Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ο ερωτικός καθόλου πίσω δεν έχει πάει, 7.12 κυκλοφόρησε το κοινωνικό μέρος, σε τρεις μήνες θα έβγαινε ο επόμενος; Εδώ πριν ένα μήνα βγήκε στο Θέμο για να τον σπρώξουν μέσω της εφημερίδας. Παιδιά, Παρασκευή-Σάββατο δουλεύει ο Νότης, έχει όλο το χρόνο να ηχογραφεί αν θέλουν να τον κυκλοφορήσουν μέσα-τέλη Μαΐου (όπως είχε πει ο Scorpion αν θυμάμαι καλά), μην τρελαθούμε κιόλας! Επίσης ξαναλέω όλα αυτά τα ήξερε ο Νότης όταν συμφώνησε να κάνει συναυλίες. Και για την Πύλη και για το δίσκο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

jdarmody έγραψε:Ο ερωτικός καθόλου πίσω δεν έχει πάει, 7.12 κυκλοφόρησε το κοινωνικό μέρος, σε τρεις μήνες θα έβγαινε ο επόμενος; Εδώ πριν ένα μήνα βγήκε στο Θέμο για να τον σπρώξουν μέσω της εφημερίδας. Παιδιά, Παρασκευή-Σάββατο δουλεύει ο Νότης, έχει όλο το χρόνο να ηχογραφεί αν θέλουν να τον κυκλοφορήσουν μέσα-τέλη Μαΐου (όπως είχε πει ο Scorpion αν θυμάμαι καλά), μην τρελαθούμε κιόλας! Επίσης ξαναλέω όλα αυτά τα ήξερε ο Νότης όταν συμφώνησε να κάνει συναυλίες. Και για την Πύλη και για το δίσκο.
Δηλαδή ο Νότης είχε ανάγκη να σπρώξει τον δίσκο 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του? Οταν έχεις εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη πρέπει να είσαι 1-2 μέρες πριν εκεί, όχι να πας αυθημερόν και φεύγεις 1-2 μετά. Πάει Τετάρτη-Πέμπτη φεύγει Κυριακή με Δευτερα. Οπότε 2-3 μέρες μένουν κενό για ηχογράφηση που πολλές φορές τις εκμεταλλευέται για να πάει 2ημερα και 3ημερα στην Κω.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ελπιζω να εχετε δει τριγυρω οτι στην μοδα ειναι τα χακι ρουχα, αρα λογικο ηταν να διαλεξει αυτο το σακακι ο Νοτης που του αρεσει το μιλιτερ look δηλαδη τα στρατιωτικα.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Λοιπον,εγω εχω να πω και απο τις εμφανισεις στο ΤEATRO αλλα και στην ΠΥΛΗ...Υπαρχει περισσοτερη συμμετοχη και περισσοτερος χαμος στον Καρρα.Σαφως πιο ποιοτικος ο Νοτης με πολυ καλες εκτελεσεις...αλλα οπως τα λεμε και εδω μεσα, επιμενει πιο πολυ σε τραγουδια που γουσταρει και ο ιδιος (ισως αυτα να του ερχονται και πιο ευκολα).Σε γενικες γραμμες οι ενορχηστρωσεις ειναι καλυτερες απο τις Νυχτες μαγικες...οποτε αν προσεξουν λιγο τον ηχο ισως να βγει καλο το αποτελεσμα.
Οσο για τον ερωτικο δισκο...σιγα σιγα δεν θα πρεπει να εχουμε νεα απο το προμο;
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι αναβλήθηκαν οι συναυλίες στην Αμερική και τον Καναδά. Περιμένω απάντηση από άτομο της παραγωγής των συναυλιών για να εξακριβώσω αν ισχύει ή είναι "ράδιο αρβύλα".
UPDATE: Τελικά με ενημέρωσαν από Globe Entertainment ότι ισχύει. Αναβλήθηκαν οι συναυλίες σε Αμερική και Καναδά. Κρίμα.
• Αποφασίστηκε παράταση του σχήματος στην "Πύλη Αξιού" μέχρι τις 20 Μαΐου, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει κι άλλη παράταση, αναλόγως πως θα πάνε τα τελευταία δύο διήμερα (12-13/05 και 19-20/05).
Περισσότερη παράταση από αυτά τα δύο αν συμβούν δεν θα πάρει γιατί Σάββατο 27/5 ο Καρράς τραγουδάει Ιεράπετρα.

Όσον αφορά ποια είπε χτες... είπε Ταχεία (αλλά σχολίασε ότι δεν το παίξανε καλά όμως θα έχουν ευκαιρία να το ξαναγράψουν).
Ανέφερε ότι θα γράψουν 3-4 μέρες και θα επιλέξει ποια θα συμπεριληφθούν.
Ακόμα είπε το Γύρνα, Τα μαύρα μάτια σου και το Ποιος το είπε για τους μάγκες.
Όταν λέμε ότι θα συμπεριληφθούν τι εννοούμε γιατί δεν έχω καταλάβει.Σε live δίσκο ή σε dvd;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

notisfan έγραψε:Λοιπον,εγω εχω να πω και απο τις εμφανισεις στο ΤEATRO αλλα και στην ΠΥΛΗ...Υπαρχει περισσοτερη συμμετοχη και περισσοτερος χαμος στον Καρρα.Σαφως πιο ποιοτικος ο Νοτης με πολυ καλες εκτελεσεις...αλλα οπως τα λεμε και εδω μεσα, επιμενει πιο πολυ σε τραγουδια που γουσταρει και ο ιδιος (ισως αυτα να του ερχονται και πιο ευκολα).Σε γενικες γραμμες οι ενορχηστρωσεις ειναι καλυτερες απο τις Νυχτες μαγικες...οποτε αν προσεξουν λιγο τον ηχο ισως να βγει καλο το αποτελεσμα.
Περισσότερη συμμετοχή υπάρχει στον Καρρά κατά την έναρξη του μόνο ή καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματός του; Γιατί φαντάζομαι είναι κατανοητό απ' όλους ότι η έναρξη του Νότη με το Προξενιό υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τον Καρρά. Τώρα στα κλασικά κομμάτια του Νότη μια χαρά βλέπω να συμμετέχει ο κόσμος. Επίσης κάνει και μεγαλύτερο πρόγραμμα ο Νότης, δεν μπορεί κι άλλος από κάτω να συμμετέχει το ίδιο σε όλο το πρόγραμμα. Εγώ θεωρώ απλώς ότι οι φανς του Καρρά τον αγαπούν περισσότερο σε σχέση με τους αντίστοιχους του Νότη κι αυτό βγαίνει σαν ''χαμός''. Εγώ τόσα χρόνια, γιατί όλοι λένε για το φανατικό κοινό του Νότη, δεν έχω δει κάτι φοβερό από τους φανς, ούτε κάποια ιδιαίτερη υποδοχή του Νότη, ούτε να τον ''χτίζουν'' με λουλούδια, ούτε κάποιον τρελό πανικό. Σαφώς, όπως έχουμε ξαναπεί, παίζουν ρόλο και οι επιλογές των κομματιών.
notisfan

jdarmody έγραψε:
notisfan έγραψε:Λοιπον,εγω εχω να πω και απο τις εμφανισεις στο ΤEATRO αλλα και στην ΠΥΛΗ...Υπαρχει περισσοτερη συμμετοχη και περισσοτερος χαμος στον Καρρα.Σαφως πιο ποιοτικος ο Νοτης με πολυ καλες εκτελεσεις...αλλα οπως τα λεμε και εδω μεσα, επιμενει πιο πολυ σε τραγουδια που γουσταρει και ο ιδιος (ισως αυτα να του ερχονται και πιο ευκολα).Σε γενικες γραμμες οι ενορχηστρωσεις ειναι καλυτερες απο τις Νυχτες μαγικες...οποτε αν προσεξουν λιγο τον ηχο ισως να βγει καλο το αποτελεσμα.
Περισσότερη συμμετοχή υπάρχει στον Καρρά κατά την έναρξη του μόνο ή καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματός του; Γιατί φαντάζομαι είναι κατανοητό απ' όλους ότι η έναρξη του Νότη με το Προξενιό υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τον Καρρά. Τώρα στα κλασικά κομμάτια του Νότη μια χαρά βλέπω να συμμετέχει ο κόσμος. Επίσης κάνει και μεγαλύτερο πρόγραμμα ο Νότης, δεν μπορεί κι άλλος από κάτω να συμμετέχει το ίδιο σε όλο το πρόγραμμα. Εγώ θεωρώ απλώς ότι οι φανς του Καρρά τον αγαπούν περισσότερο σε σχέση με τους αντίστοιχους του Νότη κι αυτό βγαίνει σαν ''χαμός''. Εγώ τόσα χρόνια, γιατί όλοι λένε για το φανατικό κοινό του Νότη, δεν έχω δει κάτι φοβερό από τους φανς, ούτε κάποια ιδιαίτερη υποδοχή του Νότη, ούτε να τον ''χτίζουν'' με λουλούδια, ούτε κάποιον τρελό πανικό. Σαφώς, όπως έχουμε ξαναπεί, παίζουν ρόλο και οι επιλογές των κομματιών.
Ο χαμος στον Καρρα επικρατει σε ολο του το προγραμμα......λενε οτι συμβαινει αυτο επειδη επιλεγει τραγουδια-επιτυχιες....διαφωνω!και παλια λεει και καινουργια...ειτε γνωστα ειτε αγνωστα (εγω πχ καποια τραγουδια του που δεν τα ξερω δεν καταλαβαινα καν τι ελεγε....αλλα απο κατω ο κακος χαμος).Δλδ σε καμια περιπτωση δε συγκρινεις τη συμμετοχη του κοσμου μεταξυ αυτων των δυο.Δλδ και η παρεα που δεν εχει καποια αδυναμια σε κανεναν απο τους δυο καταλαβαιναν ολες τις φορες οτι υπηρχε αισθητη διαφορα ενθουσιασμου-συμμετοχης. (Και αθηνα και θεσσαλονικη).
Εννοειται πως αν καποιος εχει αντιθετη αποψη...δεκτη.
(Με αυτα που διαβαζω τις τελευταιες ημερες εδω μεσα αρχισα και να φοβαμαι να γραφω μη μπω στην μαυρη λιστα :p).
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Τωρα ηρθε η σειρα να μειωσουμε και τους θαυμαστες του νοτη; τις πρεμιερες του εναστρον και στ' αστερια τις ξεχασατε;εχει κανει κανενας κατι παρομοιο πουθενα που νομιζες πως ησουν σε γηπεδο.επισης ο καρρας ειναι γλετζες τραγουδιστης.ο χαμος γινετε λογω προγραμματος και οχι λογω αγαπης απαραιτητα.Κι ο κιαμος κανει χαμο οπως κι αλλοι τετοιου ειδους τραγουδιστες.τι παει ν πει αυτο οτι ο κιαμος εχει πιο πολλους κ πιο φανατικους θαυμαστες.που να δεις στον δημακη τι γινετε.ολοι πανω στα τραπεζια ειναι.ο νοτης ειναι αλλο πραγμα.ο μητροπανος επισης.τα χουμε πει αυτα.παλι θα τα αναλυουμε;
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Αυτα που κυκλοφορουν τον τελευταίο καιρό είναι το παρακάτω...
Εικόνα

Εικόνα
Μία επίσκεψη στις κριτικές του Teatro και θα καταλαβει κανείς (πλην των φανς του Καρρά) ότι ο Βασίλης είναι απογοήτευση ερμηνευτικά.
Στην ιδια την σελίδα του Καρρά υπάρχουν παράπονα για το ότι λέει μία πρόταση και το υπόλοιπο το τραγουδάει ο κόσμος. Πεταμένα λεφτά.
Τώρα όταν ο ένας βγαίνει και τραγουδά πάνω από 3 ώρες είναι λογικό να μην έχει συνεχώς τον ενθουσιασμό από κάτω που έχει η μία ώρα και κάτι που θα βγει ο Καρράς.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Εγώ από τις 4 φορές που πήγα φέτος στο teatro αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ο χαμός γίνεται στον Καρρά λόγω του ότι βγαίνει δεύτερος.Δηλαδή όταν βγαίνει ο Νότης ο κόσμος ακόμα δεν έχει ζεσταθεί την Ελευθερίου ακούς πριν πως να κάνεις κέφι και η έναρξη του είναι απλή με άγνωστο τραγούδι.Αντίθετα όταν βγαίνει ο Καρράς ο κόσμος έχει ζεσταθεί μετά τον Νότη και εννοείται ότι ο Καρράς κάνει <<φαντασμαγορική>> έναρξη που παίζει η ορχήστρα όλες τις επιτυχίες του,φώτα αναμμένα,καπνοί,ένταση στο τέρμα και βγαίνει και με πασίγνωστο τραγούδι.Ακόμα και η παρέα μου μια φορά που είμαστε τέρμα νοτικοί και πάμε μόνο για Νότη στην έναρξη του Καρρά φώναζαμε περισσότερο γιατί μας είχε φτιάξει ο Νότης με 1μιση ώρα πρόγραμμα.Από κει και πέρα στη διάρκεια του προγράμματος δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά απλά ο Καρράς λέει πιο γνωστά τραγούδια,ξεκινάει με ρεφρέν που παίζει ρόλο και όχι σαν το Νότη που παίζει ολόκληρο το κομμάτι(εμένα περισσότερο μ αρέσει έτσι βέβαια) και γενικά θυμίζει περισσότερο όπως είπατε Κιάμο,Δημάκη,κλπ ενώ ο Νότης θυμίζει μεγάλους λαικούς.Στη σελίδα του τεάτρο άμα μπείτε 9 στις 10 κριτικές είναι:απίστευτος Νότης,απαράδεκτος Καρράς.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Ήμουν και Παρασκευή και Σάββατο μέσα! Παρασκευή είδα μόνο 1ο πρόγραμμα. Ο Νότης ήταν άρτιος καθώς όπως είπε ηχογραφούνε. Μόνο ''παρατράγουδο'' ότι μπέρδεψε τα λόγια στο Αν θα σε χάσω. Η ορχήστρα βγάζει πολύ καλό αποτέλεσμα αφού έχουν μπει διάφορα όργανα. Χθες δεν έκανε λόγο για ηχογράφηση. Στο 1ο πρόγραμμα δεν πιστεύω να ηχογράφησε γιατί έδινε πολύ στίχο στο κοινό και πάλι σε ένα τραγούδι του(δεν θυμάμαι ποιο,αλλα ήταν ύμνος), ξέχασε τα λόγια ή κάτι έπαθε και για μισό λεπτό δεν τραγουδούσε καθόλου. Στο 2ο πρόγραμμα ήταν πολύ καλός αλλά δεν νομίζω πάλι να μπόρεσε να ηχογραφήσει καθώς ο κόσμος ανέβαινε για φωτογραφίες και ξέρετε τι επικρατεί εκείνη την ώρα. Εκτός αν μπορούν πχ απο μια μια βραδυά να πάρουν 6-7 καλές εκτελέσεις και να τις βάλουν στον δίσκο. Δεν γνωρίζω πως γίνεται η ηχογράφηση. Αν ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είμαι περίεργος πως γίνεται να βγάλεις έναν ζωντανό δίσκο απο 4-5 βραδυές. Η απορία μου είναι στο πως θα ενώσεις τα κομμάτια ώστε να έχει ροή ο δίσκος. (Τόσο καιρό νόμιζα οτι οι ηχογραφήσεις γίνονται απο μιά βραδυά!

Όσο αφορά το κέφι που γίνεται στο Καρρά είναι κάτι άλλο. Ο Καρράς είναι τραγουδιστής που θα σε ανεβάσει πολύ. Και ας τραγουδάει 4 λέξεις μόνο. Ακόμα κι εγώ σαν Νοτικός,χθες όταν βγήκε ο Καρράς ήμουν όρθιος. Άλλο στυλ διασκέδασης έχει ο ένας και άλλο ο άλλος. Δεν πιστεύω οτι είναι θέμα αγάπης απο το κοινό!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Χαμό κάνει ο Βασιλάκης.
notisfan

jdarmody έγραψε:
Χαμό κάνει ο Βασιλάκης.
Γιατι δε μπορω να τα δω απο το κινητο αυτα;
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Από κινητό δεν φαίνονται όσα έχουν πνευματικά δικαιώματα από Minos.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
notisfan

fylakas_aggelos έγραψε:Από κινητό δεν φαίνονται όσα έχουν πνευματικά δικαιώματα από Minos.
Τουλαχιστον...πειτε μου τι δειχνει:p
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Πρεμιέρα είναι. Από το επόμενο διήμερο θα αρχίσουν κι εκεί οι γκρίνιες για τον κακοφωνίξ Καρρά και το ότι τραγουδάει μία πρόταση από κάθε τραγούδι. Κι όμως υπάρχει κόσμος που διασκεδάζει με τόσο κακή ποιότητα τραγουδιστή.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

notisfan έγραψε:
fylakas_aggelos έγραψε:Από κινητό δεν φαίνονται όσα έχουν πνευματικά δικαιώματα από Minos.
Τουλαχιστον...πειτε μου τι δειχνει:p
Ο Νταβατζής είναι από Νότη και η έναρξη του Βασίλη.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Επειδή είναι από live δεν νομίζω να υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα. Απλά αν αυτός που τα ανεβάζει δεν το κάνει να είναι εφικτά για android τότε δεν παίζουν.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Υπάρχουν και πνευματικά δικαιώματα για live.Μου έχει τύχει πολλές φορές σε live video που ανεβάζω.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
notisfan

Ooookkk.ευχαριστω παιδια για την ενημερωση...απλα ρωτησα για να ξερω...;)
Απάντηση