. Πάει γιατί ξέρει ότι θα ακούσει έναν μοναδικό ερμηνευτή που είτε πει το Παράλληλα είτε το Εγώ και η μοναξιά θα το κάνει στο 100% του και δεν θα τον κοροιδέψει όπως άλλοι καλλιτέχνες. Σε τι πρέπει να κάνει στροφή 360 μοιρών;

Υ.Γ.: Όταν βλέπω εκφράσεις του στυλ "αυτή είναι η μόνη αλήθεια" απλά γελάω, χωρίς παρεξήγηση. Μην είστε τόσο απόλυτοι. Την δική σας αλήθεια λέτε όπως ο καθένας μας. Κανείς δεν έχει την...απόλυτη αλήθεια σε οτιδήποτε. Υποκειμενικές κρίσεις είναι και πολλοί επηρεάζεστε και εύκολα από συζήτηση με κάποιον φίλο/φίλη σας και έτσι γενικεύετε.
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκηςνω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Γενικα η πλειοψηφία λεμε τα ιδια , οσοι πηγαίνουμε στα μαγαζιά που τραγουδαει θελουμε αλλο προγραμμα απ αυτο που κανει τα τελευταια δεκα χρονια, λογικό να εχει κουράσει στ αυτιά μας , ομως υπάρχουν και αυτοι που πηγαίνουν μια φορα το χρονο και φεύγουν ειτε ευχαριστημένοι ειτε ξενερώμενοι ειτε ειτε ειτε...., οποτε αυτο που θα μπορούσε να γίνει και το χουμε πει τόσες και τόσες φορές ειναι ο Νότης να σταματήσει τους πολιτικούς λογους ,να αλλάξει προγραμμα και να θυμηθεί τραγουδαρες που αγαπήθηκαν απο ολο τον κοσμο στις χρυσές εποχές του ,
Και σε επίπεδο δισκων να βγαζει πιο συχνά και πιο ποιοτικά σε θεμα μουσικής ( οχι αλλες ροκιες για παραδειγμα η τραγουδια γεμίσματα ) ,
Έβλεπα τις προάλλες το προγραμμα που εκανε στο Ρεξ το 96-97
Αυτο μάλιστα λέγεται προγραμμα, τοτε δεν ηταν jukebox?? αν αυτο ειναι το προβλημα,
Υπηρχε ΡΟΗ, υπήρχαν μονο τα καλυτερα γενικα ο Νότης τοτε ηταν άψογος , ερμηνευτικά εκανε παπάδες ( δεν φώναζε στα τραγουδια οπως κανει τωρα αλλα τα ερμήνευε ) και ας τραγουδούσε Τρίτη τεταρτη πεμπτη Παρασκευή σαββατο ,
Οποτε το να κανει επιτέλους ενα προσεγμένο προγραμμα δεν ειναι και τοσο δυσκολο
Ενδεικτικά θα αναφέρω το καλοκαιρι του 13 οπου στα αστέρια οπου εμφανιζόταν συνδύασε το κερασμένα με το οπως και μονο με αυτο κέρδισε τις εντυπωσεις
Στις πρόβες του τεατρο ακουσα το νύχτες αλητισσες ( μονο μουσικη ) και ουτε καν το χει πει ποτε
Ηθελα να ξερά ο μαέστρος τι ρολο παιζει στην ορχήστρα ;;;;
Υ.γ ειναι λογικό να δυσανασχετούν οι θαμώνες
Υ.γ 2 ειναι λογικό οσοι αγοράζουμε δίσκους να περιμενουμε το καλυτερο σε τραγουδια ( καλα οσων αφορά την ηχογραφηση το χω τερματίσει στα σχολια - ελπιζω στο θαύμα ;;;;;)και λεω ξανα , ειναι λογικό να περιμενουμε αυτο το κατι που θα μας κανει να νιώσουμε ξανα περήφανοι για τον καλλιτέχνη της καρδιάς μας
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στις 17 Μαρτίου θα ανεβεί η συνέντευξη στο tralala.gr. Μιλάει για επαγγελματικά, δίσκο, εμφανίσεις κλπ. απ' ότι μου είπαν. Ελπίζω να μην είναι δύο ερωτήσεις όλα αυτά στο τέλος.
81argus

Εννοώ να κάνει το κάτι παραπάνω και όχι το κάτι παρακάτω. Ακούστε το Ενθύμιον και πείτε έχει καμία σχέση αυτό το πρόγραμμα με αυτό που κάνει τώρα; Αυτό που ακούμε στο Ενθύμιον είναι αυτό ακριβώς που επικρατεί αυτή την στιγμή στην νυχτερινή Αθήνα. Δεν νομίζω να είναι τόσο δα δύσκολο να κάνει προγράμματα επιπέδου Ενθύμιον.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στο Ενθύμιον ήταν και 20 χρόνια νεότερος ο Νότης. Και σε ποιο νυχτερινό κέντρο γίνεται τέτοιος χαμός πια? Εγώ για τα περισσότερα έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. 2-3 σχήματα πήγαν καλά και στα περισσότερα υπήρχε θέμα χημείας μεταξύ των "ονομάτων" που προσπάθησαν να συνεργαστούν πάνω στην πίστα. Τέσπα, μπορεί να έχω και λάθος και όλα τα μαγαζιά να πηγαίνουν τέλεια και με το γλέντι μέχρι πρωίας. Πάντως, αυτό που έκανε εντύπωση φέτος είναι ότι κανένα μαγαζί δε είχε αυτό που γινόταν παλαιότερα με γλέντι μέχρι να ξημερώσει. Σε όλα σχεδόν έσπαγε ο κόσμος εκεί γύρω στις 04:00-04:30.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Βγαλτε επιτελους το ενθυμιον σαν μετρο συγκρισης απ το μυαλο σας. Αυτο εγινε κ δεν θα ξανα γινει απο κανεναν εις τους αιωνας των αιωνων. Οτι μπορει να βελτιωσει καποια πραγματα ισχυει.αλλα αν περιμενετε ενθυμια και 5βημα ξανα τοτε μαλλον καλυτερα να μην ξανα ακουσουμε νοτη. Απολαυστε τον αρχοντα οσο ειναι ακομα στο προσκυνιο διοτι κοντοζυγωνει η ωρα που θα τα παρατησει σε λιγα χρονακια και τοτε θα καταλαβουμε ποσο σημαντικος ηταν ακομα και στα τελευταια του....
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Το official fan club Νοτη Κυπρου προσπαθει να πεισει τον επιχειρηματια του παβιλιον για να εμφανιστει ο Νοτης και δευτερη νυχτα αφου πολυς κοσμος δεν καταφερε να βρει εισητηριο και υπάρχει αρκετή ζητηση .Το ενδεχόμενο να γινει Κυριακή 9/4 εχει αποκλειστει.Γίνονται προσπάθειες για Παρασκευή 7/4.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τελευταίο διήμερο και για Ρόκκο-Οικονομόπουλο στο Fever.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Σημερα ή αυριο θα παει κανενας στο Teatro?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Πάντως έχουν ανέβει κάμποσα βιντεάκια από την εμφάνιση 3.3.2017, μια χαρά πρόγραμμα έκανε αλά ενθύμιον. Και τα κλασικά και Πέρνα κι εσύ και Μεσόγειο, Ανησυχώ, Θα την ταξιδέψω την ψυχή, Καπετανάκης, Το βαπόρι απ' την Περσία, Ταχεία, Μη με ρωτάτε κλπ. Το πρόβλημα του Νότη είναι ότι απασχολεί πιο πολύ με όσα λέει απ' ότι με τα τραγούδια του. Εκεί το έχασε.
81argus

Κάτι που θα ήθελα να δω από τον Νότη στις ζωντανές του εμφανίσεις στο μέλλον αλλά ξέρουμε όλοι πως δεν θα το δούμε ποτέ ξέρετε τι είναι; Εκτός από τα δικά του τραγούδια ένα ποτ πουρί με σύγχρονα τραγούδια άλλων τραγουδιστών. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που θα ταίριαζαν στην φωνή του. Θα μου πείτε τώρα τι να μας πουν όλα αυτά μπροστά σε αυτά που ερμηνεύει ο Νότης. Έτσι κι αλλιώς ζούμε στην εποχή της μετριότητας και ο Νότης αντικειμενικά μέτρια βγάζει πια. Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να ερμηνεύσει κάτι από Οικονομόπουλο, Ζήνα, Γονίδη, Καρρά, Τερζή, Μητροπάνο, Βαρδή ακόμα και Παντελίδη αν και θα μεταφραστεί σαν κωλοτούμπα. Ακόμα και πιο ποπ-ροκ όπως Ρόκκο, Αναστασιάδη, Παπαδόπουλο, Σαμπάνη. Δεν λέμε να πει καγκουροτράγουδα ούτε κλαρίνα αλλά σύγχρονα ποιοτικά τραγούδια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να ερμηνεύσει κάτι από Οικονομόπουλο, Ζήνα, Γονίδη, Καρρά, Τερζή, Μητροπάνο, Βαρδή ακόμα και Παντελίδη αν και θα μεταφραστεί σαν κωλοτούμπα. Ακόμα και πιο ποπ-ροκ όπως Ρόκκο, Αναστασιάδη, Παπαδόπουλο, Σαμπάνη. Δεν λέμε να πει καγκουροτράγουδα ούτε κλαρίνα αλλά σύγχρονα ποιοτικά τραγούδια.
Βγάζοντας εκτός τον Μητροπάνο για ευνόητους λόγους, πλην Οικονομόπουλου (που και αυτός πλέον βγάζει το ένα αδιάφορο μετά το άλλο) ποιος από τους παραπάνω λέει σύγχρονα ποιοτικά κομμάτια? Ο Σαμπάνης π.χ. μόνο σαν δημιουργός αξίζει, σαν ερμηνευτής όχι τόσο καθώς δεν διαθέτει και κάποια αξιόλογη φωνή. Τα δε τραγούδια που λέει ο ίδιος του είναι κομμένα και ραμμένα μόνο για τον ίδιο, γι' αυτό και τα υπόλοιπα τα δίνει σε Ρέμους, Μαζωνάκηδες, Κιάμους, Οικονομόπουλους. Τα ίδια πάνω κάτω και για Παπαδόπουλο. Από όλους τους παραπάνω μόνο τα παλιά ζεϊμπέκικα του Τερζή θα μπορούσε να πει. Ο Γονίδης, προσωπική γνώμη, είναι άλλου λαικού ύφους, πιο χύμα που ταιριάζει με Καρρά και λιγότερο με το επίπεδο του Νότη. Σε κάθε δίσκο "τραγουδάει" Αναστασιάδη ακόμα και αν είναι αδιάφορο κομμάτι (βλέπε "Σαν Αεράκι"), θα πει και εξ' ολοκλήρου τραγούδια του Δήμου? Και ποιο είναι αυτό το τόσο μεγάλο κομμάτι πλην του "Αν μ' αγαπάς" που έχει πει ο Δήμος και μόλις πει ένα ρεφρέν θα "ξεσηκώσει τα πλήθη". Βαρδή έχει τραγουδήσει. Παντελίδη (;), απλά το προσπερνώ. Εδώ δεν είπε τα ντουέτα του Μουκίδη με Καρρά λόγω ιδιαιτεροτήτων που είχαν να κανουν με τον μακαρίτη. Σεβαστή η άποψη, αλλά το πρόβλημα δεν είναι να πει για 15-20 λεπτά τραγούδια του Οικονομόπουλου, του Ρουβά, του Σταν ή του Βρεττού και του Μαζωνάκη, αλλά να ανοίξει το ρεπερτόριο του μέσα από τα αμέτρητα τραγούδια που έχει ο ίδιος, από την δική του προίκα. Δεν έχει ανάγκη να πει κανένα σουξεδάκι της εποχής, του κάθε σημερινού καλλιτέχνη. Έχει εγκλωβιστεί σε ένα συγκεκριμένο "playlist" στις ζωντανές του εμφανίσεις πλην εξαιρέσεων. Αν αυτό το διευρύνει και βάλει ξανά σε εφαρμογή αυτό που κάποτε έλεγε με καμάρι "Η ορχήστρα μου είναι κομμάντος, πέραν των δύο-τριών πρώτων κομματιών κάθε προγράμματος δεν ξέρουν τι θα παίξουμε. Κάθε βραδιά κάνω άλλο πρόγραμμα", τότε θα το καταφέρει. Βέβαια, τα χρόνια έχουν περάσει, η ορχήστρα μπορεί πλέον να μην είναι τόσο μυημένη σε τόσο μεγάλη γκάμα τραγουδιών του, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει και πράγματα. Και όταν το κάνει μας προξενεί και εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Θα συμφωνήσω με Scorpion. Παιδιά ας έχουμε και ένα μέτρο στις απαιτήσεις μας από το Νότη. Μην ξεχνάμε ότι είναι και 57 πια, έχει κάνει την καριέρα του, είναι 26 χρόνια σερί στο προσκήνιο, εντάξει θα ήταν παγκόσμιο φαινόμενο να υπάρχει ο ίδιος παροξυσμός που υπήρχε στο ξεκίνημα και την πρώτη δεκαετία του μέχρι σήμερα. Έχει αλλάξει η μουσική, έχουν αλλάξει οι γενιές, έχουν αλλάξει γενικά τα ακούσματα και τα γούστα του κόσμου. Ας προσέχουμε και λίγο τι λέμε. Είναι δυνατόν να ζητάμε από το Νότη να ερμηνεύσει Ρέμο, Παντελίδη, Μαζωνάκη, Οικονομόπουλο και λοιπούς όταν έχει δισκογραφία 350 κομμάτια;; Argus δεν είναι κακό να σου αρέσουν και άλλοι τραγουδιστές, ενδεχομένως και περισσότερο από το Νότη, αλλά να ζητάς να πει ο Νότης τραγούδια τους είναι παντελώς παράλογο. Και ποια τραγούδια έχουν βγάλει πια που είναι και σύγχρονα και ποιοτικά όπως λες; Αυτά τα κάνουν οι τραγουδιστές που δεν έχουν δισκογραφία για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους. Δηλαδή έλεος πια. Ο Νότης πρέπει να βγάλει καλύτερα τραγούδια αυτό είναι το θέμα. Και εν συνεχεία να δουλέψει το πρόγραμμά του, να βάλει ποτ-πουρί, να κόψει κάποια κουπλέ και να εμπλουτίσει σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα με όσο το δυνατόν περισσότερες μεγάλες δισκογραφικά στιγμές του. Τώρα αν ορισμένους θα σας ικανοποιήσει να λέει ο Νότης κομμάτια άλλων επειδή τα λένε όλοι και τα ακούτε παντού ή τσιμπάτε με τον κάθε προβαλλόμενο τύπο ή με τη μετά θάνατον εξύψωση ορισμένων καλό θα είναι να αναθεωρήσετε τις προτιμήσεις σας περί Νότη.
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Το να θελει καποιος να ακούσει τον νοτη να τραγουδα κομμάτια άλλων τραγουδιστών σημαινει μονο ενα πραγμα , το οτι δεν τον ευχαριστει αυτο που ακουει απο τον νοτη , ο Νότης ποτε δεν έλεγε τραγουδια " μικρότερων τραγουδιστών " , αυτο κανει εντύπωση σε πολυ κοσμο
Εδω δεν λεει τα δικά του θα απαντήσω εγω
Βεβαια υπάρχουν μερικά τραγουδια απο άλλους τραγουδιστές που άνετα θα μπορούσε να ειναι του νοτη η να τα τραγουδα , ας μην ειμαστε αφοριστικοι τελείως.
Για παραδειγμα εγω θα θέλα να τον ακουσω να ερμηνεύει πολλα του Μητροπάνου
Αλλα περα απο αυτο ας τον ακούσουμε να λεει και κανα δικό του ξεχασμένο και μετα ζητάμε και την παραγγελία μας

Στα δικά μας τωρα , εχω παει σε όλες τις πρεμιέρες και σε ολα τα Φινάλε του απο το 2005 και μετα, ειλικρινά αυτο το προγραμμα μονο για φίλους δεν μου το εκανε ποτε , τα ιδια και τα ιδια ( αυτος ειναι ενας λόγος που το σκέφτομαι για απόψε )
Αυτο το χορευτικό προγραμμα τι το θελει ;;;;;; Μιλαω για το μισαωρο και βαλε του δεύτερου προγράμματος ( χορεύει κανεις;; Ολοι για φωτο πανε
Νότης για μένα ειναι στο μισαωρο;;;; Του ερμηνευτικού κλεισίματος , ( μηπως να βάλω ξυπνητήρι 04:30 ουτως ώστε 5 να ειμαι εκει μπας και ευχαριστηθώ ;;;
Αυτο το μονο για φίλους μας το χρωστάει εδω και πολλα χρονια
Δεν ξερω τι να πω πανω σε αυτο αλλα πραγματικα ειναι αιτία που φετος εχω Παει λίγες φορές
Δηλαδη οι επαναλήψεις του , η ΡΟΗ του προγράμματος , η ωρα του βασιλη και στο καπάκι το μισαωρο το χορευτικό
επισης ειναι απαραδεκτο εκει που περιμένεις να ακούσεις τραγουδια της ταβλας οπως τα αναφέρει να σου λεει το τερμα το ραδιο( ερμηνευτικά και μουσικά ο μουκιδης το κανει να φαινεται τραγουδι ωραιο ο Νότης δεν το χει παρεπιπτόντως )
Η να σου λεει το ολα τα σ αγαπώ εκείνη την ωρα η οτιδηποτε αλλο ακυρο λογω έλλειψης ροής, αυτο δειχνει ξανα ενα πραγμα, αδουλευτο προγραμμα εδω και χρονια, δεν γινεται να μην θυμάται όλες αυτες τις επιτυχίες που τον έκαναν νουμερο ενα , δηλαδη για να ακουσω το δεν θα πετάξουμε ποτε για παραδειγμα πρεπει να κάτσω σπίτι μου και να βάλω το ενθύμιον , η το θελω να ζήσω τωρα αλλιως ( μια φορα το χει πει στο εναστρον ) , δηλαδη εχει τοσα και τοσα και ακούμε συνεχεια τα ιδια , παντα λεω μετα γιατι έχασα τον υπνο μου ο μακακας,...ελπιζω να καταλαβαίνετε
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

παιδια σημερα το ξαναλεω, αν οχι και το πρωτο πιστευω κ το 2ο προγραμμα θα ειναι μονο για φιλους!
οποιοι παραβρεθειτε φορτιστε κινητα!!
θα ειναι μοναδικη βραδια! μακαρι να βιντεοσκοπηθει ή να ηχογραφηθει!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Προφανώς και ο μέγας Μητροπάνος δεν μπορεί να μπει στην ίδια πρόταση με Ρέμο, Παντελίδη, Σαμπάνη και λοιπούς. Οι επιλογές που κάνει ο Νότης σε κομμάτια άλλων είναι εξαιρετική αυτό του αναγνωρίζω. Κι επίσης λέει κομμάτια που του αρέσουν, όχι αυτά που έκαναν ή κάνουν επιτυχία την εκάστοτε εποχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Σάβ Μαρ 11, 2017 12:36 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση